תמה הסאגה : ברדה חתם ל3 שנים
על סף סיכום : ברדה חוזר הביתה
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 52&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
האופציה הראשונה לחתום אם לא הנסיך לב אדום, נראה מרשים.... אפילו מרשים מדיי
האופציה הראשונה לחתום אם לא הנסיך לב אדום, נראה מרשים.... אפילו מרשים מדיי
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
Re: טופיק מתעדכן : ברדה לב"ש? // במו"מ עם לוקרן ולובן
מחכים לבשורה.... 

אם אפשר להוסיף , מחכים לבשורה משמחת .. וזאת התחזית להיום בערב :שמעון א כתב:מחכים לבשורה....
סיכום/חתימה של ברדה כל באר שבע שמחה , התקווה חוזרת , והצבע האדום והצבא האדום חוזר לחיים.
פיצוץ המו"מ - דיכאון , עצב , הרגשה של עוד עונה מתסכלת , ובעיקר חשק לעשות מרתון סרטים של אבי ביטר..
נקווה לטוב

יש לי הרגשה לא טובה... 
נשבע לכם, אני בן אדם פסימי רק בגלל הפועל באר-שבע.

נשבע לכם, אני בן אדם פסימי רק בגלל הפועל באר-שבע.
- סתיו אלימלך
לא נראה לי שכדאי לטפח יותר מדי תקוות. יש כאן פערים עצומים בין מה שניתן להציע לברדה,
לבין מה שהוא היה רגיל להרוויח. אליניב מנסה לצאת בסדר עם האוהדים ומשדר רצון.הקבוצה כנ"ל,
אבל ספק אם ישקיעו כל כך ברבה כסף בשחקן אחד.
שלא יובן לא נכון- הייתי מאוד רוצה לאות את ברדה חוזר אלינו, אבל אני ריאלי,לא פסימי...
על דברים כאלו נאמר- הלואי ואני טועה!
לבין מה שהוא היה רגיל להרוויח. אליניב מנסה לצאת בסדר עם האוהדים ומשדר רצון.הקבוצה כנ"ל,
אבל ספק אם ישקיעו כל כך ברבה כסף בשחקן אחד.
שלא יובן לא נכון- הייתי מאוד רוצה לאות את ברדה חוזר אלינו, אבל אני ריאלי,לא פסימי...
על דברים כאלו נאמר- הלואי ואני טועה!
- dardasmiley
הוא יחתום, בסכום מופרז אבל יחתום. אלונה לא יכולה להרשות לעצמה שלא יחתום, הדבר יוביל למשבר אמון גדול בין האוהדים לקבוצה ויתבטא בכמות מנויים נמוכה מאוד...
בס"ד
אם היה לי שקל על כל פעם שאוהד הפועל ב"ש ילחץ F5 בשעות הערב והלילה, אני בעצמי יכולתי להחתים את ברדה
אם היה לי שקל על כל פעם שאוהד הפועל ב"ש ילחץ F5 בשעות הערב והלילה, אני בעצמי יכולתי להחתים את ברדה

תן לי להבין.. היום זוהי הפגישה המכריעה ?yossi כתב:בס"ד
בס״ד
לפי כל האתרים- כן.
גם אם לא יהיה אמירה סופית, היום בערב כנראה נדע לפחות את הכיוון.
לפי כל האתרים- כן.
גם אם לא יהיה אמירה סופית, היום בערב כנראה נדע לפחות את הכיוון.
אליניב ואביו נמצאים בבית של אלונה עכשיו
הסוכן שלו זה אביו?שמעון א כתב:אליניב ואביו נמצאים בבית של אלונה עכשיו
בעצם נוכחתו של אליניב שהגיע לפגישה למרות שיש לו הצעות הרבה יותר גדולות ממועדונים הרבה יותר גדולים-זה כבר מראה שהוא כן רוצה לחזור לכאן
הוא לא רוצה לחזור. הוא מת לחזור !!!!
ציטוט מוואלה :
החלוץ ערך פגישה חיובית עם אלונה ברקת. מקורב לעסקה: "יש נכונות של שני הצדדים". דג'אני יחתום לשנתיים. עידו לוי מועמד
בעלי הפועל באר שבע אלונה ברקת נפגשה היום (רביעי) עם החלוץ אליניב ברדה המועמד לקבוצה. בסיום, שני הצדדים טענו כי הפגישה התנהלה בצורה חיובית ובהתאם לכך קבעו להיפגש פעם נוספת לאחר שובו של ברדה מנסיעה פרטית לחו"ל. גורם המקורב לעסקה אמר היום: "ישנה נכונות של שני הצדדים לסיים את המגעים בצורה חיובית. באר שבע הבינה כי עליה להגדיל את ההצעה והשחקן הבין כי עליו להתגמש כדי לחזור לישראל. כשברדה ישוב מחו"ל ננסה למצוא את הפתרון הטוב לשני הצדדים ולהחזיר אותו לבאר שבע".
https://sports.walla.co.il/?w=/157/2648499" onclick="window.open(this.href);return false;
החלוץ ערך פגישה חיובית עם אלונה ברקת. מקורב לעסקה: "יש נכונות של שני הצדדים". דג'אני יחתום לשנתיים. עידו לוי מועמד
בעלי הפועל באר שבע אלונה ברקת נפגשה היום (רביעי) עם החלוץ אליניב ברדה המועמד לקבוצה. בסיום, שני הצדדים טענו כי הפגישה התנהלה בצורה חיובית ובהתאם לכך קבעו להיפגש פעם נוספת לאחר שובו של ברדה מנסיעה פרטית לחו"ל. גורם המקורב לעסקה אמר היום: "ישנה נכונות של שני הצדדים לסיים את המגעים בצורה חיובית. באר שבע הבינה כי עליה להגדיל את ההצעה והשחקן הבין כי עליו להתגמש כדי לחזור לישראל. כשברדה ישוב מחו"ל ננסה למצוא את הפתרון הטוב לשני הצדדים ולהחזיר אותו לבאר שבע".
https://sports.walla.co.il/?w=/157/2648499" onclick="window.open(this.href);return false;
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
על סף סיכום - https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 43865.html" onclick="window.open(this.href);return false;
יש , כמה חיכיתי לשמוע שהשיחה הזאת הסתיימה בצורה חיובית.
יאללה ברדה מחכים לך !!!!
יאללה ברדה מחכים לך !!!!