yakar כתב:חחח צריך ללכת לעבודה הראשונה בשטח מלא אוהדים לעודד כמו באימון פתיחה חח
חחח אני מצטרף , נביא דגלים של עידן מתכות
yakar כתב:חחח צריך ללכת לעבודה הראשונה בשטח מלא אוהדים לעודד כמו באימון פתיחה חח
דגלים של עידן מתכות חחחחחחחחחח, ונעודד את הדוד עמר ההוא.intertal כתב:
חחח אני מצטרף , נביא דגלים של עידן מתכות
הייתי מחכה עם המחמאות לראש העיר. הוא נואם מצוין וכריזמטי אבל גם ידוע שלאורך שנים הוא לא פעל למען הספורט בעיר.שי האדום כתב:מרשימה מאוד הכתבה, עושה רושם שיש מישהו שאחרי שנים עושה ולא רק מדבר.
אנחנו ניתן לזמן לעשות את שלו, וברגע שהזמן לא יכריע וישפיע..........אנחנו נהיה שם.
רק לי זה נראה שבכל הדמיה האיצטדיון נראה אחרת?משה אוחיון כתב:[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=gGiP6hT1S1E[/BBvideo]
בס"דbs war כתב:
רק לי זה נראה שבכל הדמיה האיצטדיון נראה אחרת?
ובסוף הסרטון בכלל תמונה של המושבה...yossi כתב: בס"ד
במודע או שלא הם אכן הציגו את ההדמיה הישנה של התוכנית להקמת איצטדיון של 32 אלף מקומות, ואת ההדמיה של התוכנית החדשה של ה-16 אלף מקומות.
ההדמיה של ה-32 אלף:
ההדמיה של ה-16 אלף:
ממש אבל ממש לא, האיצטדיון יהיה סגור ויהיה 16,000 מושבים...intertal כתב:לפי מה שהבנתי המגרש החדש יהיה בסגנון המגרש החדש בפ"ת ולא לפי ההדמיות שהבאת ...
אם הדבר אכן נכון אז מצפה לנו אצטדיון מכוער ברמות, אני מאוד מאוד מקווה שיעשו איצטדיון סגור ולא עם חומות מאוחרי השערים ...
אתה רציני לגבי הריחוק של הדשא מהיציע?yakar כתב: אני מקווה ששיפרו את התכנון של פתח תקווה , כי למשל הספסל לא ממוקם שם בצורה נכונה לדעתי . וכן , הדשא רחוק מידיי מהיציע לטעמי .
אני לא בטוח בעניין הזה , אבל ממה שהבנתי הדשא רחוק יחסית ( הכל יחסי) מהיציע , לעומת בלומפילד למשל.izguy83 כתב: אתה רציני לגבי הריחוק של הדשא מהיציע?