תומאש פקהארט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: תומאס פקהארט: על פי דיוויחים ביוון; ישחק בב"ש

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב: באותה הזדמנות אתה מוזמן לשאול את בכר גם מה הסיבה שלוסיו הוחתם לשלוש שנים, או שאני אחסוך לך את הזמן ואענה בעצמי.
כי האמינו בו. כי חשבו שהוא ייתן הרבה יותר ממה שנתן בפועל. כי למרות שהוא היה בסדר, במועדון ציפו להרבה יותר.
אז כן, חיפשו שחקן עם אופי נוח. וכן, הוא עלה "רק" 200 אלף ולא 500. זה לא אומר שמראש הביאו שחקן, ועוד זר, מתוך ידיעה שיהיה בינוני.
לקחו הימור, לא הצליח. לשמחתנו יש סגל מספיק רחב שמאפשר מרחב תמרון.

לשם ההבהרה רק אוסיף שאני לא חושב שלוסיו הוא זר למקצוע. גם לא שהוא כישלון גדול. אבל כן משוכנע שהציפיות ממנו היו אחרות.
עובדה, שנה עברה וחזרנו לאותה נקודה.
אנחנו ממש לא באותה נקודה.
בוא אני אזכיר לך למקרה ששכחת:
את הקיץ שעבר התחלנו עם שלושה חלוצים: אחד שחקן העונה החולפת, אחד שסיפק מספרים יפים ושערים חשובים בתור חלוץ מחליף רוב העונה, ועוד אחד שהגיע בינואר ולא הספיק לתרום מספיק בגלל פציעות כאלו ואחרות, אך היה בו אמון שיוכל לתרום גם הוא.
הייתה תמימות דעים שבסך הכל מצבנו לא רע בעמדה הזו ושיש על מי לסמוך. נקודות התורפה שסומנו ע"י רובנו היו דווקא המגנים וראדי.

את הקיץ הזה אנחנו פותחים עם אותם שלושה- שהר שקיבל אשראי כחלוץ הבכיר ולא ממש עמד בציפיות, גדיר שהמשיך להיות כשיר שבוע כן חודשיים לא, וברדה שגם סבל מפציעות רבות וכבר לא ממש מהווה פקטור.
הפעם ברור מעבר לכל ספק שזו נקודת התורפה הכי גדולה בקבוצה.

לנסיבות של אז, לוסיו התאים. אף אחד לא חשב שברדה וגדיר יתרמו כל כך מעט וששהר ייעלם ברוב המשחקים.
בנסיבות של היום, צריך תותח.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:
אנחנו ממש לא באותה נקודה.
בוא אני אזכיר לך למקרה ששכחת:
את הקיץ שעבר התחלנו עם שלושה חלוצים: אחד שחקן העונה החולפת, אחד שסיפק מספרים יפים ושערים חשובים בתור חלוץ מחליף רוב העונה, ועוד אחד שהגיע בינואר ולא הספיק לתרום מספיק בגלל פציעות כאלו ואחרות, אך היה בו אמון שיוכל לתרום גם הוא.
הייתה תמימות דעים שבסך הכל מצבנו לא רע בעמדה הזו ושיש על מי לסמוך. נקודות התורפה שסומנו ע"י רובנו היו דווקא המגנים וראדי.

את הקיץ הזה אנחנו פותחים עם אותם שלושה- שהר שקיבל אשראי כחלוץ הבכיר ולא ממש עמד בציפיות, גדיר שהמשיך להיות כשיר שבוע כן חודשיים לא, וברדה שגם סבל מפציעות רבות וכבר לא ממש מהווה פקטור.
הפעם ברור מעבר לכל ספק שזו נקודת התורפה הכי גדולה בקבוצה.

לנסיבות של אז, לוסיו התאים. אף אחד לא חשב שברדה וגדיר יתרמו כל כך מעט וששהר ייעלם ברוב המשחקים.
בנסיבות של היום, צריך תותח.
גם לפני שנה היו כאן לא מעט משתמשים (ואני ביניהם) שטענו שחייבים להנחית חלוץ ברמה גבוהה.
תלך אחורה ותראה בעצמך.

על הטיעונים העיקריים שלי לא הגבת.
ושוב, גם אם השיקול לא היה לגמרי מקצועי, יכולנו למצוא משהו טוב יותר.

עזוב, זה ויכוח עקר.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

כמה חפירות.... על המזל שלנו מחר עפים והוא לא מגיע....

סמל אישי של משתמש
shacharb
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי shacharb »

simply-red כתב:כמה חפירות.... על המזל שלנו מחר עפים והוא לא מגיע....

עמה יעמיק :כרטיס אדום:
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

לפי כמות העמודים בנושא הזה הוא כנראה יחתום, ע"ע קוואנקה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שיש כתב:לפי כמות העמודים בנושא הזה הוא כנראה יחתום, ע"ע קוואנקה
אם זה המדד, אצילי כבר צריך להיות הקפטן שלנו

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

moki כתב:
לוחם חופש הביטוי אתה תאמין לי אחי..
התגובה שלך היא באר שבעית טיפוסית.. הכל שחור או לבן, אין אמצע..
נו באמת אחי כאילו התכוונתי שצריך להשתחוות לבכר כל בוקר ולבנות פסל של אלונה בחצר (למרות שזה אחלה רעיון)..
ברור שאפשר להביע דעה ולחלוק על החלטות המועדון, אבל איך אתה יכול להתנגד לשחקן שאין לך שום ידע אמיתי עליו חוץ מכמה שורות סטטיסטיות שלא מספרות כלום על האופי של בן אדם, החיבור שלו עם הקבוצות בהן שיחק, סגנון הקבוצות ועוד אלף משתנים.. אם היית בא ואומר אני רואה את השחקן משחק כבר כמה שנים ומביע דעה זה לגיטימי לגמרי.
עכשיו בגלל שרוב האנשים פה לא באמת יודעים עליו הרבה(כמוני), אני לא מבין מאיפה היומרנות לדעת יותר טוב מבכר שעוקב אחריו המון זמן ומתעקש עליו ושחי את הקבוצה יום יום, מילא הוא היה מפשל אבל בנתיים הוא מצליח ב-99% הדברים שהוא עושה(עמה יעמיק).. לחלוק על החלטה כזאת מבלי ידע זאת בורות..
יש לנו קטע כזה בתור אוהדי באר שבע להיות חרדתיים.. הטוב הזה קרה כל כך מהר שאנחנו כל כך מפחדים לחזור לרגשות האכזבה מפעם אז אנחנו אוכלים סרטים על כלום..

משתדל לשמור על סטטוס קוו ;)
מוקי, ניסחת בול למה אני רק מחכה לפתיחת העונה ונעילת אשכול מלפופונים. האשכול הכי אוברייטד בתולדות הפורומים

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

Sir Alex Ferguson כתב:זכותו של כל אחד לכתוב את דעתו כל עוד היא לא פוסלת דעות של אחרים או עוברת על חוקי הפורום.
מי שלא מעוניין לקרוא, יכול תמיד לדפדף הלאה.

גם אם יש למישהו את הגרסא הניסיונית/זמנית של wyscout (הגרסא המלאה אגב לא זולה בכלל), זה עדין לא אומר שהוא יכול לדעת על שחקן כמו שהמועדון יודע, בטח שחקן כמו פקהארט שבמועדון עוקבים אחריו כבר תקופה ארוכה מאוד.
גם אם יש למישהו את התוכנה המלאה, האם הוא ראה את כל הדקות ששיחק בשנים האחרונות החלוץ הצ'כי כמו שהמועדון ראה? האם הוא התייעץ עם סקאוטים מיוון, גרמניה וצ'כיה (יש לחברת wyscout כנסים בינלאומיים שבהם הסקאוטים נפגשים, מדברים ומחלקים פרטים אישים אחד לשני במקרה ויצטרכו בעתיד) כמו שהמועדון עשה?
האם הוא שלח איש מקצוע מטעמו שיראה אותו בלייב בשנה שעברה בזמן משחק של הקבוצה שלו?
האם בדקתם גם דרך תוכנות נוספות נתונים על השחקן (כמו כמה הזדמנויות הוא צריך כדי לכבוש)?
האם הוא ערך דו"ח מלא ומפורט על השחקן כמו שהמועדון עשה?

כשהודיעו שמוותרים על סוארס בקיץ שעבר בשביל ויטור, גם אני פניתי לסקאוט של המועדון ואמרתי לו שלדעתי זה טעות, ולא מבין למה מביאים את הויטור הזה (שאז אף אחד לא הכיר) במקום ככל הנראה הבלם הזר הכי גדול שלבש את החולצה שלנו (עד שויטור כמובן הגיע).
התשובה שקיבלתי הייתה שאם ויטור לא היה שדרוג לעומת סוארס לא היו מביאים אותו.
אני שתקתי אבל חשבתי לעצמי שברור שזה מה שיגידו ושאני עדין לא רגוע.
ואז הגיע ויטור, והבנתי שצריך לתת קרדיט למועדון שלנו בנוגע לשחקנים הזרים כי לפני שחותם כאן שחקן זר הם עושים עבודת עומק ברמה אחרת, לעקוב אחרי פקהארט במשך שנה זה התנהלות שחייבים לתת לה קרדיט, לפחות בהתחלה עד שנראה את השחקן בעצמנו ונחליט האם אנחנו מחזיקים ממנו או לא.
אמת ויציב, רק שכחת לציין את הבירור שעושין (ככל שניתן) על אופי השחקן והחומר האנושי שמגיע לקבוצה. אנשים נוטים לזלזל או להמעיט בחשיבות העניין, בשעה שזה פרמטר לא פחות חשוב מכל תכונה בהיבט מקצועי אחר. בליגה שבה יש הגבלת זרים זה חשוב שבעתיים; אם לשחקן זר אין את המנטליות הנדרשת בכדי להשתלב ואשכרה לשפר קבוצה או לחילופין אופי בעייתי ועו', מספר השערים שכבש הופך ללא רלוונטי בעליל.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

ForeverRed כתב: באותה הזדמנות אתה מוזמן לשאול את בכר גם מה הסיבה שלוסיו הוחתם לשלוש שנים, או שאני אחסוך לך את הזמן ואענה בעצמי.
כי האמינו בו. כי חשבו שהוא ייתן הרבה יותר ממה שנתן בפועל. כי למרות שהוא היה בסדר, במועדון ציפו להרבה יותר.
אז כן, חיפשו שחקן עם אופי נוח. וכן, הוא עלה "רק" 200 אלף ולא 500. זה לא אומר שמראש הביאו שחקן, ועוד זר, מתוך ידיעה שיהיה בינוני.
לקחו הימור, לא הצליח. לשמחתנו יש סגל מספיק רחב שמאפשר מרחב תמרון.

לשם ההבהרה רק אוסיף שאני לא חושב שלוסיו הוא זר למקצוע. גם לא שהוא כישלון גדול. אבל כן משוכנע שהציפיות ממנו היו אחרות.
עובדה, שנה עברה וחזרנו לאותה נקודה.
זה מבוסס על סמך תחושה פרטית שלי בלבד, אבל נראה שאחרי ויטור נפתח התיאבון במועדון והבינו כמה זר מעל הליגה הוא כלי נשק משמעותי. לוסיו הוא אחלה "נפילה", הכל מסתכם במה אתה מצפה משחקן. הוויתור על הובאן לדעתי נבע מאותו שינוי תפיסה.
לי אין ספק בכלל שאם הם ישראלים או שלחילופין אין הגבלת זרים, שניהם ממשיכים פה בכיף.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אתם שוכחים משהו אחד לגביי לוסיו, אלמלא הפציעה של ויטור הוא היה נשאר בינואר ואולי הוא היה כובש עוד שערים ומי יודע אולי הוא היה נשאר פה גם העונה.
הבעיה הייתה שהוא הושאל לאשדוד ונכשל שם, ולא משנה מה הסיבה לכישלון שם , בגלל הכישלון שלו הולכים על חלוץ אחר וטוב יותר.
זה לפחות דעתי מאיך שאני רואה את הדברים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

bs war כתב:
אם זה המדד, אצילי כבר צריך להיות הקפטן שלנו
זה עובד רק עם זרים

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מוגילבסקי: השחקן יחתום אם באר שבע תעבור שלב.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

RedBend כתב: אמת ויציב, רק שכחת לציין את הבירור שעושין (ככל שניתן) על אופי השחקן והחומר האנושי שמגיע לקבוצה. אנשים נוטים לזלזל או להמעיט בחשיבות העניין, בשעה שזה פרמטר לא פחות חשוב מכל תכונה בהיבט מקצועי אחר. בליגה שבה יש הגבלת זרים זה חשוב שבעתיים; אם לשחקן זר אין את המנטליות הנדרשת בכדי להשתלב ואשכרה לשפר קבוצה או לחילופין אופי בעייתי ועו', מספר השערים שכבש הופך ללא רלוונטי בעליל.
צודק, מדובר בפרמטר ששכחתי לציין.
כבר ציינתי שבשנה שעברה התלבטו בין קורוהוט למגן שמאלי אחר, ובסוף הלכו על ההונגרי בגלל שהבדיקות שעשו לימדו שמדובר בשחקן עם אופי מאוד נוח וחומר אנושי טוב מאוד (וזה הוכח כנכון בשנה האחרונה, שגם כשעלו הפרסומים על דוידזאדה ואפילו כשאורן ביטון חתם לא שמענו את קורוהוט מתלונן, בדיוק ההפך הוא המשיך בשלו ועבד קשה ולכן גם את העונה הנוכחית הוא פותח כמגן הפותח שלנו).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

ForeverRed כתב:מוגילבסקי: השחקן יחתום אם באר שבע תעבור שלב.
פרסום ראשון? בלעדי? גם וגם?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לפי מה שאני הבנתי, השחקן כבר חתם, אבל לא מדווחים על ההחתמה כדי לא לפגוע בהכנות של המשחק. ידווחו על ההחתמה אחרי המשחק, בלי קשר לתוצאה הסופית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה