קבוצה קטנה זה מבחינתי אומר פחות זמן שהקבוצה יוזמת (=פחות זמן שיש לו להוסיף לרזומה גולים ובישולים)Totti כתב: בקבוצה קטנה
מיכאל אוחנה חתם בבש ברגע האחרון
Re: מיכאל אוחנה חתם בבש ברגע האחרון
- The red one
שזה לא נכון להגיד לגבי אשדוד של העונה החולפת.dor69 כתב: קבוצה קטנה זה מבחינתי אומר פחות זמן שהקבוצה יוזמת (=פחות זמן שיש לו להוסיף לרזומה גולים ובישולים)
אז זה אומר שיניב אברגיל יכל לשחק באירופהdor69 כתב: קבוצה קטנה זה מבחינתי אומר פחות זמן שהקבוצה יוזמת (=פחות זמן שיש לו להוסיף לרזומה גולים ובישולים)
זה שי !

בלאומית כמובן שלא, בליגת העל בעונה וחצי שלפני רלוונטי ועוד איךThe red one כתב: שזה לא נכון להגיד לגבי אשדוד של העונה החולפת.
גם אקסברדזה שי ! כתב: אז זה אומר שיניב אברגיל יכל לשחק באירופה
זה שי !
זו הכוונה אחי.dor69 כתב: קבוצה קטנה זה מבחינתי אומר פחות זמן שהקבוצה יוזמת (=פחות זמן שיש לו להוסיף לרזומה גולים ובישולים)
נכון, אימאפשרמלונר על אשדוד של הלאומית אבל שם המספרים שלו נאים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אנשים פה סופרים לו כמות שערים ובישולים ושוכחים שהוא שיחק בקבוצת תחתית, לצורך העניין, אם בניון לא היה עוזב אותנו בזמנו למכבי חיפה, אני בספק גדול אם היו לו מספרים מרשימים.blueman כתב: זאת אומרת שזה לא בדיוק 71 משחקים, יותר בכיוון של 58 משחקים. מתוכם 4 שערים ובסביבות ב 14 בישולים לילד בן 20, אני חושב שזה מספרים יפים מאוד
כאחד שראה לא מעט משחקים של אשדוד כולל משחקי נוער (בגלל קירבה משפחתית לאחד השחקנים), אני אומר לכם בוודאות שמדובר בעילוי, ברגע שהוא ישפר כמה דברים במשחק שלו (אני בטוח שבכר יעזור לו) אין לי ספק שהוא יגיע לקבוצה בכירה באירופה.
אז במקום לספור לו שערים ובישולים/כסף אני מציע שנתענג על הרגעים שהוא נמצא אצלנו.
נ.ב
ברור לי לגמרי שכשרון/פוטנציאל זה לא ערובה לכלום, וברור לי שיכול להיות שדברים לא יתחברו, אבל אני חושב שעשינו אחלה עסקה שאפילו תשתלם לנו כלכלית בעתיד.
בליגה לאומית. שזה יותר קריטי.Totti כתב: בקבוצה קטנה
אפילו עידו אקסברד הביא מספרים מטורפים בלאומית. או למשל מתן חוזז ממכבי עם 12 בישולים בשנה שעברה בלאומית , יותר צעיר מאוחנה.
- ForeverRed
מספרים זה נחמד, אבל מה שמרשים באוחנה אלה דווקא היכולות.yakar כתב: בליגה לאומית. שזה יותר קריטי.
אפילו עידו אקסברד הביא מספרים מטורפים בלאומית. או למשל מתן חוזז ממכבי עם 12 בישולים בשנה שעברה בלאומית , יותר צעיר מאוחנה.
גם מסי לא הרבה להבקיע בתחילת הקריירה ולכולם היה ברור שזה עניין של זמן.
מיכאל אוחנה כישרון על. אני בטוח שהוא ייתן גם מספרים.
הוא בישל 15 אשתקד כמדומני, מה הבעיה עם זה?yakar כתב: בליגה לאומית. שזה יותר קריטי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
14Totti כתב: הוא בישל 15 אשתקד כמדומני, מה הבעיה עם זה?
אגב, מעניין כמה בישל בעונה הראשונה בליגת העל. מהסרטון שדודו דהאן העלה עוד לפני שנה רואים 2 בישולים.
זה לא בעיה.Totti כתב: הוא בישל 15 אשתקד כמדומני, מה הבעיה עם זה?
אני רק אומר שמספרים בליגה לאומית הם לא תמיד מדד אמין.
עד הפלייאוף 1The red one כתב: 14
אגב, מעניין כמה בישל בעונה הראשונה בליגת העל. מהסרטון שדודו דהאן העלה עוד לפני שנה רואים 2 בישולים.
https://sports.walla.co.il/stats?leagueId=2133&stat=4" onclick="window.open(this.href);return false;
ממש לא סופר לו בישולים ושערים, ההודעה באה כתגובה להודעה שכן ספרה לו אותם ב 71 משחקים ואני טענתי שזה לא מדויק. דבר שני, אני לא יכול להיות כל כך נחרץ כמוך כי לא ראיתי אותו משחק יותר מידי ובטח שלא משחקים מלאים, תקציר פה תקציר שם, כמה דקות פה כמה דקות שם, אין ספק שאם אלונה ובכר החליטו שהוא שווה מיליון יורו כנראה שעקבו אחריו וראו יותר משחק אחד שלו, עדיין חובת ההוכחה עליו ואני מקווה מאוד שבכר יצליח להפיק ממנו את המיטב כמו שההפיק משחקנים אחרים שלנו.xboy כתב: אנשים פה סופרים לו כמות שערים ובישולים ושוכחים שהוא שיחק בקבוצת תחתית, לצורך העניין, אם בניון לא היה עוזב אותנו בזמנו למכבי חיפה, אני בספק גדול אם היו לו מספרים מרשימים.
כאחד שראה לא מעט משחקים של אשדוד כולל משחקי נוער (בגלל קירבה משפחתית לאחד השחקנים), אני אומר לכם בוודאות שמדובר בעילוי, ברגע שהוא ישפר כמה דברים במשחק שלו (אני בטוח שבכר יעזור לו) אין לי ספק שהוא יגיע לקבוצה בכירה באירופה.
אז במקום לספור לו שערים ובישולים/כסף אני מציע שנתענג על הרגעים שהוא נמצא אצלנו.
נ.ב
ברור לי לגמרי שכשרון/פוטנציאל זה לא ערובה לכלום, וברור לי שיכול להיות שדברים לא יתחברו, אבל אני חושב שעשינו אחלה עסקה שאפילו תשתלם לנו כלכלית בעתיד.
אפשר להמשיל את ההעברה הזאת (עם שוני בסגנונות המשחק) להעברה של ברדה בזמנו למכבי חיפה בגיל 19 אחרי 2/3 עונות בלאומית שכיכב בהם, פלוס נחשב כוכב נבחרות הנוער. אני נותן את זה כסייג לא לבנות הרים וגבעות ולהמתין בסבלנות להשתלבות שלו בקבוצת צמרת שמשחקת תחת לחץ קבוע מצד היריבה.blueman כתב: ממש לא סופר לו בישולים ושערים, ההודעה באה כתגובה להודעה שכן ספרה לו אותם ב 71 משחקים ואני טענתי שזה לא מדויק. דבר שני, אני לא יכול להיות כל כך נחרץ כמוך כי לא ראיתי אותו משחק יותר מידי ובטח שלא משחקים מלאים, תקציר פה תקציר שם, כמה דקות פה כמה דקות שם, אין ספק שאם אלונה ובכר החליטו שהוא שווה מיליון יורו כנראה שעקבו אחריו וראו יותר משחק אחד שלו, עדיין חובת ההוכחה עליו ואני מקווה מאוד שבכר יצליח להפיק ממנו את המיטב כמו שההפיק משחקנים אחרים שלנו.