בית"ר ירושלים - הפועל ב"ש,יום שבת,4.8, 5+LIVE
Re: בית"ר ירושלים - הפועל ב"ש,יום שבת,4.8, 5+LIVE
כרטיס עולה 30 שקל מחיר אחיד גם למבוגר וגם לילד אנחנו יושבים בשער אחד קדימה הפועל !!

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
שער 1 זה קומה ראשונה או קומה שניה מצד ימין?
מימין לעמדת השידור, גם הקומה העליונה וגם התחתונה, אני מעריך שיפתחו לנו רק את התחתונה.clark kent כתב:שער 1 זה קומה ראשונה או קומה שניה מצד שמאל?

יש למישהו לינק לשידור?
https://www.kamtek.co.il/?page_id=1933" onclick="window.open(this.href);return false;
מחצית שנייה בספורט 5
בינתיים משחקים יפה
בינתיים משחקים יפה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
משחק מול הקבוצה שיש לבית"ר הוא לא רלוונטי, חוץ מערן לוי אף אחד לא משחק ממש אצל בית"ר ככה שלא הייתי פותח את הפה יותר מדיי.
אבל בנתיים הקבוצה נראית מאומנת באופן יחסי.
נראה מה יקרה מול קבוצות יותר מוכנות וטובות מבית"ר
אבל בנתיים הקבוצה נראית מאומנת באופן יחסי.
נראה מה יקרה מול קבוצות יותר מוכנות וטובות מבית"ר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
רואים ששמרו כוחות למשחקים הבאים, ממש נראה כמו הילוך ראשון של ב"ש, הנעת כדור יפה דרך האגפים.
והכי חשוב בינתיים מרקוביץ בסדר אבל מול ביתר העגלה זאת לא חוכמה גדולה...
והכי חשוב בינתיים מרקוביץ בסדר אבל מול ביתר העגלה זאת לא חוכמה גדולה...
טוב אם לסכם אני מתרשם באופן יחסי ובערבון מוגבל. זאת משום שביתר לא היוותה יריב שקול.
ניתן להבחין בכך שהקבוצה מאומנת, מרוקביץ נראה יציב עם מסירות עומק מאוד מדויקות מלבד אחת שספרתי שהלכה לשומקום. למרות זאת צריך לראות אותו מול התקפה יותר מהירה מאשר זו של ביתר.
העמידה של הקבוצה מאוד טובה.
סוויסה, גבאי, סוארס, נג'ובו מאוד מאוד בלטו, פלצ'וק שלדעתי הייתה ההחתמה העונה בינתיים לא מרשים למרות שהמהלך של הגול השני התחיל דרכו, אך אני בטוח שעד הליגה הוא יכנס לעיניינים.
נקודה חשובה לציון היא שההגנה שלנו עדיין לא ספגה שער. לאג'ידה לא הייתה עבודה קשה, אך כשהיו בעיטות לשער הוא היה דרוך במקום ולא פישל.
רואים שהוא מרבה לדבר ולכוון את ההגנה, מה שמוכיח כי הוא כבר משחק עם ביטחון וזה רק יעזור למשחק ההגנה שלנו.
אני לא ממקללי אילוז אבל גם לא מאוהביו, היה החוליה החלשה למרות מסירת העומק שהתחילה את המהלך לגול הראשון. הרבה לעשות חורים בהגנה.
סה"כ יש ממה לשאוב עידוד מהמשחק הזה למרות שזה גביע הטוטו וביתר לא היוותה יריב ראוי.ץ
ניתן להבחין בכך שהקבוצה מאומנת, מרוקביץ נראה יציב עם מסירות עומק מאוד מדויקות מלבד אחת שספרתי שהלכה לשומקום. למרות זאת צריך לראות אותו מול התקפה יותר מהירה מאשר זו של ביתר.
העמידה של הקבוצה מאוד טובה.
סוויסה, גבאי, סוארס, נג'ובו מאוד מאוד בלטו, פלצ'וק שלדעתי הייתה ההחתמה העונה בינתיים לא מרשים למרות שהמהלך של הגול השני התחיל דרכו, אך אני בטוח שעד הליגה הוא יכנס לעיניינים.
נקודה חשובה לציון היא שההגנה שלנו עדיין לא ספגה שער. לאג'ידה לא הייתה עבודה קשה, אך כשהיו בעיטות לשער הוא היה דרוך במקום ולא פישל.
רואים שהוא מרבה לדבר ולכוון את ההגנה, מה שמוכיח כי הוא כבר משחק עם ביטחון וזה רק יעזור למשחק ההגנה שלנו.
אני לא ממקללי אילוז אבל גם לא מאוהביו, היה החוליה החלשה למרות מסירת העומק שהתחילה את המהלך לגול הראשון. הרבה לעשות חורים בהגנה.
סה"כ יש ממה לשאוב עידוד מהמשחק הזה למרות שזה גביע הטוטו וביתר לא היוותה יריב ראוי.ץ
נערך לאחרונה על ידי E26 ב 04 אוגוסט 2012, 20:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא יודע מה ראית רע באילוז , לדעתי הביא משחק מצויין היום
יקר,אני באמת חושד שמשהו לא תקין מתנהל במועדון הזה. לא יכול להיות שאביתר אילוז לאורך שנים מצליח לזכות בקרדיט של
המאמנים ולקבל את חולצת ההרכב הראשןו. שיסלח לי כמובן,אבל הבן אדם לא ראוי להיות שחקן הרכב בליגת העל והוא בלי ספק החוליה
החלשה שלנו העונה. בניגוד לאופיר דודזאדה שעושה רושם שהתפתח חשיבתית ופיזית,נדמה כי אילוז עדיין נשאר מקובע ברמה הבינונית ולא
מצליח להראות סימני שיפור. אני מאוד מקווה שסבן יחזור לכושר ובמהרה כי אנחנו נתחרט על כך אם לא.
המאמנים ולקבל את חולצת ההרכב הראשןו. שיסלח לי כמובן,אבל הבן אדם לא ראוי להיות שחקן הרכב בליגת העל והוא בלי ספק החוליה
החלשה שלנו העונה. בניגוד לאופיר דודזאדה שעושה רושם שהתפתח חשיבתית ופיזית,נדמה כי אילוז עדיין נשאר מקובע ברמה הבינונית ולא
מצליח להראות סימני שיפור. אני מאוד מקווה שסבן יחזור לכושר ובמהרה כי אנחנו נתחרט על כך אם לא.
חח רוב ההתקפות של ביתר באו דרך האגף של אילוז מה גם ראו שביתר מחפשת את הצד הזה ..
מודאג מפלצ'וק שנראה עייף
למרות 2-3 איבודי כדור שהוא צריך לעבוד על אובר כדרור אנג'ובו נתן אחלה משחק והתרשמתי מאוד לטובה
גבאי רעב וכנראה שידע על מה הוא מדבר כשאמר שהשנה הוא נותן בראש =]
מודאג מפלצ'וק שנראה עייף
למרות 2-3 איבודי כדור שהוא צריך לעבוד על אובר כדרור אנג'ובו נתן אחלה משחק והתרשמתי מאוד לטובה
גבאי רעב וכנראה שידע על מה הוא מדבר כשאמר שהשנה הוא נותן בראש =]
אחד הדברים שהכי התרשמתי מהם זה הדינמיקה בין השחקנים, החילופי מקומות היה פנטסטי.
כל הזמן אנג'ובו גבאי וסוויסה החליפו בינהם עמדות כל הזמן לא נחו, פעם בימין פעם באמצע פעם בשמאל, דבר כזה דורש המון תיאון ומיומנות ואם זה התיאום שהם מציגים אחרי חודשי אימון ספורים מה יהיה באמצע העונה. שאפו.
בואו לא נפתח פה, רק כן הייתי רוצה לראות את פלצ'וק וז'ינו יותר מעזים ולא מפחדים לקחת אחריות.
מרקוביץ? נהדר.
כל הזמן אנג'ובו גבאי וסוויסה החליפו בינהם עמדות כל הזמן לא נחו, פעם בימין פעם באמצע פעם בשמאל, דבר כזה דורש המון תיאון ומיומנות ואם זה התיאום שהם מציגים אחרי חודשי אימון ספורים מה יהיה באמצע העונה. שאפו.
בואו לא נפתח פה, רק כן הייתי רוצה לראות את פלצ'וק וז'ינו יותר מעזים ולא מפחדים לקחת אחריות.
מרקוביץ? נהדר.

ביתר שיחקו אולי יותר דרך האגף של אילוז , מכיוון שבן שושן שיחק באגף הזה .
אני לא הרגשתי בעייה הגנתית .
אתם יותר מידי מגיעים עם דעה קדומה לגבי אילוז, תנו לו הזדמנות . במידה והוא לא יהיה טוב יש את סבן.
בנוסף - לדעתי אוסיאקו יתן הרבה שיפור למשחק של הקבוצה !
זינו אומנם במשחק לא רע, אבל הוא פרווה. לא מספיק מורגש.
אני לא הרגשתי בעייה הגנתית .
אתם יותר מידי מגיעים עם דעה קדומה לגבי אילוז, תנו לו הזדמנות . במידה והוא לא יהיה טוב יש את סבן.
בנוסף - לדעתי אוסיאקו יתן הרבה שיפור למשחק של הקבוצה !
זינו אומנם במשחק לא רע, אבל הוא פרווה. לא מספיק מורגש.