האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שלומי12

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי שלומי12 »

מה שיותר מדאיג אותי זה העניין שאין נוחות ליציע המעודד,כפי שזה נראה ההאיצטדיון שלנו הולך להיות כמו באיצטדיון של נתניה
ממש אין נוחות לאנשי הגדר,צריך לעשות מאמץ ולפנות לעייריה שיציבו במת עידוד בשער שבו יוחלט לעודד

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לדעתי הגוש המעודד צריך להיות מול הטלויזיה, באמצע.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

שמעון א כתב:לדעתי הגוש המעודד צריך להיות מול הטלויזיה, באמצע.
הטעות של האנשים שחושבים שצריך להיות מאחורי השער הם בכמות הקהל.
לצערי יהיו גם משחקים של 3,000 ו 4,000

אם היה לנו קהל של לפחות 6-7 אלף כל משחק בית אז הייתי אומר שזה נכון לשבת מאחורה..וגם הגיוני.
אבל הפועל באר שבע זה לא מכבי/הפ' ת"א וגם לא מכבי חיפה.. לכן צריך אך ורק לשבת מול הטלוויזיה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

gate5 כתב:אל תשוו את האיכות והכמות לשום אחת מהקבוצות הפ'/מכבי ת"א או מכבי חיפה..,.ובטח לא לאולטראס בעולם.

הממוצע קהל של הקבוצות הגדולות בארץ עומד על 7+.. בטח שזה יראה טוב בכל מצב. שער 11 מלא תמיד ב2500..יציע מעודד מאחורי השער באצטדיון החדש? גג 1000 אוהדים.

בואו תגידו לי..משחק של 3,000 אוהדים ( כן זה יקרה הרבה! ), 2000 אוהדים ביציע של העמדת שידור ועוד 1000 אוהדים מאחורי השער... ו.. הכל ריק מול הטלוויזיה.. איך זה יראה? איך זה ישמע? תפסיקו כבר לעשות טעויות של ילדים.

שער 5 היום מלא ב 2000 אוהדים כל משחק כי יש שם זווית טובה... יציע מעודדים יכול בגג לסחוף אחריו 1000 אוהדים. זהו.
אבל ברגע שנשב מול הטלוויזיה..ובזווית מצוינת לדשא אז היציע יהיה מלא גם במעודדים וגם בכאלה שיצטרפו רק בטירוף..פאקינג יציע של 5,000 אוהדים יכול לשיר בו זמנית!!!!!!!

אני באמת לא מבין מה הקטע לחפש את הסבל הזה כל פעם..עד שיש הזדמנות לעשות צעד אדיר ולשבת מול הטלוויזיה אתם פשוט הולכים אחורה..מקווה מאד שלא יעשו את הטעות הזאת כי זאת תהיה הטעות הכי גדולה שיש. פשוט כך.

תתעוררו.
אז בוא אני אגלה לך סוד, גם להפועל ת"א היו השנה משחקים של 5,000 אוהדים והעידוד נשמע מעולה מאחורי השער. ואם בעזרת השם נגיע למקומות של הגדולות- נוכל להביא כמויות דומות.

אתה כנראה עדיין רואה בדמיונך איצטדיון דמוי וסרמיל, שבו כל יציע מעודד לבד ואין אחידות בין כל היציעים, אז לא, האיצטדיון החדש יהיה קטן, אקוסטי, סגור, היציעים קרובים, ולכן גם אם 1,000 יעודדו ביציע אחד ו- 3,000 יעודדו ביציע לידם הם יישמעו אחיד ומצוין ביחד.

הבחירה היא נורא פשוטה, בין גוש מעודד של 100-200 אוהדים ביציע צדדי לבין גוש של 1,000-2,000 מאחורי השער.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

bs war כתב:
אז בוא אני אגלה לך סוד, גם להפועל ת"א היו השנה משחקים של 5,000 אוהדים והעידוד נשמע מעולה מאחורי השער. ואם בעזרת השם נגיע למקומות של הגדולות- נוכל להביא כמויות דומות.

אתה כנראה עדיין רואה בדמיונך איצטדיון דמוי וסרמיל, שבו כל יציע מעודד לבד ואין אחידות בין כל היציעים, אז לא, האיצטדיון החדש יהיה קטן, אקוסטי, סגור, היציעים קרובים, ולכן גם אם 1,000 יעודדו ביציע אחד ו- 3,000 יעודדו ביציע לידם הם יישמעו אחיד ומצוין ביחד.

הבחירה היא נורא פשוטה, בין גוש מעודד של 100-200 אוהדים ביציע צדדי לבין גוש של 1,000-2,000 מאחורי השער.
קודם כל נתחיל בזה שאצטדיון בלומפילד מכיל עד 13,000 אוהדים..שלנו 16,000..לכן שלנו גם יותר גדול.
לא היה משחק אחד של הפועל ת"א שהביאו פחות מ 6,000 אוהדים..תבדוק את זה.
אצלנו? להזכיר לך משחקים של 2500 ? ולפני שתי עונות גם היו 1500.

תכנסו לפרופורציות.. לפני שתעשה כן טעות ענקית שנצטער עליה.
גוש של 100-200 ? איפה אתה חי? באצטדיון מקורה, עם יציע שמכיל 5000 - יהיו בו סתם לדוגמה 2000 אוהדים..לפחות 1000 יעודדו תמיד ושאר היציע יצטרף לפרקים.

ובלומפילד היציע המזרחי שלו הוא חצוי באמצע..זה לא כמו שלנו..יציע שלם.

בוא רק תדמיין.. משחק של 2500 אוהדים.. 2000 בעמדת שידור ועוד 500 מאחורי השער..מול הטלוויזיה - ריק, 0, גורניש.
זה לא אמור להיות ויכוח בכלל... אך ורק מול הטלוויזיה.
כאילו אתם רוצים להמשיך לסבול זה מדהים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

gate5 כתב:
קודם כל נתחיל בזה שאצטדיון בלומפילד מכיל עד 13,000 אוהדים..שלנו 16,000..לכן שלנו גם יותר גדול.
לא היה משחק אחד של הפועל ת"א שהביאו פחות מ 6,000 אוהדים..תבדוק את זה.
אצלנו? להזכיר לך משחקים של 2500 ? ולפני שתי עונות גם היו 1500.

תכנסו לפרופורציות.. לפני שתעשה כן טעות ענקית שנצטער עליה.
גוש של 100-200 ? איפה אתה חי? באצטדיון מקורה, עם יציע שמכיל 5000 - יהיו בו סתם לדוגמה 2000 אוהדים..לפחות 1000 יעודדו תמיד ושאר היציע יצטרף לפרקים.

ובלומפילד היציע המזרחי שלו הוא חצוי באמצע..זה לא כמו שלנו..יציע שלם.

בוא רק תדמיין.. משחק של 2500 אוהדים.. 2000 בעמדת שידור ועוד 500 מאחורי השער..מול הטלוויזיה - ריק, 0, גורניש.
זה לא אמור להיות ויכוח בכלל... אך ורק מול הטלוויזיה.
כאילו אתם רוצים להמשיך לסבול זה מדהים.
קודם כל בלומפילד מכיל כיום 14,500 מקומות, בעבר הוא הכיל 17,000 אבל אחריי כל השיפוצים של שנות ה2000 התכולה שלו ירדה.
אבל אני מסכים איתך לגביי ישיבה מול הטלוויזיה, זה גם יצייר אותנו באור חיובי של קהל רב, תקח למשל משחק פשוט בוסרמיל מול בית"ר, ישר אומרים ששומעים ורואים את האוהדים של בית"ר ולמה? כי שמים את המקרופון קרוב מאוד ליציע שלהם וכי מצלמים את היציע הזה אל מול שער 2.
ד"א שוב פעם אני חוזר ואומר, היציע המזרחי או המערבי לא יהיו יציעים שלמים, הם לבטח יהיו מחולקים, ככה שאם תחליטו לשבת בחצי יציע זה יהיה מצוין וגם לא תשלטו על אותו יציע, מי שירצה ישב בחלק שבו פחות מעודדים ומי שירצה יצטרף.
ביציע מאחוריי השער לא יראו אותכם, הוא עדיין יתמלא בכאלו שרוצים רק לשבת והחשוב מכך הוא יציע שבגודל שווה לשער 5, אם אתם רוצים להגדיל ראש עדיף להגדיל גם את המקומות פי 2 מ2500 תכולה בשער 5 ל5500...

ושאלה אחרת, מישהו יודע איפה יישבו יושבי שער 2, זה מעניין אותי כי הם תמיד נוהגים לקלל אם הקבוצה לא מצליחה אז מעניין איפה הם יישבו.

ועוד דבר, שמתי לב לסרטון שנעשה על המושבה ומראים חלק מהבנייה של האצטדיון ונדמה שחלקו דומה מאוד לבנייה של האצטדיון שלנו, הנה הסרטון:
https://www.youtube.com/watch?v=6evlV3sZGDc" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

https://www.youtube.com/watch?v=E9Ib2CW977U" onclick="window.open(this.href);return false;

בהתחלה מדברים על האיצטדיון שלנו ויש גם כמה תמונות שלא ראינו . התיאור של הבחור רק מעצים את התחושה שרק יגיע כבר !!!

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

ד"א בדקתי לגבי האיצטדיון בהולנד שהוא דיבר עליו בכתבה , האיצטדיון הוא של ויטסה ארנהיים והוא מכיל 25 אלף מושבים . אז שלנו יהיה קצת יותר קטן אבל אין ספק שזה הולך להיות אחד האיצטדיונים הכי ביתיים שיהיו בליגה שלנו .
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

מבחוץ הוא לא יראה כמו שלנו כי עשו לו תוספות , והוא גם מקורה אבל יש אפשרות להזזה של הגג :

תמונה
תמונה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

תודה על המידע .
האצטדיון הזה מהולנד נראה קטן עם קומה אחת ( אצלנו מתכננים 2 קומות למגרש יותר קטן - לא מוזר ? )
דרך אגב , לא הבנתי למה השיפוע בין הכסאות אצלנו כל כך קטן - למה לא לעשות את השיפוע חד יותר ? ככה המגרש יהיה גבוהה יותר ועם זווית צפייה טובה יותר)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yakar כתב:תודה על המידע .
האצטדיון הזה מהולנד נראה קטן עם קומה אחת ( אצלנו מתכננים 2 קומות למגרש יותר קטן - לא מוזר ? )
דרך אגב , לא הבנתי למה השיפוע בין הכסאות אצלנו כל כך קטן - למה לא לעשות את השיפוע חד יותר ? ככה המגרש יהיה גבוהה יותר ועם זווית צפייה טובה יותר)
איזה שני קומות, על מה אתה מדבר לעזאזל?
מתכננים לעשות אצלנו קומה אחת כמו באצטדיון המושבה, איך הגעת לשתי קומות?

תסתכל על העיצוב של האצטדיון שלנו:
תמונה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

דר אדום בנשמה כתב:איזה שני קומות, על מה אתה מדבר לעזאזל?

תמונה
דר למה בעצבים? אפשר גם לענות כמו בנאדם.
ומתוכננת קומה אחת בכל יציע.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

דבר ראשון יש באמת צורה לדבר , ואם אני אומר משהו כנראה שיש סיבה לכך שאני אומר את זה.

אני מדבר על 2 קומות לפי תמונות נוספות שפורסמו של המגרש
למשל קישור לעמוד של האצטדיון באתר של הארכיטקט
https://www.gab-arch.co.il/?project=beer-sheva-stadium" onclick="window.open(this.href);return false;

תמונה

גם באתר של העייריה נראה כרגע תמונה עם 2 מפלסים

עריכה - מבדיקה שניה אני רואה שעדכנו את ההדמייה הזאת(נמצא בשלט שליד האזור בניה) :
תמונה

ואכן קומה אחת

דר אדום בנשמה כתב:איזה שני קומות, על מה אתה מדבר לעזאזל?

תמונה

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

יותר טוב קומה אחת מאשר פיצולים ביציע המעודד

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

לא יכול לחכות כבר.

תגידו יעשו את זה כמו בהולנד,
זאת אומרת יהיה גג שייסגר בעונת הגשמים או שיהיה רק גג מעל ראשם של האוהדים?
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

gate5 כתב:גוש של 100-200 ? איפה אתה חי? באצטדיון מקורה, עם יציע שמכיל 5000 - יהיו בו סתם לדוגמה 2000 אוהדים..לפחות 1000 יעודדו תמיד ושאר היציע יצטרף לפרקים.
קשקוש.
היום שער 5 מכיל כמעט כל משחק 2,000 אוהדים, מתוכם מעודדים קבוע רק טריבונה אחת, משמע 300-400. וגם זה בלחץ.

היום בשער 5 יש הרבה יותר ביקוש למקומות עידוד מאשר היצע, בגלל שהמעודדים והיושבים כל כך תקועים אחד לשני. הטריבונה המעודדת מתפוצצת, אנשים נדחפים לשבת על המדרגות, ויש אוהדים כמוני שרוצים לעודד ואין להם מקום אז הם נאלצים לשבת כל המשחק והקבוצה מפסידה עוד גרון שמוכן לעבוד 90 דקות. אם נפעל לשיטתך זה ימשיך להיות כך.

שלח תגובה