שימו לב לכל האופטימיים שחושבים כבר על אליפות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שימו לב לכל האופטימיים שחושבים כבר על אליפות

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הפעם היחידה שבה הקבוצה ניצחה שני מחזורים רצוף וגם סיימה עם 0 שערי חובה באותם מחזורים הייתה בעונת האליפות הראושנה של 74-75 משמע אליפות לא מילה גסה? :twisted:

סתם משהו מעניין וכמובן שזה לא אומר שום דבר חוץ מזה שהחבר'ה באדום לבן חייבים להמשיך להשאר עם הרגליים על הקרקע ולהמשיך לעבוד קשה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: שימו לב לכל האופטימיים שחושבים כבר על אליפות

שליחה על ידי אלדר »

די עם מכבסת המילים של התקשורת שמפילה אותכם בפח עם המילה אליפות הם מחפשים כותרות.
בהפסד הראשון של הקבוצה הם ידאגו טוב מאוד להזכיר את באר שבע הנאיבית של השנים האחרונות

נראה את מצבנו במחזור 13-15 ואז נדע טוב יותר לאן אנחנו הולכים. אם בנחזורים האלה נציג יכולת טובה ונהיה מקום 1-3 בפער קטן מהמוליכה אפשר להתחיל לדבר על המטרות שלנו ולהבין יותר לאן הקבוצה הולכת...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אלדר כתב:די עם מכבסת המילים של התקשורת שמפילה אותכם בפח עם המילה אליפות הם מחפשים כותרות.
בהפסד הראשון של הקבוצה הם ידאגו טוב מאוד להזכיר את באר שבע הנאיבית של השנים האחרונות

נראה את מצבנו במחזור 13-15 ואז נדע טוב יותר לאן אנחנו הולכים. אם בנחזורים האלה נציג יכולת טובה ונהיה מקום 1-3 בפער קטן מהמוליכה אפשר להתחיל לדבר על המטרות שלנו ולהבין יותר לאן הקבוצה הולכת...
זה בדיוק מה שרשמתי, זה רק היה פיקנטריה, אני ממש לא חושב שנזכה באליפות ואפילו מקום 3 נראה לי יהיה קשה להשיג, תן לי מקומות 6-3 ואני מאושר...

אבל סתם למי שכן מאמין בסיכוי ההזוי לאליפות פיקנטריה מעניינת, זה הכל.
אני ממש לא בה ומצהיר הצהרות ואני יודע בתור אוהד של הקבוצה הזאת שהסיכוי שזה יקרה הוא כמו הסיכוי שדויד מנגה יגיע אלינו, יש סיכוי כזה אבל הוא מזערי... (0.0000000001 אחוז).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

דר אדום בנשמה כתב:זה בדיוק מה שרשמתי, זה רק היה פיקנטריה, אני ממש לא חושב שנזכה באליפות ואפילו מקום 3 נראה לי יהיה קשה להשיג, תן לי מקומות 6-3 ואני מאושר...

אבל סתם למי שכן מאמין בסיכוי ההזוי לאליפות פיקנטריה מעניינת, זה הכל.
אני ממש לא בה ומצהיר הצהרות ואני יודע בתור אוהד של הקבוצה הזאת שהסיכוי שזה יקרה הוא כמו הסיכוי שדויד מנגה יגיע אלינו, יש סיכוי כזה אבל הוא מזערי... (0.0000000001 אחוז).
זה מפחיד אותי, כי אחרי 2 מחזורים האוהדים הכי פסימיים של הקבוצה פתאום נהיו דןגמאת מופת לאופטימיות, ואני יודע מה יקרה פה אחרי 2 משחקים שלא ילך לנו (חס וחלילה) הכל יתפוצץ לנו בפנים בצורה קשה.. וזה גרוע למועדון ששם לעצמו מטרה לבנות את עצמו מנטאלית, תדמיתית וניפוץ סטטיסטיקות שליליות מהעבר. הכדןר שלג יגדל בקצב מטורף. המבחן הוא יותר שלנו כאוהדים לתמוך גם אם הקבוצה תהיה פחות טובה בחלק מהעונה כי כשאנחנו נתפסים על שחקן/מאמן גם ה׳ לא יוציא אותו מהסחרחורת שיקבל.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

דחוף אבל דחוף תמחקו מהלקסיקון - אליפות. כי זה התפוצץ לכם בפנים. בטח העונה.
כמו שברקוביץ אמר.. פליאוף עליון - הצלחה.

כן אפשר לפנטז על אירופה... אבל אליפות?! נו, בחיאת

סמל אישי של משתמש
טרכולסקי

שליחה על ידי טרכולסקי »

חברים יקרים, אתם לא מבינים מה התקשורת עושה?

מפארת, מחמיאה, מדברת גדולות על ברדה ובוזגלו- ומחכה בשקט בפינה למעידה הראשונה שלנו...

אבל אתם? כהרגל קהל של אופוריה שמסתנוור מניצחון וחצי על קבוצות מפורקות.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אח התקשורת התקשורת התקשורת, כמו שהיא ממנפת ככה היא מרסקת !!!
הכי חשוב שעלינו זה לא ישפיע, שגם ברגעים הקשים נדחוף את הקבוצה הכי חזק שאפשר!!
תמונה

שלח תגובה