מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס

שליחה על ידי ns75 »

yossi כתב:וואלה מפרסמים שהכיוון הוא לסין.
לשווק בתור הסגן של ערן, 5 מיליון יורו קל.

בדיוק רציתי לכתוב שנראה לי שמאז שיעקב שמע על הסכומים של זהבי בסין הוא לא עצם עין

הסכומים בסין מעבירים אותו על דעתו, הוא כבר הפסיק לעשן סיגריות, התחיל לאכול אותם

אין קשר לדקות של מאור או אם סופרים אותו או לא, הכסף בסין זה כל הסיפור

עד שהוא לא ירוויח לפחות 80% מזהבי, לא צפוי שום שקט בגיזרה הזו

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

אם אני זוכר נכון נגמר חלון ההעברות בסין. תקועים איתו עד נובמבר
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב:
די משה די, תפסיק עם הדיפולמטיה בשקל עשרים הזו, זה גובל בנאיביות ולא מעיד באופן כזה או אחר על אהבתך לקבוצה שאינה ניתנת לערעור. אין סיבה להצגות מיותרות.

עד מתי ירקו עלייך ותאמין שזה גשם?
מצטער להגיד לך, אבל מאז ומתמיד הייתי בדעה שאין מקום לשריקות בוז/קללות לעבר שחקן שלך כשהוא לובש את המדים של הקבוצה שלך.

אם יש אפשרות להביא את אצילי או קהת ולמכור את בוזגלו, אהיה מאושר עד הגג. אבל אם בוזגלו יישאר, למרות הכל, ארצה בהצלחתו כי הצלחה שלו היא הצלחה שלנו.
מה יעזור להיות אנטי בוזגלו אם הוא נשאר כאן ומשחק? יש לך ספק שאם הוא לא נמכר/לא מביאים מישהו במקומו אנחנו נצטרך את בוזגלו השנה?
חוץ מזה, לא שמעתי תלונות בנושא בוזגלו בשנה שעברה כשאבא שלו אישר לפני המשחק מול מכבי בטדי שמכבי הגישה הצעה עבורו. בגלל שאז בוזגלו עוד נחשב לאחד מהשחקנים האיכותיים שלנו ושחקן הרכב ולכן היינו מוכנים לבלוע את הגלולה. עכשיו כשהוא בתקופה פחות טובה אנחנו פחות סבלניים, וזה ברור כי זה הכדורגל, וכי ככל שהמקרים עולים ככה גם העצבים עולים, אבל אחרי כמה ימים של כעס, אני נרגעתי והבנתי שיתכן בהחלט שבוזגלו בסוף יישאר עד תום החוזה, ושאם זה יקרה טובת הקבוצה מחייבת אותנו לקחת אוויר ולא ליצור אווירה של אנטי שתפגע בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: מצטער להגיד לך, אבל מאז ומתמיד הייתי בדעה שאין מקום לשריקות בוז/קללות לעבר שחקן שלך כשהוא לובש את המדים של הקבוצה שלך.

אם יש אפשרות להביא את אצילי או קהת ולמכור את בוזגלו, אהיה מאושר עד הגג. אבל אם בוזגלו יישאר, למרות הכל, ארצה בהצלחתו כי הצלחה שלו היא הצלחה שלנו.
מה יעזור להיות אנטי בוזגלו אם הוא נשאר כאן ומשחק? יש לך ספק שאם הוא לא נמכר/לא מביאים מישהו במקומו אנחנו נצטרך את בוזגלו השנה?
חוץ מזה, לא שמעתי תלונות בנושא בוזגלו בשנה שעברה כשאבא שלו אישר לפני המשחק מול מכבי בטדי שמכבי הגישה הצעה עבורו. בגלל שאז בוזגלו עוד נחשב לאחד מהשחקנים האיכותיים שלנו ושחקן הרכב ולכן היינו מוכנים לבלוע את הגלולה. עכשיו כשהוא בתקופה פחות טובה אנחנו פחות סבלניים, וזה ברור כי זה הכדורגל, וכי ככל שהמקרים עולים ככה גם העצבים עולים, אבל אחרי כמה ימים של כעס, אני נרגעתי והבנתי שיתכן בהחלט שבוזגלו בסוף יישאר עד תום החוזה, ושאם זה יקרה טובת הקבוצה מחייבת אותנו לקחת אוויר ולא ליצור אווירה של אנטי שתפגע בקבוצה.
אף אחד לא ביקש לשרוק לבוזגלו בוז וגם לא לקלל.
הקבוצה של האוהדים שלה והם מרגישים מרומים ולא בפעם הראשונה, על ידי משפחה שהבן שלה היה כאן חצי אל.
מותר לאוהדים, לנו, להביע את מורת הרוח מההתנהלות הביזיונית הזו.

תראה מה אני כתבתי ומה היתה תגובתך, תלושה לחלוטין.
אני קיוותי שמי שלא רוצה להיות כאן, לא יהיה. ואם הוא כבר כאן, שישב ביציע, כי אין מה לעשות, לכל דבר יש מחיר.

אתה לקחת את זה לכיוון אחר, "רוצה שהקבוצה תצליח", גם אנחנו, כמו השמאלנים, אוהבים את המדינה מהזווית שלנו.

בזווית הזו, בוזגלו לא אמור להמשיך ולהיות חלק מהפועל באר שבע. נקודה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

yossi כתב:וואלה מפרסמים שהכיוון הוא לסין.
לשווק בתור הסגן של ערן, 5 מיליון יורו קל.

יעקב אוכל את הלב שזהבי מקבל והוא לא.
איזה בנאדם גרידי.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

תשמע מכל הפעמים שהמקרה הזה קרה, בחיים לא ראיתי כזה קונצנזוס בקהל,
כאילו גם הסלחניים ביותר כבר עברו למחנה הנגדי.
מה שאומר שאם אתה חושב שבמצב הזה הצלחתו זאת הצלחתו לא מבין שזה גורם נזק לקבוצה כל רגע שהוא פה.
האוהדים, הקודקודים וגם שחקנים בקבוצה כבר נגדו,
אי אפשר לכבות שריפות כל פעם, מתישהו זה נמאס גם על החברים שלו.
הרי הוא לא ישנה את עורו, זה ברור שבאף משחק מול קבוצה יותר הוא לא יפתח וגם לא ישחק,
ובכלל זה שני המשחקים הבאים. הרי בכר הבין את הבלוף שלו והבין מי הוא במאני טיים וגם את התרומה
הטקטית שלו, שחקן מוכשר ככל שיהיה.
ככה שגם אם הוא ישאר, במשחקים החשובים, בבמה הגדולה, איפה שחשוב לשחקן עם מעמד בעיני עצמו להיות,
הוא לא יהיה.
אז אם לא עכשיו, עוד חודש. טוב לא יצא מזה, ככה ש"הצלחות" עלולות להיות יותר בלעדיו מאשר איתו.
ויפה שעה אחת קודם, אסור לא לשחק דקה, זה יגיע למחוזות לא טובים.

ואני רק רוצה לציין עובדה:
בעונה הכי גרועה שלו בהפועל באר שבע הבאנו תואר.
זה אומר הכל עליו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Totti כתב:
אף אחד לא ביקש לשרוק לבוזגלו בוז וגם לא לקלל.
הקבוצה של האוהדים שלה והם מרגישים מרומים ולא בפעם הראשונה, על ידי משפחה שהבן שלה היה כאן חצי אל.
מותר לאוהדים, לנו, להביע את מורת הרוח מההתנהלות הביזיונית הזו.

תראה מה אני כתבתי ומה היתה תגובתך, תלושה לחלוטין.
אני קיוותי שמי שלא רוצה להיות כאן, לא יהיה. ואם הוא כבר כאן, שישב ביציע, כי אין מה לעשות, לכל דבר יש מחיר.

אתה לקחת את זה לכיוון אחר, "רוצה שהקבוצה תצליח", גם אנחנו, כמו השמאלנים, אוהבים את המדינה מהזווית שלנו.

בזווית הזו, בוזגלו לא אמור להמשיך ולהיות חלק מהפועל באר שבע. נקודה
אהבתי מאוד את ההודעה שכתבת בנושא בפייסבוק, ולדעתי היא קלעה בול למצב הנוכחי של בוזגלו.
תאמין לי שאני רותח על משפחת בוזגלו לא פחות ממך.
אבל, במבט לעתיד, אין שום הגיון בלהשאיר את בוזגלו ולא להשתמש בו. אם הוא כאן, צריך לעשות בו שימוש.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: אהבתי מאוד את ההודעה שכתבת בנושא בפייסבוק, ולדעתי היא קלעה בול למצב הנוכחי של בוזגלו.
אבל, במבט לעתיד, אין שום הגיון בלהשאיר את בוזגלו ולא להשתמש בו. אם הוא כאן, צריך לעשות בו שימוש.
משה, שיחקתי בכל הקבוצות במחלקת הנוער והיה לי אבא מאוד מעורב וקולני.
כשצעק לעופר לביא מהיציע- חטפתי שבועיים
כשקילל את אבי בוחבוט- חטפתי חודש
כאמר לגקי דקל שיגמור אותו חי- סיימתי את דרכי ב-השלושה.

יש לכל דבר מחיר אחי, אי אפשר להמשיך ולתת לזה לעבור לסדר היום, זה עבר כל גבול
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

Sir Alex Ferguson כתב: אהבתי מאוד את ההודעה שכתבת בנושא בפייסבוק, ולדעתי היא קלעה בול למצב הנוכחי של בוזגלו.
למה לעשות שימוש בשחקן שרק מזיק בזמן שהוא על המגרש?
ההתנהגות שלו ושל אביו רק מוסיפה להרגשה הכללית כלפיו, ואם נעזוב את זה לשנייה ונתייחס רק לצד המקצועי, אז הוא פשוט לא מתאים.
אין מקום לשחקנים לא מקצוענים בהפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אבא בוזגלו עשה בלאגן גם שנה שעברה, כולל אחרי ההפסד בסמי עופר בסוף העונה. במקום להושיב אותו ביציע במשחק מול סכנין הוא פתח בהרכב והסוף ידוע.

אם יש אפשרות, הייתי מחליף אותו בשחקן מהסוג של קהת/אצילי. אבל אם אין אפשרות כזאת, אז צריך להשתמש בבוזגלו כמה שאפשר.

בכל דקה במגרש בוזגלו ירצה להוכיח את עצמו, אם לא בשבילנו אז בשביל לקבל זימון לנבחרת ובשביל החוזה הבא שלו. אין סיכוי שתהיה שביתה איטלקית במגרש.

גם בשכיר חרב אפשר להשתמש.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

Sir Alex Ferguson כתב:אבא בוזגלו עשה בלאגן גם שנה שעברה, כולל אחרי ההפסד בסמי עופר בסוף העונה. במקום להושיב אותו ביציע במשחק מול סכנין הוא פתח בהרכב והסוף ידוע.

אם יש אפשרות, הייתי מחליף אותו בשחקן מהסוג של קהת/אצילי. אבל אם אין אפשרות כזאת, אז צריך להשתמש בבוזגלו כמה שאפשר.

בכל דקה במגרש בוזגלו ירצה להוכיח את עצמו, אם לא בשבילנו אז בשביל לקבל זימון לנבחרת ובשביל החוזה הבא שלו. אין סיכוי שתהיה שביתה איטלקית במגרש.

סכנין זאת לא דוגמא לכלום, וכולנו יודעים למה.

הצלחות זה לא חזות הכל. אתה שוכח שאנחנו אמורים גם להזדהות עם מה שאנחנו רואים,
לא מוכן להתפשר עם שחקן שאני שונא כדי לקחת תארים (מה גם שהוא לא איזה לוקח תארים גדול כן?).
ועוד שחקן כזה *** שמזלזל בכל מה שסביבו.
לא הכל צריך להיות רציונלי, לפחות לא מבחינתנו האוהדים.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

Sir Alex Ferguson כתב:אבא בוזגלו עשה בלאגן גם שנה שעברה, כולל אחרי ההפסד בסמי עופר בסוף העונה. במקום להושיב אותו ביציע במשחק מול סכנין הוא פתח בהרכב והסוף ידוע.

בוזגלו לא ירצה להוכיח כלום, הוא ירצה לשמור על הרגליים שלו כי בסין לא יקחו אותו אם יפצע. בוזגלו כרגע זה כמו גיס חמישי, תועלת לא תצא ממנו, רק נזק. שישב ביציע ויעלה תמונות לאינסטגרם ויקנח בציוץ.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אכן יש כאן בעיה קשה.
וכמו שרשמתי קודם,שחקן עם מספרים כמו מאור זו אבידה ולא משנה מה יגידו כאן.
נכון,עבר את הגבול,נכון רק שיילך,נכון הוא גמר אצל הקהל וזה לא משנה מה נחשוב,נגיד,נתאפק,במשחק הבא איך שהוא יעלה לחימום הוא יקבל וואחד שריקות שלא ישאירו ספק בכלל.
אבל הפועל בש צריכה לחשוב על הפועל בש ואם ההחלטה היא לשחרר את מאור צריך לבצע מהלכים מהירים להביא לו מחליף.
במידה ולא זה יפגע בנו בטווח הרחוק.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

העונה בסין מתחילה בינואר והוא מכוון לשם, עד אז שישב ביציע כי תועלת לא תצא ממנו.
וכן הוא ישמור על עצמו כדי לא לקלקל חוזה בסין

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

חברים, למרות הכעס המובן והאמוציות אנחנו חייבים להתעלות לטובת הקבוצה.
המועדון צריך לשאוף לשתי מטרות. הראשונה למצוא מחליף ראוי ומהר. השנייה, למקסם רווחים ממכירה.
כל הקללות והאיחולים שרצים בפייסבוק, שריקות הבוז שצפויות בטרנר, האנרגיות השליליות שמתחילות לעלות - בסופו של דבר יפגעו בקבוצה וירחיקו אותנו מהמטרה.

באופן אישי הייתי מעדיף להפיק מבוזגלו תועלת כל זמן שהוא פה (בהנחה שקשה יהיה למצוא מחליף בשלב מאוחר כל כך) ולהוציא אותו בינואר לליגה הסינית (במידה ואכן רלוונטי), מאשר להושיב אותו ביציע, לגרום לו להרעיל את חדר ההלבשה ולאבא שלו לטנף בתקשורת, ובסוף לאבד אותו בחינם.

תנו לאלונה את הזמן, מאמין שהיא תדע לטפל בנושא הזה.

נעול