תמה הסאגה : ברדה חתם ל3 שנים
Re: על סף סיכום - ברדה חוזר הביתה(חוזה ל-3 שנים)
ברדה כבר חתם שאתם כל כך להוטים לנשק לאלונה את הרגליים?gate5 כתב:
את לא מכירה את האנשים שיודעים רק להתלונן? זה הם. סומסום ורד 8 כאלה.
יודעים להגיד מה לא בסדר..מה רע..בקיצור, מסתכלים על חצי הכוס הריקה - תמיד.
הם אף פעם לא יגידו ששחקן כמו דג'אני חתם זו החתמה טובה..הם לא ידעו לתת פידבק לאלונה על ברדה..הכל תמיד יהיה מה שרע, מה שלא טוב.
הכי טוב זה לא להתייחס לאנשים כאלה, זה מה שאני עושה. זה סתם מביא עצבים.
אתם יכולים להירגע, גם אם הוא חותם זה לא מוריד במאומה מהמחדלים הניהוליים של אלונה ב- 6 השנים האחרונות.
יחד עם זאת, זה בהחלט מצהיר בריש גלי שאלונה פה בשביל להשקיע והרבה, והכל לטובת הקבוצה.
בניגוד לדעה הרווחת פה אצל חלק מהאנשים, שאלונה לא מוציאה כסף על שחקנים, לא לטומדת מטעויות,
לא אכפת לה מהרצונות של הקהל ושכל ההשקעה שמפורסמת באתרים השונים הכל ספינים של אייל ארד...
אז היא ממש לא בעלת בית מושלמת אבל בהחלט לא השטן שציירו אותה.
שבת שלום
בניגוד לדעה הרווחת פה אצל חלק מהאנשים, שאלונה לא מוציאה כסף על שחקנים, לא לטומדת מטעויות,
לא אכפת לה מהרצונות של הקהל ושכל ההשקעה שמפורסמת באתרים השונים הכל ספינים של אייל ארד...
אז היא ממש לא בעלת בית מושלמת אבל בהחלט לא השטן שציירו אותה.
שבת שלום
נערך לאחרונה על ידי nitsande ב 07 יוני 2013, 14:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק אהבה תנצח...
ממש לא שטן. אין לי ספק שהיא משקיעה פה המון כסף (ולדעתי עם ניהול נכון וחכם היא יכלה להעמיד פה מועדון הרבה יותר איכותי בפחות כסף) ומונעת רק מכוונות טובות.nitsande כתב:יחד עם זאת זה בהחלט מצהיר בריש גלי שאלונה פה בשביל להשקיע והרבה, והכל לטובת הקבוצה.
בניגוד לדעה הרווחת פה אצל חלק מהאנשים שאלונה לא מוציאה כסף על שחקנים, לא לטומדת מטעויות,
לא אכפת לה מהרצונות של הקהל ושכל ההשקעה שמפורסמת באתרים השונים הכל ספינים של אייל ארד.
אז ממש לא בעלת בית מושלמת אבל בהחלט לא השטן שציירו אותה.
שבת שלום
אבל הניהול עד היום היה מצחיק. וגם ברדה לא ישנה את העובדה הזו.
אנשים פה מדברים כי אלונה עוד בקבוצה..אבל ברגע שהיא תלך הם יתחילו לגמגם.
שתהיו באפלה לפני פתיחת עונה, ששחקנים אלמונים ישחקו פה, שנתמודד על הירידה בכוונת הצהרות..שנרד ליגה..אז אנשים יעריכו את ברקת.
בינתיים כל דבר שהיא עושה הוא מטוב לבה ומהרצון שלה להצליח עם הפועל באר שבע.
נכון, לא מושלמת ואפילו לא קרובה..אבל לומדת! בעל בית כזה כל קבוצה הייתה רוצה..אבל אותם אוהדים שנגדה הם כפויי טובה.
אלונה זה הנכס הכי גדול של באר שבע בעשור האחרון.
שתהיו באפלה לפני פתיחת עונה, ששחקנים אלמונים ישחקו פה, שנתמודד על הירידה בכוונת הצהרות..שנרד ליגה..אז אנשים יעריכו את ברקת.
בינתיים כל דבר שהיא עושה הוא מטוב לבה ומהרצון שלה להצליח עם הפועל באר שבע.
נכון, לא מושלמת ואפילו לא קרובה..אבל לומדת! בעל בית כזה כל קבוצה הייתה רוצה..אבל אותם אוהדים שנגדה הם כפויי טובה.
אלונה זה הנכס הכי גדול של באר שבע בעשור האחרון.
אז לך לז'ינו וללהב שכשמגיעים להצלחות זורקים הכל לפח ואת הכסף לכיסם.nitsande כתב:יחד עם זאת זה בהחלט מצהיר בריש גלי שאלונה פה בשביל להשקיע והרבה, והכל לטובת הקבוצה.
בניגוד לדעה הרווחת פה אצל חלק מהאנשים שאלונה לא מוציאה כסף על שחקנים, לא לטומדת מטעויות,
לא אכפת לה מהרצונות של הקהל ושכל ההשקעה שמפורסמת באתרים השונים הכל ספינים של אייל ארד.
אז ממש לא בעלת בית מושלמת אבל בהחלט לא השטן שציירו אותה.
שבת שלום
אלונה עושה פה עבודה קסומה ואילולא היא אנחנו באותו מצב של מכבי נתניה,הפועל פתח תקווה,הפועל כפר סבא,הפועל רמת גן.....
החיסרון היחידי של אלונה וזה גם ידוע(אישה) שהיא לא מבינה בעסקי הכדורגל.
אני דווקא חושב שאלונה לומדת מהטעויות שלה ולאט לאט אנחנו נתברג בצמרת, שיקום לא יכול לקחת שנה שנתיים(שיקום מאז שאנחנו בליגת העל, ותזכרו שזה רק עונה 3 שלנו בליגה)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
יכול להיות שהייתה בעייה תחבירית בהודעה שלי, אבל לא עד כדי כך...shovalb9 כתב:
אז לך לז'ינו וללהב שכשמגיעים להצלחות זורקים הכל לפח ואת הכסף לכיסם.
אלונה עושה פה עבודה קסומה ואילולא היא אנחנו באותו מצב של מכבי נתניה,הפועל פתח תקווה,הפועל כפר סבא,הפועל רמת גן.....
החיסרון היחידי של אלונה וזה גם ידוע(אישה) שהיא לא מבינה בעסקי הכדורגל.
אני דווקא חושב שאלונה לומדת מהטעויות שלה ולאט לאט אנחנו נתברג בצמרת, שיקום לא יכול לקחת שנה שנתיים(שיקום מאז שאנחנו בליגת העל, ותזכרו שזה רק עונה 3 שלנו בליגה)
רק אהבה תנצח...
עכשיו שגם אני כאשר קראתי את הודעתך הלפני אחרונה בפעם ה3, שמתי לב שטעיתי בהקשרך למשפט.nitsande כתב: יכול להיות שהייתה בעייה תחבירית בהודעה שלי, אבל לא עד כדי כך...
אז אני מסכים איתך שהיא לא מושלמת, אבל היא משתפרת משנה לשנה ויראו את זה גם אצלנו במועדון...
ברדה, אם וכאשר, זאת תהיה טיפה בים, יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל בעידן אלונה שהוא ללא ספק אחת מתקופות השפל הגדולות ביותר.
אבל אתם עם זיכרון קצר אז תמשיכו לחשוב שזה שברדה יגיע יעלים את כל המחדלים והטעויות שנעשו פה בשש השנים האחרונות.
ואני לא רוצה לדבר בכלל על מה יקרה אם לא יגיע...
נ.ב.
לגבי דג׳אני -אני מודה שאין לי הרבה מושג לגבי האיכויות שלו ועל מישהו שאני לא מכיר ויודע אני לא אחווה דעה אלא רק מאחל לו הצלחה. לצערי מהסתכלות על מקרי העבר, שחקנים שמגיעים אלינו כשהם בשיאם, לא ממש מממשים הרבה מהפוטנציאל שלהם, ואני רק יכול לקוות שלדג׳אני זה לא יקרה.
אבל אתם עם זיכרון קצר אז תמשיכו לחשוב שזה שברדה יגיע יעלים את כל המחדלים והטעויות שנעשו פה בשש השנים האחרונות.
נ.ב.
לגבי דג׳אני -אני מודה שאין לי הרבה מושג לגבי האיכויות שלו ועל מישהו שאני לא מכיר ויודע אני לא אחווה דעה אלא רק מאחל לו הצלחה. לצערי מהסתכלות על מקרי העבר, שחקנים שמגיעים אלינו כשהם בשיאם, לא ממש מממשים הרבה מהפוטנציאל שלהם, ואני רק יכול לקוות שלדג׳אני זה לא יקרה.
אחת מתקופות השפל הגדולות? עידן אלונה?
ואנחנו עם זיכרון קצר?...
ואף אחד לא דיבר על להעלים את המחדלים, אבל בהחלט להוכיח שלא כל מה שהיא עושה זה מעשי שטנה
ואנחנו עם זיכרון קצר?...
ואף אחד לא דיבר על להעלים את המחדלים, אבל בהחלט להוכיח שלא כל מה שהיא עושה זה מעשי שטנה
רק אהבה תנצח...
יש היו ויהיו מחדלים, זה בכל קבוצת כדורגל, גם בגדולות שבגדולות יש מחדלים....8red כתב:ברדה, אם וכאשר, זאת תהיה טיפה בים, יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל בעידן אלונה שהוא ללא ספק אחת מתקופות השפל הגדולות ביותר.
נ.ב.
נ.ב בכל כלל יש יוצא מהכלל דבר ראשון, ודגאני לטעמי יתן עונה פושרת-נחמדה למדי...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בשנות ה70 זכינו באליפויות, בשנות ה90 היינו קבועים בצמרת. עד לירידת הליגה ב1998 השלמנו משהו כמו 35 שנה רצופות בליגה הראשונה.nitsande כתב:אחת מתקופות השפל הגדולות? עידן אלונה?
ואנחנו עם זיכרון קצר?...
עד עכשיו בתקופת אלונה הייתה לנו עונה אחת שבה כשלנו לעלות מהליגה הלאומית, עונה אחת שבה עלינו ליגה כשחצי ליגה עלתה, עונה ראשונה בליגת העל שהסתיימה בנס בפליאוף אמצע ולא במאבקי ירידה (ותודה לאותו אוהד אשדודי שפיצץ את המשחק מולם ב3-3) ושתי עונות שבהן ניצלנו במחזור האחרון מירידה.
לא, אנחנו לא נמצאים בתקופה השחורה של זינו, אבל התקופה של אלונה היא בהחלט תקופה של שפל. מעט מאוד שחקני בית שעלו לקבוצה הבוגרת, מעט מאוד שחקני רכש שנזכור לטובה עוד כמה שנים, מעט מאוד הצלחות מקצועיות, מעט מאוד משחקים שישארו לנו בזיכרון לעד, 6 עונות שהתבזבזו, 6 עונות שלמעט כעסים ותסכולים לא נתנו לנו הרבה...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז מה, ובשנות השמונים היינו קבוצת מרכז טבלה-תחתית...Sir Alex Ferguson כתב: בשנות ה70 זכינו באליפויות, בשנות ה90 היינו קבועים בצמרת. עד לירידת הליגה ב1998 השלמנו משהו כמו 35 שנה רצופות בליגה הראשונה.
עד עכשיו בתקופת אלונה הייתה לנו עונה אחת שבה כשלנו לעלות מהליגה הלאומית, עונה אחת שבה עלינו ליגה כשחצי ליגה עלתה, עונה ראשונה בליגת העל שהסתיימה בנס בפליאוף אמצע ולא במאבקי ירידה (ותודה לאותו אוהד אשדודי שפיצץ את המשחק מולם ב3-3) ושתי עונות שבהן ניצלנו במחזור האחרון מירידה.
לא, אנחנו לא נמצאים בתקופה השחורה של זינו, אבל התקופה של אלונה היא בהחלט תקופה של שפל. מעט מאוד שחקני בית שעלו לקבוצה הבוגרת, מעט מאוד שחקני רכש שנזכור לטובה עוד כמה שנים, מעט מאוד הצלחות מקצועיות, מעט מאוד משחקים שישארו לנו בזיכרון לעד, 6 עונות שהתבזבזו, 6 עונות שלמעט כעסים ותסכולים לא נתנו לנו הרבה...
אומנם היו לנו אז שחקני בית אבל עדיין, מה אתה מצפה בדיוק?
גם אני חושב שאלונה טועה אבל זאת לאת קופה של שפל, שפל אמיתי זה שתהיה בליגה ג' ותתחיל מ0...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
נו? אין שום דבר חדש?
מתי הוא חוזר כבר מהחתונה?
נמאס כל כמה דקות לעשות ריפרש...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
באתר הקאמלס אומרים שהוא יחזור ביום רביעי או שלישי ויישב לאחר מכן להמשך המו"מ...dardasmiley כתב:נו? אין שום דבר חדש?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!