ניב זריהן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: ניב זריהן

שליחה על ידי ForeverRed »

oranu כתב: זה זלזול מוחלט במה שרד בנד רשם.
גם אם לא מסכימים על כל מה שהוא רשם מי שאומר שאין משתמשים פה שחוצים גבולות בנושאים של משחקים ותוך כדי משחק מתהפכים מדיבור פח לדיבור נדיר על שחקן כי פתאום הוא שם גול הוא שקרן.

מי שאומר שאין פה לכלוכים ברמת הפייסבוק בטופיקים של משחקי חוץ שקרן.
מי שאומר שאין פה דעות קדומות א-לה ניב זריהן ערס מסריח וגאדיר ערבי חמום מוח גם שקרן.

אז נכון, זה לא הפייסבוק אבל גם פה יש כמה וכמה משתמשים שכל פעם מחדש מנבלים את הפה תוך כדי משחקים וגם אחריהם.

לא צריך לתת לך דוגמאות כי אתה מכיר אותם מספיק טוב, אפילו אתה התחלת להשתמש במושג סמרטוטים כשמדובר על שחקנים של הקבוצה שלך ואתה משתמש מאוד אינטילגנט ומאוד רהוט בכתיבה שלו.

אתה חושב שזה קרה סתם?? לא ממש לא.
השיח פה היה מגעיל ומכוער ושלח את גרורותיו גם למשתמשים סבלניים יותר.

האשמים זה קודם כל הטרולים הבלתי נסבלים והמנהלים שמחליטים לא להעיף אותם, ואחרי זה אנחנו שלא יודעים לשים סטופ בזמן.

ותפסיקו להגיד סתימת פיות, אף אחד לא סותם למשתמשים את הפה, מעבירים ביקורת על התנסחות טרולית ומכוערת של משתמשים פה ברגעים של עצבים ותסכול.

זה מחלחל ליוזרים אחרים, לפייסבוק, למגרש, ולמועדון באופן כללי.

אז אני מבין את הצורך לבוא ולבקר ולהציף בעיות, לא מבין את זה שמשתמשים מנכסים לעצמם בלעדית מה היא הבנה בכדורגל ומרשים לעצמם להתבטא איך שבז** שלהם, די נו אנחנו במקום אחר היום רבק בואו נשמור על דיונים ברמה גבוהה כל הזמן ולא רק בתקופות טובות או בינוניות.

עובדתית כשיש תקופה חרא הרבה יותר חרא נשפך כאן (ברמת ההתנסחות) וחבל כי בסך הכל הפורום הזה באמת מורכב מרוב גדול של משתמשים איכותיים ואוהדים אמיתיים.
אורן, אין כוונה לזלזל באף אחד.
די ברור שהדיון הזה לגמרי יצא מפרופורציות.

אם תשים לב תראה שלא רק שלא זלזלתי, אפילו הצדקתי אתכם בחלק מהמקרים והסכמתי שהקהל הוא חלק מהפתרון.
הבעיה מתחילה כשאנשים מתחילים להגזים. ויש פה כמה שלגמרי הגזימו. גם ברמת ההשפעה של הפורום וגם בהפרזות לגבי איכות השיח השלילית בו.
לא לעניין לקחת תגובה אחת של איזה משתמש ולהכליל על כולם. לא לעניין לבוא מהאולימפוס ולספר לכולנו כמה אנחנו פח ואשמים במצב הקבוצה.

אז לי יש בעיה, מודה. כמדברים איתי בצורה קיצונית אני רואה צורך לאזן מהצד השני.
כשאני רואה שחקים הולכים על המגרש ואוהדים שבמקום להפנים שיש בעיה מפנים את החיצים לקהל, אני מבין שכנראה לא נוח להם להתמודד עם המציאות.
והמציאות היא שהשחקנים שלנו פשוט זלזלו. קודם כל ולפני הכל זה עליהם. בגלל זה גם כיניתי אותם כפי שכיניתי והתכוונתי לכל מילה. לפני שנתיים נגד עכו כיניתי אותם בצורה דומה.
למה? כי יש דברים שהם מעבר לכדורגל. אי אפשר לקבל תצוגה כזאת. המינימום הנדרש הוא לרוץ על המגרש.

אז כנראה שכל אחד מפנה את האש לאן שנוח לו.
חלק עושים את זה לכיוון המאמן, חלק לכיוון השחקנים וחלק לכיוון הקהל.
לבוא ולזרוק פה כל מיני האשמות תלושות מהמציאות כלפי הגולשים זה בדיוק כמו לקלל שחקנים במגרש.
הדרך אולי שונה אבל הגורם הוא אותו גורם - חוסר פרופורציה משווע וחוסר יכולת להכיל את הסיטואציה.

אז בואו כולנו נרגיע קצת ונחזור לפרופורציות.
בסוף לכולנו יש את אותו אינטרס והוא הצלחת הקבוצה, והיא צריכה אותנו חמים ומאוחדים.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

ForeverRed כתב: אורן, אין כוונה לזלזל באף אחד.
די ברור שהדיון הזה לגמרי יצא מפרופורציות.

אם תשים לב תראה שלא רק שלא זלזלתי, אפילו הצדקתי אתכם בחלק מהמקרים והסכמתי שהקהל הוא חלק מהפתרון.
הבעיה מתחילה כשאנשים מתחילים להגזים. ויש פה כמה שלגמרי הגזימו. גם ברמת ההשפעה של הפורום וגם בהפרזות לגבי איכות השיח השלילית בו.
לא לעניין לקחת תגובה אחת של איזה משתמש ולהכליל על כולם. לא לעניין לבוא מהאולימפוס ולספר לכולנו כמה אנחנו פח ואשמים במצב הקבוצה.

אז לי יש בעיה, מודה. כמדברים איתי בצורה קיצונית אני רואה צורך לאזן מהצד השני.
כשאני רואה שחקים הולכים על המגרש ואוהדים שבמקום להפנים שיש בעיה מפנים את החיצים לקהל, אני מבין שכנראה לא נוח להם להתמודד עם המציאות.
והמציאות היא שהשחקנים שלנו פשוט זלזלו. קודם כל ולפני הכל זה עליהם. בגלל זה גם כיניתי אותם כפי שכיניתי והתכוונתי לכל מילה. לפני שנתיים נגד עכו כיניתי אותם בצורה דומה.
למה? כי יש דברים שהם מעבר לכדורגל. אי אפשר לקבל תצוגה כזאת. המינימום הנדרש הוא לרוץ על המגרש.

אז כנראה שכל אחד מפנה את האש לאן שנוח לו.
חלק עושים את זה לכיוון המאמן, חלק לכיוון השחקנים וחלק לכיוון הקהל.
לבוא ולזרוק פה כל מיני האשמות תלושות מהמציאות כלפי הגולשים זה בדיוק כמו לקלל שחקנים במגרש.
הדרך אולי שונה אבל הגורם הוא אותו גורם - חוסר פרופורציה משווע וחוסר יכולת להכיל את הסיטואציה.

אז בואו כולנו נרגיע קצת ונחזור לפרופורציות.
בסוף לכולנו יש את אותו אינטרס והוא הצלחת הקבוצה, והיא צריכה אותנו חמים ומאוחדים.
אני איתך בגישה אח שלי, בשם השם נעשה ונצליח.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

oranu כתב: אני איתך בגישה אח שלי, בשם השם נעשה ונצליח.
התחלת לפחד לפני כיפור?

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הצלחתם להתיש אותי עם כל הפילוסופיה
וזה עוד מבלי שמושיקו כתב משהו
איבדתם את זה :מסמיק:

אין בעיה - שלב ראשון - מעיפים טרולים
אבל שלב שני - הגבלת תווים, נעבור לציוצים :מוציא לשון:

אוטוטו הטופיק של זריהן ישבור את השיא של בוזגלו, בשני המקרים 90% מההודעות לא קשורות לשחקן :)

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

RedRock כתב:הצלחתם להתיש אותי עם כל הפילוסופיה
וזה עוד מבלי שמושיקו כתב משהו
:)
+1

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אדום זקן כתב: התחלת לפחד לפני כיפור?
הימים הנוראים, יותר מפחיד מזה אין.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

izguy83 כתב:אתם מגזימים לגמרי בחשיבות הקהל.
כשהקבוצה רצה ומצליחה אז יש סינרגיה כי הקהל מעודד.
כשהקבוצה לא אז מתחילים לחפש בעיות בכוח.
אף אחד מאיתנו לא עולה על המגרש ולפי השיטה שלכם, חיפה צריכים להיות אלופים כל השנה כי הקהל שלהם מעודד יותר חזק מאיתנו בטרנר בפיגור 4-0.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... ontent=rss" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

ברשותכם מעבר חד לניב זריהן.
בזמן שאוחנה עולה מהספסל ומשנה את כל המשחק וכשהוא פותח הוא מאבד ריכוז ככל שהמשחק נמשך, לזריהן יש את התסמין ההפוך. כשהוא פותח הוא נראה טוב מאוד, אבל אחרי העלייה מהספסל הוא פשוט אפאטי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שורה תחתונה, יש הרבה אוהדים אצלנו שלא יודעים לחיות ולהנות מהרגע ולא מבינים איזה זכות יש לנו לצפות בקבוצה הנוכחית. גם בתקופות פחות טובות, תעריכו כל דקה ודקה של הקבוצה הזאת, עוד כמה שנים אנחנו נתרפק על הרגעים האלה כרגעים הכי טובים שהיו לנו עם הקבוצה אי פעם.

תמונה

סמל אישי של משתמש
Red Temple

שליחה על ידי Red Temple »

בהרכב הפותח

בגפאניקה..

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

נו אבל מה אתם רוצים, שיחיה כמו סגפן בבית, יחמם לעצמו מנה חמה במיקרו וירדם על הספה מול ״הרווק״? אין קשר בין זה לבין הפציעות/יכולות שלו
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

מה כל כך סוער בגפאניקה שאני מפספס? זאת לא מסעדת סושי פשוט?

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

מה זה? איך אתם מעיזים לקשר בין אורח החיים של זריהן למצב הגופני שלו?!
אני מתבייש בכם, אתם לא אוהדים!

סמל אישי של משתמש
REDZED

שליחה על ידי REDZED »

שחקן מוכשר שסובל מפציעות טורדניות , שוכחים פה שהוא הביא 3 נקודות שנה שעברה בתקופה קריטית של העונה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אסי, דגים כתב:נו אבל מה אתם רוצים, שיחיה כמו סגפן בבית, יחמם לעצמו מנה חמה במיקרו וירדם על הספה מול ״הרווק״? אין קשר בין זה לבין הפציעות/יכולות שלו
בלי להכביר במילים. יש לא מעט קשר. חי חיים לא ספורטיביים לכאורה.

שלח תגובה