אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי ForeverRed »

ran כתב:
12 יולי 2024, 23:03
אח אל תזלזל בליגה הזאת. זה לא מה שהיה פעם!
יוצאים משם הרבה שחקנים לחו"ל ולראייה הנבחרת שלהם גם שהשתפרה פלאים.
מה שטוב שגם אפשר להביא משם בעלויות יחסית סבירות, יש שם 2-3 קבוצות ברמה טובה שמייצרות שחקנים על בסיס קבוע.
בהחלט יעד שהייתי ממליץ לבדוק אותו יותר לעומק מבחינת סקאוטינג. אגב הרבה שחקנים מהליגה שם שיחקו בליגות הרוסית והאוקראינית החזקות ובגלל המלחמה חזרו באמצע העונה לשחק שוב בגאורגיה.
ברמה שעד לפני כמה שנים אפילו יכולת להביא את קווארצחליה עם סקאוטינג טוב בגרושים. שחקנים עוברים משם ישירות לליגה הצרפתית וליגות מובילות בעולם.
רק מהשנה-שנתיים האחרונות.

ראונו סאפינן, דימיטרי אנטילבסקי, פליפה סאנטוס, סטניסלב בילנקי ואימראן עומאר.

שחקנים שעשו מספרים, חלקם אסטרונומים בליגות כמו האסטונית, האזרית, הבלארוסית והגאורגית (בילנקי שיחק עם עומאר באותה קבוצה וסיים עם דו ספרתי).

אף אחד מהשחקנים האלה לא הצליח בליגה חזקה יותר.
כולם נכשלו כישלון חרוץ בליגת העל.

יש מקרים חריגים, אבל המגמה ברורה.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

yossi כתב:
12 יולי 2024, 23:29
אז כשאלונה מביאה וואקמה זה אחלה, וכשהיא מביאה קוואנקה זה חרא.
אז תנו לי לתקן, ההתנהלות לא תלויה בתוצאה הסופית כי זה יכול ליפול לפה או לשם.
מי שלגיטימי בעיניו צורת עבודה מסוימת, היא תהיה לגיטימית גם כשהיא נכשלת כי אפשר בכדורגל לעשות הכל נכון ולהיכשל, זה לא מתמטיקה.
מי שזה לא לגיטימי בעיניו, אז זה גם לא לגיטימי שמחתימים וואקמה.
לא לבקר רק שזה נכשל.
תודה .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

yossi כתב:
12 יולי 2024, 23:29
אז כשאלונה מביאה וואקמה זה אחלה, וכשהיא מביאה קוואנקה זה חרא.
אז תנו לי לתקן, ההתנהלות לא תלויה בתוצאה הסופית כי זה יכול ליפול לפה או לשם.
מי שלגיטימי בעיניו צורת עבודה מסוימת, היא תהיה לגיטימית גם כשהיא נכשלת כי אפשר בכדורגל לעשות הכל נכון ולהיכשל, זה לא מתמטיקה.
מי שזה לא לגיטימי בעיניו, אז זה גם לא לגיטימי שמחתימים וואקמה.
לא לבקר רק שזה נכשל.
אלונה לא הביאה את קוואנקה! הוא היה המלצה של דודו לצוות המקצועי.
ובאותו הזמן הייתי מביא אותו עוד 30 פעם על עיוור! היה שם הרבה חוסר מזל ופציעה וחסר ביטחון שבא בעקבות זה.
השחקן דפק שער באימון הראשון שלו מ-30 מטר. אבל שוב אלונה לא הנחיתה אותו על המאמן בשונה מוואקמה שחתם לפני שבכר חתם.
וכן שחקן כמו וואקמה כל מאמן ישמח שינחיתו לו, לא הבנתם מה אני אומר? יש שחקנים שהמאמנים גם אם לא יגידו את השם שלהם לא יסרבו אליהם בחיים.
אבל אם מביאים שחקן בלבל של אימראן מגאורגיה שהמאמן לא מכיר ומונחת על הראש לפני הרשימה המקורית אז זה יהיה בעייתי.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

אלונה התעקשה על ראדי,ווקאמה וממן.
מה הם עשו כולם יודעים,מכאן אפשר להתקדם תודה.
גם שבאים עם אג׳נדה צריכים להיות פיירים ולשים את כל התמונה לא רק מה שנוח.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אתה מחזק .
היא הביאה שחקנים מוכחים שאף מאמן לא יגיד להם לא גם עם זה על הראש שלו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בעלים לא אמורה להצניח שחקנים על הראש של המאמן.
נקודה סימן קריאה.

היא כן יכולה לדחוף ולהתעקש.
בסוף ההחלטה צריכה להיות של הצוות המקצועי (בהנחה שקיים כזה).

חמור מאוד שזה לא קורה (לא רק עם ברדה).

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ran כתב:
13 יולי 2024, 09:52
אלונה לא הביאה את קוואנקה! הוא היה המלצה של דודו לצוות המקצועי.
ובאותו הזמן הייתי מביא אותו עוד 30 פעם על עיוור! היה שם הרבה חוסר מזל ופציעה וחסר ביטחון שבא בעקבות זה.
השחקן דפק שער באימון הראשון שלו מ-30 מטר. אבל שוב אלונה לא הנחיתה אותו על המאמן בשונה מוואקמה שחתם לפני שבכר חתם.
וכן שחקן כמו וואקמה כל מאמן ישמח שינחיתו לו, לא הבנתם מה אני אומר? יש שחקנים שהמאמנים גם אם לא יגידו את השם שלהם לא יסרבו אליהם בחיים.
אבל אם מביאים שחקן בלבל של אימראן מגאורגיה שהמאמן לא מכיר ומונחת על הראש לפני הרשימה המקורית אז זה יהיה בעייתי.
אתה לא מבין למה אני מתכוון.
כמו שאמר פוראברד נכון, בעל בית לא אמור להנחית שחקן על ראש של מאמן גם אם זה קיליאן אמבפה.
יש צורה לאיך מתנהלים, כשאתה מבקר את הצורה הזו בכישלונות אך נותן אותה בתור דוגמא למשהו טוב שמסמל רעב בהצלחות, אז אתה בעצם מבקר על פי תוצאה ולא את הדרך עצמה.
זה מה שאני בא להגיד, וזה לא נכון וזה עקום בעיניי.

אם בעל בית רוצה להיות מנהל מקצועי, תפאדל. שפשוט זה יהיה ברור בגלוי.
זה לא שאני חושב ששחקני עבר מסוימים הם איזה גאונים גדולים, שלגיטימי שהם כן יעבדו בזה ואנשים שלא היו שחקנים לא.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

yossi כתב:
13 יולי 2024, 14:01
אתה לא מבין למה אני מתכוון.
כמו שאמר פוראברד נכון, בעל בית לא אמור להנחית שחקן על ראש של מאמן גם אם זה קיליאן אמבפה.
יש צורה לאיך מתנהלים, כשאתה מבקר את הצורה הזו בכישלונות אך נותן אותה בתור דוגמא למשהו טוב שמסמל רעב בהצלחות, אז אתה בעצם מבקר על פי תוצאה ולא את הדרך עצמה.
זה מה שאני בא להגיד, וזה לא נכון וזה עקום בעיניי.

אם בעל בית רוצה להיות מנהל מקצועי, תפאדל. שפשוט זה יהיה ברור בגלוי.
זה לא שאני חושב ששחקני עבר מסוימים הם איזה גאונים גדולים, שלגיטימי שהם כן יעבדו בזה ואנשים שלא היו שחקנים לא.
מצטער אבל תמיד התשובות שלך הן ״חכמות״.
אתה מיפה את הדברים. שכונה, זה מה שיש כאן. אם אתה מקבל את זה שהיא מביאה שחקנים שנראים לה לנכון, סבבה - יש כאלה שלא, ולא הם לא מכתירים בהצלחות ומקללים בכישלונות.
עןבדתית - איזה עתיד לפנינו? אין תשתית נוער ואין השקעות הווה, אז במה העתיד שלנו טוב משל בני ריינה למשל?
רוצה שאני יגיד יותר מזה, עצם זה שהיא בכלל תשב במסיבת עיתונאים בתחילת עונה מראה שאנחנו עוד קבוצה מבין 10 הקבוצות בליגה (עם טיפה יותר כסף ויח״צ).

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אני אגיד שוב למי שהתקשה להבין,
לא אמרתי שאני דוגל בלהנחית שחקנים למאמן על הראש וכשזה מצליח זה טוב,
אמרתי שאצל הקהל הרחב זה יתקבל יותר בסבבה כשזה שחקן גדול ולא שחקן אלמוני או פחות מוצלח ומוכר.
אם אתה מביא למאמן את וואקמה כי החלטת או אם אתה מביא לו את אימראן האלמוני מגאורגיה זה שונה, בטח כשרצית מישהו אחר.
שורה תחתונה, בעלים ולא משנה מי זה, צריך להיות מסונכרן מול הצוות המקצועי ב-100%. אף צד לא אמור להחליט לבד.
גם מאמן לא יכול להחליט לבד שהוא מביא שחקן, הגיוני מאוד שבעלים יתן מילה אחרונה ויגיד כן או לא. אבל לא להפוך את זה לדפוס קבוע שמרשימות שאתה מביא
או שאתה תקבל את תחתית הרשימה או שתקבל מחוץ לרשימה. זה כבר לא מקצועי ולא מכבד את אנשי המקצוע שזה תפקידם.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

talb55 כתב:
13 יולי 2024, 20:01
מצטער אבל תמיד התשובות שלך הן ״חכמות״.
אתה מיפה את הדברים. שכונה, זה מה שיש כאן. אם אתה מקבל את זה שהיא מביאה שחקנים שנראים לה לנכון, סבבה - יש כאלה שלא, ולא הם לא מכתירים בהצלחות ומקללים בכישלונות.
עןבדתית - איזה עתיד לפנינו? אין תשתית נוער ואין השקעות הווה, אז במה העתיד שלנו טוב משל בני ריינה למשל?
רוצה שאני יגיד יותר מזה, עצם זה שהיא בכלל תשב במסיבת עיתונאים בתחילת עונה מראה שאנחנו עוד קבוצה מבין 10 הקבוצות בליגה (עם טיפה יותר כסף ויח״צ).
במה בדיוק אני מיפה את הדברים?
אומר בגלוי שמבחינתי זו התנהלות לא ראויה גם אם היא הביאה לפה את וואקמה, ראדי ושאר שחקני תור הזהב.
כי מבחינתי יש לבקר דרך במנותק מהתוצאה. מי שנהיה מיליונר כי שם הכל על האדום ברולטה הוא לא איזה גאון גדול, סתם בעל מזל.
ולכן אני לא אוהב לקרוא שאיזה כיף היה פעם שהיא הנחיתה את וואקמה בלי מאמן, והיום את עומאר. שניהם זה פסול מבחינתי.
ואני לא מכשיר את זה שאלונה תביא שחקנים על הראש של מישהו, אומר בפשטות שאם היא רוצה להביא כאלה, אז שתצא לתקשורת ותכריז על עצמה כמנהל מקצועי ולא תתחבא מאחורי אנשי המקצוע. שנדע מה הולך.

רן, עם התגובה הזו אני כבר יותר מסכים.
ברור שבעלים שחותם על הצ'ק בלבד לא נקבל פה, וזה גם לגיטימי מבחינתה שתהיה במעורבות, אבל זה לגמרי צריך להיות עם מילה גדולה יותר של אנשי המקצוע ועל דעתם.
זה גם הגיוני מבחינת אלונה עצמה. אם היא לא תתן לרן כלים לממש את הפילוסופיה שלו כמאמן, הכישלון יהיה רשום קודם כל על שמה.
כמו בכל דבר בחיים תמיד לאותה תמונה יהיו כמה פרשנויות. אבל חשוב שהתמונה עצמה תורכב מdata איכותי עד כמה שאפשר, ותהליך הדיון על אותה תמונה יהיה נקי עד כמה שאפשר.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אני רק מילה - מדברים הרבה על נוער ותשתיות נוער.
יצא לכם לראות את ה"מועדונית" של הבוגרים? לא יזיק שדרוג.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הפועל תל אביב פנתה לברדה לתפקיד המנהל המקצועי, אליה סירב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

למה?רוצה לאמן?

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Melikson24 כתב:
14 אוגוסט 2024, 16:20
למה?רוצה לאמן?
כן.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Melikson24 כתב:
14 אוגוסט 2024, 16:20
למה?רוצה לאמן?

לדעתי רוצה לאמן ומכוון לאירופה, הבנתי שבערב של הספר שלו אמר שהוא הולך להקדיש את הזמן הקרוב כדי לעבור השתלמויות אצל מאמנים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה