אנטוניו ספר חתם ל4 עונות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: אנטוניו ספר חתם ל4 עונות

שליחה על ידי Melikson24 »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אוגוסט 2024, 09:12
בנוהל, תמשיכו לתקוף משתמשים באופן אישי ולא להתמודד עם הטענות המקצועיות.
משטרת המחשבות של הפורום בכל הכוח.
כנ"ל.
פסול לעדות. לא שווה תגובה. רואים לך.

שבת שלום

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Melikson24 כתב:
02 אוגוסט 2024, 09:35
כנ"ל.
פסול לעדות. לא שווה תגובה. רואים לך.

שבת שלום
סתימת פיות זה כאן
אתה אל תגיב , שים על נודניק אבל אל תרעיל את כולם

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שמעון א כתב:
02 אוגוסט 2024, 09:18
איפה ראית תקיפה בהודעה שלו? באמת שואל.

בדש זה הגדרה לנגר? הוא חלש, אדיש, איטי, צפוי... אין בעיה.
אבל נגר????
אליאס נגר, אז היית פותח עם מדמון? או אולי פרץ או יוספי ומפקיר את גורדנה לבד במשחק חוץ?
בלוריאן נגר ובריירו טכני?
מזרחי נגר ודדיה טכני?

אתה רציני שמעון?
הוא מזמן איבד את זה.
מבקר את הכדורגל של קוזוך אבל כשמישהו מבקר את הבנייה של קוזוך וההרכב שלו ישר תוקף אישית ומבטל את הדעה שלו במקום להתמודד עם הדעה מקצועית.

מה לא נכון בטענות של אלון?
גם לגבי החתמה של אליאל פרץ לעמדה הכי עמוסה שיש בזמן שבעמדות אחרות אין כלום, גם לגבי ההחלטה להפוך את מיזרחי החור ההגנתי למגן הבכיר (הפציעה של דדיה אמורה להציל אותו אבל נראה שלא עושים צעד בכיוון הזה ומחכים לדדיה עם סטויאנוב כשניראה שוב יחלטר שם כגיבוי), גם לגבי אי הבאה של מגן שמאלי מחליף ללופס שהוא גם פציע וגם מוצהב לעיתים קרובות, גם לגבי שהחליט הקיץ למחוק את כל הזרים שהגיעו עונה קודמת כדי לרוץ עם תורג׳מן ובדש האנמים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שיש כתב:
02 אוגוסט 2024, 09:31
גם לברדה היה פטישלא מוסבר לאותם שחקנים
אליאס שיחק אצלו קדימה, בדש שיחק כשהיה כשיר , סטויאנוב היה מולחם
בא מאמן חדש ועושה אותו דבר......סה"כ החחיף את המגן המהולל פוקו בלמלם מנתניה ביג דיל
אחי, שחררו את ברדה.
נעזוב רגע שהסיטואציה הייתה שונה (בדש הגיע אחרי העונה הטובה בקרירה, ספר הגיע כשחקן צעיר שפעם ראשונה יצא מרומניה, קאניוניס הגיע אחרי חצי שנה בלי כדורגל, היום בדש אחרי עונה רעה, ספר אחרי עונת פריצה שסיים כמלך הבישולים של הליגה, קאניוניס אחרי שהיה השחקן הכי מעניין ומבטיח שלנו), כל הדיבור כאן בקיץ היה שקוזוך יביא משהו שונה.
מה הוא הביא עד עכשיו? קיבעון בהרכב? 10 ישראלים עם 3 זרים בספסל? הרכבים סופר מוגבלים שגורמים לחלק מהאוהדים שלנו לרצות בחזרה את שמיר!
מה עשינו עד עכשיו כל הקיץ?
מה במה שאלון כותב לא נכון ומה מעניין עכשיו ברדה בכל פעם שרוצים להסביר למה חזרנו עכשיו שנה אחורה עם ההרכבים ההזויים האלה של בדש ותורג׳מן.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אוגוסט 2024, 10:08
אתה רציני שמעון?
הוא מזמן איבד את זה.
מבקר את הכדורגל של קוזוך אבל כשמישהו מבקר את הבנייה של קוזוך וההרכב שלו ישר תוקף אישית ומבטל את הדעה שלו במקום להתמודד עם הדעה מקצועית.

גם לגבי החתמה של אליאל פרץ לעמדה הכי עמוסה שיש בזמן שבעמדות אחרות אין כלום, גם לגבי ההחלטה להפוך את מיזרחי החור ההגנתי למגן הבכיר (הפציעה של דדיה אמורה להציל אותו אבל נראה שלא עושים צעד בכיוון הזה ומחכים לדדיה עם סטויאנוב כשניראה שוב יחלטר שם כגיבוי), גם לגבי אי הבאה של מגן שמאלי מחליף ללופס שהוא גם פציע וגם מוצהב לעיתים קרובות, גם לגבי שהחליט הקיץ למחוק את כל הזרים שהגיעו עונה קודמת כדי לרוץ עם תורג׳מן ובדש האנמים.
משה היקר
דיברתי על התגובה ספציפית שלו. לא ראיתי בא סוג של תקיפה.
אולי פספסתי משהו.

אני לא אוהב את בניית הסגל. אני לא מבין את הצורך באליאל פרץ. אני מתוסכל שלא הבאנו בלם. ואני גם חושש מאוד שיוותרו על בריירו. אני אוהב את הבחור הזה ורוצה שישאר פה עד הפנסיה.

אבל אני לא מבין איך אפשר לקרוא להרכב ששיחק אתמול "נגרי"
הרכב לא טוב? מסכים.
הרכב לא מתאים? מסכים.
נגרי?
תורג'מן נגר ושושנאצ'ב זה ניימאר?
מצטער, אני כנראה לא מבין כדורגל כמוכם.
להגיד שבלוריאן נגר לעומת בריירו.
להתלונן על ההצבה של אליאס כאילו יש מישהו אחר שיכל למלא את המקום שלו אתמול.

סורי אחי.
אמנם לא מבין כדורגל כמוך או כמו יוסי.
אבל בדש לא נגר.
בריירו לא פחות נגר מבלוריאן.
אתמול אליאס היה חייב לפתוח בגלל שהוא נגר.
גם אורי קופר לא ישכנע אותי אחרת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שמעון א כתב:
02 אוגוסט 2024, 10:32
משה היקר
דיברתי על התגובה ספציפית שלו. לא ראיתי בא סוג של תקיפה.
אולי פספסתי משהו.

אני לא אוהב את בניית הסגל. אני לא מבין את הצורך באליאל פרץ. אני מתוסכל שלא הבאנו בלם. ואני גם חושש מאוד שיוותרו על בריירו. אני אוהב את הבחור הזה ורוצה שישאר פה עד הפנסיה.

אבל אני לא מבין איך אפשר לקרוא להרכב ששיחק אתמול "נגרי"
הרכב לא טוב? מסכים.
הרכב לא מתאים? מסכים.
נגרי?
תורג'מן נגר ושושנאצ'ב זה ניימאר?
מצטער, אני כנראה לא מבין כדורגל כמוכם.
להגיד שבלוריאן נגר לעומת בריירו.
להתלונן על ההצבה של אליאס כאילו יש מישהו אחר שיכל למלא את המקום שלו אתמול.

סורי אחי.
אמנם לא מבין כדורגל כמוך או כמו יוסי.
אבל בדש לא נגר.
בריירו לא פחות נגר מבלוריאן.
אתמול אליאס היה חייב לפתוח בגלל שהוא נגר.
גם אורי קופר לא ישכנע אותי אחרת.
בלוריאן זה דדיה בבלם. אין לו קשר לרמות האלה. באריירו גם בירידה עדיף עליו.
אליאס לא חזר טוב מאז הפציעה. לא הבנתי ולא אבין את השחרור של שמיר אם לא מביאים מחליף (העיקר מכרו לנו שאליאל פרץ ישחק בעמדה שלו). אליאס פותח הקיץ כאילו לא הסריח כאן את הדשא עונה שלמה כשגם בשיאו הוא היה סופר מוגבל טכנית.
בלוריאן פותח כאילו לא הסריח את הדשא וירד ליגה (למזלו כבש כמה שערים בהתקפה וזה השכיח את העונה ההגנתית האיומה שלו).
בדש פותח כאילו לא הסריח את הדשא עונה שלמה.
תורג׳מן פותח כאילו כבר חודשים הוא לא מחמיץ מכל מקום אפשרי.

כאילו שום לקח משנה שעברה לא הופק.
בעצם החתמנו מגן ימני שלא יודע הגנה אז גם שם נחלשנו אחרי שהיה לנו את פוקו המוגבל התקפית אבל לפחות אחד שהיה חוטף כדורים בהגנה ומוסיף פיזיות.
אותו פוקו לפני שהוסט לעמדת המגן הוסיף פיזיות באמצע. אבל פיזיות אמיתית, לא אליאס ושאר השחקנים אצלנו שעושים עבירות פעם אחר פעם ואם לא עוברים אותם ומגיעים ישר לעימותים מול הבלמים.
אני שוב שואל, מי אמור לחטוף כדורים בקבוצה שלנו השנה?

כל הקיץ סיפרו לנו סיפורים על השינוי הגדול שצריך לעשות, אנחנו באוגוסט וחוץ משינוי המאמן לא עשינו כלום, בדיוק להפך, כאילו חזרנו אחורה שנה עם שחקנים מסוימים שבצדק איבדו את מקומם בהרכב בסוף שנה שעברה כי ככה מפיקים לקחים.

אז לא נכתוב? לא נזהיר? לא נדבר על הליקויים? נגיד והחתמת בלם וחלוץ זר, מה עם שאר העמדות? שאר הליקויים?
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 02 אוגוסט 2024, 10:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

עזוב אחי...
אין לי כוחות
אני מתחיל, ואז מצטער שהתחלתי

שתהיה שבת שלום וסופ"ש שקט לכולנו בע"ה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שמעון א כתב:
02 אוגוסט 2024, 10:58
עזוב אחי...
אין לי כוחות
אני מתחיל, ואז מצטער שהתחלתי

שתהיה שבת שלום וסופ"ש שקט לכולנו בע"ה

שתהיה שבת שלום ושקטה שמעון,
ושאלה יהיו הצרות שלנו...

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אוגוסט 2024, 10:08
אתה רציני שמעון?
הוא מזמן איבד את זה.

אתה קצת עוצם עיניים לסיטואציות .
אליאל פרץ הגיע כשאין וודאות לגבי המשך דרכם של ספר ויוספי ועוד עומאר עזב . החלטה נכונה להביא אותו שיכולה להתברר בהמשך כעוד יותר מוצדקת .
מזרחי אל תמהר לקטול אותו . הגישה שלו בריאה , הוא דוחף את המשחק קדימה , משתתף בהתקפות ויש לו ריאה שלישית . איפה הוא ואיפה דדיה . והוא גם לוקה בהגנה , נכון . אבל כשהקבוצה תתייצב נראה אותו .
עם סטויאנוב הבעיה יותר מורכבת כי אין לו עמדה ברורה . הוא גם לא בלט לטעמי בשום עמדה ששיחק למעט כנף שמאל . חבל שלא מנסים אותו שם יותר בעיקר כשאין לנו חיר מהעמדה הזאת .
בדש פתח טוב את העונה גם בחיפה וגם במשחק הראשון בלובץ׳. נתן מחצית ראשונה טובה בשניהם . אתמול היה רע בכל 79 הדקות שקיבל .
הסבירו לך כבר שקניונס הגיע בעודף משקל ולא בכושר ולכן מיעט לקבל דקות ובדש הועדף על פניו . אין מה לעשות עם זה ואל תגיד לי שהיית מרכיב את ספר כי ספר לא רצה להישאר פה עקב המלחמה . יכול להיות שאתמול כבר הובן שהוא לא יעזוב בקרוב ואפשר לשלב אותו כי היה פה גם עניין של השתתפות השחקן באירופה . יכול להיות שלא שיתפו אותו עד אתמול כי לא רצו למנוע ממנו לשחק באירופה במדי קבוצה אחרת אם וכאשר יימכר . יש המון שיקולים שהם בירוקרטיים ולא מקצועיים .
גם אני הייתי רוצה לראות את קיניונס לפני בדש אבל כנראה שכרגע זה לא מתאפשר . זו החלטה של קוז׳וך והוא צריך לקבל עליה את האחריות .
סיפור דומה עם שושנאצ׳ב . הייתי רוצה כרגע רק את חתואל בשפיץ .
אבל יכול להיות שכשנתחזק בהתקפה והמשחק שלנו יזרום יותר - תורג׳מן יהיה יתרון . כרגע הוא לא שם .

תזכור שהבנייה של קוז׳וך לא הסתיימה וזה לא לעניין ואפילו יוצר קרע והסתה לשפוט אותו אחרי כל דקה מה-270 הראשונות שלו .
תן למערכת לעבוד ובוא נשפוט בתום הסיבוב הראשון בליגה .
זה לא הוגן לקטול בלי לראות את כל התמונה או לדעת את כל הפרטים לגבי ההחלטות שהוא מקבל ובלי לתת צ׳אנס לבנות את השינוי .

כמו כולם - הוא יישפט על דרך ותוצאות .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אוגוסט 2024, 10:47
בלוריאן זה דדיה בבלם. אין לו קשר לרמות האלה. באריירו גם בירידה עדיף עליו.
אליאס לא חזר טוב מאז הפציעה. לא הבנתי ולא אבין את השחרור של שמיר אם לא מביאים מחליף (העיקר מכרו לנו שאליאל פרץ ישחק בעמדה שלו). אליאס פותח הקיץ כאילו לא הסריח כאן את הדשא עונה שלמה כשגם בשיאו הוא היה סופר מוגבל טכנית.
בלוריאן פותח כאילו לא הסריח את הדשא וירד ליגה (למזלו כבש כמה שערים בהתקפה וזה השכיח את העונה ההגנתית האיומה שלו).
בדש פותח כאילו לא הסריח את הדשא עונה שלמה.
תורג׳מן פותח כאילו כבר חודשים הוא לא מחמיץ מכל מקום אפשרי.

כאילו שום לקח משנה שעברה לא הופק.
בעצם החתמנו מגן ימני שלא יודע הגנה אז גם שם נחלשנו אחרי שהיה לנו את פוקו המוגבל התקפית אבל לפחות אחד שהיה חוטף כדורים בהגנה ומוסיף פיזיות.
אותו פוקו לפני שהוסט לעמדת המגן הוסיף פיזיות באמצע. אבל פיזיות אמיתית, לא אליאס ושאר השחקנים אצלנו שעושים עבירות פעם אחר פעם ואם לא עוברים אותם ומגיעים ישר לעימותים מול הבלמים.
אני שוב שואל, מי אמור לחטוף כדורים בקבוצה שלנו השנה?

כל הקיץ סיפרו לנו סיפורים על השינוי הגדול שצריך לעשות, אנחנו באוגוסט וחוץ משינוי המאמן לא עשינו כלום, בדיוק להפך, כאילו חזרנו אחורה שנה עם שחקנים מסוימים שבצדק איבדו את מקומם בהרכב בסוף שנה שעברה כי ככה מפיקים לקחים.

אז לא נכתוב? לא נזהיר? לא נדבר על הליקויים? נגיד והחתמת בלם וחלוץ זר, מה עם שאר העמדות? שאר הליקויים?
אליאס פתח מעולה את העונה גם בחיפה וגם במשחק בלובץ׳ . היה מצטרף מקו שני המון ותוקף וכן הוא מוגבל התקפית אבל תהיה הוגן איתו כי בניגוד לעונה שעברה הוא פתח מצויין . בכל זאת לא רואה אותו מוביל אותנו .
לא מבין את השיחרור של שמיר ? אתה אמיתי ?
הבחור היה למל"מ
מעדיף את פוקו אחרי כל מה שעשה לנו ? לא ייאמן

זה קיץ חריג וקשה לכולם בליגה !
תפסיקו לשפוט לחומרה כי זה לא פייר !
אני לא רוצה לחשוב איזה בלאגן היה כאן אם היינו מוכרים את מילסון שנייה לפני תחילת קמפיין אירופי או מביאים בלמים כמו סירוטה ושימיץ׳ שעלו אתמול לחיפה בהדחה מבישה מאירופה .

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 אוגוסט 2024, 07:48
מה רע בישראלוב?
ישראלי, צעיר, טכני, בגלל הירידה של הפועל והבעיות במכירה אפשר גם להוציא אותו במחיר שפוי.
באמת שואל, למה לא ללכת עליו ולשחרר את עמדות הזרים להתקפה?
פצוע כרוני, לא רציני לבנות עליו.
אנחנו לא צריכים בלם לגיבוי, אנחנו צריכים בלם שישדרג את ההרכב.
ישראלוב גם לא שם ביכולת, וספק אם בפרופיל (לדעתי צריך בלם מהיר שיוצא לתקוף גבוה), וגם לא יפתיע אף אחד אם חצי עונה יהיה בחוץ.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yossi כתב:
02 אוגוסט 2024, 11:45
ישראלוב גם לא שם ביכולת, וספק אם בפרופיל (לדעתי צריך בלם מהיר שיוצא לתקוף גבוה), וגם לא יפתיע אף אחד אם חצי עונה יהיה בחוץ.

מכבד את הדעה שלך, אבל הפציעה של שנה שעברה, והייתה בהחלט ארוכה, לא אומרת בהכרח שהוא שחקן פציע.
אם כבר, היא מסדרת אותו במחיר שפוי כי אחרת הוא כבר נמכר לאירופה כמו שלמקין נמכר (והוא לדעתי היה היותר מרשים מהשניים, בטח מבחינה טכנית).

יותר מזה, ישראלוב לדעתך יקר מידי/פציע מידי, מה בנוגע לנועם מלמוד מהפועל ירושלים? עוד אחד שאחרי הפריצה נפצע ולכן המחיר שלו ירד.

לדעתי דווקא יש היום בשוק בלמים ישראלים צעירים שיכולים ללמוד ממיגל ולאפשר לנו להביא זר בעמדה קדמית.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

yossi כתב:
02 אוגוסט 2024, 11:45
1+
למרות שבמחיר הנכון - שווה לנסות

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

4 לב אדום כתב:
02 אוגוסט 2024, 11:42
אליאס פתח מעולה את העונה גם בחיפה וגם במשחק בלובץ׳ . היה מצטרף מקו שני המון ותוקף וכן הוא מוגבל התקפית אבל תהיה הוגן איתו כי בניגוד לעונה שעברה הוא פתח מצויין . בכל זאת לא רואה אותו מוביל אותנו .
לא מבין את השיחרור של שמיר ? אתה אמיתי ?
הבחור היה למל"מ
מעדיף את פוקו אחרי כל מה שעשה לנו ? לא ייאמן

זה קיץ חריג וקשה לכולם בליגה !
תפסיקו לשפוט לחומרה כי זה לא פייר !
אני לא רוצה לחשוב איזה בלאגן היה כאן אם היינו מוכרים את מילסון שנייה לפני תחילת קמפיין אירופי או מביאים בלמים כמו סירוטה ושימיץ׳ שעלו אתמול לחיפה בהדחה מבישה מאירופה .

אליאס אחלה גבר.
כמו באריירו, לפני הפציעה כשהיה פיזי ואינטנסיבי וכיסה הרבה שטחים נכנס לכולנו ללב.
אבל אחרי הפציעה הוא לא אותו שחקן. את הפיזיות הוא החליף בהרבה עבירות שהוא עושה במצבים שבעבר היה חוטף את הכדור בלי פאול, איבד מהאינטנסיביות, איבד לדעתי גם מהמהירות והאתלטיות.
האם הוא יכול לחזור לעצמו? הלוואי, כרגע הוא רחוק משם.
בכל מקרה, גם בשיאו, הוא לא היה טכני, לא תרם בדחיפת הכדור קדימה, לא תרם התקפית, לא הצטרף מאחור, לא הניע כדור או השתחרר מלחץ בצורה יוצאת דופן. היום כשאיבד את הפיזיות והפרמטרים שכן היו לו בעבר (אולי יחזרו בעתיד, מי יודע, כרגע הוא לא שם), הוא לא תורם כלום, לאבד כדורים בהתקפה ולעשות הרבה עבירות כל אחד יכול, לא זאת הסיבה שהוא פרץ אצלנו בזמנו.
לשחרר את שמיר, בינוני/פרווה/לא יציב ככל שהיה, ולא להביא כלום במקום ולשדרג פשוט את אליאס להרכב כאילו הוא לא עבר פציעה קשה, כאילו לא חזר שחקן אחר, זה שוב 0 הפקת לקחים משנה שעברה וזה מאכזב ומגביל אותנו מקצועית.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

אני רוצה לתבוע את עלבונם של הנגרים.
נגרות זה מקצוע יצירתי.תמיד חשבתי לשים שולחן נגרים, לקנות מקצוע( מם בקמץ) , שופין, מלחציים וכו' ולייצר כל מיני רהיטים להנאתי. אין לי מקום בבית, אז זה לא קרה.
תפסיקו להשמיץ את מקצוע הנגרות!
נגרות זו אמנות! מסי הוא נגר על!!!

שלח תגובה