מעניין אם במשחק הפתיחה יבואו הטמבלים ויצעקו ״תעוף מפה זה הכיסא שלי כבר 20 שנה!״ או איזה אידיוט בשער 5 שעומד על שני כיסאות כי ״זה מה שהוא עושה עוד מלפני שנולדתי״ - סיפור אמיתי.
התמונות מאוד מעודדות וממש רואים את קצב ההתפתחות, שבוע הבא אני אנסה להביא גם כמה תמונות מזוויות שונות
לא זוכר את החלוקה המדוייקת למרות שאמרו לי אותה.
זה בערך. הכוונה שמאחורה השערים יהיו יציעים של כ(!)- 2.5-3 אלף מקומות.
והיציא המערבי יכיל בוודאות פחות מקומות מהמזרחי.
יהיה הבדל של כ- 1,000 מקומות בין היצעים (מזרחי ומערבי).. בערך חלוקה של 4.5 לעומת 5.5. המספרים אולי ישתנו.. לא זוכר מדוייק.
לא קריטי המספרים.. כן, יהיו כ- 16,000 מושבים. והוא יהיה סגור מכל הצדדים, מה שהדאיג את הבחור למעלה.
Amit M כתב:לא זוכר את החלוקה המדוייקת למרות שאמרו לי אותה.
זה בערך. הכוונה שמאחורה השערים יהיו יציעים של כ(!)- 2.5-3 אלף מקומות.
והיציא המערבי יכיל בוודאות פחות מקומות מהמזרחי.
יהיה הבדל של כ- 1,000 מקומות בין היצעים (מזרחי ומערבי).. בערך חלוקה של 4.5 לעומת 5.5. המספרים אולי ישתנו.. לא זוכר מדוייק.
לא קריטי המספרים.. כן, יהיו כ- 16,000 מושבים. והוא יהיה סגור מכל הצדדים, מה שהדאיג את הבחור למעלה.
אז ביציע הצפוני או הדרומי יהיה 3.5 אלף מקומות ישיבה?
לא ממש ברור לי איך זה הולך, חשבתי שאמור להיות שווין בין היציעים, ממה שאתה רושם זה יראה ממש מוזר
אורי אדום בנשמה כתב:השאלה אבל כמה המשטרה תאשר בפועל שיכנסו..
אורי תתקדם, תלך עם הקידמה, בבלומפילד, טדי וכו' המשטרה מאשרת בדיוק לפי מספר המקומות, בניגוד לוסרמיל למשל שהוא אצטדיון שנכראה אין פה הפרדה ולכן המשטרה מבצעת את זה...
דר אדום בנשמה כתב:אורי תתקדם, תלך עם הקידמה, בבלומפילד, טדי וכו' המשטרה מאשרת בדיוק לפי מספר המקומות, בניגוד לוסרמיל למשל שהוא אצטדיון שנכראה אין פה הפרדה ולכן המשטרה מבצעת את זה...