נבחרת ישראל נושא מתעדכן

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedRock כתב:המאניה דיפרסיה סביב הנבחרת מפגרת. פאקינג משחק אחד טוב נגד נבחרת קקאמייקה וכולם עפים באוויר.

לא הייתי בעד הנבחרת אבל מבסוט שניצחה רק בשביל שהסתומים שמלכלכים על הרצוג עוד לפני שנחת בארץ יסתמו קצת.

הכדורגל הישראלי רקוב וזה לא משנה אם מדי פעם יבליחו כמה תוצאות טובות, השחקן הישראלי חלש מאוד.

נוה, לשאלתך- התשובה עדיין בחיים לא גם אם יהיו שם עוד 2000 איש.

העובדה שהערבים לא שרים את ההמנון לגיטימית. גם העובדה שזה ההמנון של מדינת ישראל סופר לגיטימית.
אתה רוצה חבורה של פטריוטים שצורחים את ההמנון? תגדל יהודים שיודעים לבעוט בכדור.
אחרוג ממנהגי ואומר טרם דבריי שאני באמת מכבד אותך כאחד ממקימי הפורום הזה ואין כאן שום דבר אישי.
אבל..
וואלה נשבר הזין,נשבר הזין משנאת חינם לנבחרת שנקראת נבחרת ישראל.
לא משנה מה ההתאחדות עושה,לא משנה מי המאמן,לא משנה מה ההרכב.
זאת פאקן נבחרת ישראל.
אחד מהסמלים הלאומיים האחרונים שיש עליהם קונצנזוס שנשארו כאן.
שנבחרת ישראל משחקת זה ממש לא משנה את מי אתה אוהד ובעד מי אתה כשחקן.
זה הפטריוטיזם בהדרו.
כמו בנבחרת אלבניה,סרביה,יוון,אנגליה,סקוטלנד,ארגנטינה,ברזיל,וכל נבחרת בעולם.
השנאה שלכם לנבחרת היא מביכה,לא פטריוטית,מוזרה אפילו.
למה? מאיזה סיבה?
כשאני מתעצבן על שירת ההמנון זה בדיוק בגלל העניין הזה.
אבל אממה,הפורום הזה נהיה שלוחה של מרצ.
חס וחלילה שתגיד מילה,גם אם היא מוצדקת,"מה פתאום?,למה שישירו את ההמנון?,הרי הם מדוכאים כאן!!"
אז זהו שלא!! אי שירת ההמנון הוא עניין פוליטי,פנימי,ערבי ונעשה משיקולים פוליטיים פנימיים.
לקבל דקות וזמן בנבחרת כן,לשיר את ההמנון ולהזדהות עם המדינה לא!
אני מציע גם לך להגיע למשחק ביום ראשון,כי אני מגיע ומרחוק תאמין לי.
התרגשות שיא שזה בטרנר.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אדום זקן כתב: אחרוג ממנהגי ואומר טרם דבריי שאני באמת מכבד אותך כאחד ממקימי הפורום הזה ואין כאן שום דבר אישי.
אבל..
וואלה נשבר הז**,נשבר הז** משנאת חינם לנבחרת שנקראת נבחרת ישראל.
זאת פאקן נבחרת ישראל.
זה הפטריוטיזם בהדרו.
למה? מאיזה סיבה?
חס וחלילה שתגיד מילה,גם אם היא מוצדקת,"מה פתאום?,למה שישירו את ההמנון?,הרי הם מדוכאים כאן!!"
אז זהו שלא!! אי שירת ההמנון הוא עניין פוליטי,פנימי,ערבי ונעשה משיקולים פוליטיים פנימיים.
התרגשות שיא שזה בטרנר.
אתה צודק.
ולכן ההחזרה של זהבי זאת יריקה בפרצוף לכל אזרחי המדינה ושאר שחקני הנבחרת

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yedidel כתב:
אתה צודק.
ולכן ההחזרה של זהבי זאת יריקה בפרצוף לכל אזרחי המדינה ושאר שחקני הנבחרת
מאוד מסכים איתך.
אני באמונה שהבלוף יתגלה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

חחחח למה שמישהו לא יהודי ישיר ״נפש יהודי״?
אתה עושה את עצמך?זה המנון *לאומני*, לא של כלל האוכלוסיה כמו במדינות אחרות.
״שלוחה של מרצ״..גם עליך אפשר להגיד שלוחה של אורן חזן ומירי רגב.
כל עוד הם מכבדים את סמלי המדינה ולא עושים שום דבר מבזה?זכותם.

חוץ מזה, קודם שהשחקנים היהודים ישירו בלי טעויות ובלי למלמל(מביך לראות אותם ״שרים״) את ההמנון, אחר כך דבר על אחרים.

לגבי הנבחרת -
לא חושב שיש שנאת חינם. אף אחד לא יושב מול הטלויזיה ומחיר אצבעות או קופץ בגול של היריבה.
פשוט נמאס לראות נבחרת של קומבינות, אסופה של שחקנים שחושבים רק על עצמם ושמים עצמם מעל הנבחרת(כמו זהבי).
כשהנבחרת תחזור להיות נבחרת, כמו שהיה אתמול, גם התמיכה בה תחזור.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב:חחחח למה שמישהו לא יהודי ישיר ״נפש יהודי״?
אתה עושה את עצמך?זה המנון *לאומני*, לא של כלל האוכלוסיה כמו במדינות אחרות.
״שלוחה של מרצ״..גם עליך אפשר להגיד שלוחה של אורן חזן ומירי רגב.
כל עוד הם מכבדים את סמלי המדינה ולא עושים שום דבר מבזה?זכותם.

חוץ מזה, קודם שהשחקנים היהודים ישירו בלי טעויות ובלי למלמל(מביך לראות אותם ״שרים״) את ההמנון, אחר כך דבר על אחרים.

לגבי הנבחרת -
לא חושב שיש שנאת חינם. אף אחד לא יושב מול הטלויזיה ומחיר אצבעות או קופץ בגול של היריבה.
פשוט נמאס לראות נבחרת של קומבינות, אסופה של שחקנים שחושבים רק על עצמם ושמים עצמם מעל הנבחרת(כמו זהבי).
כשהנבחרת תחזור להיות נבחרת, כמו שהיה אתמול, גם התמיכה בה תחזור.
גם אתה אהבל לא קטן אה?
איפה שמעת שאני נגד שחקנים ערבים?
תלמד לקרוא ואל תזיין תשכל.
קומבינות או לא,זאת נבחרת ישראל.
לא רוצה? אל תהיה אוהד ואל תגיב כאן במשחקים של הנבחרת.
אין באמצע.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הפועלעולה כתב:עטר אומר "ערבי מסריח" על דיא אחרי המשחק.
https://twitter.com/LalushOmer/status/1 ... 7974841345" onclick="window.open(this.href);return false;

במדינה מתוקנת הוא עף על טיל מהנבחרת ומושעה לכמות יפה של משחקים ע"י בית דין משמעתי של ההתאחדות. בישראל? מיותר להמשיך. מה שחשוב זה שעלה עם חולצה בצבע הנכון.
אבל הוא שר את ההמנון!

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

יש קוראי שפתיים מקצועיים, כדאי לשלוח להם. אם אמר, צריך לעוף מהנבחרת ולעמטד לדין.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: אחרוג ממנהגי ואומר טרם דבריי שאני באמת מכבד אותך כאחד ממקימי הפורום הזה ואין כאן שום דבר אישי.
אבל..
זאת פאקן נבחרת ישראל.
זה הפטריוטיזם בהדרו.
למה? מאיזה סיבה?
התרגשות שיא שזה בטרנר.

אנסה לתת את הצד שלי בעניין.
החוויה הראשונה שלי מנבחרת ישראל הייתה באולימפיאדת מונטריאול 1976.הייתי בן 7 ובלילות עקבתי בלהט איך הנבחרת מעפילה לרבע הגמר תוך כדי הדחת נבחרת צרפת של מישל פלאטיני. רק נבחרת ברזיל עצרה אותנו בתוצאה של 4-1.
באותן שנים באמת שהנבחרת הייתה מעל הכל. איצטדיון רמת גן היה מפוצץ כל פעם. גם אם האכזבות נמשכו. קמפיין מרתק עם גק מנסל האנגלי בבית אירופי לקראת מונדיאל 1982 כאשר נבחרות כמו פורטוגל משאירות כאן נקודות.
לאחר מכן השנים של אוקיאנה ומשחקים הזויים נגד נבחרות ששיחקו יחפים. אבל כל פעם אוסטרליה הייתה מדיחה אותנו עד קמפיין איטליה 1990 בו הצלחנו להדיח פרנק ארוק המניאק. משחק גורלי בשעה 7 בבוקר של יום ראשון. אני כולי בסרטים כי צריך להיות בצבא בשעה 10 בבוקר אז יוצא ב5 מבאר שבע ומצליח למצוא בתחנה המרכזית חנות עם טלוויזיה ורואה את אלי אוחנה מפרפר אוסטרלים עד השער תוך כדי שניסים קיוויתי נחנק בשידור. הנה הנבחרת עולה לפלייאוף למונדיאל. אושר אדיר. לא משנה הפועל או מכבי, ימין או שמאל. כמעט מדיחים את קולומביה. מרחק של שער החמצות בלתי נתפסות של רוני רוזנטל והחברים.
אני עושה הכל בכדי להגיע למשחק. קצין בגדוד שריון ברמת הגולן נוסע לתל אביב. משם לקריה להפקיד את הנשק. לאצטדיון. משחק מותח ביציע הדרומי ברמת גן. חזרה בלילה לקריה ולהתחנן לקבל את הנשק כי הכל סגור שם בלילה ואז מונית דאות חזרה לצפון.
גם השנים לאחר מכן כשחזרנו לאירופה היו בתמיכה של כולם בנבחרת של שלמה שרף. חוץ מאבי רצון...
בהתחלה חטפנו חמישיות אבל מידי פעם הבלחנו כולל הלילה הקסום בפארק דה פראנס עם מאיר איינשטיין שנחנק מאושר.
מגמת ננדתפרות נמשכה עד שהעפלנו לפלייאוף היורו של שנת 2000 נגד דנמרק בקפמפיין הפכפך בו ראינו את הניצחון הכי משכנע אי פעם של נבחרת ישראל על אוסטריה 5-0. בלתי נתפס. משחק ענק של אייל ברקוביץ. ענק.
אבל אז הגיע השבר הראשון שלי. לאחר התבוסה המשפילה בבית נגד דנמרק בא יונתן הללי עם הסקוף היחידי שלו בחיים על הזונות שבילו עם השחקנים ערב המשחק במלון. הייתה עדות של אחת הנשים שהגזבר של השחקנים היה קירח. עד היום לא ברור אם זה היה אבוקסיס או רביבו ששילם.
זו הייתה יריקה בפרצוף.
למרות הכל המשכנו בכל הכח בטח לאור האינטיפאדה שפרצה וגרמה להרבה קבוצות ונבחרות לנסות ולא להגיע לישראל. למרות הכל הגענו למשחק מכריע נגד אוסטריה בבית על כרטיס לפלייאוף וגם אני צעקתי שאוטו באריץ בן זונה. ראיתי איך אבי נימני שובר את החומה והלב של כל המדינה ונותן לבעיטה סתמית של אנדי הרצוג לגדוע את החלום פעם נוספת.

אני כותב כל זאת כי החוייות האלו היו חוויות קולקטיביות. קונצנזוס מוחלט.

איך שאני מבין הנתק בין הנבחרת לקהל קרה כאשר מאמנים כמו קשטן וגוטמן הפכו את הנבחרת לסניף של הפועל תל אביב. שכטר, זהבי, ורמוט היו מורמים מעל כולם. כבר בתקופת גוטמן זהבי ביצע עברות משמעת כולל הברזה ממחנה אימונים אבל זו כבר לא הייתה נבחרת של הקהל אלא נבחרת של ערן זהבי. זה כמובן החמיר עם אלישע. כבר כמעט 10 שנים שאין נבחרת ישראל. לא מזדהה עם פולחן האישיות שעושים לזהבי. כבר ראינו נבחרות ישראל שמפסידות ונכשלות אבל לא ראיתי כזו התבטלות בפני מישהו שגם אותו לא מעניינת נבחרת ישראל.

זה הסיפור שלי עם נבחרת ישראל כבר מעל ל40 שנים. לילות לבנים, נסיעות לרמת גן מכל חור וכל תקופה, מפחי נפש אבל גם רגעי אושר וגאווה. אבל בשנים האחרונות אין נבחרת ישראל. מה שיש זו פיקציה מבחינתי.

לגבי ההימנון. באסה לגמרי שלא כולם שרים. ברור שהמצב האופטימלי היה שכולם שרים אבל אני לא מכיר פיתרון לנושא הזה במציאות המורכבת של החיים שלנו כאן שיהיה מבוסס על ערכי המדינה שלנו בלי קשר למי נמצא בשלטון.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

אבל..
זאת פאקן נבחרת ישראל.
זה הפטריוטיזם בהדרו.
למה? מאיזה סיבה?
התרגשות שיא שזה בטרנר.
שנאה זאת מילה קשה, לדעתי לא מתאימה לתאר את התחושה. אני לחלוטין לא שונא אבל לגמרי לא מתרגש, שנים שזה לא מרגש. לא יודע להסביר.
אני חושב שהמילה היותר מתאימה היא אדישות. זה אולי אפילו מצב קשה יותר משנאה שם לפחות הרגש עובד ברמה כזאת או אחרת.

את חייב להסכים שאם שנאה אתה לא מבין את האדישות אפשר להבין. אחרי הכל משהו שמתיימר לייצג אותי (או כל אחד אחר) צריך לעמוד ב איזשהו סטנדרט מסויים. זה אפילו לא חייב להיות הצלחה מקצועית.
כמו שאני יכול לנחש שאחינועם ניני לדוגמא לא מייצגת אותך במסעותיה בעולם על אף היותה ישראלית.

האדישות עכשיו היא ה"פירות" של שנים ארוכות שהנבחרת הייתה כל מה שאנשים לא רוצים להיות מזוהים איתם.
באופן אישי, הפטריוטיות שלי באה לידי ביטוי בדברים אחרים. אם אני חש אדישות לנבחרת או לאי שירת ההימנון זה לא מה שישייך אותי למחנה מרץ..
בעיני השימוש התדיר באי שירת ההימנון ככלי חלוקה בהקשר ליחסי יהודים-ערבים בנבחרת הוא שטחי כי אפשר לא לשיר את ההמנון ועדיין לייצג את המדינה בצורה נאמנה. נאתכו או ראדי או טהאא הם דוגמא מושלמת לכך.
שורה תחתונה, כל סערת ההמנון היא סערה בכוס מים. אנחנו הישראלים אוהבים את כוס הקפה שלנו חזק, כדוגל נטו לא מספיק כדי לייצר עניין שידביק אנשים למסך, חייב משהו מעבר וזה בדיוק זה.
אם כל מה שמחלק ביננו לבינם הוא אקט סימבולי כמו שפתיים נעות זה לגמרי להכניס פוליטיקה למעוז כמו ספורט. אני אישית לגמרי שבע מזה, רוצה שקט אם אפשר..
(רץ לשים עלי את השכפץ, רק שלא תקרא לי אהבל לא קטן)

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אני זוכר כילד, במוקדמות מונדיאל 2006 בקמפיין האדיר של אברם, היה קונצנזוס מטורף סביב הנבחרת. משם זה הלך והתדרדר.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

הפלגנו למחוזות אחרים אבל אם נחזור להקשרי ספורט אז הדבר שהכי גורם לאדישות הוא פשוט חוסר אמון מערכתי.
בכל השלד של ניהול הספורט בישראל, מהגדול לקטן.
מתחיל בשרת הספורט ומשרד הספורט, שכיאה למעמדם כמשרד ממשלתי מתעניין בראש ובראשונה בעצמו ורק אולי לאחר מכן בתיקים שעליו לטפל בהם. וגם משם הפופוליזם יבלוט.
עובר דרך ההתאחדות לכדורגל על שלל וועדותיה אנשיה ופועליה.
דרך מנהלת הליגות שבראשה עומד יו"ר פופוליסט שלוך שחווית המשתמש שלך כאוהד מעניין לו את הביצה.
אחריהם בעלי הקבוצות ומאמניהם האומללים שעושים השלמת הכנסה ופנקסנות אישית בערוצי ואתרי הספורט שהם בעצמם הקטליזטור הראשי של כל הדבר הזה.
הבא בתור הוא השחקן הישראלי על כל מגרעותיו המנטליות והמקצועיות. ולא דיברנו על סוכנים קהל ותקשורת, כולם על אותו ענף של אותו עץ שנטוע עמוק בקולקטיב הישראלי.

מה יש להזדהות אחי?
כתבתי את זה בהקשר אחר אבל קח לי את הפועל באר שבע ולקחת לי הכל.

יודע במה אנחנו אלופים? הייטק צבא ומפחי נפש.
פעם היה קונצנזוס סביב זה שהנבחרת היא אלופת העולם במשחקי ידידות, היום המוטיב העיקרי הוא אומנות של ממש במילוי דליים ובעיטה מפוארת בהם בהזדמנות הראשונה.
פסימי רצח.
הדבר האחרון שיפליא אותי בערך, זה אם בראשון כל המים שהצטברו בדלי ישפכו.
והם יישפכו, אם לא בראשון אז בגלזגו או איפה שלא יהיה. זה חוק טבע.
בטוח בזה במיליון אחוז, חוסר אמונה כבר אמרנו

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אבל..
זאת פאקן נבחרת ישראל.
זה הפטריוטיזם בהדרו.
למה? מאיזה סיבה?
התרגשות שיא שזה בטרנר.
אני לא חושב שיש מדינה בעולם עם כזו מורכבות. המקבילה הכי קרובה שעולה לי בראש זו מחאת חלק משחקני הפוטבול כהי העור בשנים האחרונות בnfl וגם היא לא ממש דומה.
בהולנד היו תקופות של מתחים בנבחרת בין שחקנים כהי עור ללבנים אבל לזמן קצר. בצרפת ובגרמניה יש שילוב סביר של בני מהגרים עם מקומיים. כנ"ל בניו זילנד ברוגבי ואפילו בדרום אפריקה אחרי האפרטהייד היה שיתוף פעולה בין לבנים ושחורים למיטב זכרוני. בספרד אין אהבה לקטלונים ולהיפך אבל אין אלימות.
ברוב המדינות בעולם מורכבות מקבוצות שונות אבל עם שסעים קטנים יותר בכל אלו אין הבדלים חברתיים וכלכליים כאלו בין המיעוט לרוב. אין מצב מלחמתי קבוע בשילוב הבדלי דת וגזענות הדדית. ובעיקר כמעט ואין אלימות וטרור.
וכמו שאמר גדי יש רצוי ומצוי. אף ערבי לא ישיר את ההמנון בגרסתו הנוכחית.גם לא לוסי אהריש. מה להם ולו? הם חיכו 2,000 שנה לבן גוריון? צפו לציון בגעגועים?
מספיק שיעמדו ויכבדו.
הפער הזה הרבה יותר רחב מנבחרת ישראל בכדורגל. יש שני עמים במדינה אחת ואין ממש ניסיון ובטח שאין הצלחה לחבר ביניהם.
ותהיה בטוח שפיקה ופויל לא היו שרים את ההמנון הספרדי אם היו בו מילים.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אבל..
זאת פאקן נבחרת ישראל.
זה הפטריוטיזם בהדרו.
למה? מאיזה סיבה?
התרגשות שיא שזה בטרנר.
אח שלי, הכל טוב - ברור לי ששום דבר לא אישי.
הנבחרת כבר מזמן לא סמל לאומי עם הקונצנזוס האחרון שנותר, זה כבר מת.
לא סתם כל העם אדיש אליה, יש 4 וחצי אנשים במשחק וגם הם לא באמת באים לתמוך.
מי שגרם למצב זה הם קברניטי הכדורגל הישראלי שהובילו אותנו למצב הזה.
אל תתבלבל, היה לי מנוי לפחות בשישה קמפיינים של הנבחרת, נסעתי לכל משחק בר"ג במשך שנים
הייתי בן 11-12 כשנתנו בראש לאוסטריה וזה נחקק לי בראש כאחד הגדולים EVER
גם כשהגיע לשחקנים שלנו להיות בנבחרת וזרקו עליהם ז*ן לא התייאשתי ותמכתי (לא אשכח איך אליניב קיבל זימון בערך 30 שניות אחרי שחתם בחיפה)

מאז עברו הרבה מים בירקון והרבה שתן ששפכו עלינו בקצב.
בכל דבר שהם נגעו הם עשו נזק, במקום לעשות מהפכות של ממש כי המצב רקוב הם עושים קוסמטיקה ובעיקר שחיתות ונמאס מזה
ההחזרה של זהבי לנבחרת סתמה מבחינתי את הגולל. זה כבר לא שתן, זה הרבה יותר גרוע.
אין בכלל שנאת חינם אלא תסכול מתמשך וריחוק שנגרם מהקומבינטורים שמנהלים את העסק.
אתה רואה איך מדינות פח (אבל באמת פח) עושות מהפכות של ממש ומצליחות להגיע רחוק ואנחנו נשארים בביצה של עצמנו וזה מבאס.

בנוגע להמנון ולשחקנים הערבים - מרצ לא קשורים פה ואתה לא יכול להשוות את זה לשום מקום בעולם
מבטיח לך - לא יודע כמה ימין אתה, אבל אני צעד ימינה ממך and yet -
מצפה מהם לעמוד בהמנון ולהתיישר לכל זימון ולכל קריאה. לשיר "נפש יהודי הומיה"? למען האמת אפילו מעדיף שלא ישירו. אין בזה שום היגיון.
זה חלק מהמחיר של המדינה המורכבת שאנחנו.
אתה חושב שערן זהבי ואלירן עטר משחקים בשביל המגן דוד? בחייאת

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אף אחד לא שונא את הנבחרת.
מי שמשתמש במילה שנאה כלפי קבוצת ספורט שנושאת את הלפיד הלאומי שלו- יש לו בעיה קשה.

המילה היא גועל. אני נגעל מנבחרת ישראל כבר למעלה מעשור. לא מהדגל, לא מההמנון, לא ממדי התכלת, מ-"הנבחרת" הלכה למעשה.

אמרו כאן ולא אחזור שוב; אוסף עסקנים שמרכיבים באקראי שחקנים, שמושפעים על ידי סוכנים, שמנוהלים על ידי תקשורת, שצוחקת לנו בפנים.

אם תרצה דוגמאות, אתן לך 50. אבל כדי לא לסובב את הדיון יותר מדי, נתרכז בשחקן אחד, לצערי הוא משחק אצלנו היום, מרואן קהבא.

אף אחד לא חשב לזמן את הבחור לנבחרת ובצדק. עם כל הכבוד, איפה שלא אזרוק אבן, אמצא שחקן טוב ממנו בעמדה. ואז עולה דודו דהאן בכל תוכניות הרדיו, מפמפם "קהבא בצמפיונס" במשך ימים שלמים, רק לגלעד שליט עשו קמפיין גדול יותר ואז הוא מזומן לסגל וגם עולה ב-11.

בחייייייייייאת רבאק, אנחנו מטומטמים?

ועוד לא התחלתי לדבר על מאור מליקסון והקומבינה שעשו לו על הגב רק כדי שלא ישחק בפולין. ואז מגיע קני סייף ואתה לגמרי מזדהה עם ההחלטה שלו. איך זה ייתכן?? שחקן ישראלי בוחר ליצג מדינה אחרת ואני בעדו?? אנטישמי שכמותי.

אז זו נבחרת ישראל על רגל אחת, אני מאוד אוהב אותך אדום זקן שלנו, אבל נצחון אחד ושבועיים יציבים, לא ישנו את התחושה והיא בכלל לא סובייקטיבית.

למרות זאת, אגדיל ואומר, שאין אף מסגרת ספורט בעולם שהיכולת שלנו האוהדים להתהפך מכעס לאהדה, גדולה יותר, מאשר הנבחרת הלאומית. 2-3 נצחונות ואנחנו נוסעים איתם למשחק אימון בבאקו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

TN9 כתב:מישהו יכול להסביר איך בן הרוש בלם עדיף על שיר צדק ?
כן.
בן הרוש יכול לשחק גם כמגן שמאלי, וככה העה אחרי שהגזען נכנס למשחק.

שלח תגובה