מצטער שזה הורס לך את החרא שאתה שופך אבל זה מה שזה. לך תבדוק.ForeverRed כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 09:36אז שמעת.
אף אחד לא יודע מה היה.
אפילו קראתי איפשהו שה״שדרוג״ כלל בעיקר בונוסים.
זה לא רציני.
בכל מקרה, מצפה מהמועדון להיות חכם ולא צודק.
אסור להתנהל מאגו.
אם יש איזשהי דרך להוריד את השחקן מהעץ צריך להתאבד עליה. לא נמצא טוב יותר.
לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות
כל כתב עם מספרים אחרים בדמי העברה ומשכורת.ForeverRed כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 09:36אז שמעת.
אף אחד לא יודע מה היה.
אפילו קראתי איפשהו שה״שדרוג״ כלל בעיקר בונוסים.
זה לא רציני.
בכל מקרה, מצפה מהמועדון להיות חכם ולא צודק.
אסור להתנהל מאגו.
אם יש איזשהי דרך להוריד את השחקן מהעץ צריך להתאבד עליה. לא נמצא טוב יותר.
כרגע באמת אי אפשר לדעת כלום.
הדבר היחידי שידוע שהוא התאמן כרגיל כל השבוע ובאימון המסכם הודיע שהוא פצוע, כלומר הכל קרה ב2-3 ימים האחרונים.
מה יהיה הלאה? לא ברור. בספק שפורטלזה יעמדו בדרישות שלנו. אולי קבוצה אחרת תפתיע.
נקווה שיצליחו להוריד את ונטורה מהעץ גם אם זה יהיה רק בשביל העונה הזאת.
אז השדרוג הזה מביך ולא שווה כלום, זרקת כסף לפח
- Melikson24
אם כבר משדרגים אז להאריך חוזה בהתאם ואז יש סעיף
כשנותנים בונוסים וקשקושים זה לא מחזיק
כשנותנים בונוסים וקשקושים זה לא מחזיק
נערך לאחרונה על ידי שיש ב 25 אוגוסט 2025, 10:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
מזל שיש את השופר של המועדון שיאמת את הפרטים.
כבודו יודע לספר מה שודרג וכמה?
גם 20 אלף דולר זה שדרוג. וגם מענק אליפות שמן.
רק שאלה שדרוגים שכפי שנכתב עוד קודם, שווים לתחת.
לוקאס היה צריך לקבל חוזה רב שנתי באיזור החצי מיליון יורו. זה היה נועל אותו פה וחוסך את כל הסאגה שמתרחשת לנו מול העיניים. אין לי ספק שזה לא קרה.
- Melikson24
מזל שיש את העלוב התורן שתמיד יהיה נגד המועדון. אין לי ספק שתתפוס את הצד הנכון.ForeverRed כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 10:14מזל שיש את השופר של המועדון שיאמת את הפרטים.
כבודו יודע לספר מה שודרג וכמה?
גם 20 אלף דולר זה שדרוג. וגם מענק אליפות שמן.
רק שאלה שדרוגים שכפי שנכתב עוד קודם, שווים לתחת.
לוקאס היה צריך לקבל חוזה רב שנתי באיזור החצי מיליון יורו. זה היה נועל אותו פה וחוסך את כל הסאגה שמתרחשת לנו מול העיניים. אין לי ספק שזה לא קרה.
לא מעניין אותי בכמה שודרג. זה לא היה חד צדדי מהמועדון והשחקן הסכים.
זיינתם את השכל אתמול על שדרוג - קיבל שדרוג ולמרות זאת עושה שביתה איטלקית. רק אידיוט יחשוב ששדרוג, כל שדרוג, יגרום לשחקן עם אופי כזה לקבל דחיית הצעה.
לחלק חצי מיליון יורו לכל שחקן שעשה עונה טובה אתה יכול מהכסף שלך. אני מרשה לעצמי להמר שאדם מוצלח שיודע הכל כמוך יושב על כמה מיליונים.
אל תשכח לבכות כשיעלו לך את מחיר המנוי ב20 שקל.
נערך לאחרונה על ידי Melikson24 ב 25 אוגוסט 2025, 10:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
מ.ש.לMelikson24 כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 10:17מזל שיש את העלוב התורן שתמיד יהיה נגד המועדון. אין לי ספק שתתפוס את הצד הנכון.
לא מעניין אותי בכמה שודרג. זה לא היה חד צדדי מהמועדון והשחקן הסכים.
לחלק חצי מיליון יורו לכל שחקן שעשה עונה טובה אתה יכול מהכסף שלך. אני מרשה לעצמי להמר שאדם מוצלח שיודע הכל כמוך יושב על כמה מיליונים.
אל תשכח לבכות כשיעלו לך את מחיר המנוי ב20 שקל.
וואו כולם פה כל כך חכמים שהכל בעיניכם עלוב, מביך ולא ראוי. מדהים.
אולי תפתחו חברת ייעוץ להכל בערך? בטוח שמשפ' ברקת תיעזר בידע והניסיון הרב שלכם ולא רק... אולי בעוד תחומים...
וואלה איזה ליצנות נהייתה מהפורום הזה, אם יש משהו שבאמת צריך לכתוב עליו מביך זה זה.
קצת צניעות
* ההודעה כמובן נכתבה בכלליות אבל די ברור למי מכוונת, מי שמרגיש שאליו כנראה שצודק.
אולי תפתחו חברת ייעוץ להכל בערך? בטוח שמשפ' ברקת תיעזר בידע והניסיון הרב שלכם ולא רק... אולי בעוד תחומים...
וואלה איזה ליצנות נהייתה מהפורום הזה, אם יש משהו שבאמת צריך לכתוב עליו מביך זה זה.
קצת צניעות
* ההודעה כמובן נכתבה בכלליות אבל די ברור למי מכוונת, מי שמרגיש שאליו כנראה שצודק.
רק אהבה תנצח...
- Melikson24
nitsande כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 10:24וואו כולם פה כל כך חכמים שהכל בעיניכם עלוב, מביך ולא ראוי. מדהים.
קצת צניעות

עזוב נו יש פה אנשים שחיים בפוטבול מנג'ר.nitsande כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 10:24וואו כולם פה כל כך חכמים שהכל בעיניכם עלוב, מביך ולא ראוי. מדהים.
קצת צניעות
במקום להתרווח לאחור ולהנות מהאימפריה שנהיינו רק עסוקים בלקטר.
ביקורת זה דבר חיובי וחשוב, אבל בתקופה כזו ש90% טוב רק לבקר כל צעד ושעל של המועדון ולחפש בציציות זה לא פחות מהזיה.
זה משנה את כל עמדת המיקוח שלך מול השחקן, גם באורך רוח שיש לך להתמודד עם שטויות כאלה וגם בהקשר של פנייה שלו חלילה לאופ״א (כי מה אתה רוצה? הרגע חתמת). בנוסף אתה יכול בתוך החוזה לדון במסגרת זמנים ובמחירים להעברה.Melikson24 כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 10:02ואם היה מאריך בעונה אחת איך זה משנה את הסיטואציה?הרי הוא לא בשנת חוזה.
אשמח להסבר ולא לסיסמאות.
אני בהלם שאני צריך בכלל להסביר למה לשלם תוספת כסף בלי לקבל שום דבר בתמורה זה מהלך לא חכם
לא הייתי קובע שהתוספת כסף היא תמורת כלום.dor69 כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 10:53זה משנה את כל עמדת המיקוח שלך מול השחקן, גם באורך רוח שיש לך להתמודד עם שטויות כאלה וגם בהקשר של פנייה שלו חלילה לאופ״א (כי מה אתה רוצה? הרגע חתמת). בנוסף אתה יכול בתוך החוזה לדון במסגרת זמנים ובמחירים להעברה.
אני בהלם שאני צריך בכלל להסביר למה לשלם תוספת כסף בלי לקבל שום דבר בתמורה זה מהלך לא חכם
אלונה זו בעלים של מילה, גם עם כנאען נניח לצורך הדוגמה היא לא הייתה מוכנה להכניס לו סעיף שחרור אבל נתנה לו הבטחה שלא תעמוד בדרכו, ככה שהאינטרס של שני הצדדים נשמר.
לא מופרך שונטורה קיבל איזה מענק תמורת הסכמה שהוא לא עוזב בחלון הנוכחי. מאמין שזה גם מה שקרה כי יש לנו עוד הרבה כאבי ראש לטפל בהם.
בסוף גם אם היה שדרוג וגם אם לא הוא בחר לעשות לנו אלחמיד ולדפוק ברז כמה שעות לפני המשחק ולהרוס את השם שלו, אלונה לא התקפלה במחיר אז ונקווה שכך גם היום.
בטח שזה תמורת כלום.Itay כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 11:05לא הייתי קובע שהתוספת כסף היא תמורת כלום.
אלונה זו בעלים של מילה, גם עם כנאען נניח לצורך הדוגמה היא לא הייתה מוכנה להכניס לו סעיף שחרור אבל נתנה לו הבטחה שלא תעמוד בדרכו, ככה שהאינטרס של שני הצדדים נשמר.
לא מופרך שונטורה קיבל איזה מענק תמורת הסכמה שהוא לא עוזב בחלון הנוכחי. מאמין שזה גם מה שקרה כי יש לנו עוד הרבה כאבי ראש לטפל בהם.
בסוף גם אם היה שדרוג וגם אם לא הוא בחר לעשות לנו אלחמיד ולדפוק ברז כמה שעות לפני המשחק ולהרוס את השם שלו, אלונה לא התקפלה במחיר אז ונקווה שכך גם היום.
בפועל לפי מה שאתם אומרים השחקן שודרג והבלגן עדיין קרה. במידה והדיל שאתה מתאר היה עובד וזה אכן בונוס תמורת הישארות בחלון הנוכחי אתה פשוט דוחה את הבעיה לזמן פחות נוח לך שבו אתה גם תקבל פחות במחיר.
מילה לא שווה כלום כל עוד היא לא כתובה שחור על גבי לבן בהסכם