בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אריק כתב:
אני הראשון שרוצה לראות אותו חלק מהמועדון, אבל אני לא חושב שהוא ובכר משדרים על אותו גל.
בכר מחפש מישהו שיתעסק הרבה בוידאו, בניתוחים, מערכים ועוד.
אופיר מתאים יותר למחלקת הנוער, שם אני לא רואה כוכבים.
מאיפה אתה יודע שאופיר לא יכול להתעסק עם וידאו?
ואגב אופיר אימן את הקבוצה הבוגרת של ראשון לציון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אריק כתב:
אני הראשון שרוצה לראות אותו חלק מהמועדון, אבל אני לא חושב שהוא ובכר משדרים על אותו גל.
בכר מחפש מישהו שיתעסק הרבה בוידאו, בניתוחים, מערכים ועוד.
אופיר מתאים יותר למחלקת הנוער, שם אני לא רואה כוכבים.
אני דווקא חושב שאופיר חיים הוא מסוג האנשים שמתאימים לסגנון שבכר חיפש עד כה כשהוא החתים עוזר מאמן (מימר ונימני).
צעיר בגיל, רעב להצליח, שחקן עבר, ולדעתי גם הרזומה של אופיר עד עכשיו הוא מצוין, עם זאת מה שאולי יפריע זאת העובדה שלפחות כרגע אופיר גם מתפקד כסוכן אמנים (בעבר רותם כהן, כרגע דנה לפידות) ונשאלת השאלה האם הוא מסוגלת לתפקד כעוזר מאמן במשרה מלאה.

הפרסומים האחרונים הם שנוסבאום מכפר סבא (במידה ויפרוש מכדורגל) הוא המועמד המוביל, ויש כאלה שגם רומזים על גיא צרפתי לאור הקשר החם בינו לבין בכר.

בכל מקרה, סומך על בכר בעיניים עצומות, בטוח שידע לבצע את הבחירה הטובה ביותר.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 25,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הפיסקה האחרונה כ"כ מרגשת...

אין ספק שזכינו בענק!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

שמעון א כתב:הפיסקה האחרונה כ"כ מרגשת...

אין ספק שזכינו בענק!
+1

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כמה נקודות על ברק בכר אחרי המשחק הנפלא מבחינה טקטית מול אולימפיאקוס:

1. כמה חשוב שיש לנו מאמן שמרגיש את השחקנים.
אחרי אחד מהמשחקים במחנה אימון שבהם סוארס הציג יכולת לא טובה וזה הרגיש שהראש שלו לא כאן, היו אוהדים רבים (גם אני, מודה בכך) שחשבו שהראש של סוארס כבר לא בקבוצה, ושלמשחקים באירופה צריך לעלות עם ויטור וטאהה.
בכר הרגיש את סוארס, בטח בו, והפך אותו לבאנקר הכי גדול בהגנה, כשהוא הבלם היחידי שפתח בכל שלושת המשחקים באירופה.
סוארס החזיר לו עם שני משחקים ראשונים טובים ועם משחק שלישי ענק כשהוא השחקן הכי טוב במגרש.

2. כמה חשוב שיש לנו מאמן שיודע לשמור על שחקנים רעבים גם אם הם לא זוכים להרבה דקות.
וובה בראון הגיע בינואר והיה אמור להיות שחקן שמקבל לא מעט דקות אצלנו. בפועל הוא דווקא קיבל מעט דקות. ועדין, בכל פעם שבראון מקבל דקות, הוא עולה לשחק בטירוף, משאיר את כל מה שיש לו במגרש ומשחק בכל פעם, לא משנה כמה דקות הוא מקבל, כאילו אלה הדקות הכי חשובות בקרירה שלו.
גם אתמול, בראון עלה עם רעב להוכיח את עצמו והיה מהשחקנים הבולטים במגרש.
לא אשכח את המרמור של הספסל בתקופת אלישע, כשכל שחקן שלא קיבל דקות עלה לשחק בחוסר חשק והציג ירידה חדה ביכולת. אצלנו, גם כשאלה היו בן תורג'מן, מתן אוחיון ולואי טאהה בזמנו, וכמובן וובה בראון, ראינו מחויבות ורעב של שחקני הספסל, ועל זה מגיע קרדיט גדול לבכר.

3. כולנו דיברנו כל כך הרבה על החולשה של המגינים שלנו. גם הסקאוטים היוונים הדגישו את הנקודה הזאת.
בא ברק בכר, הראה גמישות מחשבתית, עשה שינוי טקטי ועבר למערך של 3 - 5 - 2, והצליח להחביא במשחק הכי קשה שלנו בשנים האחרונות את שני המגינים שלנו.
בפעם השנייה בהודעה ההזאת, חייב לציין את ההבדל הגדול מאלישע המקובע, ואת החשיבה המודרנית של בכר שלא פוחד לשנות מערכים וטקטיקה ובעיקר עושה זאת בצורה כל כך מקצוענית שזה הרגיש כאילו אנחנו משחקים 3 - 5 - 2 לאורך שנים.

להוריד את הכובע בפני ברק בכר, לא פחות.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

יש הרגשה כזאת שעם ברק בכר הכל אפשרי.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

מדהים אותי כמה הוא טוב רק שישאר הרבה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הוא מרגיש את המשחק, יודע להוציא מכל שחקן את המיטב.
הוא צופה מהלכים, והכי חשוב - נשאר עירני לאורך כל המשחק ולא הולך לשבת על הספסל כאילו הוא בפנסיה. המאמנים שחיים כל דקה מהמשחק, הם האלו שבסופו של דבר המצליחנים ביותר.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

Sir Alex Ferguson כתב:כמה נקודות על ברק בכר אחרי המשחק הנפלא מבחינה טקטית מול אולימפיאקוס:

אחרי אחד מהמשחקים במחנה אימון שבהם סוארס הציג יכולת לא טובה וזה הרגיש שהראש שלו לא כאן, היו אוהדים רבים (גם אני, מודה בכך) שחשבו שהראש של סוארס כבר לא בקבוצה, ושלמשחקים באירופה צריך לעלות עם ויטור וטאהה.
בכר הרגיש את סוארס, בטח בו, והפך אותו לבאנקר הכי גדול בהגנה, כשהוא הבלם היחידי שפתח בכל שלושת המשחקים באירופה.
סוארס החזיר לו עם שני משחקים ראשונים טובים ועם משחק שלישי ענק כשהוא השחקן הכי טוב במגרש.

2. כמה חשוב שיש לנו מאמן שיודע לשמור על שחקנים רעבים גם אם הם לא זוכים להרבה דקות.
וובה בראון הגיע בינואר והיה אמור להיות שחקן שמקבל לא מעט דקות אצלנו. בפועל הוא דווקא קיבל מעט דקות. ועדין, בכל פעם שבראון מקבל דקות, הוא עולה לשחק בטירוף, משאיר את כל מה שיש לו במגרש ומשחק בכל פעם, לא משנה כמה דקות הוא מקבל, כאילו אלה הדקות הכי חשובות בקרירה שלו.
לא אשכח את המרמור של הספסל בתקופת אלישע, כשכל שחקן שלא קיבל דקות עלה לשחק בחוסר חשק והציג ירידה חדה ביכולת. אצלנו, גם כשאלה היו בן תורג'מן, מתן אוחיון ולואי טאהה בזמנו, וכמובן וובה בראון, ראינו מחויבות ורעב של שחקני הספסל, ועל זה מגיע קרדיט גדול לבכר.

3. כולנו דיברנו כל כך הרבה על החולשה של המגינים שלנו. גם הסקאוטים היוונים הדגישו את הנקודה הזאת.
בא ברק בכר, הראה גמישות מחשבתית, עשה שינוי טקטי ועבר למערך של 3 - 5 - 2, והצליח להחביא במשחק הכי קשה שלנו בשנים האחרונות את שני המגינים שלנו.
בפעם השנייה בהודעה ההזאת, חייב לציין את ההבדל הגדול מאלישע המקובע, ואת החשיבה המודרנית של בכר שלא פוחד לשנות מערכים וטקטיקה ובעיקר עושה זאת בצורה כל כך מקצוענית שזה הרגיש כאילו אנחנו משחקים 3 - 5 - 2 לאורך שנים.

אני לא רגיל, אבל אני פשוט מסכים עםם כל מילה!
כל כך מדויק.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Sir Alex Ferguson כתב:כמה נקודות על ברק בכר אחרי המשחק הנפלא מבחינה טקטית מול אולימפיאקוס:

+1
מאמן ענק.
כתבתי זאת מוקדם יותר היום, גם אני פקפקתי במחויבות של סוארס ואכלתי את הכובע.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

אל

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ברק בכר ענק!
פשוט מוכיח את עצמו כל פעם מחדש.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

חברים זה מאמן גאון אני לא צוחק הוא פשוט נכס.
אם סוזה אחרי עונה טובה במכבי בפיורנטינה אני לא מבין מה יש לו שלברק אין חוץ מהפריזורה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

עצום.
איפה הקבוצה של אלישע ואיפה הקבוצה של היום.

שלח תגובה