כן חברים, אם לא יקרה משהו חריג, נאסר יחתום על חוזה חדש במהלך השבוע הבא וצפוי לשחק (כנראה כמחליף) מול מכבי חיפה.
כאחד שצידד הטיף ביקש שוחח והמליץ בנושא ההתנהלות מול השחקן, אני מוצא לנכון לפנות מעל במה זו לכל אחד מיכם בבקשה לעבור לסדר היום ולא לפתוח חלילה בקללות או העלבות כלפי נאסר אם וכאשר ישולב במשחק הקבוצה.
נכון, לכולנו הפריעה הגישה והדרך של נאסר, לכולנו יש תחושות לא חיוביות כלפיו בכל הנוגע לדרך בה בחר לפעול.
יחד עם זאת, כמי שכותב לא אחת שטובת הקבוצה היא מעל לכל דבר אחר, נכון לעכשיו טובת הקבוצה היא שנאסר ישתלב כמה שיותר מהר בהרכב ויתרום מקצועית לקבוצה. על מנת שזה יקרה חייבים לתת לו את השקט הנפשי והביטחון הנחוצים לכך.
אז תספרו עד 10 ותתאפקו בבקשה.
שבוע דבש.
טוב... רק בגלל שביקשת כל כך יפה...
רגע הוא בכלל חתם כבר?
שדרוג בשכר של כ- 150% מתוך ההצעה הקודמת שנאמר שהיא האחרונה, מענק חתימה על אף שלא היו מוכנים לשלם וסעיף יציאה נמוך יחסית של 350-400 אלף (סכום שהנחש הזה דהאן יודע להוציא מהקבוצות).
אותי זה הפתיע לאור מה ששמעתי מאלונה במשחק האחרון בגביע הטוטו.. אבל מצד שני אולי הבינו שמבחינה מקצועית יהיה נכון יותר ללכת עוד קצת לקראתו כי הקבוצה צריכה אותו.
נקווה כולנו שזה ישתלם לנו מול חיפה ונוציא נקודות מהמשחק הזה.
Amit M כתב:שדרוג בשכר של כ- 150% מתוך ההצעה הקודמת שנאמר שהיא האחרונה, מענק חתימה על אף שלא היו מוכנים לשלם וסעיף יציאה נמוך יחסית של 350-400 אלף (סכום שהנחש הזה דהאן יודע להוציא מהקבוצות).
אותי זה הפתיע לאור מה ששמעתי מאלונה במשחק האחרון בגביע הטוטו.. אבל מצד שני אולי הבינו שמבחינה מקצועית יהיה נכון יותר ללכת עוד קצת לקראתו כי הקבוצה צריכה אותו.
נקווה כולנו שזה ישתלם לנו מול חיפה ונוציא נקודות מהמשחק הזה.
שבת שלום ושנה טובה!
אני דווקא הבנתי שהפשרה הייתה שיוסיפו סעיף יציאה אבל הוא יהיה גבוה באזור מיליון יורו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
משה אוחיון כתב:
אז כן, אני מאמין שלדוידזאדה יש שיקולים אחרים לעומת נאסר כאשר הוא חושב על העתיד שלו. אני מאמין שהקשר של אבו חצירא לעיר, לאנשים, לקבוצה, הוא עמוק יותר מאשר של דיע סבע.
אני מאמין שהסיכוים שדוידזאדה ואבו חצירא יגיעו ל8 ו9 עונות בהפועל באר שבע גדולים מהסיכויים שנאסר וסבע יגיעו ל8 ו9 עונות אצלנו.
המציאות הוכיחה שגם שחקני הרכש שנקשרו לכאן (חיים, מליקסון) לא הגיעו ל6ו7 עונות בקבוצה.
מעצבנים מחרימי האימונים למיניהם. מה זה צריך להביע?
באיזה מקום עבודה יסכימו לכך שעובד שנמצא במו"מ על שכרו
יחרים פתאום ולא יגיע ליום עבודה?
ולכל התוהים: אין הבדל בין שחקני בית לשחקני רכש.
כשזה מגיע לכסף,כל אחד עושה את שיקוליו הצרים.
סתיו אלימלך כתב:מעצבנים מחרימי האימונים למיניהם. מה זה צריך להביע?
באיזה מקום עבודה יסכימו לכך שעובד שנמצא במו"מ על שכרו
יחרים פתאום ולא יגיע ליום עבודה?
ולכל התוהים: אין הבדל בין שחקני בית לשחקני רכש.
כשזה מגיע לכסף,כל אחד עושה את שיקוליו הצרים.
סליחה?
האחיות לא שבתו בשביל להרוויח יותר כסף?
הרופאים לא שבתו?
המורים לא שבתו?
אז נכון שכדורגלן מרוויח יותר אבל בסך הכל יש לו זכות לשבות...