נבחרת ישראל
נבחרת ישראל
ניצחון חוץ 6-0 מול לוקסמבורג החלשה.
אומר משהו לגבי ההמשך?
ימתן את הביקורות הקשות שהיו נגד הנבחרת?
ומה אתם אומרים לגבי סאגת אי-הזימון של יוסי בניון?
והשחקנים החדשים שפורחים בנבחרת ראדי-מליקסון-בן בסט-חמד?
לדעתי הניצחון היום בא קודם כל מהיריבה החלשה, שהגולים מולה באו כתוצאה מניצול קו הגנה גבוה גול אחרי גול.
למונדיאל כבר לא נעלה הקמפיין הזה, אבל המשחק הזה נתן לאלי גוטמן אינדיקציה לגבי שחקנים מסוימים ובעיקר נתן קצת שקט מכל הביקורות (שלטעמי היו קצת מוגזמות, שהרי עברו בסה"כ שני משחקים).
לגבי בניון, בכמה משפטים:
לדעתי הוא שחקן ענק, וכמו שכולם אומרים מגיע לו הכבוד אחרי כל התרומה שלו לנבחרת, אבל לפני כל משחק של הנבחרת, צריך לאסוף את השחקנים הטובים ביותר נכון לאותה תקופה ונכון לאותן יריבות.
אלי גוטמן משיקולים מקצועיים, החליט שאחרי מה שהוא ראה בצמד המשחקים הראשונים משכטר-בן שהר-ורמוט וכו', הוא מזמן לנבחרת רק שחקנים שמשחקים בקבוצות שלהם באופן סדיר, ואני מבין אותו לגמרי.
מכיוון שאני לא רואה למה יוסי בניון צריך להיות שונה מכל שחקן אחר שלא משחק, הוא לא צריך להיות מזומן כרגע, וכל העליהום מיותר.
ומיותר לציין שאם יוסי ישחק בווסטהאם, הוא יהיה הראשון שירשם בטופס של סגל השחקנים למשחק מול פורטוגל.
אומר משהו לגבי ההמשך?
ימתן את הביקורות הקשות שהיו נגד הנבחרת?
ומה אתם אומרים לגבי סאגת אי-הזימון של יוסי בניון?
והשחקנים החדשים שפורחים בנבחרת ראדי-מליקסון-בן בסט-חמד?
לדעתי הניצחון היום בא קודם כל מהיריבה החלשה, שהגולים מולה באו כתוצאה מניצול קו הגנה גבוה גול אחרי גול.
למונדיאל כבר לא נעלה הקמפיין הזה, אבל המשחק הזה נתן לאלי גוטמן אינדיקציה לגבי שחקנים מסוימים ובעיקר נתן קצת שקט מכל הביקורות (שלטעמי היו קצת מוגזמות, שהרי עברו בסה"כ שני משחקים).
לגבי בניון, בכמה משפטים:
לדעתי הוא שחקן ענק, וכמו שכולם אומרים מגיע לו הכבוד אחרי כל התרומה שלו לנבחרת, אבל לפני כל משחק של הנבחרת, צריך לאסוף את השחקנים הטובים ביותר נכון לאותה תקופה ונכון לאותן יריבות.
אלי גוטמן משיקולים מקצועיים, החליט שאחרי מה שהוא ראה בצמד המשחקים הראשונים משכטר-בן שהר-ורמוט וכו', הוא מזמן לנבחרת רק שחקנים שמשחקים בקבוצות שלהם באופן סדיר, ואני מבין אותו לגמרי.
מכיוון שאני לא רואה למה יוסי בניון צריך להיות שונה מכל שחקן אחר שלא משחק, הוא לא צריך להיות מזומן כרגע, וכל העליהום מיותר.
ומיותר לציין שאם יוסי ישחק בווסטהאם, הוא יהיה הראשון שירשם בטופס של סגל השחקנים למשחק מול פורטוגל.
הפועל באר שבע ♥
Re: נבחרת ישראל
יוסי כבר 5 שנים לא בשיאו. לא צריך להיות בנבחרת לדעתי.
בן חיים? עבר כבר 800 קבוצות באנגליה ובאף אחת מהן לא השאיר רושם טוב. לדעתי בלם חלש. אם פיני זהבי(הכל יכול) היה הסוכן שלי... גם אני הייתי משחק בליגה האנגלית.
בן חיים? עבר כבר 800 קבוצות באנגליה ובאף אחת מהן לא השאיר רושם טוב. לדעתי בלם חלש. אם פיני זהבי(הכל יכול) היה הסוכן שלי... גם אני הייתי משחק בליגה האנגלית.
אני מאחל לכל שחקן (בטח ובטח ישראלי) להיות חלק ברוטציה של קבוצה שכוללת את מסצ'ראנו, טורס וג'רארד ("בשיאם"), ארבלואה וצ'אבי אלונסו, להבקיע שער ניצחון בברנבאו ולהירכש ע"י אלופת אנגליה בגיל 30 כשהוא "לא בשיאו".שמעון א כתב:יוסי כבר 5 שנים לא בשיאו. לא צריך להיות בנבחרת לדעתי.
וגם בנבחרת- בשקט בשקט הוא עדיין השחקן הכי משפיע ותורם כבר כמה קמפיינים רצופים. ולדעתי זה גם מגובה סטטיסטית.
ראול מחורר רשתות באירופה בגיל 35, פירלו לוקח אליפות איטליה בגיל 33, דרוגבה לוקח אליפות אירופה בגיל 34, וגם דל פיירו עדיין עשה דברים יפים עד גיל 38- ורק אצלנו יכולים לגמור לשחקן הישראלי הכי גדול בכל הזמנים את הקריירה כבר בגיל 32.
והכי מצחיק, שה"יורשים" שלו משחקים בויסלה קראקוב, קלאב ברוז' והפועל ת"א.
https://www.one.co.il/Article/206845.html" onclick="window.open(this.href);return false;
טור גדול. כל כך לא אופייני לאתר הזה...
טור גדול. כל כך לא אופייני לאתר הזה...
בניון השחקן הכי גדול של ישראל בכל הזמנים.bs war כתב:
אני מאחל לכל שחקן (בטח ובטח ישראלי) להיות חלק ברוטציה של קבוצה שכוללת את מסצ'ראנו, טורס וג'רארד ("בשיאם"), ארבלואה וצ'אבי אלונסו, להבקיע שער ניצחון בברנבאו ולהירכש ע"י אלופת אנגליה בגיל 30 כשהוא "לא בשיאו".
וגם בנבחרת- בשקט בשקט הוא עדיין השחקן הכי משפיע ותורם כבר כמה קמפיינים רצופים. ולדעתי זה גם מגובה סטטיסטית.
ראול מחורר רשתות באירופה בגיל 35, פירלו לוקח אליפות איטליה בגיל 33, דרוגבה לוקח אליפות אירופה בגיל 34, וגם דל פיירו עדיין עשה דברים יפים עד גיל 38- ורק אצלנו יכולים לגמור לשחקן הישראלי הכי גדול בכל הזמנים את הקריירה כבר בגיל 32.
אבל כמו שאמרתי, יוסי כבר לא בשיאו. כבר לא משחק באופן קבוע תקופה ארוכה. וגם לא תורם כלום לנבחרת כבר 3 קמפיינים רצופים. כשישחק אז הוא יוזמן. בנתיים שישאר בחוץ.
בנתיים הוא יכול לצחצח את הנעליים לראול, פירלו, דרוגבה ושאר כוכבי העולם שקורעים רשתות, לוקחים אליפות העולם ואליפות אירופה. זה פשע להגיד את השם שלו באותה נשימה ביחד עם השחקנים האלה.
זה בדיוק ההבדל, אתה אמרת בעצמך..bs war כתב:
אני מאחל לכל שחקן (בטח ובטח ישראלי) להיות חלק ברוטציה של קבוצה שכוללת את מסצ'ראנו, טורס וג'רארד ("בשיאם"), ארבלואה וצ'אבי אלונסו, להבקיע שער ניצחון בברנבאו ולהירכש ע"י אלופת אנגליה בגיל 30 כשהוא "לא בשיאו".
חוץ מזה, אף אחד לא מתיימר להיות המחליף/היורש של יוסי בניון.. כל שחקן הוא בפני עצמו.והכי מצחיק, שה"יורשים" שלו משחקים בויסלה קראקוב, קלאב ברוז' והפועל ת"א
אגב גוטמן חושב כמוך, ועובדה היא שהוא כן זימן את בניון לצמד המשחקים הקודם כי הוא האמין ביכולת שלו.
אבל הוא קיבל החלטה גורפת לגבי כל מי שלא משחק ויוסי בניון לא צריך להיות יוצא מן הכלל
הפועל באר שבע ♥
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
החלטה מעולה של גוטמן.
הוא גם עשה את זה בצורה מכובדת ונתן לבניון את הקרדיט שמגיע לו.
הוא הסביר לו מפורשות שהוא שינה טקטיקה ומזמין רק את אלה שמשחקים. יחזור לשחק? יחזור לנבחרת. מאוד פשוט.
אף אחד לא הפריש אותו.
אחזור על מה שאמרו לא מעט פרשנים - הרעש סביב בניון עושה רק נזק לשחקן עצמו. הוא ידע לקבל את זה כמו גבר והבין את הסיטואציה וכל אלה שסימנו את גוטמן (או בכלל עדר העלובים שקוראים לעצמם תקשורת) מנצלים את בניון בשביל לנגח את גוטמן. רובם גם ידעו לנגח את בניון כשהוא לא הצליח לקחת על עצמו את הנבחרת לטורנירים הגדולים. צבועים כבר אמרנו?
אף אחד לא גמר את בניון. כל מה שצריך זה דקות משחק. בקשה גדולה מדי?
בקשר לנבחרת באופן כללי? אם ימשיכו עם אפס הסבלנות שיש פה ושוב יעיפו את המאמן אחרי קמפיין (שבמילא לא היה לנו סיכוי בו) אז לא נגיע לשום דבר. חייבים לתת למישהו להנחיל שיטה ואין כמו גוטמן בשביל זה.
הבעיה היחידה בכל הסיפור הזה היא ששנים לא היתה לנבחרת הגנה כל כך חלשה. אין כלום. לראות את טיבי ומורי משחקים בהרכב גורם לך לחשוב שאפילו עודד גביש עוד עשוי למצוא את עצמו שם...
יש באנקר בשער, אבל גם הוא לא ימשיך לנצח ואחריו אין לנו כלום...
אין מגן ימני נורמלי. אין מגן שמאלי. אין אף בלם (אולי כשקינן יחזור לכושר...). לא פשוט.
הוא גם עשה את זה בצורה מכובדת ונתן לבניון את הקרדיט שמגיע לו.
הוא הסביר לו מפורשות שהוא שינה טקטיקה ומזמין רק את אלה שמשחקים. יחזור לשחק? יחזור לנבחרת. מאוד פשוט.
אף אחד לא הפריש אותו.
אחזור על מה שאמרו לא מעט פרשנים - הרעש סביב בניון עושה רק נזק לשחקן עצמו. הוא ידע לקבל את זה כמו גבר והבין את הסיטואציה וכל אלה שסימנו את גוטמן (או בכלל עדר העלובים שקוראים לעצמם תקשורת) מנצלים את בניון בשביל לנגח את גוטמן. רובם גם ידעו לנגח את בניון כשהוא לא הצליח לקחת על עצמו את הנבחרת לטורנירים הגדולים. צבועים כבר אמרנו?
אף אחד לא גמר את בניון. כל מה שצריך זה דקות משחק. בקשה גדולה מדי?
בקשר לנבחרת באופן כללי? אם ימשיכו עם אפס הסבלנות שיש פה ושוב יעיפו את המאמן אחרי קמפיין (שבמילא לא היה לנו סיכוי בו) אז לא נגיע לשום דבר. חייבים לתת למישהו להנחיל שיטה ואין כמו גוטמן בשביל זה.
הבעיה היחידה בכל הסיפור הזה היא ששנים לא היתה לנבחרת הגנה כל כך חלשה. אין כלום. לראות את טיבי ומורי משחקים בהרכב גורם לך לחשוב שאפילו עודד גביש עוד עשוי למצוא את עצמו שם...
יש באנקר בשער, אבל גם הוא לא ימשיך לנצח ואחריו אין לנו כלום...
אין מגן ימני נורמלי. אין מגן שמאלי. אין אף בלם (אולי כשקינן יחזור לכושר...). לא פשוט.
אני מכבד את ההחלטה של גוטמן. הבעיה שלי היא עם משפטים כמו של שמעון ש"בניון כבר 5 שנים לא בשיאו" ושהוא כבר לא צריך להיות בנבחרת. כי מבחינת הרמה הוא עדיין לא רואה את מליקסון, רפאלוב או ורמוט. מילא להגיד שבשנה-שנתיים האחרונות הוא לא בשיא, אבל לדבר על 5 שנים זה לדעתי גם לא נכון, גם מזלזל וגם סוג של כפיות טובה. ב- 5 השנים האלה הוא הספיק להיות חלק מאחת הקבוצות האיכותיות ביותר של ליברפול מאז האליפות, לעבור בעוד שתי קבוצות מהטופ העולמי, וגם להיות חלק חשוב בנבחרת (מלך השערים שלנו בקמפיין האחרון).
ובהחלט יש איזושהי מגמה להפריש את בניון, גם בתקשורת (https://www.one.co.il/Cat/Articles/Arti ... eid=0&bz=6" onclick="window.open(this.href);return false;) וגם בקרב אוהדים. ואני חושב שגם כשהוא לא בשיאו הוא שווה הרבה יותר מכל קשר התקפי אחר בנבחרת. לי יש תחושה שממעיטים בערכו ובתרומתו לנבחרת יותר מדי בקלות.
ובהחלט יש איזושהי מגמה להפריש את בניון, גם בתקשורת (https://www.one.co.il/Cat/Articles/Arti ... eid=0&bz=6" onclick="window.open(this.href);return false;) וגם בקרב אוהדים. ואני חושב שגם כשהוא לא בשיאו הוא שווה הרבה יותר מכל קשר התקפי אחר בנבחרת. לי יש תחושה שממעיטים בערכו ובתרומתו לנבחרת יותר מדי בקלות.
גם בן שהר היה בסגל של צ'לסי אלופת אנגליה. זה אמור להפוך אותו לשחקן הרכב קבוע בנבחרת?bs war כתב:אני מכבד את ההחלטה של גוטמן. הבעיה שלי היא עם משפטים כמו של שמעון ש"בניון כבר 5 שנים לא בשיאו" ושהוא כבר לא צריך להיות בנבחרת. כי מבחינת הרמה הוא עדיין לא רואה את מליקסון, רפאלוב או ורמוט. מילא להגיד שבשנה-שנתיים האחרונות הוא לא בשיא, אבל לדבר על 5 שנים זה לדעתי גם לא נכון, גם מזלזל וגם סוג של כפיות טובה. ב- 5 השנים האלה הוא הספיק להיות חלק מאחת הקבוצות האיכותיות ביותר של ליברפול מאז האליפות, לעבור בעוד שתי קבוצות מהטופ העולמי, וגם להיות חלק חשוב בנבחרת (מלך השערים שלנו בקמפיין האחרון).
בשנים האחרונות הוא לא מרבה לשחק. אם וכאשר הוא יחזור לשחק ולהציג את היכולת שלו מסנטנדר, ליברפול אז הוא הראשון שצריך להיות מוזמן.
בנתיים - שישאר באנגליה.
בן שהר היה בסגל המילואים של צ'לסי ובקושי שיחק שם. ודרך אגב כן, זה הקנה לו מקום קבוע בסגל הנבחרת בזמנו (שלא בצדק לדעתי).שמעון א כתב:
גם בן שהר היה בסגל של צ'לסי אלופת אנגליה. זה אמור להפוך אותו לשחקן הרכב קבוע בנבחרת?
בשנים האחרונות הוא לא מרבה לשחק. אם וכאשר הוא יחזור לשחק ולהציג את היכולת שלו מסנטנדר, ליברפול אז הוא הראשון שצריך להיות מוזמן.
בנתיים - שישאר באנגליה.
אבל זה מגוחך להשוות את המאזן שלו לשל בניון. יוסי רק בשנה האחרונה ערך 19 הופעות בארסנל, אחת הקבוצות הטובות באירופה. לא חושב שאפשר לזלזל בזה.
בס"ד
נהניתי מהנבחרת בשני המשחקים האחרונים.
נכון, זה לא היה הכדורגל הכי יפה אך שיחקנו סוף סוף כמו נבחרת שהבינה את מקומה בשרשרת המזון של הכדורגל העולמי.
נבחרות בינוניות כמו יוון ושוויץ עשו את דרכם באירופה דרך משחק טקטי, הקרבה ו"גניבת" שערים.
זו הדרך שגם אנחנו צריכים ללכת בה אם אנחנו רוצים להעפיל לטורניר כלשהו, הזיות כמו שיש לברקוביץ' על כדורגל יפה והתקפי לא יובילו אותנו לשום מקום.
אנחנו נבחרת שחייבת להתאים את עצמה ליריבה, נבחרת שחייבצת שכלל השחקנים ישאו בנטל ההגנתי, נבחרת שצריכה לשחק על הנקודות ולהבין שביופי פשוט אין לנו מה למכור.
ההתקדמות של חמד ובן בסט פשוט מדהימה, חלוצים אירופאים לכל דבר ועניין.
גם ייני עשה התקדמות מטאורית בשנתיים האחרונות.
נהניתי מהנבחרת בשני המשחקים האחרונים.
נכון, זה לא היה הכדורגל הכי יפה אך שיחקנו סוף סוף כמו נבחרת שהבינה את מקומה בשרשרת המזון של הכדורגל העולמי.
נבחרות בינוניות כמו יוון ושוויץ עשו את דרכם באירופה דרך משחק טקטי, הקרבה ו"גניבת" שערים.
זו הדרך שגם אנחנו צריכים ללכת בה אם אנחנו רוצים להעפיל לטורניר כלשהו, הזיות כמו שיש לברקוביץ' על כדורגל יפה והתקפי לא יובילו אותנו לשום מקום.
אנחנו נבחרת שחייבת להתאים את עצמה ליריבה, נבחרת שחייבצת שכלל השחקנים ישאו בנטל ההגנתי, נבחרת שצריכה לשחק על הנקודות ולהבין שביופי פשוט אין לנו מה למכור.
ההתקדמות של חמד ובן בסט פשוט מדהימה, חלוצים אירופאים לכל דבר ועניין.
גם ייני עשה התקדמות מטאורית בשנתיים האחרונות.