חלוץ מטרה - זר? מקומי? הצעות, רעיונות - טופיק עד ינואר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: חלוץ מטרה - זר? מקומי? הצעות, רעיונות - טופיק עד ינואר
ובינתיים בקבוצה בוחנים בלם אמריקאי ממוצא יהודי במטרה שיחליף את אדלי בינואר...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
במידה וסוארז יעזוב בינואר, זה מהלך חכם. נצטרך עוד בלם בסגל.משה אוחיון כתב:ובינתיים בקבוצה בוחנים בלם אמריקאי ממוצא יהודי במטרה שיחליף את אדלי בינואר...
- Sir Alex Ferguson
סוארס לא יעזוב בינואר. מי שיעזוב בינואר הוא אדלי ולכן מחפשים בלם מחליף לקבוצה.izguy83 כתב: במידה וסוארז יעזוב בינואר, זה מהלך חכם. נצטרך עוד בלם בסגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
רק שלא יהיה אדלי 2...
ואם לא חלוץ ישראלי או זר מוכר מהארץ אני מעדיף שלא יביאו חלוץ בכלל. עם הסיכון של זר לא מוכר ותקופת ההתאקלמות שלו, עדיף כבר לבנות על סוויסה בחוד.
ואם לא חלוץ ישראלי או זר מוכר מהארץ אני מעדיף שלא יביאו חלוץ בכלל. עם הסיכון של זר לא מוכר ותקופת ההתאקלמות שלו, עדיף כבר לבנות על סוויסה בחוד.
https://sports.walla.co.il/?w=//2597135" onclick="window.open(this.href);return false;
שם נוסף שעלה השבוע: חלוץ נבחרת ווילס ומכבי תל אביב, רוברט ארנשו, שמחזיק בסעיף יציאה בחודש ינואר, אך במועדון מעדיפים לחפש חלוץ שנמצא בכושר טוב יותר.
אני הייתי שמח לראות פה את ארנשאו , הוא חלוץ מצויין.
שם נוסף שעלה השבוע: חלוץ נבחרת ווילס ומכבי תל אביב, רוברט ארנשו, שמחזיק בסעיף יציאה בחודש ינואר, אך במועדון מעדיפים לחפש חלוץ שנמצא בכושר טוב יותר.
אני הייתי שמח לראות פה את ארנשאו , הוא חלוץ מצויין.
אנדלובו.
חלוץ מעולה שכנראה יוקפא במכבי חיפה בינואר.
מכיר את הליגה ורק צריך מעט זמן להיכנס לכושר.
חלוץ מעולה שכנראה יוקפא במכבי חיפה בינואר.
מכיר את הליגה ורק צריך מעט זמן להיכנס לכושר.
הייתי רוצה לראות פה את דבלאשווילי
בס״ד
אנדלובו סובל משבר בכף הרגל, עד שהוא יחלים, ישתקם ויחזור לכושר יעברו חודשיים וחצי לפחות.
אלישע לא יחכה כל כך הרבה זמן ובצדק.
אני מקווה שבאמת יביאו שחקן הגנה נוסף, אדלי לא היה ולא יהיה מחליף ראוי.
מי יודע, אולי ההפסד בסכנין יציל לנו נקודות בהמשך הליגה.
אנדלובו סובל משבר בכף הרגל, עד שהוא יחלים, ישתקם ויחזור לכושר יעברו חודשיים וחצי לפחות.
אלישע לא יחכה כל כך הרבה זמן ובצדק.
אני מקווה שבאמת יביאו שחקן הגנה נוסף, אדלי לא היה ולא יהיה מחליף ראוי.
מי יודע, אולי ההפסד בסכנין יציל לנו נקודות בהמשך הליגה.
שיביאו את זאב חיימוביץ לא שאני מחזיק ממנו כל כך אבל הוא מחליף דיי ראוי ולפי דעתי הוא גם יותר טוב מגביש שכל משחק יש גול באשמתו, הוא שובר את קו הנבדל לפחות 3 פעמים במשחק , עושה כל משחק לפחות שתי פנדלים המזל שהם לא נשרקים.
בכללי אבל אני חושב שחייב קשר אחורי טוב להוריד את סוארס להגנה זה הרבה יותר חשוב מחלוץ לדעתי.
בכללי אבל אני חושב שחייב קשר אחורי טוב להוריד את סוארס להגנה זה הרבה יותר חשוב מחלוץ לדעתי.

בינתיים מביאים שחקנים במשקל ממלטה- מישהו פמפם לעיתונות שאלונה מתכוונת להשקיע השקעה ניכרת וגדולה בחיזוק? מה 'ניכר' ו'גדול' בשחקן ממלטה שמרוויחים שם 30 אלף דולר בעונה?
על מי עובדים פה?
על מי עובדים פה?
SUMSUM אתה מזכיר לי את אנשי הקיצון במדינה שלנו.
לא משנה מה איך וכמה יעשו אתה תמיד תמצא מה לא טוב ואיך אפשר להרוס... זה פשוט בצורה מגמתית אצלך.
לא נמאס לך כל פעם לאכול את הכובע מחדש? אהמ אהמ מרקוביץ, אוסיאקו אהמ אהמ
לא משנה מה איך וכמה יעשו אתה תמיד תמצא מה לא טוב ואיך אפשר להרוס... זה פשוט בצורה מגמתית אצלך.
הפועל ת"א משחררין את זאב חיימוביץ זו אחלה הזדמנות לקחת אותו ולסגור את הפינה המפחידה בהגנה.

- Sir Alex Ferguson
אתה יודע מה זה דמגוגיה? זה בדיוק מה שעשית בהודעה האחרונה שלך (בכלל בהודעות האחרונות שלך זאת מגמה). לקחת דעה לגיטימית לחלוטין והקצנת אותה.gate5 כתב:SUMSUM אתה מזכיר לי את אנשי הקיצון במדינה שלנו.
סומסום אומר שבזמן שאנחנו מפנטזים כאן על חלוצים עם רזומה, כאלה שיכולים לשדרג אותנו, בקבוצה מחפשים זרים בליגות נידחות כמו מלטה. סומסום טוען שככה לא משדרגים קבוצה והוא צודק.
גם אם החלוץ המדובר כבש 30 שערים בעונה, איזה קנה מידה יש לך? מה המספר הזה אומר לך במדינה שבה חלק גדול מהשחקנים במדינה משחקים כדורגל בתור תחביב ועובדים במקצוע נוסף כדי לפרנס את עצמם?
הזרים שהגיעו הקיץ, מרקוביץ', אוסיאקו, אג'ידה, אנג'ובו, אף אחד מהם הוא לא שחקן שמשדרג קבוצה. לא מדובר בג'ובאני רוסו, לא מדובר בסיעד חלילוביץ', לא מדובר בקאקו בלסינג, לא מדובר בדיויד קורמן וגם לא מדובר ברמיק יזרסקי.
מדובר בשחקנים משלימים במקרה הטוב, כאלה שלא יכולים לקחת אותנו למאבק על תארים או לקבוצה סוחפת כפי שהיה לנו כשהזרים למעלה שיחקו כאן. חלקם טובים יותר, חלקם טובים פחות, אבל הם לא כמו פדרו גלבאן למשל שהחתמה שלהם משדרגת קבוצה מפליאוף תחתון לפליאוף עליון.
אם יביאו חלוץ משלים, חלוץ ב30-60 אלף דולר, אז לא נשיג את השדרוג שאנחנו צריכים. יש לנו מספיק שחקנים כאלה בקבוצה (דובב גבאי, עידו אקסברד, נכון להיום גם פלצ'וק).
אם רוצים לשדרג את הקבוצה צריך להביא מישהו עם רזומה ואחד כזה בינואר לא יהיה זול. כאן זה השלב שאלונה צריכה להחליט, או שהיא רוצה פליאוף עליון ומתנהלת בהתאם, או שהיא מרוצה ממקום 9 ואז היא תביא עוד חלוץ משלים שיעזור לנו מקסימום לא להכנס למאבקי התחתית. אי אפשר לשאוף למעלה ואז להביא לכאן חלוץ מהליגה במלטה.
Gate5 שמע באמת שאין לי איך להדוף דברי טמטום קיצוניים כי לו היית קורא את שכתבתי על מרקוביץ היית מבין שצדקתי טענתי שהשילוב שלו עם גביש בעייתי כי שניהם איטיים ואין היום אף לא אוהב אחד שלא היה מעדיף שיהיה שילוב אחר בהגנה ללא גביש.
בנוסף אם זרים ב30 אלף דולר עושים לך את זה והפועל באר-שבע פיצחה את הנוסחה איך להביא זרים בלי כסף ושיהיו תותחים? הלוואי מה זה אומר שכבש 30 שערים בליגה במלטה? יותר מעיד על הליגה מאשר עליו, אבל למה לבלבל לך את התיאוריה שבכל מה שהם עושים הם פוגעים.
תזכיר לי מילה אחת רעה שאמרתי על אוסיאקו? בפעם הראשונה שבמועדון הזה עשו עבודת סקאוטינג הם הצליחו, אני לא בטוח שהם עושים אותה כעת, ואתה?
עם כל האמור לעיל אני חושב שכדאי שתצנזר את עצמך עם עמדות קיצון שמביכות בעיקר אותך.
עלה והצלח.
בנוסף אם זרים ב30 אלף דולר עושים לך את זה והפועל באר-שבע פיצחה את הנוסחה איך להביא זרים בלי כסף ושיהיו תותחים? הלוואי מה זה אומר שכבש 30 שערים בליגה במלטה? יותר מעיד על הליגה מאשר עליו, אבל למה לבלבל לך את התיאוריה שבכל מה שהם עושים הם פוגעים.
תזכיר לי מילה אחת רעה שאמרתי על אוסיאקו? בפעם הראשונה שבמועדון הזה עשו עבודת סקאוטינג הם הצליחו, אני לא בטוח שהם עושים אותה כעת, ואתה?
עם כל האמור לעיל אני חושב שכדאי שתצנזר את עצמך עם עמדות קיצון שמביכות בעיקר אותך.
עלה והצלח.
העניין הזה עם הזר ממלטה שרוצים להביא...
כשאני מדבר על כך שבמועדון לא יודעים להסיק מסקנות ולהפיק לקחים מהעבר - אז זאת הרמה הכי בסיסית!
כמה נפלנו פה כבר עם כל מיני זרים הזויים וכמה עוד צריך לחזור על המנטרה ש"מה שקונים בזול - בסופו של דבר עולה ביוקר"??
לצערי את המחשבה על זרים \ ישראלים שמשדרגים את הקבוצה בחלקים שלוקים בחסר (בלם מהיר כפי שאמר סומסום וחלוץ קליבר) היו צריכים לתת בסיום העונה שעברה ולא שוב להזכר בזה בינואר, כשהמצאי הוא לא משהו...
כשאני מדבר על כך שבמועדון לא יודעים להסיק מסקנות ולהפיק לקחים מהעבר - אז זאת הרמה הכי בסיסית!
כמה נפלנו פה כבר עם כל מיני זרים הזויים וכמה עוד צריך לחזור על המנטרה ש"מה שקונים בזול - בסופו של דבר עולה ביוקר"??
לצערי את המחשבה על זרים \ ישראלים שמשדרגים את הקבוצה בחלקים שלוקים בחסר (בלם מהיר כפי שאמר סומסום וחלוץ קליבר) היו צריכים לתת בסיום העונה שעברה ולא שוב להזכר בזה בינואר, כשהמצאי הוא לא משהו...
הפועל אני כבר משתגע