ההסכם ההזוי של מכבי ת"א והפועל ב"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: ההסכם ההזוי של מכבי ת"א והפועל ב"ש

שליחה על ידי bs war »

izguy83 כתב: לא הוגן.
הוא לא שחקן שלהם לעונה הזו.
אנחנו משלמים לו משכורת.
ובלי קשר, זה פוגע בכל הערך של הספורטיביות.
זה ספורט, לא בית משפט.
זו בעיה של המועדון המשאיל במאה אחוז. אף אחד לא מכריח אותו להסכים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

izguy83 כתב: לא הוגן.
הוא לא שחקן שלהם לעונה הזו.
אנחנו משלמים לו משכורת.
ובלי קשר, זה פוגע בכל הערך של הספורטיביות.
זה ספורט, לא בית משפט.
ערך של ספורטיביות? מחזור אחרון, דקה אחרונה של המשחק, פנדל/מצב של אחד על אחד לבאר שבע, קהת/סבע כובש, אנחנו עולים לגביע אופ"א, מחטיא, מכבי ת"א זוכה באליפות, מה לדעתך השחקן יעשה? האם הוא יכבוש בשביל קבוצתו בהווה שעוד חמש דקות תהיה קבוצתו בעבר או שיחטיא למען הקבוצה שהוא חוזר אליה בסוף השנה? האם לדעתך זה נכון להעמיד שחקן במצב כזה?

הסעיף בחוזה הוא ראוי והוא נכון. אם אנחנו היינו במקום מכבי גם אני לא הייתי רוצה שסבע/קהת יכבשו/יבשלו מולנו.
מזכיר לכולם שמדובר בשחקני מכבי ת"א שנמצאים כאן באופן זמני ואז אמורים לחזור אליהם, ולכן אפשר להבין את הסעיף שמכבי דרשה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב: ערך של ספורטיביות? מחזור אחרון, דקה אחרונה של המשחק, פנדל/מצב של אחד על אחד לבאר שבע, קהת/סבע כובש, אנחנו עולים לגביע אופ"א, מחטיא, מכבי ת"א זוכה באליפות, מה לדעתך השחקן יעשה? האם הוא יכבוש בשביל קבוצתו בהווה שעוד חמש דקות תהיה קבוצתו בעבר או שיחטיא למען הקבוצה שהוא חוזר אליה בסוף השנה? האם לדעתך זה נכון להעמיד שחקן במצב כזה?
אין למה להעמיד את השחקן במצב כזה, אבל בטח לא לפי השיטה הזו.
את השאלה אם הוא יעלה לשחק ויהיה מחויב לקבוצה המשאילה, צריך להשאיר בידי הקבוצה המשאילה ולא באמצעות סעיף בחוזה.
אתה כרגיל תמיד רואה רק צד אחד.
ואם השחקן רוצה "לנקום" בקבוצת האם שלו על כך שלא נתנה לו הזדמנות? איפה הספורט פה?
חוץ מזה שבשורה התחתונה, אנחנו משלמים לו משכורת וצריכים לקבוע אם הוא ישחק או לא.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

משה אוחיון כתב: ערך של ספורטיביות? מחזור אחרון, דקה אחרונה של המשחק, פנדל/מצב של אחד על אחד לבאר שבע, קהת/סבע כובש, אנחנו עולים לגביע אופ"א, מחטיא, מכבי ת"א זוכה באליפות, מה לדעתך השחקן יעשה? האם הוא יכבוש בשביל קבוצתו בהווה שעוד חמש דקות תהיה קבוצתו בעבר או שיחטיא למען הקבוצה שהוא חוזר אליה בסוף השנה? האם לדעתך זה נכון להעמיד שחקן במצב כזה?
חסר מקרים ששחקנים חתמו בחצי האחרון של העונה בקבוצה אחרת ובמחזורים האחרונים התמודדו מולה? כשהיו אלו משחקים מכריעים.
ולא רק שחקנים, גם מאמנים (לדוג' עטר בתום העונה שעברה שיכל "לסדר" לעצמו משחקים באירופה עם חיפה במקום נתניה)
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Amit M כתב:
חסר מקרים ששחקנים חתמו בחצי האחרון של העונה בקבוצה אחרת ובמחזורים האחרונים התמודדו מולה? כשהיו אלו משחקים מכריעים.
ולא רק שחקנים, גם מאמנים (לדוג' עטר בתום העונה שעברה שיכל "לסדר" לעצמו משחקים באירופה עם חיפה במקום נתניה)
יש מצבים שעליהם אפשר לשלוט ויש מצבים שעליהם אי אפשר לשלוט.
מצב ששחקן כמו סבע/קהת ישחק מול מכבי ת"א ויפגע בה הוא מצב שאפשר למנוע ובדיוק לשם כך נועד ההסכם.
אם אני הקבוצה החזקה במשא ומתן, אני קודם כל מסתכל על עצמי. לשחקן יש חוזה בקבוצה שלי, כרטיס השחקן שלו שייך לי, איפה השחקן ישחק בשנה הקרובה תלוי בי ולכן אני יכול לכפות על הקבוצה המשאילה את התנאים שאני רוצה.
זה הכוח של קבוצה שמגיעה כחזקה למשא ומתן, זאת הסיבה למה אני מתנגד להשאלות כמו של קהת וסבע. זה מעמיד אותנו במצב שבו אנחנו צריכים להתנהג כאילו היינו הפועל רעננה.

אני אגיד יותר מזה, אנחנו צריכים ללמוד ממכבי ת"א.
אנחנו צריכים למצוא קבוצה בליגה לאומית שהיא "קבוצה חלשה", רצוי קבוצה שנמצאת בקשיים כלכלים (למשל כמו מכבי ב"ש של השנים האחרונות), ולהפוך אותה לקבוצת בת שלנו.
כלומר אנחנו משאילים אליה קבוצה גדולה של שחקנים, אפילו ללא תמורה, אבל אנחנו כופים על הקבוצה המשאילה להסכים לתנאים שלנו.
אם אנחנו מעוניינים למשל שיוני אוזן יצבור ניסיון משחק, אז אוזן ישחק קבוע גם אם הוא מציג יכולת חלשה, כי זאת המטרה שאנחנו רוצים להשיג בהשאלה.
אם אנחנו מעוניינים לגדל מגן ימני למחלקה הבוגרת, אז המגן הימני של מחלקת הנוער שלנו ישחק עונה שלמה בעמדת המגן הימני גם אם בכל משחק הקבוצה תשלם מחיר על הניסיון שהוא צובר.
כמו שמכבי ת"א ניצלה את הכוח שלה כדי לכפות עלינו את התנאים שלה, ככה אנחנו צריכים לנצל את הכוח שלנו כדי לכפות את התנאים שלנו על קבוצות חלשות יותר.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

משה מה שאתה אומר הוא נכון בתיאוריה אבל לא מעשי. אין הרבה מאמנים שיסכימו שתכפה עליהם חוזית מי ישחק. אתה כן יכול להכניס סעיף מתגמל בחוזה שאומר שווי ההשאלה הוא x היה והשחקן שיחק מעל כמות מוגדרת של משחקים ההשאלה בחינם. אם לא עבר את הרף יאלצו לשלם את אותו x שנקבע...

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

בשורה התחתונה - זה בסדר גם אם יקחו את שניהם בחזרה לגמרי
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ועדת התקנון של ההתאחדות החליטה לעשות סוף להתנהלות של חלק מהקבוצות שמכניסות סעיף מגביל לחוזה. השינוי בתקנון: החל מהעונה הבאה...
https://www.one.co.il/Article/209339.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

izguy83 כתב:ועדת התקנון של ההתאחדות החליטה לעשות סוף להתנהלות של חלק מהקבוצות שמכניסות סעיף מגביל לחוזה. השינוי בתקנון: החל מהעונה הבאה...
https://www.one.co.il/Article/209339.html" onclick="window.open(this.href);return false;
יש בישראל התאחדות שכונה. עם כל הצער ששחקן לא ישחק משחק או שניים בשנה אי אפשר לשנות משהו שמקובל בכל העולם.
עוד שנתיים מבטלים את הנבדל!

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

clark kent כתב:
יש בישראל התאחדות שכונה. עם כל הצער ששחקן לא ישחק משחק או שניים בשנה אי אפשר לשנות משהו שמקובל בכל העולם.
עוד שנתיים מבטלים את הנבדל!
לאביב גפן יש שיר כזה "מיליארד טועים"..
אז מה אם זה מקובל בכל העולם?

הבחירה אם לתת לשחקן לשחק צריכה להיות של המאמן ברגע אמת ולא בהסכם בין בעלים.
שמח שקיבלו החלטה שכזאת.
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

Omer6 כתב:
לאביב גפן יש שיר כזה "מיליארד טועים"..
אז מה אם זה מקובל בכל העולם?

הבחירה אם לתת לשחקן לשחק צריכה להיות של המאמן ברגע אמת ולא בהסכם בין בעלים.
שמח שקיבלו החלטה שכזאת.
בס"ד
לא רוצה להתחיל את הדיון פה שוב מההתחלה, אבל מי בדיוק הכריח אותך לקחת את אותו השחקן בהשאלה?
ההנהלה והמאמן ידעו מראש על אותו סעיף, חתמתם?
בעיה שלכם.

יש הרבה דברים בכדורגל שלנו שזועקים לשינוי (אפרופו סוגיית הכרטיסים) בתקנון ההתאחדות, משום מה לא מפתיע אותי שנטפלים דווקא לטפל ולא לעיקר.

שלח תגובה