יאללה תסתמו לי את הפה
יאללה תסתמו לי את הפה
שמעון לוגסי הושאל היום לנס ציונה עד סוף העונה.
בכך הוא מצטרף לאיציק ועקנין (גם נס ציונה, לא סגור אם השאלה או לא) וירדן אבו-חצירא (מושאל ליבנה).
אני שמח לראות שחקנים שלנו שמוצאים מקום בלאומית כי בעונות קודמות הם היו מגיעים ישר לליגה א'. (ואני אוסיף עקיצה קטנה לאלה שטוענים שבמרכז לא ייקחו שחקנים מבאר שבע)
גם הקבוצות הן קבוצות יחסית רגועות שאפשר להתבלט בהן.
אז קדימה, קחו את הצ'אנס ותסתמו לי ולכל שאר המבקרים את הפה, ותחזרו בסוף העונה כמו גדולים!
בכך הוא מצטרף לאיציק ועקנין (גם נס ציונה, לא סגור אם השאלה או לא) וירדן אבו-חצירא (מושאל ליבנה).
אני שמח לראות שחקנים שלנו שמוצאים מקום בלאומית כי בעונות קודמות הם היו מגיעים ישר לליגה א'. (ואני אוסיף עקיצה קטנה לאלה שטוענים שבמרכז לא ייקחו שחקנים מבאר שבע)
אז קדימה, קחו את הצ'אנס ותסתמו לי ולכל שאר המבקרים את הפה, ותחזרו בסוף העונה כמו גדולים!
Re: יאללה תסתמו לי את הפה
אמן יהי רצון.
מקווה שזה מה שהם יעשו.
ועדיין לא ברורים לי כמה דברים, כמו למשל איך מעדיפים את עידו אקספח על יינון ברדה למשל, ולמה אי אפשר לתת להם במה אצלנו, אחרי שכבר החתימו אותם על חוזה ארוך טווח ואחרי שועקנין כן הוכיח את עצמו במדי הבוגרים.
ועדיין לא ברורים לי כמה דברים, כמו למשל איך מעדיפים את עידו אקספח על יינון ברדה למשל, ולמה אי אפשר לתת להם במה אצלנו, אחרי שכבר החתימו אותם על חוזה ארוך טווח ואחרי שועקנין כן הוכיח את עצמו במדי הבוגרים.
הפועל אני כבר משתגע
כמו שאתה מדבר יינון ברדה זה החלוץ הבא של נבחרת ישראל שהוא אמור לקבל עדיפות.8red כתב:מקווה שזה מה שהם יעשו.
הזיכרון שלך ושל שאר החברים שלך שתומכים בשחקני הנוער בעיניים עצומות מאד קצר.
נתנו ליינון ברדה הזדמנות להוכיח את עצמו בקיץ ואלישע לא רצה אותו..כי הוא כנראה לא היה שווה את ההזדמנות.
שמח מאד על השאלת שחקני הבית לקבוצות מהליגה הלאומית.. אם הם יהיו באמת טובים הם ישחקו..
ואם הם ישחקו ויהיו טובים אז הם יחזרו ויהיו חלק מהסגל ואולי חלק מההרכב.
יינון ברדה לא קיבל דקות אפילו בראשל"צ של עונה שעברה. לא הבאת דוגמא טובה.8red כתב:מקווה שזה מה שהם יעשו.
ידידאל, כי אולי בעונה שעברה הוא שיחק בכלל בבני לוד והיה לא רע שם?
gate5, איציק ועקנין לא היה טוב כששיחק? ואולי תסביר לי למה החתימו את השחקנים הצעירים האלו על חוזים ארוכי טווח אם לא מאמינים בהם?
ועדיין לא תצליח לשכנע אותי שינון פחות טוב מאקספח.
gate5, איציק ועקנין לא היה טוב כששיחק? ואולי תסביר לי למה החתימו את השחקנים הצעירים האלו על חוזים ארוכי טווח אם לא מאמינים בהם?
הפועל אני כבר משתגע
הוא לא רע בשביל קבוצת ליגה לאומית. הוא לא מספיק טוב בשביל המטרות שלנו והוא לא ישדרג אותנו בצורה משמעותית.8red כתב:ידידאל, כי אולי בעונה שעברה הוא שיחק בכלל בבני לוד והיה לא רע שם?
חוץ מזה, שתפסיקו להזכיר אותו כבר כל הזמן.
אם אנחנו מדברים על שחקנים שעכשיו עולים מהנוער בגילאי 18-20, שאנחנו רוצים שיקבלו צ'אנס בבוגרים אני יכול להבין, ואני אפילו תומך.
אבל להחזיר לפה שחקן בינוני ומטה, שהוא כבר בן 28, שאין לו המון לאן להתפתח פתאום, רק בגלל שהוא גדל פה פעם? לא מבין את זה.
הפועל באר שבע ♥
איציק ועקנין היה טוב.. אבל היו לו בעיות משמעת.. לא ניכנס לזה.8red כתב:ידידאל, כי אולי בעונה שעברה הוא שיחק בכלל בבני לוד והיה לא רע שם?
החתימו את השחקנים האלה על חוזים ארוכי טווח כדי שהם יהיו חלק מהמועדון.
אלונה לא יכולה להכריח את אלישע לשחק עם השחקני נוער האלה בכל מחיר... היא נותנת למאמן להחליט האם הם מתאימים או לא.
וברגע שהם לא מתאימים אז רוצים שהם יצברו דקות משחק ובגלל זה הם הולכים ללאומית... הבעיה שעד עכשיו רוב השחקני נוער שלנו שהלכו לצבור דקות משחק פשוט לא הוכיחו את עצמם.
תאמין לי אם יהיה כאן שחקן נוער טוב אז הוא ישחק .. אין אפס.
ואקסברד ויינון כנראה באותה רמה, שניהם לא מתאימים להפ' ב"ש..הבעיה שאקסברד חתום פה לכמה שנים - טעות של אלונה - ולכן אם הוא כבר נמצא כאן אז הוא מקבל דקות משחק..למרות שרצו לחפף אותו בינואר אבל ללא הצלחה.
גם אני מחכה שדיא סבע, מוטי מלכה, אמג'ד סולימן או רועי קהת יסתמו לי את הפה
אם אתה שמח, הכי טוב.yedidel כתב:שמעון לוגסי הושאל היום לנס ציונה עד סוף העונה.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עכשיו רק נשאר להשאיל את לוטם זינו והמהפכה של אלישע לוי תושלם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שכחת את דוידזאדה ואילוז.. לא יפהמשה אוחיון כתב:עכשיו רק נשאר להשאיל את לוטם זינו והמהפכה של אלישע לוי תושלם.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דוידזאדה ואילוז כבר נחשבים שחקני בית לגיטימים, אין הימור או סיכון בלשתף אותם, בניגוד לשאר שחקני הבית הצעירים...gate5 כתב:
שכחת את דוידזאדה ואילוז.. לא יפה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הוא שיחק בבני לוד כי שיחררו אותו מראשל"צ בינואר אחר שהוא לא הצליח להיכנס להרכב של ההתקפה הגרועה בליגה.8red כתב:ידידאל, כי אולי בעונה שעברה הוא שיחק בכלל בבני לוד והיה לא רע שם?
אגב.. יש עוד שחקנים..
משה אסולין(כבש היום) ורפי עמוס בהפועל אשקלון. יניב איפרגן בבית"ר שמשון ת"א.
אסולין ואיפרגן דווקא קיבלו הזדמנויות בבוגרים.
משה אסולין(כבש היום) ורפי עמוס בהפועל אשקלון. יניב איפרגן בבית"ר שמשון ת"א.
אסולין ואיפרגן דווקא קיבלו הזדמנויות בבוגרים.