יאללה תסתמו לי את הפה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
gate5

Re: יאללה תסתמו לי את הפה

שליחה על ידי gate5 »

הילה חדד כתב:עומר, המשוואה שלי היא פשוטה.

כאשר האיכות זהה (נניח) , לטוב ולרע- אין לי סיבה למיקור חוץ על פני תוצרת מקומית. לא מבחינה כלכלית, לא מבחינת מדיניות ולא מבחינת החזון של המועדון.

כשהגיעו לפה שחקנים כמו אופיר חיים, מליקסון וכדו'- אף אחד לא התלונן.

אבל כשיש לך את אקסברד חלוץ, אפילו (ואני אומרת אפילו כי אתם נורא אוהבים לא לפרגן לסורוקאים) יוני אוזן לא יכול להיות גרוע יותר. תאמין לי.

ויכוח מאוס, תישארו בעמדות שלכם אם זה עושה לכם טוב על הנשמה. העיקר להראות שהם לא מצליחים בחוץ. כי אצלנו? הכל פיקס.
פה אני יכול להסכים איתך ב 100 אחוז.
אוזן במקרה הגרוע ברמה של אקסברד. וללא ספק שיש לו מקום בסגל..הבעיה היא שהנוער נמצא במצב קשה ככה שאני לא רואה את זה שאוזן יגיע לבוגרים העונה וחבל.

אוזן, אבוחצירא, לוטם - שווים סגל ואפילו הרכב.

אבל פה זה נגמר.. אין כרגע שום שחקן בנוער ששווה להיות בסגל.
שיש לך בנאדם בשם ויקו חדד שמרוויח 50 אלף שקל לחודש ולאחר 5 שנים הצליח להוציא שחקן אחד לבוגרים זה אומר כ-י-ש-ל-ו-ן ומשגע אותי איך אלונה לא רואה את זה..משגע.

חייב וצריך להביא מנהל מקצועי אחר..מישהו שמבין..מישהו שאכפת לו. חייב גם שתהיה מערכת סקאוטינג רחבה יותר..חבל מאד שזה לא קורה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

במשחק מולן אשדוד אלונה ישבה ביציע ביחד עם האוהדים. חבר שלי דיבר עם אלונה במחצית ושאל אותה - "למה לא נותנים ליוני אוזן לשחק? הוא טוב יותר מגבאי ואקסברד" היא ענת לו: "אתה הולך למשחקים של הנוער?" "כן" הוא ענה... והיא אמר: "לא. אתה לא הולך. אם הייתי הולך לא היית מדבר בכזה ביטחון על יוני אוזן"...
אמיתי.

פשוט עצוב שככה הבעלים של הקבוצה מזלזלת בנוער. וזה בשחקן הכי מוכשר שיש לנו. אח"כ מתפלאים שילדים מנערים ג' בורחים מכאן לת"א.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

gate5 כתב:
שיש לך בנאדם בשם ויקו חדד שמרוויח 50 אלף שקל לחודש ולאחר 5 שנים הצליח להוציא שחקן אחד לבוגרים זה אומר כ-י-ש-ל-ו-ן ומשגע אותי איך אלונה לא רואה את זה..משגע.

חייב וצריך להביא מנהל מקצועי אחר..מישהו שמבין..מישהו שאכפת לו. חייב גם שתהיה מערכת סקאוטינג רחבה יותר..חבל מאד שזה לא קורה.
כשבנאדם חוזר על הטעויות שלו כל כך הרבה פעמים - לפעמים צריך "להעיר" אותו - הבעיה שאתם מפחדים לעשות את זה מחשש שתעלב ותלך לה.
אי אפשר לפטור את זה ב"חבל מאוד שזה לא קורה".
הסנונית הראשונה ל"כאפה" הזאת שאלונה צריכה לקבל - זה אותו שלט שהיה במשחק נגד עכו. כל דרך לא אלימה צריכה להתקבל בברכה ולא בפחד "מה יהיה אם..."
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

8red כתב: כשבנאדם חוזר על הטעויות שלו כל כך הרבה פעמים - לפעמים צריך "להעיר" אותו - הבעיה שאתם מפחדים לעשות את זה מחשש שתעלב ותלך לה.
אי אפשר לפטור את זה ב"חבל מאוד שזה לא קורה".
הסנונית הראשונה ל"כאפה" הזאת שאלונה צריכה לקבל - זה אותו שלט שהיה במשחק נגד עכו. כל דרך לא אלימה צריכה להתקבל בברכה ולא בפחד "מה יהיה אם..."
וואלה חתימה מעניינת מצאת לך.....
עכשיו רק נותרה שאלה אחת :

אם עם אלונה אתה מרגיש כזה שחי בגיהנום.... מה הרגשת עם זינו ???

סתם חומר למחשבה. :מעשן:

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גיל שגיב כתב:

הגזמת ז'ינו הוא לא דוגמא לכלום, הוא חייזר :roll:
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

גיל שגיב כתב:

כשההוא מהאולמות היה בקבוצה - מבחינתי היא לא הייתה קיימת.
ולא שאני מתגעגע אבל שמעתי שבחלק גדול מהזמן שלו פה ולצד הדברים החמורים שעשה (בעיקר בכל הקשור למחלקת הנוער) לפחות היו פה שחקנים טובים וכדורגל לא רע בכלל.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

8red כתב: כשההוא מהאולמות היה בקבוצה - מבחינתי היא לא הייתה קיימת.
ולא שאני מתגעגע אבל שמעתי שבחלק גדול מהזמן שלו פה ולצד הדברים החמורים שעשה (בעיקר בכל הקשור למחלקת הנוער) לפחות היו פה שחקנים טובים וכדורגל לא רע בכלל.
אתה מבין את הסתירה בדבריך ?

מיצד אחד לא הייתה קבוצה מיצד שני היו שחקנים וכדורגל לא רע...
זה בעצם כל הסיפור, רצוי לבחון את מכלול הדברים.

וכאשר בוחנים את הכל אין ספק ולו הקטן ביותר שעם אלונה המצב רחוק מאוד מגיהנום מה שקשה מאוד לומר על תקופת זינו.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

טוב, אם אתה נהנה מהיכולת המקצועית שהקבוצה מציגה בארבע העונות שלה בליגת העל - אז מי מי אני שאהרוס לך את הכיף שלך.
ואם אתה רוצה להמשיך להתפס לקטנות ולהתנצח - אז גם אפשרי רק ששוב פה זה לא הטופיק לעשות את זה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אז מה עדיף ניר? למות או לחיות בגיהנום (לטענתך)?
עם אלונה תמשיך יש סיכוי שהיא תצליח לשפר משהו ותתחיל לנשום אויר פסגות...
אם היא תלך, במקרה הטוב יבוא עוד אחד כמו ז'ינו ואז שוב לא תהיה קבוצה בעינייך...
סוף מעשה במחשבה תחילה.
תפסיק למשוך כל הזמן למטה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

למה אתה ואחרים מכניסים את זינו כל הזמן חזרה למשוואה? לא נמאס לכם לאיים עם השם שלו?
אפשר לחשוב שהוא ממש ממתין בכיליון עיניים לקחת שוב את הקבוצה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

8red כתב:טוב, אם אתה נהנה מהיכולת המקצועית שהקבוצה מציגה בארבע העונות שלה בליגת העל - אז מי מי אני שאהרוס לך את הכיף שלך.
ואם אתה רוצה להמשיך להתפס לקטנות ולהתנצח - אז גם אפשרי רק ששוב פה זה לא הטופיק לעשות את זה.
שמע אחי, באמת אבל באמת תעשה מה שאתה רוצה, כן? אבל החתימה לא במקום.

אם אצל אלי ז'ינו מבחינתך לא היה דבר כזה הפ' בש ( יכול להבין ) ועם אלונה זה גיהנום אז הבעיה אצלך אחי. אתה מפונק מדי.

שהכל מתנהל כשורה, כששחקנים יכולים לתת 100 משחקים טובים ואתה יודע בוודאות שאם הם ימכרו זה רק לאירופה..שיש השקעה כזאת אדירה ב-ה-כ-ל אז ללא ספק הגיהנום שלך הוא גן עדן.
נכון שיש דברים לשפר אבל ללא ספק יש כאן אוהדים מפונקים עם זיכרון יותר קצר מדג.

ואני יכול להבטיח לך שאתה וכל אלה שמחפשים את אלונה ונגד אלונה - לא משנה מי יבוא ואיך יבוא אתם תמצאו מה לא בסדר..הריי גם אלישע מבחינתך לא טוב וגם אסי וגם אלונה וגם ז'ינו.. וגם כל דבר קטן שזז במועדון לא תקין - הבעיה אצלכם ידידי. תתעורר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

gate5 כתב:
שמע אחי, באמת אבל באמת תעשה מה שאתה רוצה, כן? אבל החתימה לא במקום.

אם אצל אלי ז'ינו מבחינתך לא היה דבר כזה הפ' בש ( יכול להבין ) ועם אלונה זה גיהנום אז הבעיה אצלך אחי. אתה מפונק מדי.

שהכל מתנהל כשורה, כששחקנים יכולים לתת 100 משחקים טובים ואתה יודע בוודאות שאם הם ימכרו זה רק לאירופה..שיש השקעה כזאת אדירה ב-ה-כ-ל אז ללא ספק הגיהנום שלך הוא גן עדן.
נכון שיש דברים לשפר אבל ללא ספק יש כאן אוהדים מפונקים עם זיכרון יותר קצר מדג.

ואני יכול להבטיח לך שאתה וכל אלה שמחפשים את אלונה ונגד אלונה - לא משנה מי יבוא ואיך יבוא אתם תמצאו מה לא בסדר..הריי גם אלישע מבחינתך לא טוב וגם אסי וגם אלונה וגם ז'ינו.. וגם כל דבר קטן שזז במועדון לא תקין - הבעיה אצלכם ידידי. תתעורר
גם אתה מגזים וגם ניר מגזים, אלונה היא לא גן עדן אבל גם לא גהנום היא באמצע, היא לא גרועה כמו מנהלי קבוצות אחרים והיא לא תעזוב אלא אם יקרה משהו מטורף (כמו העניין עם המכונית שכמעט דרסו את עזורע).
אבל היא גם לא מושלמת ולא חפה מטעויות לכן זה לא גן עדן.
אם היה פה מישהו שמעמיד יותר כסף ומשקיע יותר במחלקת הנוער אז היה פה גן עדן.
כרגע המצב הוא סביר-...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

סוטים מתוכן הדיון (שהוא טופיק עדכונים במהותו)...

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

yedidel כתב:סוטים מתוכן הדיון (שהוא טופיק עדכונים במהותו)...
צודק.......אבל זה הויכוח הכי חזק בפורום אז קשה להימנע ברגע שמישהו זורק ניצוץ ;)

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

רפי עמוס, עבר מאשקלון לבית"ר ת"א\רמלה, כבש אתמול שער בניצחון 3-1 על אח"י נצרת. יניב איפרגן נכנס כמחליף(בד"כ שחקן הרכב).

שלח תגובה