יש ממשלה

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

Re: יש ממשלה

שליחה על ידי סימיוני »

שיש כתב:
11 יוני 2024, 12:45
סתם שתראה שלא רק הממשלה מפלגת

אני אקרא על החוק ואגיב לעניין, בנתיים אתה מוזמן להגיד למה הוא לא טוב ומה אתה מציע במקום . לעניין ובלי ציניות ילדותית
אני אסביר לך כמו שביקשת.
היתה פה מדיניות כושלת ומוטעית מהיסוד של ממשלות ישראל וצה"ל. זה כולל מבחינתי את כולם.
מסתבר שאחרי האסון הנורא של ה 7.10 , אנחנו צריכים צבא גדול יותר. גדול בהרבה לנוכח שלל האיומים מסביב.
לחוקק חוק שמטרתו היחידה היא הישרדות פוליטית ולעשות את הטריק הזה על החוק שהביא גנץ( התנגדתי לזה גם אז! בטח עכשיו!!!).
חיילים ממגזרים יצרניים שתורמים לחברה דרך הצבא והמיסים נהרגים פה. הבן שלי עשה 4 וחצי חודשי מילאים וקיבל לא מזמן עוד צו.
האחיין שלי משתחרר ביולי ומשאירים אותו ואת חבריו בצו 8. אין לי בעיה עם זה. ככה חינכתי אותם.
יש לי בעיה עם זה שיש כאלו שמשתמטים ואנחנו ממשיכים לממן את זה. כשהייתי חייל קרבי, בזתי לאלו שויתרו לעצמם ולא סחבו את האלונקה. אני בז לאלו שחיים את חייהם כרגיל כאשר צעירים בני גילם נהרגים.
אני בז למנהיגים שבמקום לנסות לשנות את זה, מאחזים עיניים עם טריקים מלוכלכים מתובלים בפופולויזם.
זאת דעתי. לא רעיל ולא בטיח. דואג לעתיד המדינה נטו. כל מי שהצביע אתמול בעד החוק הזה ואינו חרדי( אותם אני מבין, למה לא? הרי גם את זה הם לא יעשו והסנקציות מגיעות רק אחרי 3 שנים...) לא ממש דואג לעתיד. ואני עדין במילותיי.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

אני מניח שהצבעת לממשלה שהעבירה את אותו חוק בדיוק. אז אין לך זכות דיבור.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

סימיוני כתב:
11 יוני 2024, 12:59
אני אסביר לך כמו שביקשת.
היתה פה מדיניות כושלת ומוטעית מהיסוד של ממשלות ישראל וצה"ל. זה כולל מבחינתי את כולם.
מסתבר שאחרי האסון הנורא של ה 7.10 , אנחנו צריכים צבא גדול יותר. גדול בהרבה לנוכח שלל האיומים מסביב.
לחוקק חוק שמטרתו היחידה היא הישרדות פוליטית ולעשות את הטריק הזה על החוק שהביא גנץ( התנגדתי לזה גם אז! בטח עכשיו!!!).
חיילים ממגזרים יצרניים שתורמים לחברה דרך הצבא והמיסים נהרגים פה. הבן שלי עשה 4 וחצי חודשי מילאים וקיבל לא מזמן עוד צו.
האחיין שלי משתחרר ביולי ומשאירים אותו ואת חבריו בצו 8. אין לי בעיה עם זה. ככה חינכתי אותם.
יש לי בעיה עם זה שיש כאלו שמשתמטים ואנחנו ממשיכים לממן את זה. כשהייתי חייל קרבי, בזתי לאלו שויתרו לעצמם ולא סחבו את האלונקה. אני בז לאלו שחיים את חייהם כרגיל כאשר צעירים בני גילם נהרגים.
אני בז למנהיגים שבמקום לנסות לשנות את זה, מאחזים עיניים עם טריקים מלוכלכים מתובלים בפופולויזם.
זאת דעתי. לא רעיל ולא בטיח. דואג לעתיד המדינה נטו. כל מי שהצביע אתמול בעד החוק הזה ואינו חרדי( אותם אני מבין, למה לא? הרי גם את זה הם לא יעשו והסנקציות מגיעות רק אחרי 3 שנים...) לא ממש דואג לעתיד. ואני עדין במילותיי.
בגדול אני מסכים איתך על הכל ואין לנו מחלוקת

כולם צריכים להתגייס( כולל ערבים וגם משתמטים על נפשי סתם) , לצערנו הכל פוליטי ועכשיו ההתעסקות בזה היא לא ביטחונית אלא להפיל ממשלה ואתה יודע כמוני שבממשלה אחרת החרדים יקבלו מה שהם רוצים רק כדי שישבו איתם

לעניין החוק אני כותב כבר פעם שלישית שמה שהיה טוב לפני כמה שנים בראיה עתידית אמור היה לקחת בחשבון מלחמה כוללת אבל זה היב פוליטי אז ופוליטי עכשיו

מה שעבר אתמול זה לא החוק, זה רק דין רציפות לחוק ישן שצריך עוד לעבור הרבה הרבה עד שיאושר ויכנס לספר החוקים , אני מנחש שלא יעבור ולא בטיח וימשיכו למשוך זמן ככה עד אין סוף
75 שנה לא היה גיוס וגם לא יהיה לצערי ולצערך
יש חוק , יש עתירות ואז בגץ פוסל וחוזר חלילה- לאף אחד לא אכפת מהחיילים ומהבטחון!!!! תפנים את זה( בטח לא לבגץ השליט)

עכשיו לעניין החוק שרוצים להתניע
הורדת הגיל לפטור מבורכת-מ26 ל21 ואז עלייה ל23 , אפשר לדון על זה עוד ונניח להישאר על 21( אין מצב בעולם שיבטלו את הפטור כליל ואתה יודע את זה)

מגדילים מכסה של מתגייסים מבורך וגם על זה אפשר לדון ולהגדיל יותר ויש גם סנקציות למי שלא עומד במכסה- לחשוב שאפשר בכפייה לגייס את כולן זה קצת תלוש ואגב אף פוליטיקאי יצליח בזה

ודבר אחרון שאף אחד לא מעז לדבר עליו, הערבים חייבים לתרום!!! כי בראיה עתידית האוכלוסיה הערבית תגדל וזה יכביד מאוד מאוד ( אבל זה לא מעניין כי ערבים וזה)

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

Melikson24 כתב:
11 יוני 2024, 13:09
אני מניח שהצבעת לממשלה שהעבירה את אותו חוק בדיוק. אז אין לך זכות דיבור.
לשמחתי, זכות הדיבור לא ניתנת לי ממך או מאף אחד אחר.
לגופו של עניין, התנגדתי אז לחוק המטופש הזה ומתנגד לו עוד יותר היום אחרי שהתפכחנו מחלום הצבא הטכנולוגי הקטן והממזר.
אם אין לך מסוגלות למה החוק הזה כל כך טוב למדינה היום, היום, היום!!!! אז אל תחלק פה זכויות דיבור לאף אחד.
זה כמו שאני אגיד שכל מי שהצביע לממשלה הזאת שבעבר התנגדה לחוק ופתאום שינתה את דעתה- שישתוק!
אבל בניגוד אליך, לא אומר את זה....

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

שיש כתב:
11 יוני 2024, 12:44
איך דפדפת את ה7/10....לא יידעו אותם בסדר.....שטויות רק 1500

מה שקורה בצפון בהחלט ראוי לביקורת וזה מקומם וגם אי התקיפה באיראן ובעיראק ובתימן ובתאכלס לפתוח במלחמת עולם שלישית , תמות נפשי עם פלישתים עד הסוף
אולי הלחץ מהאמריקאים גדול מידי לא יודע אולי אנחנו רפובליקת בננות. אגב לא שמעתי מהאופוזיציה ( אולי רק ליברמן) שצריך לתקוף בכל החזיתות......

עדיין לא הראת לי שהממשלה ביקשה לקצץ בבטחון ולקצץ טנקים וחיילים . מחכה
לגבי ה7/10. חשבו שזה עוד תרגיל. היה שם מחדל.
אבל מה אתה חושב שהיו מתקשרים לביבי והוא היה אומר חברה משהו פה מסריח נראה לי הפעם זה זה?
אני מזכיר לך שהאיש סירב להיפגש עם הרמטכל, ראש אמ"ן וכל הבכירים כי "חשב אחרת מהם". איך בדיוק דווקא את זה היה קולט? חוץ מזה אתה ראש ממשלה במשך שבוע לפני יש טרור בלונים, פרעות על הגדר וכו'. למה לא הורה על כח אש? למה מדיניות הכלה? אפילו ליברמן אמר ב4/7 שאסור להבליג זה יוביל לאסון אבל כמובן זילזלונ ברוסי. איך אתה מסביר את זה?

אופוזיציה שמאלנית אין מה לדבר עליה דיברנו על זה שביבי הוא כמוהם לא?

לגבי הקיצוץ לא הבנתי אתה חושב שצהל מחליט בעצמו על קיצוץ? ואם ככה זה עובד אז עכשיו הוא דורש גיוס חרדים למה זה לא הוא שפשוט מחליט?

ואגב בתור אחד שכך הזמן זורק לי גנץ כאילו הוא מעניין אשמח לשמוע על 3 דברים ימניים שביבי עשה ב20 שנות כהונה שלו
אתה יכול לקחת את זה לביטחוני יכול לכלכלי תתפרע.
ואגב אתה היית בעד ההתנתקות? אם התשובה היא לא איכפת לך שאחד מאבות התוכנית שהצביע 6 פעמים בעד ולאחר מכן שיקר שהוא היה ממתנגדיה כי זה זורם לבייס שלו?

ומה אתה או בערוץ 14 אומרים על זה שסמוטריץ אישר תוכנית של המכס להעביר סחורה הומניטרית לעזה כתרומה פטורה ממעמ ( לחיילים אגב צריך להוסיף) ושחלק מהכספים החלוטים יעברו לסיוע לעזה? חשבתי שזה משהו שמאלני לאשר דבר כזה.
פתאום דממה אנשי ה"ימין" לא מזכירים את זה.

תבין אף אחד לא סופר אותי או אותך (ימין או שמאל) רק הכסא מעניין.
או כמה שאמרת אולי חוץ מליברמן..

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

שיש כתב:
11 יוני 2024, 13:14
בגדול אני מסכים איתך על הכל ואין לנו מחלוקת

כולם צריכים להתגייס( כולל ערבים וגם משתמטים על נפשי סתם) , לצערנו הכל פוליטי ועכשיו ההתעסקות בזה היא לא ביטחונית אלא להפיל ממשלה ואתה יודע כמוני שבממשלה אחרת החרדים יקבלו מה שהם רוצים רק כדי שישבו איתם

לעניין החוק אני כותב כבר פעם שלישית שמה שהיה טוב לפני כמה שנים בראיה עתידית אמור היה לקחת בחשבון מלחמה כוללת אבל זה היב פוליטי אז ופוליטי עכשיו

מה שעבר אתמול זה לא החוק, זה רק דין רציפות לחוק ישן שצריך עוד לעבור הרבה הרבה עד שיאושר ויכנס לספר החוקים , אני מנחש שלא יעבור ולא בטיח וימשיכו למשוך זמן ככה עד אין סוף
75 שנה לא היה גיוס וגם לא יהיה לצערי ולצערך
יש חוק , יש עתירות ואז בגץ פוסל וחוזר חלילה- לאף אחד לא אכפת מהחיילים ומהבטחון!!!! תפנים את זה( בטח לא לבגץ השליט)

עכשיו לעניין החוק שרוצים להתניע
הורדת הגיל לפטור מבורכת-מ26 ל21 ואז עלייה ל23 , אפשר לדון על זה עוד ונניח להישאר על 21( אין מצב בעולם שיבטלו את הפטור כליל ואתה יודע את זה)

מגדילים מכסה של מתגייסים מבורך וגם על זה אפשר לדון ולהגדיל יותר ויש גם סנקציות למי שלא עומד במכסה- לחשוב שאפשר בכפייה לגייס את כולן זה קצת תלוש ואגב אף פוליטיקאי יצליח בזה

ודבר אחרון שאף אחד לא מעז לדבר עליו, הערבים חייבים לתרום!!! כי בראיה עתידית האוכלוסיה הערבית תגדל וזה יכביד מאוד מאוד ( אבל זה לא מעניין כי ערבים וזה)
מכבד את דעתך ולא אתפלמס איתך, כי לא נראה לי שאשכנע אותך וזה בסדר. אשריך שאתה מאמין שזאת רק קריאה ראשונה ושמשהו מהותי ישתנה בחוק. אני לא מאמין.

בעניין הערבים אתה צודק,
דפדף אחורה ותראה מה כתבתי על זה. תקציר- הם חייבים לתרום למדינה כמו כולם, לפחות בשרות לאומי! תמיד אמרתי את זה ולא צריכות להיות להם הנחות, כמו שלחרדים לא צריכות להיות הנחות וכמו שלבן שלי ולבן שלך לא צריכות להיות הנחות.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

שיש כתב:
11 יוני 2024, 12:35
סיסמאות חלולות.....
מניח שיאיר גולן ולפיד עדיפים...אפילו מונית לא הייתי נותן להם( זה רחוק בים)
תן שמות של אנשים ראויים לשיטתך שאיתם המדינה תתקדם( ולא הפלשתינאצית)
לגבי צבא שקורס כבר כתבתי למה זה קורה
לא מבין עדיין איך החוק שאמור לתת מענה עשורים קדימה לא רלוונטי פתאום?
כשנוח כלום לא רלוונטי....

הדרג המדיני הרס כל דבר בערך זאת סיסמא של אחים לנשק
בגדול אתה פתאטי ואני שמח שאתה מיעוט ולא בשלטון
אלו עובדות. זה שלא נוח לך איתן ואתה קורא להן סיסמאות זו בעיה שלך. אתה מוזמן להציג עובדות אחרות.
לצערי זו גם בעיה שלי כי יש הרבה אנשים עיוורים כמוך שמתעוררים רק כשהכשלון הממשלתי פוגע בהם ישירות. יש כאלו במשפחות החטופים ובקרב המפונים מישובי הצפון ומישובי הנגב המערבי.
יאיר לפיד ליצן. יאיר גולן טוב פי 100 מכל ח"כ ברשימת הליכוד, ובאמת שהתחרות לא קשה.
מצד ימין-מרכז עדיפים בנט, ליברמן, סער, טרופר, גנץ, איזנקוט עוד. מצד שמאל יש עוד.
מדינה פלשתינית תהיה פה במוקדם או במאוחר. רצוי להתחבר למציאות.
החוק לא רלוונטי כי הוא נכתב בתקופה שהתבססו על כמות חיילים מסוימת ועל תפיסת הגנה של מעט חיילים בגבולות והרבה המילואים.
אחרי הטבח הבינו שצריך הרבה חיילים בגבולות. כל הזמן. כמו בגבול בין הקוריאות.
ואין כל כך הרבה חיילים. לכן צריך לגייס גם חרדים. ולצורך השוויון גם ערבים.

בקיצור, אם אתה חושב שהמצב הכלכלי טוב תגיד ותתן דוגמה. נניח מצב הבורסה בת"א מול הבורסה בארצות הברית.
אם אתה חושב שהמצב הבטחוני טוב תגיד ותתן דוגמה. נניח המצב בגבול הצפון.
אם אתה חושב שהמצב בבטחון הפנים טוב תגיד ותתן דוגמה. נניח כמות הרציחות וגניבות הרכבים.
אם אתה חושב שהמצב טוב בכל היבט ממשלתי אחר תגיד ותתן דוגמה. נניח מצב התחבורה הציבורית.
האסון הכי גדול מאז השואה היה במשמרת של פוליטיקאים שחושבים כמוך. אנשים במיעוט שחושבים כמוני התריעו פעם אחרי פעם.
תחשוב מי עדיף שיהיה בשלטון. אם אתה חושב שהממשלה הזאת עדיפה אל תתלונן כשהאסון הבא, חלילה, יגיע גם אליך.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

סימיוני כתב:
11 יוני 2024, 13:17
לשמחתי, זכות הדיבור לא ניתנת לי ממך או מאף אחד אחר.
לגופו של עניין, התנגדתי אז לחוק המטופש הזה ומתנגד לו עוד יותר היום אחרי שהתפכחנו מחלום הצבא הטכנולוגי הקטן והממזר.
אם אין לך מסוגלות למה החוק הזה כל כך טוב למדינה היום, היום, היום!!!! אז אל תחלק פה זכויות דיבור לאף אחד.
זה כמו שאני אגיד שכל מי שהצביע לממשלה הזאת שבעבר התנגדה לחוק ופתאום שינתה את דעתה- שישתוק!
אבל בניגוד אליך, לא אומר את זה....
התנגדתי לחוק אז ואני מתנגד לו היום.
אני לא משנה את דעתי לפי הממשלה שמעבירה אלא ע"פ החוק עצמו. בניגוד אליך.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

Melikson24 כתב:
11 יוני 2024, 13:32
התנגדתי לחוק אז ואני מתנגד לו היום.
אני לא משנה את דעתי לפי הממשלה שמעבירה אלא ע"פ החוק עצמו. בניגוד אליך.
תקרא טוב מה כתבתי.
דעתי לא השתנתה!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

:)
סימיוני כתב:
11 יוני 2024, 13:26
מכבד את דעתך ולא אתפלמס איתך, כי לא נראה לי שאשכנע אותך וזה בסדר. אשריך שאתה מאמין שזאת רק קריאה ראשונה ושמשהו מהותי ישתנה בחוק. אני לא מאמין.

בעניין הערבים אתה צודק,
דפדף אחורה ותראה מה כתבתי על זה. תקציר- הם חייבים לתרום למדינה כמו כולם, לפחות בשרות לאומי! תמיד אמרתי את זה ולא צריכות להיות להם הנחות, כמו שלחרדים לא צריכות להיות הנחות וכמו שלבן שלי ולבן שלך לא צריכות להיות הנחות.
כתבתי שזו רק קריאה ראשונה ותיהיה סמוך ובטוח שהחוק לא יעבור פה ולא אף חוק אחר כי ככה זה כבר 75 שנה
אנח ו יכולים לדון ולהתווכח אבל זה לא ישנה הרבה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

החוק הוא חוק בזוי.
מי שלוקה באשליות שלו גנץ היה בשלטון לא היה עובר חוק דומה או פחות ממנו כדי ״להיאחז בשלטון״ הוא פופוליסט בשקל תשעים שלא שווה תגובה.
זה הכל פוליטיקה.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

לא מבין, בסוף כולם מסכימים שהחוק הזה מטורלל והזוי. יש קונצנזוס בציבור, בדיוק כמו שחשבתי. אין ימין ואין שמאל.
אפשר לדון גם בלי כל מיני "מחמאות" וכינויים.
חג שמח לכולם, עולה למשפחה בצפון לחגוג שבועות.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אריאל2 כתב:
11 יוני 2024, 13:27
אלו עובדות. זה שלא נוח לך איתן ואתה קורא להן סיסמאות זו בעיה שלך. אתה מוזמן להציג עובדות אחרות.
לצערי זו גם בעיה שלי כי יש הרבה אנשים עיוורים כמוך שמתעוררים רק כשהכשלון הממשלתי פוגע בהם ישירות. יש כאלו במשפחות החטופים ובקרב המפונים מישובי הצפון ומישובי הנגב המערבי.
יאיר לפיד ליצן. יאיר גולן טוב פי 100 מכל ח"כ ברשימת הליכוד, ובאמת שהתחרות לא קשה.
מצד ימין-מרכז עדיפים בנט, ליברמן, סער, טרופר, גנץ, איזנקוט עוד. מצד שמאל יש עוד.
מדינה פלשתינית תהיה פה במוקדם או במאוחר. רצוי להתחבר למציאות.
החוק לא רלוונטי כי הוא נכתב בתקופה שהתבססו על כמות חיילים מסוימת ועל תפיסת הגנה של מעט חיילים בגבולות והרבה המילואים.
אחרי הטבח הבינו שצריך הרבה חיילים בגבולות. כל הזמן. כמו בגבול בין הקוריאות.
ואין כל כך הרבה חיילים. לכן צריך לגייס גם חרדים. ולצורך השוויון גם ערבים.

בקיצור, אם אתה חושב שהמצב הכלכלי טוב תגיד ותתן דוגמה. נניח מצב הבורסה בת"א מול הבורסה בארצות הברית.
אם אתה חושב שהמצב הבטחוני טוב תגיד ותתן דוגמה. נניח המצב בגבול הצפון.
אם אתה חושב שהמצב בבטחון הפנים טוב תגיד ותתן דוגמה. נניח כמות הרציחות וגניבות הרכבים.
אם אתה חושב שהמצב טוב בכל היבט ממשלתי אחר תגיד ותתן דוגמה. נניח מצב התחבורה הציבורית.
האסון הכי גדול מאז השואה היה במשמרת של פוליטיקאים שחושבים כמוך. אנשים במיעוט שחושבים כמוני התריעו פעם אחרי פעם.
תחשוב מי עדיף שיהיה בשלטון. אם אתה חושב שהממשלה הזאת עדיפה אל תתלונן כשהאסון הבא, חלילה, יגיע גם אליך.
כתבתי מלא ונמחק לי
הפוליטיקאים שחושבים כמוני לא היו מקצצים בצבא, לא היו עוצמים עין להתעצמות חמאס, לא היו נותנים שטחים ולא היו שבויים בחלום שיהיה פה שלום
ולא אני לא מתכוון לביבי כי עליו יש לי מלא ביקורת

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

סימיוני כתב:
11 יוני 2024, 14:12
לא מבין, בסוף כולם מסכימים שהחוק הזה מטורלל והזוי. יש קונצנזוס בציבור, בדיוק כמו שחשבתי. אין ימין ואין שמאל.
אפשר לדון גם בלי כל מיני "מחמאות" וכינויים.
חג שמח לכולם, עולה למשפחה בצפון לחגוג שבועות.
כמו שתמיד אומרים לך, הבעיה היא לא עם הדעה שלך אלא עם הדרך שאתה מביע אותה.

חג שמח!

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

שיש כתב:
11 יוני 2024, 14:14
כתבתי מלא ונמחק לי
הפוליטיקאים שחושבים כמוני לא היו מקצצים בצבא, לא היו עוצמים עין להתעצמות חמאס, לא היו נותנים שטחים ולא היו שבויים בחלום שיהיה פה שלום
ולא אני לא מתכוון לביבי כי עליו יש לי מלא ביקורת
אתה מדבר על בצלאל ובן גביר?
אחד ראה בחמאס נכס, לא אישר תקציבים לרכש בטחוני ומאפשר לחינוך החרדי להתנהל בלי פיקוח תקציבי וכך לשרוף תקציבים שצריך לבטחון ולכלכלה. וכל זה בלי קשר למצב הכלכלי המזעזע בקדנציה שלו כשר אוצר.
השני כושל בתפקידו, פיגועים בלי סוף, פשיעה בלי סוף, חילק נשקים בלי פיקוח (כולל חשד גדול לאי סדרים), פירומן סדרתי שהפך את המשטרה למליציה.
שניהם קשקשנים ומשיחיים בלי אחיזה במציאות. ממשלה בראשותם תביא את ישראל למעמד של צפון קוריאה.
על סטרוק, אליהו, רוטמן ושאר הליצנים במפלגות שלהם חבל להכביר מילים.
אם המלחמה הזאת לא לימדה אותך על מגבלות הכוח של ישראל שום דבר כבר לא יעשה את זה.
בלי ארצות הברית אנחנו מצורעים.

שלח תגובה