מניח שזה רצון השחקן
הוא לא רוצה להיות כאן
איך יוספי יותר מגוון ממנו? מרגיש לי שהם די דומים רק שלספר יש רגל הרבה יותר קטלנית ומסוכנת.הפועלעולה כתב: ↑19 אוגוסט 2024, 09:21הוא לא צריך להישאר. לא מתאים למערך ושחקנים כמו יוספי וקניונס שנמצאים על המשבצת שלו (גם אם לא בדיוק) יותר טובים ומגוונים ממנו.
אני עדיין חושב שספר שחקן טוב ששווה מספרים מצוינים אבל בשביל זה צריך להתאים את ההתקפה אליו וזה כבר לא יקרה כשאנחנו ב19.8.
צריך ללכת בהשאלה. אם יחכו עד הימים האחרונים של החלון ברומניה אני חושב שיהיו קופצות עליו, הרבה שחקני התקפה עזבו את הליגה הרומנית בקיץ האחרון.
יותר מציק כרגע זה ארתור שככל שהזמן עובר עושה רושם שהוא הולך להיות הפטרוצ'י/אקולטסה החדש.
יש לו אחלה מסירות ואחלה טכניקה, לא מבין למה פוסלים אותו ככה מהר. נתן חצי עונה מעולה שנה שעברה, סיים פחות טוב (יכול לקרות לשחקן צעיר, מה גם שהקבוצה כולה הייתה פחות טובה).
יוספי בעיקר הרבה פחות לחיץ, מחזיק כדור הרבה יותר, יותר מעורב בהנעת כדור והיכולת לרדת נמוך ולשחרר פקקים קיימת, ראיית משחק טובה יותר וגם השימוש בשמאל מרגיש לי מגוון יותר.
yossi כתב: ↑19 אוגוסט 2024, 11:38יוספי בעיקר הרבה פחות לחיץ, מחזיק כדור הרבה יותר, יותר מעורב בהנעת כדור והיכולת לרדת נמוך ולשחרר פקקים קיימת, ראיית משחק טובה יותר וגם השימוש בשמאל מרגיש לי מגוון יותר.
הבישול של יוספי מול הצ'כים היה נפלא, לא חושב שיש לנו עוד שחקן בסגל עם טכניקה וראייה לייצר בישול כזה. וגם אם מישהו היה חושב על זה, אין סיכוי שהיה מבצע בטכניקה כזו.
ספר מקרים כאלה בכלל לא מדמיין מצב כזה, אין לו את זה. שחקן ישיר לשער.
אמרתי כמה פעמים שהוא שחקן טוב, בקבוצה שתפורה למידותיו בו הוא שחקן משלים שמשחקים על החוזקות שלו הוא גם יהיה ספק מספרים נהדר.
אבל זה לא המצב אצלנו. בעיניי.
אני רחוק מלהיות איזה מעריץ של יוספי, ההפך הוא הנכון.
ועדיין, קשה לדעתי שלא לראות שלהוציא את קניונס הוא השחקן הכי מוכשר בהתקפה.