יש ארגיות טובות
חייבים לעשות הכל כדי לצאת לפגרה עם 9/9 נק' בשלושת המשחקים הקרובים
אני נשבע שלקרוא את ההודעות שלך זה כמו לשמוע את החזאים:דר אדום בנשמה כתב: ↑04 נובמבר 2022, 12:06חייב להגיד שאני טעיתי, אני עדיין פוחד מחוסר הניסיון של ברדה אבל טעיתי שאמרתי שהוא צריך לחזור לעמדת המנהל המקצועי הוא מוכיח במשחקים האחרונים שהוא יכול להצליח, אבל הוא חייב להמשיך בשיפור הקבוצה, הקבוצה חייבת להמשיך להשתפר ואסור לנוח על זרי הדפנה, עבודה קשה ושיפור היכולת הקבוצתית והאישית (נראה שעובדים באימונים עם שאפי על רגל ימין ועם חטואל על שחרור כדור ומסירה ולא רק לבעוט) והשמיים הם הגבול מבחינתנו.
ד"א באותה נשימה שכתבתי את מה שכתבתי אמרתי שלברדה יש פוטנציאל, אבל חוסר הניסיון הדאיג אותי ועדיין מדאיג אותי, אבל היכולת שלו לשנות דברים תוך כדיי משחק ולא להיות מקובע בדיוק מה שהופכת אותו לפוטנציאל להיות מאמן ברמה של ברק בכר ויותר טוב ממנו.
וגם זה שהוא לא מתבייש לשחק מבוקר שצריך, הוא רק צריך ללמוד מתי לשחק מבוקר ומתי לשחק התקפי, ברגע שהוא ילמד את זה גם כאן יגיע רחוק.
סליחה אליניב וסליחה מכם שפקפקתי בו גם אם לרגע.
ויאללה הפועל, ושם המשחק המשכיות, 9/9 ב3 משחקים בשבוע, קשה מאוד כי אין קבוצה קלה בליגה, אבל אפשרי.
מכבי תל אביב מחצית ראשונה שיחקה סוג של בונקר הם לא באו לשלוט במשחק.
עשה את זה מאוד יפה נגד סכנין עם מערך שהרג לסילבס את היכולת לשמור על הבונקר.
ממש לא דר, זה שהם לא שלטו ופיזרו כדורים קדימה זה כי פירקת אותם עם לחץ כבד בחצי שלהם. ביום שמכבי תל אביב או מכבי חיפה יבואו לפה בבונקר אמיתי תדע שהגעת ליעדדר אדום בנשמה כתב: ↑04 נובמבר 2022, 14:42מכבי תל אביב מחצית ראשונה שיחקה סוג של בונקר הם לא באו לשלוט במשחק.
צריך להגיד שאירופה וחמשת החילופים עזרו לנו בקטע הזה.nitsande כתב: ↑10 נובמבר 2022, 08:45ברדה קוסם חשוב לציין את זה.
רק נקודה מעניינת אחת, דיברו כל הזמן על זה שהעונה מתחלקת ל"שתי עונות".
בעונה קלאסית אתה אמור להביא את הקבוצה שלך לפיק שלה לקראת שלבי הסיום של העונה,
אז אני לא יודע כמה זה מכוון, מתוכנן ומאומן אבל ברדה הביא את הקבוצה לפיק שלה ממש בזמן של שלבי הסיום של העונה הראשונה.
אסור לצפות לאותה רמת אינטנסיביות ויכולת אחרי הפגרה, כמו בכל עונה חדשה ייקח כמה חודשים להיכנס לקצב.
שוב, שאפו לברדה.