עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'

שליחה על ידי yossi »

במקומם עובד עכשיו על קארצב.
הראש שלו לא בנתניה, הם צריכים עוד עומק בקישור.

זה המבחן של שחר, לראות אם הוא למד משהו.
אם יסתפק בעוד איזה שטרכמן מודרני, יאבד שוב את הצלחת.

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

CrazyRed7 כתב:
23 אוגוסט 2022, 23:35
בעונה שעברה חטפו ועפו מול אומוניה ניקוסיה בסיבוב השלישי.
ראינו שהם לא קבוצה גדולה כמו שהיה נדמה, אבל לא ציפיתי שיהיה להם פחות כושר גופני.
אני מקווה שזה לא אומר משהו על יתרון משמעותי בתחום הזה למכבי חיפה בליגה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הכי מבאס זה הקטע שהפועל באר שבע של בכר הייתה משלשלת מנטלית במשחקי הר געש כאלה. מרסק לראות אותם עוברים את המשחקי חוץ האלה בסטייל עם אותו צוות שהיה פה ושילשל כמעט בכל מגרש חוץ עם קהל טיפה חם, בטח בנוקאאוט.
גם לראות את שני המועדונים האלה נאבקים ככה כלכלית ומשתדרגים ככה ולדעת שהערב מכבי חיפה התרחקה מאיתנו משמעותית מבחינה כלכלית. ההבנה הזאת שאנחנו בכלל לא במשחק הזה

זה משליך עלינו המון ביחס אליהם. אני מרגיש עכשיו כמו בהדחות שלנו בפלייאופים, לא פחות. כאילו אנחנו אלו שהפסדנו להם את המשחק היום

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

גם הם שלשלו במחצית הראשונה, וגם בפנדל.
לא יודע איך זה היה נראה, אם הכוכב האדום היו ממשיכים באותו קצב גם במחצית השנייה, אבל כנראה אין להם את זה.

סמל אישי של משתמש
david21
Title: CrazyRed

שליחה על ידי david21 »

מגיע לינקלה שהכניס את היד עמוק לכיס והביא שחקנים שוברי שיוויון
נראה שהפער שלנו מחיפה רק עולה ועולה מעונה לעונה ושרק מכבי תל אביב יכולים להתמודד איתם
בהצלחה לנו עם שחקנים כמו יוספי ויחזקאל

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

dor69 כתב:
23 אוגוסט 2022, 23:45
זה משליך עלינו המון ביחס אליהם. אני מרגיש עכשיו כמו בהדחות שלנו בפלייאופים, לא פחות. כאילו אנחנו אלו שהפסדנו להם את המשחק היום
זה בהחלט מרגיש כמו הפסד שלנו.
זו ההבנה שחיפה התקדמה ניהולית מבחינה מקצועית, ועכשיו גם תקבל בוסט כלכלי לכמה שנים טובות.

התקווה היחידה היא שזה יגרום לאלונה לרצות לצמצם פערים, ולהתקדם מקצועית.
ולא רק על ידי רכש, בעיקר אפילו בהשקעה בתהליכים המקצועיים במועדון.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

dor69 כתב:
הכי מבאס זה הקטע שהפועל באר שבע של בכר הייתה משלשלת מנטלית במשחקי הר געש כאלה. מרסק לראות אותם עוברים את המשחקי חוץ האלה בסטייל עם אותו צוות שהיה פה ושילשל כמעט בכל מגרש חוץ עם קהל טיפה חם, בטח בנוקאאוט.
גם לראות את שני המועדונים האלה נאבקים ככה כלכלית ומשתדרגים ככה ולדעת שהערב מכבי חיפה התרחקה מאיתנו משמעותית מבחינה כלכלית. ההבנה הזאת שאנחנו בכלל לא במשחק הזה

מבלי לגרוע שום דבר מההשג של חיפה הפער שנפער ביננו לבינם שהולך וגדל נוצר בעיקר באשמתנו. אנחנו צריכים להתמקד בעצמנו, לעשות את הדברים נכון וככה דברים יסתדרו. להזכירכם, האליפות הראשונה שלנו נעשתה על הראש של מכבי מפלצתית

סמל אישי של משתמש
david21
Title: CrazyRed

שליחה על ידי david21 »

eitam כתב:
23 אוגוסט 2022, 23:58
מבלי לגרוע שום דבר מההשג של חיפה הפער שנפער ביננו לבינם שהולך וגדל נוצר בעיקר באשמתנו. אנחנו צריכים להתמקד בעצמנו, לעשות את הדברים נכון וככה דברים יסתדרו. להזכירכם, האליפות הראשונה שלנו נעשתה על הראש של מכבי מפלצתית
שהיה לך שחקנים כמו נוואקמה בוזגלו מליקסון הובאן ראדי ואוגו, לא יחזקאל יוספי דדיה ואליאס.
לצערי הפער רק עולה ועולה ואנחנו בחיים לא נהיה שם באמת

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

איפה כל מי שאמר שבכר לא מאמן?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

eitam כתב:
23 אוגוסט 2022, 23:58
האליפות הראשונה שלנו יותר מהכל הייתה פרי של בנייה ממושכת ומלחמה על הטובים ביותר כל שנה עם מבחר עצום של ליגיונרים להביא. העידן הזה נגמר, כדי לגשר על הפערים הכלכליים צריך להיות פה מועדון סופר דופר מקצוען ומסודר עם מופת של מודלים מקצועיים וכלכליים שאני לא רואה איך מועדון ישראלי מיישם ובטח לא הפועל באר שבע תהיה הראשונה

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

שאפו ענק. לראות ולאכול את הלב.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

gooner כתב:
23 אוגוסט 2022, 23:40
אני חושב שזה שווה רק שני נצחונות באירופית.
צודק המדינה מקבלת במוקדמות נקודה על ניצחון וחצי נקודה על תיקו
בבתים זה 2 נקודות לניצחון ונקודה על תיקו כמו שהקבוצה מקבלת

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

dor69 כתב:

עם כל הכבוד לאגדות שהתקשורת בנתה השבוע, אל תשווה את אצטדיון ר"ג הזה לסלטיק.
בסוף גם צריך הרבה מזל, כמו הרכב מלא. הרי אם פלאניץ או מוחמד היו נעדרים היום כמו שויטור היה חסר לנו במשחק ההוא תהיה בטוח שהם לא מעפילים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yedidel כתב:
24 אוגוסט 2022, 00:10
עם כל הכבוד לאגדות שהתקשורת בנתה השבוע, אל תשווה את אצטדיון ר"ג הזה לסלטיק.
בסוף גם צריך הרבה מזל, כמו הרכב מלא. הרי אם פלאניץ או מוחמד היו נעדרים היום כמו שויטור היה חסר לנו במשחק ההוא תהיה בטוח שהם לא מעפילים
זה לא משנה, התוצאה הסופית היא שאנחנו אוכלים את הלב ויותר מזה שהם פשוט בורחים לנו.
אם היית שואל אותי לפני שנה הייתי אומר שזה גלגל ובסוף הסגל הזה והמאמן הזה ייעלמו להם והם יצטרכו לבנות מחדש, זה עדיין נכון אבל השינוי המסתמן במדיניות הפייר פליי (תקרת שכר שתלויה בהכנסות. מפספס לגמרי את הפואנטה של המילה פייר אם תשאל אותי, אי אפשר למנף כלום) הוא בבחינת מכת מוות לתחרותיות שלנו, הפער בהכנסות מהאיצטדיונים והקהל לא יאפשר לנו להדביק את הקצב ואנחנו פשוט לא נוכל להגיע לסכומים תחרותיים איתם ועם מכבי

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

מגיע לבכר. פעם שלישית גלידה.
מקווה שגם אנחנו יום אחד נזכה לגלידה.

שלח תגובה