תמה הסאגה : ברדה חתם ל3 שנים
Re: סופית: אליניב ברדה לא יגיע להפועל באר שבע
יותר ריאלי לכתוב שההצעה הנגדית שברדה הגיש היא יותר מכפול
מה שהציעו לו. לדעתי הוא רצה לצאת בסדר עם כולם אז הלך לתקשורת.
לא מאמין שיגיע.
מה שהציעו לו. לדעתי הוא רצה לצאת בסדר עם כולם אז הלך לתקשורת.
לא מאמין שיגיע.
Re: סופית: אליניב ברדה לא יגיע להפועל באר שבע
https://www.one.co.il/Article/12-13/1,1 ... 17768.html" onclick="window.open(this.href);return false;אלדר כתב:רשום במפורש סופית! אני לא מאמין שיש עדיין אנשים אופטימיים בעיר הזאת
אתה רואה אלדר....זה לא עניין של אופטימיות.
זה רק לדעת שזה חלק לגיטימי במשא ומתן.
הוא שכתבתי, כלום לא סגור.
- dardasmiley
Re: סופית? : אליניב ברדה לא יגיע להפועל באר שבע
ברדה לא יגיע להערכתי. עונת הספינים בעיצומה...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. המנהלים צריכים לאחד בין שני הטופיקים של ברדה כדי למנוע כפל של דיונים.
2. אני חושב שהנושא של ברדה מייצג בצורה הכי טובה עד כמה הניהול שלנו הוא כושל ושכונתי. במועדון יוצאים בהצהרה לתקשורת שברדה לא יגיע:
"החלוץ אליניב ברדה דחה את הצעת הפועל באר שבע. המועדון הציע לברדה חוזה לשנתיים, אך נענה בשלילה, ובקבוצה יחפשו שחקן אחר שיחזק את החלק הקדמי"
עוד לפני שמיצו את האופציה או דיברו על כך עם השחקן:
בהפועל באר שבע הודיעו אתמול כי אליניב ברדה דחה את הצעת המועדון להצטרף לקבוצה ולחתום על חוזה לשנתיים. האומנם? אם אתם שואלים את חלוץ נבחרת ישראל, הדברים הם קצת שונים -
"נפגשתי עם אסי רחמים שנתן לי הצעה ואני ביקשתי כמה ימים לחשוב. נפגשנו שוב כשהוא חזר מפולין והגשתי הצעה נגדית למועדון", אמר ברדה בראיון לרדיו דרום והוסיף: "מבחינתי המו"מ עדיין מתקיים כי אליי לא חזרו עם תשובה".
"אני יכול להגיד שיש פערים, אבל מבחינתי זה פערים שניתנים לגישור. מאוד מחמיא לי שהפועל באר שבע פנו אליי ורצו אותי ולכן אני לא מאוכזב. כולם יודעים מה זה הפועל באר שבע בשבילי, כי זו העיר שלי, הבית שלי ואני לעולם לא אשכח מאיפה באתי".
"היו שתי פגישות מאוד פרקטיות וכך זה הסתיים. אני מחכה לשמוע את התגובה שלהם על ההצעה הנגדית שלי. מבחינתי הפועל באר שבע היא עדיין אופציה ריאלית ולגיטימית ובישראל היא האופציה הכי מועדפת מבחינתי".
כפי שמסתמן כרגע, נראה שהמשא ומתן היה פיקציה כדי לייצר כותרות בתקשורת, כדי לגרום לאוהדים להאשים את ברדה בכך שלא חזר, שלא בטעות נבוא בטענות לאלונה על כך שפיספסה את ההזדמנות להחזיר את הסמל הכי גדול של המועדון בשנים האחרונות.
מועדון שבאמת מעוניין בשחקן, עושה את כל המאמצים כדי להחזיר את השחקן, ובמידה והמאמצים לא הצליחו, הוא פונה קודם כל לשחקן ומודיע לו שהמשא ומתן נגמר, ולא פונה ישירות לתקשורת...
2. אני חושב שהנושא של ברדה מייצג בצורה הכי טובה עד כמה הניהול שלנו הוא כושל ושכונתי. במועדון יוצאים בהצהרה לתקשורת שברדה לא יגיע:
"החלוץ אליניב ברדה דחה את הצעת הפועל באר שבע. המועדון הציע לברדה חוזה לשנתיים, אך נענה בשלילה, ובקבוצה יחפשו שחקן אחר שיחזק את החלק הקדמי"
בהפועל באר שבע הודיעו אתמול כי אליניב ברדה דחה את הצעת המועדון להצטרף לקבוצה ולחתום על חוזה לשנתיים. האומנם? אם אתם שואלים את חלוץ נבחרת ישראל, הדברים הם קצת שונים -
"נפגשתי עם אסי רחמים שנתן לי הצעה ואני ביקשתי כמה ימים לחשוב. נפגשנו שוב כשהוא חזר מפולין והגשתי הצעה נגדית למועדון", אמר ברדה בראיון לרדיו דרום והוסיף: "מבחינתי המו"מ עדיין מתקיים כי אליי לא חזרו עם תשובה".
"אני יכול להגיד שיש פערים, אבל מבחינתי זה פערים שניתנים לגישור. מאוד מחמיא לי שהפועל באר שבע פנו אליי ורצו אותי ולכן אני לא מאוכזב. כולם יודעים מה זה הפועל באר שבע בשבילי, כי זו העיר שלי, הבית שלי ואני לעולם לא אשכח מאיפה באתי".
"היו שתי פגישות מאוד פרקטיות וכך זה הסתיים. אני מחכה לשמוע את התגובה שלהם על ההצעה הנגדית שלי. מבחינתי הפועל באר שבע היא עדיין אופציה ריאלית ולגיטימית ובישראל היא האופציה הכי מועדפת מבחינתי".
כפי שמסתמן כרגע, נראה שהמשא ומתן היה פיקציה כדי לייצר כותרות בתקשורת, כדי לגרום לאוהדים להאשים את ברדה בכך שלא חזר, שלא בטעות נבוא בטענות לאלונה על כך שפיספסה את ההזדמנות להחזיר את הסמל הכי גדול של המועדון בשנים האחרונות.
מועדון שבאמת מעוניין בשחקן, עושה את כל המאמצים כדי להחזיר את השחקן, ובמידה והמאמצים לא הצליחו, הוא פונה קודם כל לשחקן ומודיע לו שהמשא ומתן נגמר, ולא פונה ישירות לתקשורת...
האובייקטיביות נוזלת ממך.Sir Alex Ferguson כתב:1. המנהלים צריכים לאחד בין שני הטופיקים של ברדה כדי למנוע כפל של דיונים.
איפה החלק של ברדה בסיפור?
אם להאמין לפרסומים, למה בכלל נפגש עם הקבוצה במידה ושכר של 350 א"ד לעונה לא מתאים לו?
למה לצטט רק את מה שאמר ברדה ולא גם את הצד השני ("ההצעה הנגדית הייתה יותר מכפול מההצעה שלנו ומבחינת עלויות אנחנו לא יכולים לעמוד בהם" - אסי רחמים).
נתנו לו הצעה אסטרונומית במונחי הפועל ב"ש. באמת שאני לא מצליח להבין למה הוא ציפה.
- Sir Alex Ferguson
אני לא דיברתי על סכומים וגם לא מתכוון לדבר על סכומים. מי שרוצה להשלים עיסקה צריך לנהל את המשא ומתן בצורה רצינית. לרוץ לתקשורת ולספר שהצד השני סירב להצעה ולכן הוא לא יגיע, כל זה עוד לפני שדיברו עם השחקן, זה לא רציני וזאת התנהלות שכונתית.izguy83 כתב: האובייקטיביות נוזלת ממך.
איפה החלק של ברדה בסיפור?
אם להאמין לפרסומים, למה בכלל נפגש עם הקבוצה במידה ושכר של 350 א"ד לעונה לא מתאים לו?
למה לצטט רק את מה שאמר ברדה ולא גם את הצד השני ("ההצעה הנגדית הייתה יותר מכפול מההצעה שלנו ומבחינת עלויות אנחנו לא יכולים לעמוד בהם" - אסי רחמים).
נתנו לו הצעה אסטרונומית במונחי הפועל ב"ש. באמת שאני לא מצליח להבין למה הוא ציפה.
בכלל, כמעט כל ההודעות של הקבוצה מחפשות לתקוף את הצד השני ולהאשים אותו, ברדה הוא לא המקרה הראשון ולא המקרה האחרון, וגם זה סממן להתנהלות לקויה של הקבוצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: החלום : אליניב ברדה
מו"מ עדיין מתנהל....יכול להיות שיגיע, יכול להיות שלא.
אבל זה יהיה מו"מ ארוך, לא פשוט להנחית פה שחקן בסדר גדול כמו של אליניב.
אבל זה יהיה מו"מ ארוך, לא פשוט להנחית פה שחקן בסדר גדול כמו של אליניב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/47 ... 1&cat=7101" onclick="window.open(this.href);return false;
אלישע לא מוותר על אליניב ברדה
מה הוא רוצה הכתב הזה???אביאל כתב:https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/47 ... 1&cat=7101

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
טוב שנזכר להגיע לארץ, כל המאמנים חורשים את הארץ ואת אירופה לחפש שחקנם ושלנו עשה בטן-גב בארה"ב, לא פלא שלא הצליחו להחתים אף אחד.
היית צודק אם אכן זה היה המקרה.Sir Alex Ferguson כתב: אני לא דיברתי על סכומים וגם לא מתכוון לדבר על סכומים. מי שרוצה להשלים עיסקה צריך לנהל את המשא ומתן בצורה רצינית. לרוץ לתקשורת ולספר שהצד השני סירב להצעה ולכן הוא לא יגיע, כל זה עוד לפני שדיברו עם השחקן, זה לא רציני וזאת התנהלות שכונתית.
בכלל, כמעט כל ההודעות של הקבוצה מחפשות לתקוף את הצד השני ולהאשים אותו, ברדה הוא לא המקרה הראשון ולא המקרה האחרון, וגם זה סממן להתנהלות לקויה של הקבוצה.
לא רצו לתקשורת, אלא אחרי ההודעה של ברדה שימים יגידו אם הוא מנסה לעשות ספין על גבנו ולצאת "בסדר" עם קהל האוהדים.
- Sir Alex Ferguson
אתה טועה, כנס לאתר וONE ותבדוק את התאריכים. הקבוצה טענה שברדה דחה את ההצעה ולכן הם עוברים לאופציות אחרות. אחרי שהקבוצה שיחררה את אותה הצהרה לתקשורת ביקשו את תגובת ברדה ברדיו דרום, וברדה ענה שלפי מה שהוא יודע עדין מתנהל משא ומתן ושאף אחד מהקבוצה לא אמר לו שהמשא ומתן נגמר.izguy83 כתב: היית צודק אם אכן זה היה המקרה.
לא רצו לתקשורת, אלא אחרי ההודעה של ברדה שימים יגידו אם הוא מנסה לעשות ספין על גבנו ולצאת "בסדר" עם קהל האוהדים.
במילים אחרות, לפני שהמשא ומתן מוצה, לפני שנמסרה ההודעה לברדה שמוותרים/מפסיקים את המשא ומתן, כבר אצה לה הקבוצה (וכולנו יודעים מי בדיוק מתוך הקבוצה מסרה את ההודעה) לתקשורת כדי להוריד מהקבוצה את האחריות ולהעביר אותה לברדה (האשם התורן).
- Sir Alex Ferguson
בשבילך, אוהד מכבי חיפה על ההבדל בין אריק בנאדו לאלישע לוי (לא נגעתי):sumsum כתב:טוב שנזכר להגיע לארץ, כל המאמנים חורשים את הארץ ואת אירופה לחפש שחקנם ושלנו עשה בטן-גב בארה"ב, לא פלא שלא הצליחו להחתים אף אחד.
oranfu כתב: לא יודע מה יקרה בסוף, אבל סוף סוף יש רעשים חיוביים מהמועדון בקיץ. איזה שינוי מרענן שהמאמן טס לראות שחקנים בשביל להכין את העונה הבאה, במקום להתעופף לחופשה של חודש ולחזור לעבוד כשכל הקבוצות כבר התחזקו ואנחנו מתחילים את ההכנות מאוחר (ע"ע אלישע לוי).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שערוריה שאן כדוגמתה
- dardasmiley
מצטער, אני יודע שיש אנשים בקהל שלנו שעפים על ציפורה, אני חושב שבתור דוברת היא עושה עבודה איומה, היא מוציאה הודעות שמנוסחות בעילגות משוועת, הריצה שלה להוציא הודעות לתקשורת בכל הזדמנות ואחרי זה להתמודד עם ההשלכות לא מוסיפה כבוד למועדון והכי גרוע שכל ההודעות לתקשורת מכוונות לדבר אחד, שאלונה תצא טוב. ציפואה היא הרבה יותר דוברת של אלונה ברקת מאשר של הפועל ב"ש.
לא פעם ולא פעמיים הסתכלתי על הודעות שהוציא המועדון ותהיתי לעצמי מי ניסח אותן, ניסוחים של ילד בן 10.
ולגבי הלוזר, פשוט לא סופר את מקום העבודה שלו בנאדם כזה הוא לא מקצוען וחא יכול לאמן קבוצת כדורגל. לא יכול להיות שבתקופה החשובה ביותר למאמן הוא יטוס לחול. ביזיון ואגואיזם שלו, ביזיון גדול הרבה יותר של אלונה שאישרה דבר כזה.....
לא פעם ולא פעמיים הסתכלתי על הודעות שהוציא המועדון ותהיתי לעצמי מי ניסח אותן, ניסוחים של ילד בן 10.
ולגבי הלוזר, פשוט לא סופר את מקום העבודה שלו בנאדם כזה הוא לא מקצוען וחא יכול לאמן קבוצת כדורגל. לא יכול להיות שבתקופה החשובה ביותר למאמן הוא יטוס לחול. ביזיון ואגואיזם שלו, ביזיון גדול הרבה יותר של אלונה שאישרה דבר כזה.....