המצב הביטחוני

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: המצב הביטחוני

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yedidel כתב:בואו לא נהיה צבועים לרגע ונדמיין שהטעות בזיהוי היתה כלפי יהודי באר שבעי מהשכונה.
עכשיו תזדעזעו

א. טבעי שמוות של יהודי, ובפרט כזה שהכרנו, יזעזע יותר. אני לא חש על כך רגשות אשם.

ב. כמו שאביאל אמר - לא חסרים מקרים של מיטב לוחמינו שנהרגו מאש כוחותינו. ואף אחד לא שפט את מי שירה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אורי אדום בנשמה כתב:

מה ה"שאלה הפשוטה" שלך אם לא לשפוט?
אתה דמגוג לא קטן אורי.
תסביר במילים פשוטות מדוע לבעוט בגופה?
מדוע לבעוט בראש של אדם שפל ככל שיהיה כאשר הוא נמצא בחזקת כוחות הביטחון?

אל תענה בשאלה. תענה בתשובה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אביאל כתב: אתה דמגוג לא קטן אורי.

טוב, שהיושר האינטלקטואלי של הגולשים יכריע אם אני דמגוג, או שכל השיח שלך בנידון הוא שיפוטי.

ואין מה להסביר - זו תגובה טבעית. בכלל כל השיח בנושא הוא על גבול הסוריאליסטי.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אורי אדום בנשמה כתב:

טוב, שהיושר האינטלקטואלי של הגולשים יכריע אם אני דמגוג, או שכל השיח שלך בנידון הוא שיפוטי.

ואין מה להסביר - זו תגובה טבעית. בכלל כל השיח בנושא הוא על גבול הסוריאליסטי.
מכיר אותך יותר מ-2 דקות.
התשובה שלך מסבירה שאתה מבין שמדובר בדבר שלא יעשה.

אין מה להכריע לגבי הדמגוגיה שלך - זו דעתי. יכולים להסכים או שלא אבל בעיני זה כך.

נתראה בטדי ;)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אביאל כתב: מכיר אותך יותר מ-2 דקות.
התשובה שלך מסבירה שאתה מבין שמדובר בדבר שלא יעשה.

אז התשובה שלך מסבירה שכנראה אתה לא מכיר אותי מספיק, או שאתה מבין מה שנוח.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אביאל כתב: נניח שזה בסדר לבצע משפט שדה ולחסל למרות שלא מהווה סיכון..
נניח שהוא כן מחבל בן עוולה..
בסרטון היה נדמה שהבנאדם מת. לא חי. גמור. מחוסל.
ועדיין בעטו לו בראש. זרקו עליו ספסל. אגרופים(לפי בחור שהתראיין והראה בגאווה את ידיו מגואלות בדם).
מה המטרה של זה? בשביל מה זה טוב?
הבנאדם מת.
+1

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אביאל כתב: אתה דמגוג לא קטן אורי.

לבעוט בגופה זה מכוער ומיותר.
לבעוט במחבל חי זה כבר משהו אחר.
אפשר לא לאהוב את זה, אבל ההשלכות של מחבלים חיים ברורות לכולנו.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

הבעיה לדבר הזה נמצאת אך ורק באשמת המדינה. כולנו יודעים איזה ״גן עדן״ מחכה למחבלים האלו שרוצחים בדם קר חיילים,נשים,זקנים וטף באכזריות הגדולה ביותר, ובמקום שהמדינה תעניש אותם בדמות עונש מוות (הדרישה הבסיסית ביותר) ואני לא מדבר על עונשים לקרובים וכאלו אף כל פי שגם איתם אני מסכים חלקית. אז האזרחים שנקלעים לאירוע ועברו בחודש וחצי האחרון עוד 50 אירועים שונים מאבדים עשתונות שבזמן שאנחנו נשחטים הם הולכים לאוניברסיטה על חשבון משלם המיסים, אז אם צריך לעשות ״וידוי הריגה״ כדי למנוע מצב כזה כנראה שזה מה שהאזרחים מנסים להשיג. המגינה יכולה לפתור את זה בקלות ולאשר את העונש מוות למחבלים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

blueman כתב:הבעיה לדבר הזה נמצאת אך ורק באשמת המדינה. כולנו יודעים איזה ״גן עדן״ מחכה למחבלים האלו שרוצחים בדם קר חיילים,נשים,זקנים וטף באכזריות הגדולה ביותר, ובמקום שהמדינה תעניש אותם בדמות עונש מוות (הדרישה הבסיסית ביותר) ואני לא מדבר על עונשים לקרובים וכאלו אף כל פי שגם איתם אני מסכים חלקית. אז האזרחים שנקלעים לאירוע ועברו בחודש וחצי האחרון עוד 50 אירועים שונים מאבדים עשתונות שבזמן שאנחנו נשחטים הם הולכים לאוניברסיטה על חשבון משלם המיסים, אז אם צריך לעשות ״וידוי הריגה״ כדי למנוע מצב כזה כנראה שזה מה שהאזרחים מנסים להשיג. המגינה יכולה לפתור את זה בקלות ולאשר את העונש מוות למחבלים
עונש מוות אגב הוא דבר חוקי למהדרין בישראל, פשוט לא הופעל מעולם למעט מקרה אייכמן.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

dor69 כתב: עונש מוות אגב הוא דבר חוקי למהדרין בישראל, פשוט לא הופעל מעולם למעט מקרה אייכמן.
עונש המוות בישראל חוקי במקרה של בגידה במדינה וגם זה רק במקרה של מערכה נגד ישראל וגם זה בהחלטה פה אחד של שלושה שופטים. ואכן בכל ההיסטוריה של מדינת ישראל, גם כאשר הוטל עונש מוות על מחבלים לאחר עירעור העונש הומר למאסרי עולם, מה שאני אומר זה תיקון לעונש מוות שקיים היום שלא יתן שיקול דעת מיותר לשופטים, מחבל = עונש מוות חד וחלק, בלי הגבלים מיותרים, בלי אישורים של 3 שופטים ובלי להיות בזמן מלחמה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

dor69 כתב: עונש מוות אגב הוא דבר חוקי למהדרין בישראל, פשוט לא הופעל מעולם למעט מקרה אייכמן.

חוקי, אבל לצערנו רק במקרים מאוד ספציפיים - בגידה/ריגול חמורים בזמן מלחמה ושת"פ עם הנאצים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הבעיה שתיווצר במקרה של עונש מוות למחבלים היא באשר למחבלים יהודים, גם מחבלים יהודים יקבלו את אותו העונש?
ומה לגביי רוצחים?

ומה ההגדרה של מחבל בכלל?

הבעיה שלמשל כמו במקרה של רומן זדורוב זה יכול להיות בעייתי, יש אנשים שהמשטרה האימפוטנטית שלנו האשימה אותם סתם ואם הם ימותו אז הם ימותו סתם מבלי שהם ביצעו משהו וזה בדיוק כמו רצח.

החוק צריך לפנות רק אם יש ודאות של מיליון אחוז כמו במקרה של תפסית רוצח או מחבל במקום האירוע, ורק במקרה שהמחבל אכן ביצע את ההרג, יש גם סייענים גם להם תתנו עונש מוות?

זה חוק שמשפטית הוא מצריך יותר מדיי סעיפים ותתי סעיפים על מנת שלא כל אחד יוצא להורג...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב:הבעיה שתיווצר במקרה של עונש מוות למחבלים היא באשר למחבלים יהודים, גם מחבלים יהודים יקבלו את אותו העונש?
ומה לגביי רוצחים?

ומה ההגדרה של מחבל בכלל?

הבעיה שלמשל כמו במקרה של רומן זדורוב זה יכול להיות בעייתי, יש אנשים שהמשטרה האימפוטנטית שלנו האשימה אותם סתם ואם הם ימותו אז הם ימותו סתם מבלי שהם ביצעו משהו וזה בדיוק כמו רצח.

החוק צריך לפנות רק אם יש ודאות של מיליון אחוז כמו במקרה של תפסית רוצח או מחבל במקום האירוע, ורק במקרה שהמחבל אכן ביצע את ההרג, יש גם סייענים גם להם תתנו עונש מוות?

זה חוק שמשפטית הוא מצריך יותר מדיי סעיפים ותתי סעיפים על מנת שלא כל אחד יוצא להורג...
אז החוק מצריך המון סעיפים ותת סעיפים? אז מה? בשביל זה החברי כנסת מקבלים משכורת.
ההגדרה של מחבל זה מבחינתי מישהו שבא להרוג/לפגוע באנשים אחרים בלי על רקע לאומני וזה כולל סייענים. וזה לא משנה לי אם הוא יהודי או ערבי, באת לפגוע באדם אחר על רקע לאומני דינך מוות גם אם לא הצלחת לבצע את מה שתיכננת

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אורי אדום בנשמה כתב:

לא צריך להתעלל, צריך להרוג.

וכן - להרוג מחבלים זה אינטרס חיוני.
להרוג מסכים ואף כתבתי - עדיף היה שהקצין היה הורג אותו ב3 כדורים מיד מאשר מה שקרה איתו בסוף.

אבל ברגע שמחבל/חשוד על הקרקע, מתבוסס בדמו, מנוטרל לגמריי באופן סופי - אין צורך לבוא ולבצע בוא לינץ'.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

נפתחה חקירה למציאת תוקפי האריתראי(לא כולל היורה כמובן).
מקווה שיעמדו לדין.

שלח תגובה