מתנצל בשמו!
אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
Re: אנטוניו ספר חתם ל4 עונות
בא לי להרים. לא ראיתי עדכון בטופיק שלו, אז אהיה הראשון. אנטוניו ספר, איש של מספרים.
איך חשבנו לשחררו בקיץ? לא מבין.
איך חשבנו לשחררו בקיץ? לא מבין.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
כי יש בעיה של מהירות ודריבל. ובקבוצה ששואפת לדומיננטיות ולהתחרות על תארים זה בעיה.
אין מנוס חייבים למצוא לו כלה באר שבעית.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בהחלט, אם נצליח לגייר אותו זה יהיה שיחוק ויהיה לנו מקום לעוד זרMelikson24 כתב: ↑01 דצמבר 2024, 11:25כי יש בעיה של מהירות ודריבל. ובקבוצה ששואפת לדומיננטיות ולהתחרות על תארים זה בעיה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מניח שדל״פ אבל לצערי אני משער שהתוצרת שלו מתישהו תפחת, אם אנחנו מדמיינים לרגע סיטואציה שאתמול שחקן של נתניה היה מקדים את גריטה בנגיחה האם היינו אומרים שספר תרם משהו למשחק? לדעתי לא יותר מדי.
אז כרגע יש מספרים והכל טוב ויפה אבל בינתיים זה הדבר היחיד שאפשר להיאחז בו, אני אעשה אפילו איזושהי הקבלה לאנסה, שניהם זרים שאתה יודע שייתנו לך X שערים בעונה אבל במהלך רוב העונה הוא לא יקדם אותך לשום מקום.
כרגע לא הייתי מוכר אותו מיוזמתנו אבל אם מגיעה הצעה מכובדת מוכר בלב שלם.
אז כרגע יש מספרים והכל טוב ויפה אבל בינתיים זה הדבר היחיד שאפשר להיאחז בו, אני אעשה אפילו איזושהי הקבלה לאנסה, שניהם זרים שאתה יודע שייתנו לך X שערים בעונה אבל במהלך רוב העונה הוא לא יקדם אותך לשום מקום.
זה בדיוק מה שאני טוען לגביו. אין לו דריבל, הוא לא מהיר, מאבד מלא כדורים ורוב הזמן פשוט זורק אותם לרחבה בלי כתובת. האיכות היחידה שלו היא בטכניקת בעיטה ויש לי את ביטון עם איכויות חופפות.Itay כתב: ↑01 דצמבר 2024, 11:38מניח שדל״פ אבל לצערי אני משער שהתוצרת שלו מתישהו תפחת, אם אנחנו מדמיינים לרגע סיטואציה שאתמול שחקן של נתניה היה מקדים את גריטה בנגיחה האם היינו אומרים שספר תרם משהו למשחק? לדעתי לא יותר מדי.
גם אם פה ושם יוצא תקופות עם מספרים זה לא שווה מקום של זר כשאני יכול לשתף את כל השישה.
אם נקבל עליו מיליון פלוס יורו נוכל להשתמש בכסף הזה כדי לשדרג את העמדה משמעותית.
חושב ככה גם היום, חושב שהשימוש של רן בו הוא נהדר, וזה המקום המוצלח שלו.
אין בעיה שיפתח בהרכב מדי פעם, אבל צריך להישאר עם רגליים על הקרקע ולדעת מה כל שחקן מסוגל להביא ואיך מקבלים את המיטב.
הוא אנדרייטד מטורף. אגב, מה היה הקטע עם ההתגרות המוגזמת באוהדי נתניה?
בהחלט כן.
הכדור שלו היה מושלם בהגבהה ואם גריטה לא עושה תנועה נכונה ולא עושה מזה גול אז הוא יכול ללכת לקפל את עצמו לבד.
כמה דקות לפני אותה הרמה מושלמת הייתה לו עוד אחת כזו היא הייתה טיפה גבוהה אבל באותה הגבהה לא הייתה את הכניסה לרחבה של חלוץ או אחד השחקנים שלנו.
כל המשחק של ביטון לא הייתה לו הגבהה אחת כזו טובה.
הזכרת לי שהיה לי פעם שחקן קרואטי במנג׳ר , כל משחק היה מקבל ציון 5.5/6 ( שזה נמוך מאוד ) אבל כל משחק היה דופק שער .Itay כתב: ↑01 דצמבר 2024, 11:38מניח שדל״פ אבל לצערי אני משער שהתוצרת שלו מתישהו תפחת, אם אנחנו מדמיינים לרגע סיטואציה שאתמול שחקן של נתניה היה מקדים את גריטה בנגיחה האם היינו אומרים שספר תרם משהו למשחק? לדעתי לא יותר מדי.
זה הביא המון נקודות לקבוצה בשילוב הגנה טובה .
צריכים גם את אלה שיודעים לשים את הכדור ברשת גם אם הם פחות מוכשרים/מהירים/דריבליסטים .
זו הסיבה שאני אוהב גם את חתואל - יש לו את זה בדיוק .
3 שערים ו-3 בישולים בפירורי דקות - מה אתם רוצים ממנו ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
ספר וגריטה זה שילוב מעולה ביחד, אך הם מחייבים גם בכנף שמאל וגם את יוספי/דן ביטון במקום פרץ שיובילו כדור במקומם.
לספר יש הכנסת כדורים מעולה, ובעיטה מדהימה. כשהוא בקו ובמחצית שניה כשיש שטחים הוא לגמרי מביא את זה, וגם כשיפתח וזה יגיע הוא צריך להיות יותר מעורב ומסוכן ללא כדור כי יש לו סיבולת מדהימה.
הוא ממשיך להרשים ולשחק בדיוק מה שהוא יודע, מביא מספרים ומחויבות וכזר החיבור שלו לכאן - זה קנה אותי וקשה להישאר אדיש לזה.
צריך להגיד גם כשהוא משחק עם סטויאנוב כמגן יותר קל לו לבלוט.
לספר יש הכנסת כדורים מעולה, ובעיטה מדהימה. כשהוא בקו ובמחצית שניה כשיש שטחים הוא לגמרי מביא את זה, וגם כשיפתח וזה יגיע הוא צריך להיות יותר מעורב ומסוכן ללא כדור כי יש לו סיבולת מדהימה.
הוא ממשיך להרשים ולשחק בדיוק מה שהוא יודע, מביא מספרים ומחויבות וכזר החיבור שלו לכאן - זה קנה אותי וקשה להישאר אדיש לזה.
צריך להגיד גם כשהוא משחק עם סטויאנוב כמגן יותר קל לו לבלוט.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
כדורגל זה משחק מאד פשוט.dor69 כתב: ↑01 דצמבר 2024, 12:16זה בדיוק מה שאני טוען לגביו. אין לו דריבל, הוא לא מהיר, מאבד מלא כדורים ורוב הזמן פשוט זורק אותם לרחבה בלי כתובת. האיכות היחידה שלו היא בטכניקת בעיטה ויש לי את ביטון עם איכויות חופפות.
גם אם פה ושם יוצא תקופות עם מספרים זה לא שווה מקום של זר כשאני יכול לשתף את כל השישה.
אם נקבל עליו מיליון פלוס יורו נוכל להשתמש בכסף הזה כדי לשדרג את העמדה משמעותית.
התפקיד של קשר התקפי זה לבשל ולהבקיע.
היו פה המון דרביליסטים ויש המון דוגמאות לכך ובסוף לא קיבלנו מספרים מהם.
כל הנושא של דריבלים וטכניקה לא רלוונטים.
לדעתי הוא השחקן הכי מוכשר שיש לנו בסגל לאחר קאנגווה.
הפעם הקודמת שויתרנו על שחקן נשמה רומני בשביל זר אחר לא נגמרה טוב.
זה מספרים בסגנון ספורי, בעט ורוץ. אני לא מתלונן על אפרוריות שלא תתבלבל, אני פשוט חושב שהוא לא מספיק מגוון וטוב כדי לתת לי אקסטרה במשחקי הכרעה.
הוא אכן משלים נהדר וזו בדיוק הבעיה כי הוא זר, אין לך פריבילגיה לשרוף מקום של זר על משלים.