בעיות עם אגידה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: בעיות עם אגידה

שליחה על ידי גדי »

ns75 כתב:
גזרת תענית שתיקה ודווקא אג'ידה שבר אותך?

מוזר, הייתי בטוח שתישבר הרבה לפני (נושא אלישע/קהל/קיפולים/חמוצים)
תענית - זה לא הזמן להגן על אלישע. אני לא אצטרף לאלה שמאשימים אותו ואת ברדה בכל דבר ומרשים לעצמם להתנהג בכפיות טובה אבל כול הביקורת מקובלות עליי. ברדה ואלישע אחראים במידה רבה (לא הכול) למצב הנוכחי.
אני לא מקפל כלום - אנחנו משחקים רע אבל לא יותר רע מקש ומכבי. כל ההבדל בייננו לבינן זה שריקה נוראית מול אשדוד.

כמו כן "הרווחתי" את הציניות במה שכתבת. כשכותבים בזמן הווה לוקחים סיכון בלטעות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אריק כתב:כנראה שלא כולם מבינים מה המשמעות של שוער בקבוצה, וגם נראה שיש לכולם זיכרון קצר בנוגע לסיבה העיקרית בגינה ירדנו ליגה פעם אחרונה.
בלי קשר, אג'ידה (כולל השטויות שלו) הוא עדיין השוער הטוב בארץ בפער גדול מזה שאחריו, היחיד שמתקרב אליו ברמה זה סטויקוביץ' ולא חושב
שמרציאנו בכלל מתקרב לרמה שלו. אג'ידה הוא עוגן להגנה, הוא בטח ובטח שווה משבצת של זר (תשאלו את גוטמן אם אניימה שווה משבצת כזו),
הוא יודע בדיוק מה הוא שווה ולגיטימי בהחלט מצידו לדרוש שדרוג בשכר. הוא לא מבקש שכר כפול וגם לא קופץ יותר מדי מעל הפופיק, אלא עלייה
שמשקפת בהחלט את תרומתו לקבוצה וחשיבותו. במבחן היכולת הוא בוודאי צריך להרוויח יותר ממליקסון וברדה אבל זה באמת לא רלוונטי.
אם היה רוצה לסגור במכבי, אני מניח שהיה דורש סכום מפוצץ כדי להפיל בכוונה את המו"מ והוא לא עושה זאת, לכן אני עדיין מאמין ומקווה שבסוף
הוא יישאר כאן.
גם אני מאוד רוצה שהוא ישאר כאן, אבל לא בכל מחיר.
ההחלטה היא של אלונה ואלי ברקת.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

delta7 כתב:
למה? כי ברדה צריך להיות???
תזכיר לי בבקשה מי שייך לנבחרת הלאומית של מדינה המשתתפת באופן קבוע במונדיאלים?
אין לי בכלל ספק כי מבחינת המעמד הנוכחי בראיה בי"ל אג'ידה והובאן הם הבולטים בשחקנינו.

כמה דוגמאות:

1. ברדה - ברור שכן. אין לי כוח להתחיל למנות סיבות.
2. סוארס
3. בוזגלו
4. מליקסון - כמה זיכרון קצר יש לנו ?
5. ארביטמן - למה שהוא ירוויח 100 אלף דולר ממנו ?

5. הובאן - קודם כל מרוויח הרבה פחות מאג'ידה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

להגיד אג'ידה ואניימה באותו משפט זה עלבון.
אג'ידה קרוב יותר לאיינוגבה מאשר לאניימה.
שוב, שוער טוב ובארץ זה די הרבה אבל רחוק ממה שמתארים פה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:כנראה שלא כולם מבינים מה המשמעות של שוער בקבוצה, וגם נראה שיש לכולם זיכרון קצר בנוגע לסיבה העיקרית בגינה ירדנו ליגה פעם אחרונה.
בלי קשר, אג'ידה (כולל השטויות שלו) הוא עדיין השוער הטוב בארץ בפער גדול מזה שאחריו, היחיד שמתקרב אליו ברמה זה סטויקוביץ' ולא חושב
שמרציאנו בכלל מתקרב לרמה שלו. אג'ידה הוא עוגן להגנה, הוא בטח ובטח שווה משבצת של זר (תשאלו את גוטמן אם אניימה שווה משבצת כזו),
הוא יודע בדיוק מה הוא שווה ולגיטימי בהחלט מצידו לדרוש שדרוג בשכר. הוא לא מבקש שכר כפול וגם לא קופץ יותר מדי מעל הפופיק, אלא עלייה
שמשקפת בהחלט את תרומתו לקבוצה וחשיבותו. במבחן היכולת הוא בוודאי צריך להרוויח יותר ממליקסון וברדה אבל זה באמת לא רלוונטי.
אם היה רוצה לסגור במכבי, אני מניח שהיה דורש סכום מפוצץ כדי להפיל בכוונה את המו"מ והוא לא עושה זאת, לכן אני עדיין מאמין ומקווה שבסוף
הוא יישאר כאן.
אריק - אני יודע שעל הרבה דברים אנחנו חלוקים אבל תמיד מכבד את דעתך,

1. עונה ראשונה של אגי'דה כמעט ירדנו ליגה אתו אז אני לא בטוח שהוא ההבדל. האמת שבדקתי את הנתונים וההגנה הייתה די טובה גם בעונה האומללה הזאת. אבל בשתי העונות בפתח תקווה הוא חטף 110 שערים אבל קשה באמת למדוד את שה.
2. הירידה - לפחות חמישה שוערים הוחלפו/נפצעו אותה עונה. באמת שהיה הזוי במיוחד שעל כסף קטן שחררו את אסי רחמים לאשדוד.
3. הקרדיט למהפך בהגנה שלנו מגיע לסוארס לא פחות.
4. לא חושב שהעניין שהוא שוער בנבחרת ניגריה עומדת לזכותו - רק העניין של פעם בשנתיים חודש בחוץ זו בעייה.
5. ההגנה הטובה בליגה היא של רעננה - ליפשיץ (היה מחליף אצלנו) ומשפטי (שוער ראשון ינקו בכלל פצוע) הם הסיבה אז בוא נשאר בפרופורציה.
6. אסטרטגית המו"מ - יש הרבה דרכים להסביר שהוא דורש "רק" 330 אלף זה נכון מבחינתו גם אם הוא לא רוצה להישאר פה.
7. הוא לא מבקש שכר כפול למרות שבעלות מעביד זה לא רחוק מזה.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

גדי כתב:
אריק - אני יודע שעל הרבה דברים אנחנו חלוקים אבל תמיד מכבד את דעתך,

1. עונה ראשונה של אגי'דה כמעט ירדנו ליגה אתו אז אני לא בטוח שהוא ההבדל. האמת שבדקתי את הנתונים וההגנה הייתה די טובה גם בעונה האומללה הזאת. אבל בשתי העונות בפתח תקווה הוא חטף 110 שערים אבל קשה באמת למדוד את שה.
2. הירידה - לפחות חמישה שוערים הוחלפו/נפצעו אותה עונה. באמת שהיה הזוי במיוחד שעל כסף קטן שחררו את אסי רחמים לאשדוד.
3. הקרדיט למהפך בהגנה שלנו מגיע לסוארס לא פחות.
4. לא חושב שהעניין שהוא שוער בנבחרת ניגריה עומדת לזכותו - רק העניין של פעם בשנתיים חודש בחוץ זו בעייה.
5. ההגנה הטובה בליגה היא של רעננה - ליפשיץ (היה מחליף אצלנו) ומשפטי (שוער ראשון ינקו בכלל פצוע) הם הסיבה אז בוא נשאר בפרופורציה.
6. אסטרטגית המו"מ - יש הרבה דרכים להסביר שהוא דורש "רק" 330 אלף זה נכון מבחינתו גם אם הוא לא רוצה להישאר פה.
7. הוא לא מבקש שכר כפול למרות שבעלות מעביד זה לא רחוק מזה.
אפשר להתווכח היכולת המקצועית, בסופו של יום זה עניין של דעה. אני חושב שאג'ידה הוא מעל הליגה ואחרים חושבים אחרת, זה בסדר.
הגנה זה לא רק שוער, בוני גינזבורג היה שוער נבחרת וירד כמה פעמים ליגה לכן משחק ההגנה ושחקני ההגנה חשובים לא פחות.
בכדורגל נהוג לדבר במונחי נטו, לכן את השחקן זה לא ממש מעניין. גם אם לא יהיה שדרוג בשכרו, כבר בחוזה הנוכחי עלות המעביד
תגדל משמעותית שנה הבאה כי הוא כבר ממוסה אחרת. בכל אופן, אפשר להבין אותו וגם אפשר להבין את שיקולי המערכת, רק חושב
שאם מדובר בסוף ב-100 אלף דולר אז לא שווה לרעות בשדות זרים אלא להשאיר את הקיים והטוב, עדיף מאשר לקחת סיכון עם שוער
שמעולם לא שיחק בקבוצת צמרת (רבים אחרים התרסקו) או לחילופין להישאר בלי שוער ואז זה לגמרי בעיה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:
אפשר להתווכח היכולת המקצועית, בסופו של יום זה עניין של דעה. אני חושב שאג'ידה הוא מעל הליגה ואחרים חושבים אחרת, זה בסדר.
הגנה זה לא רק שוער, בוני גינזבורג היה שוער נבחרת וירד כמה פעמים ליגה לכן משחק ההגנה ושחקני ההגנה חשובים לא פחות.
בכדורגל נהוג לדבר במונחי נטו, לכן את השחקן זה לא ממש מעניין. גם אם לא יהיה שדרוג בשכרו, כבר בחוזה הנוכחי עלות המעביד
תגדל משמעותית שנה הבאה כי הוא כבר ממוסה אחרת. בכל אופן, אפשר להבין אותו וגם אפשר להבין את שיקולי המערכת, רק חושב
שאם מדובר בסוף ב-100 אלף דולר אז לא שווה לרעות בשדות זרים אלא להשאיר את הקיים והטוב, עדיף מאשר לקחת סיכון עם שוער
שמעולם לא שיחק בקבוצת צמרת (רבים אחרים התרסקו) או לחילופין להישאר בלי שוער ואז זה לגמרי בעיה.
כל מה שכתבת הגיוני. יש לא מעט שיקולים בעד ונגד. כל החלטה היא סוג של הימור.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אריק כתב:
שוב, מסכים ב - 100% ומוסיף:
איני יכול להגיד לברקתים כיצד לנהוג בכספם אבל אני חושב שאם לפני כחודש היינו קרובים לשלם דמי העברה של 750 אלף יורו על שחקן שדה (שחקן מצויין, אבל עדיין לא זול) הרי ע"מ שלא לצאת להרפתקאות בעמדה כ"כ חשובה (שוער), הרפתקאות שאתה רק יכול לדעת איך יתחילו, אבל אין לנו מושג כיצד יסתיימו וכל זאת כאשר יש לך כעת ביד קלף מנצח (לפחות בקנה מידה ישראלי, אם לא יותר מזה) העניין שווה עוד סכום מסוים (ולדעתי סכום לא מבוטל). כמה? זה כבר עניין אחר...

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:
כל מה שכתבת הגיוני. יש לא מעט שיקולים בעד ונגד. כל החלטה היא סוג של הימור.
וזה בדיוק העניין: בעניין אג'ידה אנחנו יודעים בדיוק מה מקבלים (לטוב ולרע, בעיקר לטוב...) ולמעשה אין כאן כמעט הימור.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הוא יישאר כאן.
אויש תעשה לי טובה מה יקרה עם נביא את מרציאנו נרד ליגה?
בעונת הירידה היה לנו עונה מצחיקה כי קודם החתימו שוער ישראלי לא רע בשם שגיא שטראוס אבל גוטמן התעקש על זר וקיבלנו בגלל זה רביעייה אחר כך הבאנו שוער (ניר רחמין) שהיה פצוע אנגלי, מוכשר אבל נפצע הרבה, ואז אלי כהן החליט לתת למאור אלבז לשחק ואז ראונן דהאן אצל לופא קדוש וטל חיון לסיום.
בעונה שכמעט ירדנו מי שעמד בשער היה שוער זר ברמה של הרווג סונארה ועובדה שההגנה התאזנה עם הגעתו של אוהד לויטה...
אני בטוח שעם ההגנה שיש לנו ומאמן שמתרגל משחק לחץ בסיסי+ מרציאנו יצליח פה ובגדול....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:

כמה דוגמאות:

1. ברדה - ברור שכן. אין לי כוח להתחיל למנות סיבות.
2. סוארס
3. בוזגלו
4. מליקסון - כמה זיכרון קצר יש לנו ?
5. ארביטמן - למה שהוא ירוויח 100 אלף דולר ממנו ?

5. הובאן - קודם כל מרוויח הרבה פחות מאג'ידה
חולק עליך, לפחות 1 ו - 4 רחוקים מאוד ביכולתם מהצדקת משכורות גבוהות מאג'ידה.
ובעניין הובאן - זו מציאה של פעם בדור, רומני שיוצא בפעם הראשונה החוצה לשחק מחוץ לרומניה ואל תדאגו, אם ימשיך להציג יכולת גבוהה יפתחו לו העיניים ויתכן שיהיה צורך לשדרגו למרות שההסכם חתום.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: אויש תעשה לי טובה מה יקרה עם נביא את מרציאנו נרד ליגה?
בעונת הירידה היה לנו עונה מצחיקה כי קודם החתימו שוער ישראלי לא רע בשם שגיא שטראוס אבל גוטמן התעקש על זר וקיבלנו בגלל זה רביעייה אחר כך הבאנו שוער (ניר רחמין) שהיה פצוע אנגלי, מוכשר אבל נפצע הרבה, ואז אלי כהן החליט לתת למאור אלבז לשחק ואז ראונן דהאן אצל לופא קדוש וטל חיון לסיום.
בעונה שכמעט ירדנו מי שעמד בשער היה שוער זר ברמה של הרווג סונארה ועובדה שההגנה התאזנה עם הגעתו של אוהד לויטה...
אני בטוח שעם ההגנה שיש לנו ומאמן שמתרגל משחק לחץ בסיסי+ מרציאנו יצליח פה ובגדול....
אתה צודק ברוב הדברים חוץ מאחד- ההגנה ממש לא התאזנה עם בואו של לויטה. סיימנו עונה עם בערך 70 שערי חובה. זה המון!!!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dor69 כתב: אתה צודק ברוב הדברים חוץ מאחד- ההגנה ממש לא התאזנה עם בואו של לויטה. סיימנו עונה עם בערך 70 שערי חובה. זה המון!!!
סיימנו את אותה עונה עם 61 שערי חובה...
ספגנו מתוכם 16 ב6 משחקים וזה חביבי ממוצא של 98 שערים ב37 משחקים...
ההגנה כן התאזה בהתחשב בעובדה שהבלמים שלנו היו גביש, יחיאל והבלם הזר שעבר פציעה ושיחק בבני יהודה, בקיצור ההגנה כן התאזנה...
אז כן ההגנה לא נהייתה הגנת ברזל אבל בהחלט התאזנה..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zahipan כתב:אני אהיה בפאניקה אך ורק אם בוזגלו יעזוב אותנו בקיץ.
אג'ידה שוער מצויין, אבל יש שוערים נוספים ברמה שלו בליגת העל.
הכי אוקטובר שיש.
בסוף פברואר בואכה מרץ הבנתי אחרת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

Totti כתב: הכי אוקטובר שיש.
בסוף פברואר בואכה מרץ הבנתי אחרת
על איזה חלק במשפט שלו?

שלח תגובה