המאמן עם התנועה המגונה מועמד לאימון ילדנו.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: המאמן עם התנועה המגונה מועמד לאימון ילדנו.

שליחה על ידי אלדר »

עם כל הכבוד על הרצון לראות בארשבעים
חוץ מיוני סופרנוב או מוטי עטר אין פה מאמן מקומי שיודע להתוות דרך בשיטתיות לאורך זמן.
אז אםלא הם מוטי איווניר אופציה טובה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מוטי איווניר?
הערס הזה?
אוי ואבוי..
ניר לוין כמה שלא קיללו אותו אם קיללו אותו תמיד התנהג בענווה וצניעות, הוא מאמן עם ידע מקצועי ובגלל זה הוא גם מצליח עם הנוער של מכבי תל אביב.
או שיביאו את ברומר או שיתנו ליוני סופרנוב לנהל, אחרת אוי ואבוי לתת לערס הזה לנהל את מחלקת הנוער יהיה יותר גרוע מלא יודע מה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

חוץ מיחסי ציבור טובים שיש לאיווניר בשפע - אני לא רואה איך הוא מקדם את הצעירים שלנו.
ואני לא מבין על איזה מכביזם ווינריות מדברים בהקשר שלו...
ניראה ששוב אלונה נפלה בפח של החבורה ה"צפונית" מייעצת שלה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אלדר כתב:עם כל הכבוד על הרצון לראות בארשבעים
חוץ מיוני סופרנוב או מוטי עטר אין פה מאמן מקומי שיודע להתוות דרך בשיטתיות לאורך זמן.
מה אתה אומר...לך תבדוק במכבי ובמ.ס. באר שבע ותמצא שם לא מעט מאמני נוער וילדים מסורים ומקצועיים, שעברו את הקורסים וההכשרות הנדרשות - ושעובדים בתת תנאים אצל מנהלי קבוצות הזויים. הם לעולם לא יקבלו הזדמנות כנראה במועדון שקורא לעצמו "גאוות הנגב" כי א. הם לא מיוחצנים מספיק. ב. ה"נשמות הטהורות" שנמצאות עדיין במערכת שמות להם רגליים (ע"ע שלגי וספרונוב). ג. ה"חבורה הצפונית" שמייעצת לאלונה לא מכירה ולא סופרת את החומר המקומי.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

8red כתב:
מה אתה אומר...לך תבדוק במכבי ובמ.ס. באר שבע ותמצא שם לא מעט מאמני נוער וילדים מסורים ומקצועיים, שעברו את הקורסים וההכשרות הנדרשות - ושעובדים בתת תנאים אצל מנהלי קבוצות הזויים. הם לעולם לא יקבלו הזדמנות כנראה במועדון שקורא לעצמו "גאוות הנגב" כי א. הם לא מיוחצנים מספיק. ב. ה"נשמות הטהורות" שנמצאות עדיין במערכת שמות להם רגליים (ע"ע שלגי וספרונוב). ג. ה"חבורה הצפונית" שמייעצת לאלונה לא מכירה ולא סופרת את החומר המקוnh
אתה קצת סוטה מהנושא,השאלה היא לא אם יש מאמנים טובים מקומיים,השאלה היא מי ראוי ויכול לעמוד בראש המערכת?
עכשיו שאלה ובאמת לא בציניות האם יש מאמנים ממחלקת הילדים ועד הנוער באגודת הפועל באר שבע שהוא לא מקומי?

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אדום זקן כתב:עכשיו שאלה ובאמת לא בציניות האם יש מאמנים ממחלקת הילדים ועד הנוער באגודת הפועל באר שבע שהוא לא מקומי?
מבדיקה שאני ערכתי - לא. וזה האבסורד הכי גדול של כל התומכים הגדולים.
אין אחד בכל מחלקת הנוער שהוא לא מקומי, אבל למה שזה יפריע לבכות על קיפוח?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כל הדוח שיח כאן עקום. במקום שנדבר על התנאים שמנהל המחלקה יקבל מההנהלה, על היתרונות והחסרונות של כל מועמד, אתם מורידים את הדיון להתעסקות בלכלוך וצהוב.
הדבר היחידי שצריך להיות לנו מול העיניים זה האם האדם שיגיע לכאן יכול לקדם את המחלקה, האם הוא מספיק איכותי לתפקיד. כמובן שיש יתרונות לדמות מקומית (מכיר את המערכת, גר בעיר, מוערך על ידי הקהל) אבל גם יש חסרונות (לא בא עם דף נקי, בא עם משקעים כאלה ואחרים מהעבר, יהיה נתון ללחצים גדולים יותר מכל אלה שיראו בכך הזדמנות להשיג קומבינה).

באופן אישי, מההכרות עם המאמנים בארץ, אני הייתי מנסה להביא מנהל מחלקה זר. יש עכשיו מצב כלכלי קשה מאוד בספרד, אפשר לנצל את זה כדי לפתות מאמן ספרדי להגיע לכאן.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לכל המאוהבים בבארשבעים
האנטיגוניזם הזה לא נוצר בגללי או בגלל אוהדים אחרים
הם בעצמם בעטו בדלי ונתנו מקום לילדים על סמך קשרים
ועבדו בשיטת תן וקח. עשו לנו קומבינה מול העיניים
ואתםעיוורים אחרי הבארשבעים!!
הםלא ראויים כי הם אנשים קטנים ושפלים
הם לא ראוים כי הם קומבינטורים
לכו תראו את הילדים של מכבי באר שבע
שנה שעברה הם הוציאו 2 שחקנים בוגרים לליגת העל
ו2 ילדים לקבוצות נוער בכירות!
כל אלה נזרקו מהפועל בש בגלל אלה שאתם מגנים עליהם

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

אלדר כתב:עם כל הכבוד על הרצון לראות בארשבעים
יוני ספרונוב הוא בהחלט היחיד שראוי מהחומר המקומי בזכות המקצועיות שלו והיושר שלו. עבד גם כמנהל מקצועי במכבי באר שבע ובערד וגם מכשיר מאמני כדורגל לתעודה. יש לזכור גם שהקדנציה שלו בהפועל באר שבע הייתה מאוד מוצלחת עם אליפות ושהוא פוטר שלא על רקע מקצועי. אבל לדעתי נקודת החולשה של יוני היא שהוא עוד צעיר ואין לו נסיון רב, בטח ביחס לניסיונם של אחרים, אני לא חושב שזה נכון לתת לו "להתגלח על חשבוננו". אם כך - רק מנהל מקצועי מבחוץ!
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

לאט לאט המועדון מתרחק,לאט לאט האהבה דועכת,לאט לאט,,,,
איוניר מונה למנהל המקצועי עכשיו מאמן הכושר והמאמנים של כמעט כל הקבוצות יוחלפו ע"י חבריו,
ויקו היה בחצי מישרה מבאר שבע מה תושב תל אביב יתן לנו רבע משרה?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
המחלקה נשלטה ביד רמה ע"י האנשים המקומיים בשנים האחרונות שלא קידמו אותנו לשום מקום.
הם הרוויחו ביושר את החלפתם ע"י אנשי מקצוע "זרים" מהמרכז.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ומישל אם לא תפסיק אנחנו נחתים יו"ר ארגון אוהדים מתל אביב

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

אם זה לא היה מציאותי הייתי צוחק ידידאל, אל תתפלא אם תתעורר יום בהיר אחד ותגלה שאלונה עשתה רכש של אוהדים מתל אביב :(

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

המינוי הוא מינוי מצוין, ויקו חדד לא תרם בכלום מאז שנכנס למערכת ורק חיפש לצאת לאמן ורוב הזמן לא היה בתפקיד.
מינוי מישהו עם ניסיון,מקצוענות(היה אירוע לפני 10 שנים,הוא התבגר מאז) שיחפש לשפר את המחלקה שלנו והמאמן כושר ה"תל אביבי" הזה? עוד יותר ברכה, שנים שקוללנו במשה סיני והיכולת המדהימה שלו לפצוע שחקנים ולגרום להם לא לנשום מעבר לדקה ה60.
עכשיו השאלה הרצינית? למי אכפת מה היא ההנהלה אם ההרכב יהיה בית, כי ראינו שהנהלה מקומית (האחרונה) לא תפסה ועברו 16 שנים מאז תואר רציני, וגם אז המאמן היה לא בארשבעי.
הכדורגל המודרני התפתח ואם הוא ירצה שנביא אנשי הנהלה "זרים" שיביא כי למי אכפת כל עוד נראה תוצאות(אין מקומיות?ההרכב שלך יהיה מקומי,מה אתה מעדיף הרכב לגיונרים והנהלה מקומית או ההפך? אני מעדיף ההפך!!!!!!)

נ.ב בהצלחה איווניר
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

אחרי קיצוץ מאסבי במחלקת הנוער,קיצוץ ונסיון לחסוך עליות בהסעה למשחקי החוץ לשתף שתי קבוצות באוטובוס אחד! זה לא היה גם בזמנו של זינו, מי שעושה זאת אין לו מושג לצערי,
האוטובוס הוא חדר ההלבשה של הילדים, מרגע שמעמסים את הציוד הוא הופך לחדר ההלבשה הנייד עם כל האינטימיות וההכנה לפני משחק, זה זמן האיכות של המאמן על מנת לעשות את ההכנות האחרונות לפני המשחק,
אז תתארו לכם שיש שתי קבוצות שעולות על אותו אוטובוס לא הוסיף,
את אותם "אקסטורות" שאלונה נתנה בתחילת דרכה במועדון ולאחר מכן היא הפסיקה אני לא מציין מיכיוון שזו זכותה, אבל בחייאת בדברים הבסיסים לחסוך?
עוזרי המאמנים שפוטרו החובשים האמבולנס ועוד ועוד,
ועכשיו מגיע מאמן ששכרו מעורך ב130 אלף דולר!!!
מהיכן יגיע הכסף? צדקתם מהתקציב הקיים לא ממקום אחר,
ואני עדיין לא מעכל את המנוי הצפוי של שאול דהצקורל כמאמן הנוער, איפה מאמן נערים א שהוביל אותם למקום הרביעי והמכובד בליגה שבהם היו כל הגדולות?
טוב כרגיל היא לא סופרת מזלזלת וזה לא תופס כותרות.

שלח תגובה