תמה הסאגה : ברדה חתם ל3 שנים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: סופית: אליניב ברדה לא יגיע להפועל באר שבע

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שמעון א כתב:נתקענו בלי שוער... אג'ידה לא שוער. לויטה רצה להמשיך בב"ש. אלישע ואנטמן לא רצו אותו
שטויות במיץ. לויטה "רצה" להמשיך רק אחרי שהחתימו את אג'ידה.
אין שום סיבה לחכות לשוער עד שימצה את האופציה האירופאית שלו ואז נתקע בלי כלום. ושוב, מעניין אותי מה היית אומר אם היו מחכים ללויטה ובסוף נתקעים בלי שוער.
ואם לויטה כל כך רצה להמשיך, למה לא חתם במהלך העונה כאשר הוצע לו להמשיך?מה גם שבכל ריאיון הוא אמר שהוא רוצה אירופה.
כל הדיבורים האלה, בדיעבד, כולם חכמים. כשאתה צריך לבחור בין להחתים את אג'ידה או לחכות ללויטה שמחפש קבוצה באירופה, אז ההחלטה ההיגיונית למען הקבוצה היא האופציה של אג'ידה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

חבל , מבאס , אכזבה.
ברדה יכול היה לחזור לפה לקבל שכר מכובד מאוד , להיות מלך , אבל הוא מעדיף להשאר באירופה שיבושם לו.

יש מספיק אופציות טובות בשוק חוץ מברדה ( ארבייטמן , דודו ביטון , חלוץ זר איכותי)

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ואתה חושב שדודו ביטון או ארבייטמן לא יעלו לנו הרבה כסף???

אליניב ברדה זה מעבר ליכולת מקצועית עבורנו. קבוצה שרוצה תארים והישגים צריכה להשקיע כסף והרבה.
חבל. פשוט חבל.

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

לא מבין את המלעיזים. רוצים שיושקעו מליונים בשחקן אחד שמעבר לשיאו(עדיין שחקן טוב!)
ופציעה שלו אמורה להשאיר אותנו עם המכנסיים למטה? אני חושב שההצעה היא מכובדת ואולי כדאי לנסות להציע
קצת יותר בכדי למצות את העניין.
שכר של כ-1,300,00- ש"ח לעונה לא מספיק גם ל"סמל" ו"שחקן בית" ו "תושב העיר" בכדי לחזור.
אין לי טענות לברדה,אבל חדל קשקושים של כל מיני אנשים פה על המחוייבות של המקומיים.
המחוייבות היא רק לחוזה ועדיף שיהיה כמה שיותר גבוה...
אני אוהב את ברדה ומאחל לו בהצלחה!

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

שמעון א כתב:ואתה חושב שדודו ביטון או ארבייטמן לא יעלו לנו הרבה כסף???

אליניב ברדה זה מעבר ליכולת מקצועית עבורנו. קבוצה שרוצה תארים והישגים צריכה להשקיע כסף והרבה.
חבל. פשוט חבל.
אם לא שמת לב אדוני, היתה נכונות להשקיע כסף והרבה! אני מאמין שאם הכסף היה יוצא מכיסך,
אולי היית חושב פעמיים אפילו אם להשקיע כמעט מליון וחצי ש"ח לעונה על שחקן אחד.חבל שאתה
לא יודע להעריך מאמצים כנים שנעשים בשדרוג הסגל.
אני דואג מכיוון אחר- מקווה שהחלום על ברדה לא הקפיא תכניות רכש אחרות.אני מודאג מכך
שלאט לאט שחקנים סוגרים בקבוצות ושבסוף יישארו לנו הפירורים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני גם מודאג בגלל שאין לנו הגנה כרגע, גביש רוצה לעבור לחו"ל במו"מ עם והבה יש קשיים ופתאום החלק הכי גרוע שלנו העונה נראה החלק הכי טוב שלנו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

חברים....כלום לא סגור.

אני חושב ומאמין שאנחנו עדים לחבלי לידה לקראת חתימה....

לברדה חשוב לחתום על חוזה ארוך טווח והוצע לו חוזה לשנתיים בלבד.

אני הייתי משפר לחוזה בן 3 שנים כאשר במקביל להכניס סעיף התרת הסכם עם פיצוי מוסכם למקרה שבקבוצה לא ירצו להמשיך עם ברדה עונה שלישית (יש סעיף כזה עם מרקוביץ' והוא מפוצה ב-6 משכורות בגלל התרת ההסכם איתו הקיים לעוד שנתיים)

בקיצור, לעניות דעתי כלום לא סגור ויש עוד סיכוי סביר שברדה יחתום בבאר שבע.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: החלום : אליניב ברדה

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

יודעים מה, עידן הסמלים נגמר, ועם אדון ברדלה לא מסוגל ולא רוצה לעשות לנו טובה ולחתום תמורת שכר הוגן והכי גבוה שהציעו בהפועל באר שבע בכל ימייה אז שיקפוץ לי, לא צריך אותו כי הוא נולד בסורוקה והיה פעם שחקן בית.
שחקן נשמה ובית אמיתי יבוא גם בשכר של טיטולים (אני מגזים בכוונה).
שהקבוצה תתמקד בלהחתים את והבה, להביא בלם זר ברמה גבוהה, לנסות להחתים את גביש על חוזה חדש, ולהביא חלוץ ישראלי טוב וזול יותר מברדה, וקשרים לאמצע, כי כרגע בקושי יש לנו קבוצה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אני מאוד מעריך את ההשקעה של אלונה. אבל מותר לי להגיד את דעתי.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

וכפי שאמרו חכמינו.... החלום ושברו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דר ידידי עם כל הרגש שבדבר, צריך להבין שזוהי הפרנסה של השחקנים. הרי בודדים ביותר האנשים שהיו מסכימים לקיצוץ שכרם בחצי בשביל איזשהו רגש סנטימנטלי לאיזה מקום עבודה שפעם עבדו בו. על אחת כמה וכמה שיש להם הצעות עם השכר הנוכחי במקומות לא פחות טובים.
גם אני רציתי מאוד לראות את ברדה שוב לובש אדום, אבל וואלה אחי אנחנו לא יכולים לבקש מבן אדם לקצץ בחצי בשכר שלו.
אתה מדבר על שכר טיטולים, ומי בדיוק ישלים לו את השכר שהתרגל אליו? ביטוח לאומי? גמ"חים?
כואב אבל צריך להכיר בעובדות, רוצה שחקן מסויים? לפני שמכריזים שנכנסים איתו למו"מ ראוי שיעשו שיעורי בית ויחליטו האם מסוגלים לעמוד בעלויות הנוכחיות שלו 10%+-.

אולי זה רק אני, אבל שוב מרגיש לי כמו ספין של אלונה וחבר יועצי הסתרים שלה, שידעו שהדבר לא ייתכן מבחינה תקציבית, כי אף אחד פה לא באמת מוכן להשקיע כסף בשחקנים ששווים את זה, אבל אמרו נגשש נוציא הודעות לתקשורת, נטריף את האוהדים ונמכור עוד מנויים... קצת מרגיש שמורחים אותי....

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

חברים שום דבר לא סופי. אף מו"מ לא נגמר תוך יומיים.
מה שבטוח שהצעה של חוזה לשנתיים לא תביא אותו, זה הוא בקלות יכול לקבל באירופה. זה צריך להיות לפחות 3 שנים עם התחייבות לתפקיד מקצועי אחר כך.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

רשום במפורש סופית! אני לא מאמין שיש עדיין אנשים אופטימיים בעיר הזאת

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dardasmiley כתב:אולי זה רק אני, אבל שוב מרגיש לי כמו ספין של אלונה וחבר יועצי הסתרים שלה, שידעו שהדבר לא ייתכן מבחינה תקציבית, כי אף אחד פה לא באמת מוכן להשקיע כסף בשחקנים ששווים את זה, אבל אמרו נגשש נוציא הודעות לתקשורת, נטריף את האוהדים ונמכור עוד מנויים... קצת מרגיש שמורחים אותי....
לא נראה לי..מה גם עד שהמנויים יצאו למכירה הסגל יהיה סגור ב95 אחוז..

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

https://www.one.co.il/Article/217768.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ברדה: הפערים ניתנים לגישור , המו"מ עדיין מתקיים .. האם עדיין יש סיכוי שנראה את אליניב חוזר השנה לב"ש?

שלח תגובה