מרצ'נדייז: חולצות, חנות, אתר, אפליקציה, שיווק ושאר ירקות
Re: מרצ'נדייז: חולצות, חנות, אתר, אפליקציה, שיווק ושאר ירקות
הנחתה של שחקן משמעותי אחד בימים הקרובים תשנה את כל התמונה והמנויים ייחטפו. אלונה צריכה להקשיב לרחשי הקהל שאומר לה בעצם שהסגל בינוני ולא תחרותי מול המכביות. צריך שובר שיוויון נוסף או שניים, קנאגווה לא מספיק.
מזכיר לכם שהקהל הצביע ברגליים כבר בעונה הקודמת והרבה אוהדים בכלל לא הגיעו למשחקים למרות שהיו מנויים בגלל הכדורגל הירוד וחוסר התחרות...
מזכיר לכם שהקהל הצביע ברגליים כבר בעונה הקודמת והרבה אוהדים בכלל לא הגיעו למשחקים למרות שהיו מנויים בגלל הכדורגל הירוד וחוסר התחרות...
ואתם יודעים מה?
כדורגל טוב היום במשחק גם יקפיץ את חידוש המנויים.
כדורגל טוב היום במשחק גם יקפיץ את חידוש המנויים.
מאלו שאני מכיר שלא חידשו כרגע (כולל אני +2) אף אחד ממי שמתעכב בכוונה לא מתכוון לא לחדש בכלל. נתנו עד ה15.08, מנוי יהיה ב15.08.Red Tiger כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 06:06אי חידוש מנוי הוא צעד קיצוני ששמור בדרכ לסיטואציה בה אתה רוצה לראות את הבעלים בחוץ וזאת הדרך שלך להראות לו.
זה קרה בהפועל תא,ביתר ים וגם הפועל בש.
ככה מסתכל על זה בעלים,זה האופן שבו הוא רואה את הדברים.
אני לא רואה סיטואציה שמחדשים כאן עוד 8000 מנויים בזמן כל כך קצר,לא מאמין שאפילו חצי מזה יחדשו.
בוא נצא מנק׳ הנחה שיחדשו בסהכ בין 6000 ל7000,זה מכה למועדון ולאלונה ברמה האישית וככה היא גם תסתכל על זה ולמען האמת אני אבין אותה.
אי חידוש מנוי הוא לא אופציה אף פעם אבל כמו שהבעתי אמון מוחלט במשך המון שנים עם חידוש בשעתיים הראשונות ככה מותר לי להביע מורת רוח עם חידוש בשעתיים האחרונות ולמעשה זאת הדרך היחידה שלי למחות על צורת ההתנהלות כי כמובן שאחדש את מנוי הבית והחוץ שלי ואסע לעודד איפה שצריך כרגיל.
לא מסכים איתך. בסוף אנשים יחדשו ואף אחד לא רוצה להראות את הדרך החוצה לאלונה.Red Tiger כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 06:06אי חידוש מנוי הוא צעד קיצוני ששמור בדרכ לסיטואציה בה אתה רוצה לראות את הבעלים בחוץ וזאת הדרך שלך להראות לו.
זה קרה בהפועל תא,ביתר ים וגם הפועל בש.
ככה מסתכל על זה בעלים,זה האופן שבו הוא רואה את הדברים.
אני לא רואה סיטואציה שמחדשים כאן עוד 8000 מנויים בזמן כל כך קצר,לא מאמין שאפילו חצי מזה יחדשו.
בוא נצא מנק׳ הנחה שיחדשו בסהכ בין 6000 ל7000,זה מכה למועדון ולאלונה ברמה האישית וככה היא גם תסתכל על זה ולמען האמת אני אבין אותה.
מה שכן אם באמת (ואני אופתע מאוד) לא יחדשו בין 10-11 אלף אז אלונה מאוד צריכה להיות מודאגת גם באופן אישי. אם אתה מגיע למצב שאלפים לא מחדשים יש פה בעיה שכדאי שיבדקו אותה במקום להאשים את כל העולם!
זאת תהיה אמירה ברורה של הקהל שהוא פשוט לא מאמין באין פרויקט הזה. שוב, אני עדיין חושב שהרוב המוחלט יחדשו,
בעיקר בשביל לשמור על הכיסא בטרנר. אם זה היה ללא מושבים שמורים בלי ספק שהיינו בבעיה והמון לא היו ממהרים לחדש.
מה שהקהל עושה כרגע זה לנסות להעיר במעט את האחראים. אני רואה בזה צעד חשוב ומשמעותי לעתיד המועדון, תראו את זה באור חיובי!
לקהל אכפת והוא מעביר מסר בצורה הכי מכובדת שיש. עד ה-15 לחודש כמעט כולם יחדשו. גג 1000 לא.
אם נרד למספרים האלה מ-12 אלף מנויים וסולד אאוט יש רק אחת אשמה.
עם עובדות אי אפשר להתווכח וגם לא עם הרוב. יש פה נורה אדומה למועדון.
הרוב יחדשו אבל אם ההתנהלות תימשך ככה הקהל לא מטומטם ובקיץ הבא זו תהיה המכה האמיתית.
מקווה שלא נגיע לזה
אולי יש כאלה שרוצים לשנות מיקום, ובונים על כמות החידושים הנמוכה מה שיאפשר מציאת מציאות
הצלחתי לקנות מנוי סוף סוף
לראות אותו באפליקציה - טרם
לראות אותו באפליקציה - טרם
- Melikson24
- Title: CrazyRed
המנוי יתעדכן באפליקציה לקראת תחילת הליגה.
נדמה לי שגם בעונה שעברה זה היה ככה.
נדמה לי שגם בעונה שעברה זה היה ככה.
רן יקירי ,
בעונה שעברה יצאנו למחנה עם סגל מלא , קיבלנו פצצה בטוטו , הוחלפו שחקנים במהלכי בזק , ההתחלה הייתה רעה , ההמשך היה טוב , והפינאלה הייתה רעה מאוד .
את הכסף אלונה שמה - לפני הטוטו , אחרי הטוטו ובינואר .
מה היא קשורה לחוסר ההצלחה המקצועי ?
הצוות קיבל כל מה שרצה בכל שלב וגם בוצעו שינויים/תיקונים מהירים שלא היו קורים במועדונים אחרים .
יש דברים שאני כן יכול להסכים איתך שיש בעיות בהתנהלות .
אבל בצד המקצועי ? וואלה לא יודע .
השיח והביקורת מזמן לא בונים .
הם יותר מזלזלים , רעילים , מלאי השערות ופרשנויות ..
זה נהיה אופנתי לרדת על הקבוצה לא משנה מה היא עושה .
על הרבה דברים מגיע למועדון שיורדים עליו .
אבל הכל כבר נהיה מלא ביקורת והשיח מזמן חצה את גבולות הטעם הטוב ותעשה בסביבה שלך ניסוי קטן ותחזור אליי :
תשאל - האם אתה רואה משהו טוב בהפועל ב"ש ?
רק שליליות תמצא .
אז איך אתה מצפה שיגיעו למגרש וירימו את הקבוצה כשקשה לה אם לא מאמינים בה ? הייאוש נהפך ליותר נוח .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
4 לב אדום כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 12:41רן יקירי ,
בעונה שעברה יצאנו למחנה עם סגל מלא , קיבלנו פצצה בטוטו , הוחלפו שחקנים במהלכי בזק , ההתחלה הייתה רעה , ההמשך היה טוב , והפינאלה הייתה רעה מאוד .
את הכסף אלונה שמה - לפני הטוטו , אחרי הטוטו ובינואר .
מה היא קשורה לחוסר ההצלחה המקצועי ?
הצוות קיבל כל מה שרצה בכל שלב וגם בוצעו שינויים/תיקונים מהירים שלא היו קורים במועדונים אחרים .
יש דברים שאני כן יכול להסכים איתך שיש בעיות בהתנהלות .
אבל בצד המקצועי ? וואלה לא יודע .
השיח והביקורת מזמן לא בונים .
הם יותר מזלזלים , רעילים , מלאי השערות ופרשנויות ..
זה נהיה אופנתי לרדת על הקבוצה לא משנה מה היא עושה .
על הרבה דברים מגיע למועדון שיורדים עליו .
אבל הכל כבר נהיה מלא ביקורת והשיח מזמן חצה את גבולות הטעם הטוב ותעשה בסביבה שלך ניסוי קטן ותחזור אליי :
תשאל - האם אתה רואה משהו טוב בהפועל ב"ש ?
רק שליליות תמצא .
אז איך אתה מצפה שיגיעו למגרש וירימו את הקבוצה כשקשה לה אם לא מאמינים בה ? הייאוש נהפך ליותר נוח .
אני לא מדבר רק על מוכנות סגל בשלב מוקדם יותר, בהחלט זה גם אחד מהדברים אבל.
ותראו מה אתם עושים, אני רואה פה כל פעם את ההודעות האלה של "עונה שעברה היינו עם סגל סגור ותראו מה קרה".
בואו, אתם לוקחים עונה אחת, פעם ראשונה בהיסטוריה אולי שסגרנו כמעט סגל לפני המחנה ולוקחים את זה כמשהו מייצג שתמיד אם נהיה מוכנים מראש נקרוס.
אמרתי כבר תן לי 20 עונות של סגל מראש ואנחנו ב-15 מהם עושים עונה קטלנית. אבל אין קשר בזה שאתה סוגר סגל מוקדם לבין הצלחה. זה לא שחור או לבן.
אתה חייב להביא איכות, כשאין איכות אל תצפה לקסמים. בוודאות שלא הגיעו השחקנים מטופ הרשימה שרצו, כן הגיעו מתחתית הרשימה וחלק גם הובאו לצוות על הראש (אני אומר בביטחון של 100%).
אבל טחנו את הנושא הזה אין לי כוח שוב להיכנס לזה. בשורה התחתונה מצפה להתנהלות חכמה יותר ונכונה, נתחיל מזה שיביאו שחקנים לעמדות החסרות ורצוי שיהיו איכותיים.
התנהלות נכונה זה להגיע טוב לאירופה, עם שחקנים בכל העמדות ולא לעבור שלבים ואז להביא. כן אפשר להביא מקום אחד או שניים לחיזוק אחרי שהכרת יותר את הסגל ואת הצרכים.
היום ישבו 3 זרים בספסל! רק דמיינו איך ההרכב היה נראה עם 3 זרים קטלניים במקומם. לגבי השליליות, המועדון הביא את זה על עצמו לא הקהל. כשהמועדון פעל נכון הוא קיבל את כל השבחים שבעולם!
כנ"ל אלונה, אל תשכחו שהפכנו אותה למלכת המדבר וכל משחק הייתה מגיעה לשער 5 בוסרמיל ומקבלת עידוד שלא מבייש את גדול השחקנים בהיסטוריה שלנו. מה שמגיע מגיע, גם בצד ההפוך.
- ForeverRed
יש לי כמה מנויים.
החלטתי לבדוק את המערכת החדשה כדי לא להסתבך ברגע האחרון.
בלינק לעדכון פרטים, המשתמש ״לא קיים״.
בלינק לחידוש, כתובת המייל ״משויכת ליותר ממנוי אחד״.
בניסיון ליצירת סיסמא חדשה לא מתקבל אף מייל למרות שאמור להישלח כזה.
מה זה השוק הזה?
מה זאת השכונה הזאת?
למה אני אמור לבזבז שעה בהמתנה בטלפון לשפע כדי לקבל מענה בשנת 2024?
ואז מתפלאים שאנשים לא מחדשים מנויים.
מה זה השוק הזה?
מה זאת השכונה הזאת?
כבר שבוע אני בהתנהלות מול שפע לסדר את התקלות שתיארת עבור 4 מנויים שעל שמי.ForeverRed כתב: ↑10 אוגוסט 2024, 12:05יש לי כמה מנויים.
מה זה השוק הזה?
מה זאת השכונה הזאת?
עד כה הצלחתי לסדר מנוי אחד בלבד, מתסכל.