תמה הסאגה : ברדה חתם ל3 שנים
Re: החלום : אליניב ברדה
הייתי הולך על תפקיד מנהל ספורטיבי-חד משמעית!
Re: החלום : אליניב ברדה
חברים אי אפשר להבטיח תפקיד ספציפי לשחקן שנמצא שנתיים-שלוש לפני הפרישה... לכו תדעו במה הוא טוב או מה לא.
אפשר להבטיח שיהיה לו תפקיד בלי להגדיר ספציפית. אפשר גם למשוך אותו בתור האס שיהיה מנטור לכל הצעירים וייקח את הקבוצה לצמרת.
אפשר להבטיח שיהיה לו תפקיד בלי להגדיר ספציפית. אפשר גם למשוך אותו בתור האס שיהיה מנטור לכל הצעירים וייקח את הקבוצה לצמרת.
סופית? : אליניב ברדה לא יגיע להפועל באר שבע
התקוות של המועדון מבירת הנגב להחתים את החלוץ הוותיק נגוזו, ובקבוצה יחפשו שחקן אחר שיחזק את החלק הקדמי. מילה יחזיר תשובה בימים הקרובים (42 תגובות)
https://www.one.co.il/Article/217675.html" onclick="window.open(this.href);return false;
יתכן והזימון שלו לנבחרת העלה לו את האף גבוה
אני מאוד מקווה שבסכום שרצו להביא אותו יביאו שחקן התקפה איכותי
https://www.one.co.il/Article/217675.html" onclick="window.open(this.href);return false;
יתכן והזימון שלו לנבחרת העלה לו את האף גבוה
אני מאוד מקווה שבסכום שרצו להביא אותו יביאו שחקן התקפה איכותי
Re: סופית: אליניב ברדה לא יגיע להפועל באר שבע
אם באמת ההצעה היתה על שנתיים אז הגיוני שהוא יסרב.
ושום דבר לא סופי, הוא סירב להצעה אחת...
אומנם הוא עדין לא סגור בשום קבוצה ואלונה מסוגלת לעלות את הסכום+ לחץ משפחתי שיובילו אותו לכאן...... אך כפי שגם אתה אמרת,אין לנו סיכוי להתחרות כלכלית בסכומים שמציעים לו באירופה
הוא יעדיף לשבת שם על הספסל ולהכניס לכיסו סכום כפול מאשר מה שהציעו לו כאן.
הוא יעדיף לשבת שם על הספסל ולהכניס לכיסו סכום כפול מאשר מה שהציעו לו כאן.
המועדון הגיב רשמית, ברדה סירב להצעה ובמועדון עוברים לאופציות אחרות.yedidel כתב:אם באמת ההצעה היתה על שנתיים אז הגיוני שהוא יסרב.
ואולי זה טקטיקה על מנת להוריד את הדרישות של ברדה
צפוי. התרגלנו להתאכזב מהקבוצה שלנו
מי שהאמין באמת פאתט. עוד שבועיים יעקב שחר ירתה את ברדה ויביא אותו לחיפה! כי יעקב שחר אדם רציני יותר ומבין עניין ויודע שצמרת מכניסה לו כסף ומפעל אירופי מכניס כסף ובקיצור הוא משקיע בחיפה אבל הוא עדיין ברווח עצום!!
אפשר לעשות כסף מכדורגל במועדון עם קהל כמו של ב״ש
רק צריך להעיז ולהבין ששחקן טוב שקונים במליון דולר נמכר ב1 וחצי יורו אחר כך. כשתהיה לבש חשיפה בטלויזיה כי היא תהיה קבוצת צמרת גם השלקנים שלנו יהיו יקרים יותר.
העניין שלא בא לה להשקיע, טוב לה להשאר פרווה מינוס!!
בלי שום קשר אני אוהב מכבד ומעריך את אלונה ויודע שכולה כוונות טובות!
אפשר לעשות כסף מכדורגל במועדון עם קהל כמו של ב״ש
רק צריך להעיז ולהבין ששחקן טוב שקונים במליון דולר נמכר ב1 וחצי יורו אחר כך. כשתהיה לבש חשיפה בטלויזיה כי היא תהיה קבוצת צמרת גם השלקנים שלנו יהיו יקרים יותר.
העניין שלא בא לה להשקיע, טוב לה להשאר פרווה מינוס!!
בלי שום קשר אני אוהב מכבד ומעריך את אלונה ויודע שכולה כוונות טובות!
נכון ששום דבר לא סופי. אבל נראה סביר הרבה יותר שלא יגיע מאשר שיגיע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בס״ד
נראה איזה מועדון יתחייב מול שחקן בן 32 עם חוזה לשלוש שנים על סכום של מאות אלפי דולרים.
טוב שניסו, ההצעה לא צריכה לעלות אפילו לא בדולר אחד, לשים את כל הכסף על שחקן אחד טוב ככל שיהיה זה הימור שעלול לעלות ביוקר.
הצעה של שנתיים עם חוזה של 350 א״ד פלוס סרט קפטן פלוס תפקיד כלשהוא בסיום הקריירה, זה המקסימום שאלונה יכולה לעשות, עצם הניסיון והנכונות לשלם חוזה בגובה כזה ראוי להערכה.
נראה איזה מועדון יתחייב מול שחקן בן 32 עם חוזה לשלוש שנים על סכום של מאות אלפי דולרים.
טוב שניסו, ההצעה לא צריכה לעלות אפילו לא בדולר אחד, לשים את כל הכסף על שחקן אחד טוב ככל שיהיה זה הימור שעלול לעלות ביוקר.
הצעה של שנתיים עם חוזה של 350 א״ד פלוס סרט קפטן פלוס תפקיד כלשהוא בסיום הקריירה, זה המקסימום שאלונה יכולה לעשות, עצם הניסיון והנכונות לשלם חוזה בגובה כזה ראוי להערכה.
לא מאמין למועדון הזה כבר,הרבה שמועות מספרות שבקושי דיברו איתו וגם אם כן אני דיי בטוח שלא הציעו את הסכומים שדיבר(350000$).
נמשיך להסתפק בבינוניות התרגלנו.
נמשיך להסתפק בבינוניות התרגלנו.

כמו שעשו ללויטה ושבחון. גרמו לכולם לחשוב שהם לא רוצים לשחק פה. נמאס כבר לאכול את הלב
לויטה בכל ראיון אמר שהוא רוצה לשחק באירופה. מה היית אומר אם היו מחכים לו ואז נתקעים בלי שוער?שמעון א כתב:כמו שעשו ללויטה ושבחון. גרמו לכולם לחשוב שהם לא רוצים לשחק פה. נמאס כבר לאכול את הלב
נתקענו בלי שוער... אג'ידה לא שוער. לויטה רצה להמשיך בב"ש. אלישע ואנטמן לא רצו אותו