מוזר. משחררים גם את נאסר וגם את פלצ'וק?סתיו רווח!.! כתב:אז דיברתי עם הכותב של וואן יגאל ברמן והוא אמר שיש קשר זר על הכוונת
לסגור את הרכש
Re: לסגור את הרכש
לדוד שלי יש חבר שמקורב מאד למשהו בהנהלת הפועל ב"ש.....הוא אמר לי ב 95% שאלרואי כהן סגור בהפועל באר שבע לעונה הבאה....
מצד ראשון אין מצב שגם אלרואי ינחת בהפועל....כי הוא קשר חלוץ ויש לנו בשפע,
מצד שני זה הגיוני כי הוא יכול לשחק מתחת לחלוץ כקשר....או לשחק לצד ברדה...לא יודע עד כמה להאמין לזה..אבל ממה שהבנתי מדוד שלי זה משהו מהנהלת הפועל....זה גם מה שהוא אמר דרך אגב על ברדה ובסוף הוא באמת נחת בבית אז ככה שאני לא יודע האם להאמין או שלהטיל בספק....
מצד שני זה הגיוני כי הוא יכול לשחק מתחת לחלוץ כקשר....או לשחק לצד ברדה...לא יודע עד כמה להאמין לזה..אבל ממה שהבנתי מדוד שלי זה משהו מהנהלת הפועל....זה גם מה שהוא אמר דרך אגב על ברדה ובסוף הוא באמת נחת בבית אז ככה שאני לא יודע האם להאמין או שלהטיל בספק....
- ForeverRed
רק שלא יסתנוור מההחתמות האחרונות ויבקש להישאר. אם לצוות המקצועי יש טיפת שכל אין מצב שהוא נשאר פה.נדב סגרון כתב:צריך קשר לאמצע בלם מחליף וזהו לא צריך להשתגע....
והכי חשוב לשחרר את גביש לא יכול לראות אותו מה גם שלפי שמועות הוא משבש את כל החדר הלבשה ובלי קשר הוא שחקן בלי הבנה בסיסית של משחק ההגנה .
באחריות - בלי גביש בהרכב כמות הספיגות יורדת בצורה משמעותית!
- ForeverRed
לא יודע אם יש צורך באלרואי כהן.. יש כרגע מספיק שחקנים על התפקיד הזה, אלא אם כן מתוכננים שחרורים..MOTI2013 כתב:לדוד שלי יש חבר שמקורב מאד למשהו בהנהלת הפועל ב"ש.....הוא אמר לי ב 95% שאלרואי כהן סגור בהפועל באר שבע לעונה הבאה....
אני אומר תצפו עוד להתפתעות...לא בהכרח שאלרואי יגיע ולא ישוחרר שום שחקן...,גם ככה רוצים להביא קשר זר...אז אולי יעדיפו ללכת על אלרואי באותו תפקיד.
דוד של שכן שלי לשעבר מסר לי שגם אלרואי כהן וגם אלמוג כהן וגם דור מלול וגם פיאלבסקי בדרכם לקבוצה
ולפי מיטב הבנתי יש תכנון לשחרר את גזל ולמכור סוראז ולהשאיל את נאסר לסכנין
ולפי מיטב הבנתי יש תכנון לשחרר את גזל ולמכור סוראז ולהשאיל את נאסר לסכנין
נערך לאחרונה על ידי שלומי12 ב 29 יוני 2013, 19:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מספיק.שלומי12 כתב:דוד של שכן שלי לשעבר מסר לי שגם אלרואי כהן וגם אלמוג כהן וגם דור מלול וגם פיאלבסקי בדרכם לקבוצה
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
שלומי12 כתב:דוד של שכן שלי לשעבר מסר לי שגם אלרואי כהן וגם אלמוג כהן וגם דור מלול וגם פיאלבסקי בדרכם לקבוצה

- ForeverRed
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הכל שטויות, הסגל גמור(בלם רביעי ושוער מחליף זה חיזוק משמעותי?)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
בס"ד
מקסימום להחליף את מרקוביץ' בבלם זר אחר ששווה את זה, בלם מחליף במקום גביש ושוער משנה שזהותו לא באמת מעניינת.
זהו, אסור להשתגע יותר מדי.
עוד קשר מרכזי גם יכול להתקבל בהבנה אך אני מעדיף את המצב כמו שהוא עכשיו, במצב הזה ללוטם תהיה הזדמנות להוכיח את עצמו מה שלא יתאפשר עם החתמה של קשר נוסף.
מקסימום להחליף את מרקוביץ' בבלם זר אחר ששווה את זה, בלם מחליף במקום גביש ושוער משנה שזהותו לא באמת מעניינת.
זהו, אסור להשתגע יותר מדי.
עוד קשר מרכזי גם יכול להתקבל בהבנה אך אני מעדיף את המצב כמו שהוא עכשיו, במצב הזה ללוטם תהיה הזדמנות להוכיח את עצמו מה שלא יתאפשר עם החתמה של קשר נוסף.
אני מבין את התיאבון שאנשים מקבלים פה אבל אל תשכחו שצריך מקום גם לילדים שלנו. כל מה שחסר זה קשר אמצע זר, בלם במקום גביש (הלוואי וזה יהיה ווהבה) ושוער מחליף, זהו!!!!!
ועוד דבר, לא מבין מה יש לכם נגד מרקוביץ' בחיי. לא יכול לספור את כמות הפעמים שנישקתי את האגרוף והודיתי לאלוהים שהשחקן הזה חתום אצלנו. חייב להשאר!!!!!! גם לשם היציבות אבל בעיקר בגלל שהוא טוב.
ועוד דבר, לא מבין מה יש לכם נגד מרקוביץ' בחיי. לא יכול לספור את כמות הפעמים שנישקתי את האגרוף והודיתי לאלוהים שהשחקן הזה חתום אצלנו. חייב להשאר!!!!!! גם לשם היציבות אבל בעיקר בגלל שהוא טוב.
מרקוביץ' לא שיחק בחצי העונה האחרונה,אלישע שיחק עם גביש ועם וובה. מרקוביץ' בלם איטי וכבר מבוגר שאין לו לאן להתקדם,עדיף להשקיע בבלם בן 24-26 שבעתיד יעזור למועדוןeitam כתב:אני מבין את התיאבון שאנשים מקבלים פה אבל אל תשכחו שצריך מקום גם לילדים שלנו. כל מה שחסר זה קשר אמצע זר, בלם במקום גביש (הלוואי וזה יהיה ווהבה) ושוער מחליף, זהו!!!!!
בסך הכל יש לו אישיות טובה אבל עדין זה לא הבלם שאנחנו צריכים,אם יחתימו את וובה או בלם ישראלי אחר הייתי מוותר על מרקוביץ'.
הבן אדם כולה בן 28. אחלה בלם וטעות לשחרר אותו!!!!!
וזה לא כל כך הוכיח את עצמו. בסיבוב הראשון, כשמרקוביץ' פתח בכל משחק, היינו הרבה יותר טובים מאשר בחצי השני של העונה.שלומי12 כתב: מרקוביץ' לא שיחק בחצי העונה האחרונה,אלישע שיחק עם גביש ועם וובה. מרקוביץ' בלם איטי וכבר מבוגר שאין לו לאן להתקדם,עדיף להשקיע בבלם בן 24-26 שבעתיד יעזור למועדון
בסך הכל יש לו אישיות טובה אבל עדין זה לא הבלם שאנחנו צריכים,אם יחתימו את וובה או בלם ישראלי אחר הייתי מוותר על מרקוביץ'.
מרקוביץ' בלם טוב, אולי לא תותח על, אבל בהחלט ראוי להרכב, והוא כבר התאקלם ומכיר את המערכת. להביא בלם במקומו יהיה בזבוז כסף, וגם חבל על זמן ההתאקלמות, מה גם שמרקוביץ' ופאיוביץ' דוברים אותה שפה וחבל לשבור את החיבור הזה. גיל 28 זה ממש לא מבוגר...