טיוטת ועדת זליכה
Re: טיוטת ועדת זליכה
חברת הוועדה, רות דוד: "היו פה קבוצות של אוהדים, שמתכננים להיות שותפים בקבוצות". שרצקי: "זה האסון הכי גדול של הכדורגל. את מכבי ת"א הרסו האוהדים, כי כל אחד מושך לכיוון אחר. הם הורסים את הקבוצה והם הורסים עכשיו גם את הפועל ת"א. עכשיו הפועל ת"א למכירה, נניח בעשרה מיליון שקל, כי האוהדים לא מביאים כסף. הם טובים בדיבורים".
לא סתם הוא מנהל קבוצה בלי אוהדים.
לא סתם הוא מנהל קבוצה בלי אוהדים.
רביב דרוקר מפרסם הרבה פרוטוקולים מעניינים:
https://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=394281" onclick="window.open(this.href);return false;
תחפשו את העדות של אלונה בסוף. אומרת דברים מאוד מעניינים.
נ.ב. כבוד גדול לשלומית גיא, חוקרת אוהדי כדורגל באר שבעית שהיתה שותפה פעילה בועדה!
https://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=394281" onclick="window.open(this.href);return false;
תחפשו את העדות של אלונה בסוף. אומרת דברים מאוד מעניינים.
נ.ב. כבוד גדול לשלומית גיא, חוקרת אוהדי כדורגל באר שבעית שהיתה שותפה פעילה בועדה!
אלונה ברקת: "אני רציתי לאוהדים אופציה להשקיע ברכישה של מניות, לא משנה הסכום, עם אפשרות לשבת בהנהלה. מה שמגלים מהר מאוד שבשורה התחתונה הניסיון לאחד אותם ולגבש אותם כקולקטיב הוא בעייתי, יש ארגונים שונים. אני נפגשת פעם בחודש עם האוהדים, אסי רחמים המנכ"ל עושה זאת פעם בשבועיים, אם לא נזמין נציג מכל ארגון לא נוכל להתקיים. אצלנו יש 3-4 ארגונים, יש שם המון אגו".
לא יודע עד כמה הדברים מדויקים, אני מניח שיש כאן אנשים שיוכלו לאמת או לסתור את דבריה... אבל מישהו צריך עוד חיזוק לכך שחייבים כאן ארגון אוהדים אחד ויחיד?
לא יודע עד כמה הדברים מדויקים, אני מניח שיש כאן אנשים שיוכלו לאמת או לסתור את דבריה... אבל מישהו צריך עוד חיזוק לכך שחייבים כאן ארגון אוהדים אחד ויחיד?
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מסכים עם עניין האגו.bs war כתב:אלונה ברקת: "אני רציתי לאוהדים אופציה להשקיע ברכישה של מניות, לא משנה הסכום, עם אפשרות לשבת בהנהלה. מה שמגלים מהר מאוד שבשורה התחתונה הניסיון לאחד אותם ולגבש אותם כקולקטיב הוא בעייתי, יש ארגונים שונים. אני נפגשת פעם בחודש עם האוהדים, אסי רחמים המנכ"ל עושה זאת פעם בשבועיים, אם לא נזמין נציג מכל ארגון לא נוכל להתקיים. אצלנו יש 3-4 ארגונים, יש שם המון אגו".
דרך אגב אני לא בטוח אם בעלי הקבוצות באמת כאלה סקפטיים בנוגע לבעלות משותפת עם אוהדים, או שסתם הם לא רוצים שייגעו להם בעסק.
- A Chosen One
חבר'ה קורה כאן משהו מאוד פשוט.
צחי פישביין מייצג את משאלות ליבם של כל אוהדי הכדורגל בארץ באשר הם. רק בגלל זה לא יצליחו לשבור אותו ואת לבנת.
לוזון יכול להמשיך לעשות את מה שהוא עשה מצויין מזה שנים, ללחוץ יד לאנשים הנכונים וליצור בריתות במקומות שמפריעים לו (ראו ערך ג'קי ושירצקי שהתהפכו כמו זוג ליצנים)
אבל הציבור ישראלי זוכר מי זה אבי לוזון, הציבור ישראלי זוכר איך "האובייקטיבי" דיבר מילים אובייקטיביות אחרי שפ"ת ירדה, הציבור זוכר איך מתנהלות בתי הדין של ההתאחדות, הציבור זוכר מי זה אבי לוזון.
אני חייב להגיד, בתור אחד שעוקב אחרי כל תוכנית רדיו ומסיבת עיתונאים, שאני הפכתי למעריץ של צחי. עד היום אני מתקשה להבין מאיפה הבן אדם שואב את הכוחות להיאבק נגד ארגון כל כך מושחת, שאפילו רוב בעלי הכדורגל נכנסות תחת כנפיו. כולם נגדו.
והוא? הוא דואג לאנשים כמוני שלהם חשוב הכדורגל הישראלה באמת.
צחי פישביין מייצג את משאלות ליבם של כל אוהדי הכדורגל בארץ באשר הם. רק בגלל זה לא יצליחו לשבור אותו ואת לבנת.
לוזון יכול להמשיך לעשות את מה שהוא עשה מצויין מזה שנים, ללחוץ יד לאנשים הנכונים וליצור בריתות במקומות שמפריעים לו (ראו ערך ג'קי ושירצקי שהתהפכו כמו זוג ליצנים)
אבל הציבור ישראלי זוכר מי זה אבי לוזון, הציבור ישראלי זוכר איך "האובייקטיבי" דיבר מילים אובייקטיביות אחרי שפ"ת ירדה, הציבור זוכר איך מתנהלות בתי הדין של ההתאחדות, הציבור זוכר מי זה אבי לוזון.
אני חייב להגיד, בתור אחד שעוקב אחרי כל תוכנית רדיו ומסיבת עיתונאים, שאני הפכתי למעריץ של צחי. עד היום אני מתקשה להבין מאיפה הבן אדם שואב את הכוחות להיאבק נגד ארגון כל כך מושחת, שאפילו רוב בעלי הכדורגל נכנסות תחת כנפיו. כולם נגדו.
מוזמנים להצטרף:
https://www.facebook.com/change.luzon" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/change.luzon" onclick="window.open(this.href);return false;
צא מהאופוריה.. הוא לא נלחם בשבילךA Chosen One כתב:חבר'ה קורה כאן משהו מאוד פשוט.
פשוט לטוטו מציק שהם נותנים את הכסף ואין לה שליטה בהתאחדות.
הכל אגו, לא דואגים לא לי ולא לך גבר
לא, פשוט מציק להם שהם משקיעים כסף במותג לא משתלםאלדר כתב:פשוט לטוטו מציק שהם נותנים את הכסף ואין לה שליטה בהתאחדות.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא ביקשתי שיהיה רובין הוד ולא מעניין אותי מה האינטרסים שלו.אלדר כתב:
צא מהאופוריה.. הוא לא נלחם בשבילך
פשוט לטוטו מציק שהם נותנים את הכסף ואין לה שליטה בהתאחדות.
הכל אגו, לא דואגים לא לי ולא לך גבר
כל עוד הפעולות שהוא דורש באות לטובת הכדורגל הישראלי, צריך לברך אותו ולתמוך בו...
בחלק מהדברים ברור אבל הוא לא קדוש ולא כל מילה שלו זה משפט מלוחות הברית...RedRock כתב:
לא ביקשתי שיהיה רובין הוד ולא מעניין אותי מה האינטרסים שלו.
כל עוד הפעולות שהוא דורש באות לטובת הכדורגל הישראלי, צריך לברך אותו ולתמוך בו...
אי אפשר להתכחש גם לוועדה עצמה שהיתה פעילה תוך ניגוד עניינים של חלק מיושביה.
האופנה היא ללכת נגד לוזון...
אבל פתח עיניים ותגלה שהוא עשה לא מעט למען הכדורגל!
מה זה ועדת איתור? עם כל הכבוד ה״תן לי ואתן לך״ המציאה הפוליטיקה בישראל.. האתית הבלתי מעורערת לימור לבנת חלק בלתי נפרד ממנה.. אז למי היא מספרת סיפורים???
מספיק להיות עוורים וללכת כמו עדר כבשים ללא רועה
נכון יש הרבה לתקן.. אבל ההתנפלות על לוזון צבועה!!
- ForeverRed
לדעתי אתה מפספס את הנקודה.אלדר כתב:
בחלק מהדברים ברור אבל הוא לא קדוש ולא כל מילה שלו זה משפט מלוחות הברית...
מה זה ועדת איתור? עם כל הכבוד ה״תן לי ואתן לך״ המציאה הפוליטיקה בישראל.. האתית הבלתי מעורערת לימור לבנת חלק בלתי נפרד ממנה.. אז למי היא מספרת סיפורים???
לאנשים לא אכפת מי צודק ולמי יש יותר גדול. פשוט נמאס להם משלטון הקומבינה
הכוחני של לוזון, שמסובב את כל המערכת בשחצנות ויהירות לפי הקפריזות שלו.
רוצים משהו חדש.
ושוב אני אגיד. הבעיה בכדורגל הישראלי היא לא אבי לוזון. גם דו"ח זליכה לא אומר "תעיפו את לוזון ויהיה פה בסדר". החלקים הבאמת מהותיים בדו"ח זליכה הם החלקים שמדברים על השינויים במחלקות הנוער, על השקיפות ועל שילוב האוהדים. החלק שעוסק במינוי יו"ר ההתאחדות הוא חשוב, אבל הוא לא העיקר.אלדר כתב:
בחלק מהדברים ברור אבל הוא לא קדוש ולא כל מילה שלו זה משפט מלוחות הברית...
הבעיה עם לוזון היא שאיתו אף חלק לא יוכל להיות מיושם.
גם כשרוצים לעשות פה משהו טוב הכל מסריח והופך לאישי!bs war כתב:
ושוב אני אגיד. הבעיה בכדורגל הישראלי היא לא אבי לוזון. גם דו"ח זליכה לא אומר "תעיפו את לוזון ויהיה פה בסדר". החלקים הבאמת מהותיים בדו"ח זליכה הם החלקים שמדברים על השינויים במחלקות הנוער, על השקיפות ועל שילוב האוהדים. החלק שעוסק במינוי יו"ר ההתאחדות הוא חשוב, אבל הוא לא העיקר.
הבעיה עם לוזון היא שאיתו אף חלק לא יוכל להיות מיושם.
למה להתנפל ישירות על לוזון כאילו הוא המציא את השיטה?
מה זה ניגוד עניינים? אנילא רוצה שמישהו מבחוץ ינהל את הכדורגל
נכון אבי לוזון פרובוקטיבי עושה שטויות לפעמים אבל לדרוש את ראשו כי הוא לא בא לאנשים טוב זה לא להיות אובייקטיבי
שלא תבין גם אני עצבני עליו ושנאתי אותו בתקופת הירידה של מכבי פ״ת אבל מבחינת הכדורגל הוא שינה הרבה ואף אחד לא יכול להגיד מילה אחת רעה אם לשפוט אותו לפי הביצועים היתי נותן לו 85 אם לפי האופי אז 50 וכולם שופטים אותו לפי האופי ולא לפי הביצועים
85 על הביצועים? למה? הכדורגל הישראלי התקדם? הרמה עלתה? הפערים מאירופה הצטמצמו? אנחנו מייצרים שחקנים יותר טובים? יש יותר קהל במגרשים? יש יותר אנשים ראויים בכדורגל? יש יותר יציבות ניהולית בקבוצות?אלדר כתב: גם כשרוצים לעשות פה משהו טוב הכל מסריח והופך לאישי!
למה להתנפל ישירות על לוזון כאילו הוא המציא את השיטה?
מה זה ניגוד עניינים? אנילא רוצה שמישהו מבחוץ ינהל את הכדורגל
נכון אבי לוזון פרובוקטיבי עושה שטויות לפעמים אבל לדרוש את ראשו כי הוא לא בא לאנשים טוב זה לא להיות אובייקטיבי
שלא תבין גם אני עצבני עליו ושנאתי אותו בתקופת הירידה של מכבי פ״ת אבל מבחינת הכדורגל הוא שינה הרבה ואף אחד לא יכול להגיד מילה אחת רעה אם לשפוט אותו לפי הביצועים היתי נותן לו 85 אם לפי האופי אז 50 וכולם שופטים אותו לפי האופי ולא לפי הביצועים
לוזון לא המציא את השיטה, אבל הוא נציג השיטה וכולם מסכימים שצריך להחליף אותה. גם אני לא חושב שיכול להיות יו"ר התאחדות ללא זיקה מסוימת- אחרי הכל סביר להניח שכל מועמד אוהד קבוצה כלשהי- אבל יש זיקה בדמות אהדה לקבוצה, ויש זיקה בדמות קשר משפחתי לבעל הקבוצה. לאבי לוזון יש אינטרס ברור לעזור לאחיו. זו זיקה פסולה.
ואם אתה בכל זאת לא מאמין- ממליץ לך לצפות בכתבה הזו: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... qds_fzw0Gw" onclick="window.open(this.href);return false;
"אני אלך לכיוון פוליטי כזה או אחר. בכל מקרה, אני אשמור על מכבי פתח-תקווה"