האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oriel kamer

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי oriel kamer »

יש פה כאב ראש לא קטן למקבלי ההחלטות איפה נשב...

לדעתי צריך לשבת כמו כל האולטרסים בארץ מאחורי השער אבל (ויש פה אבל גדול) אנחנו לא קבוצה עם ממוצע צופים של 6-7 אלף אז היציע מול הטלויזיה יהיה האופטימלי עבורנו

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

oriel kamer כתב:יש פה כאב ראש לא קטן למקבלי ההחלטות איפה נשב...

לדעתי צריך לשבת כמו כל האולטרסים בארץ מאחורי השער אבל (ויש פה אבל גדול) אנחנו לא קבוצה עם ממוצע צופים של 6-7 אלף אז היציע מול הטלויזיה יהיה האופטימלי עבורנו
לפחות בעונה הראשונה באיצטדיון החדש זה לא כזה מופרך שנהיה עם ממוצע של 6-7 אלף. לכו תדעו גם באיזה מצב מקצועי נהיה.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

bs war כתב:
היציע מאחורי השער הוא הכי מרכזי שיש. הוא גובל בשני היציעים הגדולים ויכול לשתף איתם פעולה.
עם מי תשתף פעולה? רק היציע המערבי ב 80 אחוז מהמשחקים יהיה מלא והיציע המזרחי לא יפתח בכלל.
על איזה שיתוף פעולה אתה מדבר?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

gate5 כתב:
עם מי תשתף פעולה? רק היציע המערבי ב 80 אחוז מהמשחקים יהיה מלא והיציע המזרחי לא יפתח בכלל.
על איזה שיתוף פעולה אתה מדבר?
נהיית גם נביא? אתה יודע כמה מנויים יימכרו ובאיזה מצב מקצועי נהיה?

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

bs war כתב:
נהיית גם נביא? אתה יודע כמה מנויים יימכרו ובאיזה מצב מקצועי נהיה?
לא צריך להיות נביא. צריך להיות טיפה טיפה חכם.
ממוצע של 6 ? זה אומר 4 מערבי, 2500 באחד מאחורי השערים = מזרחי ריק. חשבון פשוט מאד.

בקיצור, לא משנה באיזה פוזיציה תסתכל על זה..זאת תהיה טעות לא לשבת במזרחי חד משמעית!!!!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

gate5 כתב:
לא צריך להיות נביא. צריך להיות טיפה טיפה חכם.
ממוצע של 6 ? זה אומר 4 מערבי, 2500 באחד מאחורי השערים = מזרחי ריק. חשבון פשוט מאד.

בקיצור, לא משנה באיזה פוזיציה תסתכל על זה..זאת תהיה טעות לא לשבת במזרחי חד משמעית!!!!
אני עדיין לא רואה הבדל בין מזרחי ריק לדרומי/צפוני ריק... אבל שיהיה. אני לא מעודד בשביל הטלויזיה.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

bs war כתב:
אני עדיין לא רואה הבדל בין מזרחי ריק לדרומי/צפוני ריק... אבל שיהיה. אני לא מעודד בשביל הטלויזיה.
אני באמת מנסה להבין אם אתה מדבר ברצינות או סתם מתבדח.
מזרחי ריק = חצי אצטדיון ריק. בשידורים בטלוויזיה זה פשוט יראה בדיחה. אנחנו משוואים לאצטדיון 50 שנה ועד שזה קורה אז יש רצונות שפשוט לא מובנים בעליל.
סוף כל סוף, כל המדינה תוכל לראות את הקהל של הפועל באר שבע..יציע של 5,000 מקומות.. בוא נגיד 1000 יעודד בו זמנית? אז בזמני טירוף כל היציע הצטרף.
מה שלא יקרה מאחורי השער..כי מי ילך לשם? רק אותם 1000 שרוצים לעודד. נטו.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אני חושב שחייבים למלא את היציע המזרחי כל משחק! זה יכול להיות גורם הרתעה לא קטן לכל קבוצה שתראה את המשחקים שלנו בטלויזיה.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

שמעון א כתב:אני חושב שחייבים למלא את היציע המזרחי כל משחק! זה יכול להיות גורם הרתעה לא קטן לכל קבוצה שתראה את המשחקים שלנו בטלויזיה.
יפה אמרת.
איך משיגים את זה? המעודדים ישבו בלב ליבו של היציע ומסביב יהיו אלה שיצטרפו בטירוף!
זה יציע של פאקינג 5,000 מקומות !!!! באמצע המגרש!!!

להבדיל אלף אלפי הבדלות ליציעים מאחורי השער שהם סהכ 2500 והם גם פאקינג מאחורי השער.

בקיצור, חד משמעית..צריך לשבת במזרחי. אלה שיקבלו את ההחלטה על איפה ומה מו מי צריכים להיות שיכורים כדי שיחליטו לשבת מאחורי השער.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אממ שער 5 יש לך טעות, התכולה של השערים מאחוריי השער תהיה 3200 בערך (העלו פה אפילו את הנתונים הרשמיים ממשרד האדריכלות שעשו את האצטדיון), אבל זה לא אומר שאני לא מסכים איתך לחלוטין לגביי עניין המיקום המרכזי של המעודדים (היציע המזרחי).
מכיוון שיהיו רק 4 יציעים זאת הבעיה העיקרית, כי האצטדיון מחולק ל4 יציעים מופרדים ואם נשב ביציע מאחוריי השער והמזרחי יהיה סגור ביום אחד זה ייצור אווירה נוראית לשחקנים.
תפסיקו לחשוב על בלומפילד, תחשבו על אנפילד או על אצטדיונים שמחולקים ככה, הבעיה שלנו תהיה שבמשחקים מועטי קהל ההשפעה שלנו כקהל על השחקנים תרד ביציע מאחוריי השער, וביציע המזרחי ההשפעה רק תעלה כי זה יהיה היציע השני בחשיבותו והוא יהיה מרכזי ביותר וחייבים להקים בו את יציע המעודדים (אגב לא חייבים שיהיו כיסאות מיוחדים, אפשר תמיד לקפוץ על הבטון, זה לא אמור להיות בעיה ולרוב אנחנו עושים את זה בוסרמיל).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

דר אדום בנשמה כתב:אממ שער 5 יש לך טעות, התכולה של השערים מאחוריי השער תהיה 3200 בערך (העלו פה אפילו את הנתונים הרשמיים ממשרד האדריכלות שעשו את האצטדיון), אבל זה לא אומר שאני לא מסכים איתך לחלוטין לגביי עניין המיקום המרכזי של המעודדים (היציע המזרחי).
מכיוון שיהיו רק 4 יציעים זאת הבעיה העיקרית, כי האצטדיון מחולק ל4 יציעים מופרדים ואם נשב ביציע מאחוריי השער והמזרחי יהיה סגור ביום אחד זה ייצור אווירה נוראית לשחקנים.
תפסיקו לחשוב על בלומפילד, תחשבו על אנפילד או על אצטדיונים שמחולקים ככה, הבעיה שלנו תהיה שבמשחקים מועטי קהל ההשפעה שלנו כקהל על השחקנים תרד ביציע מאחוריי השער, וביציע המזרחי ההשפעה רק תעלה כי זה יהיה היציע השני בחשיבותו והוא יהיה מרכזי ביותר וחייבים להקים בו את יציע המעודדים (אגב לא חייבים שיהיו כיסאות מיוחדים, אפשר תמיד לקפוץ על הבטון, זה לא אמור להיות בעיה ולרוב אנחנו עושים את זה בוסרמיל).
1. גם באנפילד 'הגוש המעודד' שמספק את התפאורה ואת העידוד יושב מאחורי השער.
2. יציע מאחורי השער יכול להיות סופר עוצמתי, גם יותר ממזרחי/מערבי. הכל תלוי ברמת הארגון ובכמות האוהדים.
3. גוש מעודד במזרחי יסחף אחריו את כל היציע. גוש מעודד מאחורי השער יסחף אחריו את כל האיצטדיון.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

סתם להאיר את עיניכם נגד נתניה לא ראו אותנו אבל לא הפסיקו לשמוע אותנו כשיש אקוסטיקה זה לא משנה איפה תשב ומי יראה הכי חשוב שהאצטדיון ירעד כל משחק. ולגבי הצטרפות הקהל כל בעיטה לשער/קרן/ תיקול הקהל שלנו אוטומטית נדלק וישר מעודדים זה לא משנה איפה תשב כל עוד השחקנים יהנו מדחיפה
מבחינתי זה בסדר. אני יושב שנים בשער 2 ואם המעודדים יהיו מאחורי השער אני ילך לשבת שם כי החוויה תהיה אדירה!

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

bs war כתב:
1. גם באנפילד 'הגוש המעודד' שמספק את התפאורה ואת העידוד יושב מאחורי השער.
2. יציע מאחורי השער יכול להיות סופר עוצמתי, גם יותר ממזרחי/מערבי. הכל תלוי ברמת הארגון ובכמות האוהדים.
3. גוש מעודד במזרחי יסחף אחריו את כל היציע. גוש מעודד מאחורי השער יסחף אחריו את כל האיצטדיון.
1. עוד פעם אתה משווה קבוצה שהאצטדיון שלה מלא במאה אחוז מהמשחקים? ועוד אתה משווה את ליברפול ? כאילו מה נסגר איתך?
2. יציע מאחורי השער שיש בו 3,000 מקומות יכול להיות יותר עוצמתי מיציע של 5,000 ? שוב אני לא יודע אם אתה מתבדח או רציני.
3. גוש מאחורי השער יסחוף אחריו את היציע המערבי - סה טו. שום כל האצטדיון ושום נעליים. האצטדיון יהיה 90 אחוז מהפעמים ריק במזרחי. היציע מאחורי השער יכול לסחוף את עצמו בלבד.
4. לא משנה מה יהיה, חד משמעית לשבת מאחורי השער מבחינת כל הפרמטרים זאת טעות.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

אלדר כתב:סתם להאיר את עיניכם נגד נתניה לא ראו אותנו אבל לא הפסיקו לשמוע אותנו כשיש אקוסטיקה זה לא משנה איפה תשב ומי יראה הכי חשוב שהאצטדיון ירעד כל משחק. ולגבי הצטרפות הקהל כל בעיטה לשער/קרן/ תיקול הקהל שלנו אוטומטית נדלק וישר מעודדים זה לא משנה איפה תשב כל עוד השחקנים יהנו מדחיפה
מבחינתי זה בסדר. אני יושב שנים בשער 2 ואם המעודדים יהיו מאחורי השער אני ילך לשבת שם כי החוויה תהיה אדירה!
אז אתה יודע מה? אולי נשב רק במערבי..כולם ביחד. גם המעודדים וגם אלה שלא.. וניתן לאורחים לשבת איפה שבא להם וכמה שבא להם.. זה אופטימלי לפי מה שאתה אומר.

אוהדים של כל קבוצה בארץ נלחמים על לשבת ביציע במזרחי..ביציע מול הטלוויזיה.
ואל תשווה לי את בלומפילד כי אין להם יציע מזרחי..הוא חצוי באמצע. ובכלל אי אפשר להשוות עם קבוצות כמו חיפה/מכבי/הפ' ת"א.. הממוצע קהל שלהם גדול פי 2 משלנו.

לכל הדעות, היציע המזרחי בטדי הוא העוצמתי ביותר מבין כל הקהלים.. יציע גדול, באמצע המגרש.. מול הטלוויזיה. לא צריך יותר מזה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

gate5 כתב:
1. עוד פעם אתה משווה קבוצה שהאצטדיון שלה מלא במאה אחוז מהמשחקים? ועוד אתה משווה את ליברפול ? כאילו מה נסגר איתך?
2. יציע מאחורי השער שיש בו 3,000 מקומות יכול להיות יותר עוצמתי מיציע של 5,000 ? שוב אני לא יודע אם אתה מתבדח או רציני.
3. גוש מאחורי השער יסחוף אחריו את היציע המערבי - סה טו. שום כל האצטדיון ושום נעליים. האצטדיון יהיה 90 אחוז מהפעמים ריק במזרחי. היציע מאחורי השער יכול לסחוף את עצמו בלבד.
4. לא משנה מה יהיה, חד משמעית לשבת מאחורי השער מבחינת כל הפרמטרים זאת טעות.
1. דיברתי על אנפילד כי הבחור לפניי הזכיר אותו כאיצטדיון שבנוי בדומה לחדש שלנו.
2. כן, יציע עם 3,000 מקומות שכל יושביו מעודדים תמיד יהיה יותר עוצמתי מיציע של 5,000 מקומות ש- 90% ממנו יושב.
3. יציע מאחורי השער יסחף את כל האוהדים באיצטדיון. אם המערבי יהיה מלא, הוא יסחף אותו, אם גם המזרחי יהיה מלא, הוא יסחף גם אותו. הוא גובל בשניהם והוא מוביל אותם.
gate5 כתב:אוהדים של כל קבוצה בארץ נלחמים על לשבת ביציע במזרחי..ביציע מול הטלוויזיה.
ואל תשווה לי את בלומפילד כי אין להם יציע מזרחי..הוא חצוי באמצע. ובכלל אי אפשר להשוות עם קבוצות כמו חיפה/מכבי/הפ' ת"א.. הממוצע קהל שלהם גדול פי 2 משלנו.

לכל הדעות, היציע המזרחי בטדי הוא העוצמתי ביותר מבין כל הקהלים.. יציע גדול, באמצע המגרש.. מול הטלוויזיה. לא צריך יותר מזה.
אני בטוח במיליון אחוז שאם תשאל את אוהדי מכבי והפועל ת"א איפה היו מתיישבים באיצטדיון כמו שלנו (עם יציע מזרחי), הם היו נשארים מאחורי השער. מה הדחף שלך לשבת מול הטלויזיה? תאמין לי שהיריבה שלך לא תשקשק מלראות את הקהל שלך בטלויזיה, היא תשקשק כשהיא תראה ותשמע אותו בעלייה לדשא. הקהל הכי ביתי והכי מרתיע בעולם לדעת רבים יושב מאחורי השער (דורטמונד)- בעצם- כל קהל בעולם! רק אוהדי בית"ר לא.

ולסיום, הייתי גם בבלומפילד וגם בטדי, והתרשמתי הרבה יותר מהקהל של מכבי והפועל. 2,000 שמעודדים תמיד ומובילים את כל האיצטדיון ביציע עם תפאורה מדהימה, לעומת כמה מאות שפעמיים במשחק מצטרפים אליהם עוד כמה.

שלח תגובה