אבל מדובר פה בלא פחות מ-רעידת אדמה
ביתר ירושלים החתימה 2 מוסלמים בקבוצה
אני יודע שזה לו המקום לומר את זה
Re: אני יודע שזה לו המקום לומר את זה
פה זה המקום לומר את זה 
ולא מדובר ברעידת אדמה כי:
1. הם עוד לא חתמו רשמית
2. כבר היו מוסלמים (ויקטור פאצ'ה, איברהים נדאללה) בבית"ר

ולא מדובר ברעידת אדמה כי:
1. הם עוד לא חתמו רשמית
2. כבר היו מוסלמים (ויקטור פאצ'ה, איברהים נדאללה) בבית"ר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בדיוק.yedidel כתב:2. כבר היו מוסלמים (ויקטור פאצ'ה, איברהים נדאללה) בבית"ר
מדהים כמה ONE רק מנסים לעשות רעש בלי להתייחס לעובדות.
עלובים.
בס"ד

המיץ של ה-ז-ב-ל.
החלק השפוי שם חייב לשים לזה סוף.

המיץ של ה-ז-ב-ל.
החלק השפוי שם חייב לשים לזה סוף.
המיץ של הזבל זה אדון אחמד טיבי שהוא גזען וצבוע פי עשרות מונים מהחבורה של המטומטמים הזאת.
ביום שבאמת לא תהיה גזענות במדינה - אז יהודים יכולו להסתובב חופשיים מפחד בערים ובשכונות ערביות ובכפרים ערבים, או לא יצטרכו לשים גדרות תיל כדי להגן על הישובים שבהם הם גרים מפני מחבלים וגנבים ערבים.
אבל נוח לו ולכל השמאלנים ששולטים בתקשורת בשיתוף עם המשטרה ובתי המשפט להציג את זה ככה.
ביום שבאמת לא תהיה גזענות במדינה - אז יהודים יכולו להסתובב חופשיים מפחד בערים ובשכונות ערביות ובכפרים ערבים, או לא יצטרכו לשים גדרות תיל כדי להגן על הישובים שבהם הם גרים מפני מחבלים וגנבים ערבים.
אבל נוח לו ולכל השמאלנים ששולטים בתקשורת בשיתוף עם המשטרה ובתי המשפט להציג את זה ככה.
הפועל אני כבר משתגע
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הגזמת, לדעתי אחמד טיבי אומנם *** אבל הוא לא גזען...8red כתב:המיץ של ה*** זה אדון אחמד טיבי שהוא גזען וצבוע פי עשרות מונים מהחבורה של המטומטמים הזאת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!