ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הפועלעולה כתב:
24 יולי 2024, 11:11
גם בפולין הוא רב עם כל הליגה. כל חודש הייתי שומע על שערורייה חדשה.
ומאז שהוא עזב בקיץ יצאו סיפורים שהיו לו סכסוכים עם שחקנים בתוך הקבוצה ושהמנהל המקצועי ויתר עליו כדי לבנות קבוצה בריאה יותר.
בכל מקרה לדעתי בסוף הוא יגיע לליגה טורקית או משהו כזה בסכומים לא גבוהים. זה לא שיש לו יותר מדי ברירות.

אף אחד לא מתווכח על העובדה שהוא חמום מוח.
אם לא היה כזה היה משחק בפורטו/בנפיקה/ספורטינג ולא מדרגה/שתיים פחות בקבוצות כמו שלנו, של לגיה וקבוצות בטורקיה.
עדין לוקח אותו בכל יום על מרמטיני, פטרסון, אימראן וכל מה שהגיע אחריו. גם עם הבעיות באופי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

Sir Alex Ferguson כתב:
24 יולי 2024, 11:14
אף אחד לא מתווכח על העובדה שהוא חמום מוח.
אם לא היה כזה היה משחק בפורטו/בנפיקה/ספורטינג ולא מדרגה/שתיים פחות בקבוצות כמו שלנו, של לגיה וקבוצות בטורקיה.
עדין לוקח אותו בכל יום על מרמטיני, פטרסון, אימראן וכל מה שהגיע אחריו. גם עם הבעיות באופי.
כאוהד קל להגיד את זה. קשה להכיל בן אדם כזה במערכת בריאה, בטח כשהוא הולך להרוויח כמו השחקן הכי בכיר בסגל.
בכל מקרה רשמו כאן שהוא בעצמו לא מעוניין להגיע וזה הגיוני כי בשומר חומות הוא פחד להוציא את האף מהבית.
לא הבנתי מלכתחילה את הדיווחים עליו בתחילת הקיץ. גם הדיווחים עליו בינואר 2022 היו הזויים כשהוא רק התחיל לפרוץ בלגיה ולנו היה את ספורי בשיא הכושר ומיכה מהספסל.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לקחנו גביע גם בלעדיו
והגענו לבתים של הקונפרנס גם בלעדיו
שחקן ענק
תודה על התקופה היפה
שחררו ממנו כבר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שמעון א כתב:
24 יולי 2024, 11:26
לקחנו גביע גם בלעדיו
שחקן ענק
תודה על התקופה היפה
שחררו ממנו כבר
ממש.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

שמעון א כתב:
24 יולי 2024, 11:26
לקחנו גביע גם בלעדיו
שחקן ענק
תודה על התקופה היפה
שחררו ממנו כבר
תודה רבה!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הפועלעולה כתב:
24 יולי 2024, 11:19
כאוהד קל להגיד את זה. קשה להכיל בן אדם כזה במערכת בריאה, בטח כשהוא הולך להרוויח כמו השחקן הכי בכיר בסגל.
בכל מקרה רשמו כאן שהוא בעצמו לא מעוניין להגיע וזה הגיוני כי בשומר חומות הוא פחד להוציא את האף מהבית.
לא הבנתי מלכתחילה את הדיווחים עליו בתחילת הקיץ. גם הדיווחים עליו בינואר 2022 היו הזויים כשהוא רק התחיל לפרוץ בלגיה ולנו היה את ספורי בשיא הכושר ומיכה מהספסל.

אני חושב שעדין לא התעוררתם ולא הבנתם את המצב שלנו בשנים האחרונות.
זה מזכיר לי את הוויכוחים בזמנו על אספרייה שגם הייתה לו שריטה על האם כדאי להמשיך איתו לאור הכישרון או לא (ובסוף הוא שוחרר ואנסה נשאר).
ואפשר לצרף לדיון את שועה שאני בעבר חשבתי שהחתמה שלו בעייתית והיום הייתי שמח לראות אותו כאן.
ואפילו את טוומאסי שגם הוא פרויקט.
במודל של השנים האחרונות (הקיץ עדין לא החתמנו זר, מקווה שהדברים ישתנו), שאנחנו הולכים על זרים בפרופיל שהוא לא גבוה, שחקנים שהם לרוב שחקני רוחב, שחקנים שאו שלא העמידו מספרים מעולם או עשו את זה לפני הרבה מאוד שנים, אנחנו נתקשה מאוד לפרוץ את תקרת הזכוכית שלנו.
שחקנים שלרוב הרף שלהם מוגבל, לא יכולים להעיף קבוצה כמו שלנו, עם ישראלים בינונים, למעלה.
מה שזוסואה יכול, מה שאספרייה יכול, מה ששועה יכול, מה שטוומאסי יכול, פטרסון, קלימלה, פאון, ספר, אימראן, מרמנטיני, אנסה, ארתור ודומיהם, לא יכולים.

אז השאלה במה אנחנו בוחרים, ללכת "על בטוח" בכל הקשור להתמודדות עם האופי של השחקן, אבל אז מקצועית אנחנו הרבה פעמים מגבילים את עצמם מבחינת התקרה של הזרים בקבוצה שגם ככה יש בה ישראלים מוגבלים, או שאנחנו לוקחים סיכון והולכים על שחקנים עם אופי יותר "בעייתי" אבל כאלה שמקצועית יכולים לשבור את תקרת הזכוכית שלנו.
אם הייתה לנו קבוצה כמו באליפויות אז אולי הייתי פחות לוקח סיכונים עם שחקנים שהם פרויקט (למרות שיש מצב שעם זוסואה נניח באותה שושלת אנחנו כן עושים שלב בתים בליגת האלופות), אבל בקבוצות שלנו בשנים האחרונות? שלפעמים הבחירה היא בין זר שאפילו לא מצליח לעשות הרכב קבוע לשחקן שהוא אדיר מקצועית אבל חמום מוח/ילדותי/בעייתי, אם אנחנו רוצים לשבור את תקרת הזכוכית שלנו מהשנים האחרונות אני חושב שאנחנו צריכים לקחת את הסיכון...

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

Sir Alex Ferguson כתב:
24 יולי 2024, 12:36
אני חושב שעדין לא התעוררתם ולא הבנתם את המצב שלנו בשנים האחרונות.
זה מזכיר לי את הוויכוחים בזמנו על אספרייה שגם הייתה לו שריטה על האם כדאי להמשיך איתו לאור הכישרון או לא (ובסוף הוא שוחרר ואנסה נשאר).
ואפשר לצרף לדיון את שועה שאני בעבר חשבתי שהחתמה שלו בעייתית והיום הייתי שמח לראות אותו כאן.
ואפילו את טוומאסי שגם הוא פרויקט.
במודל של השנים האחרונות (הקיץ עדין לא החתמנו זר, מקווה שהדברים ישתנו), שאנחנו הולכים על זרים בפרופיל שהוא לא גבוה, שחקנים שהם לרוב שחקני רוחב, שחקנים שאו שלא העמידו מספרים מעולם או עשו את זה לפני הרבה מאוד שנים, אנחנו נתקשה מאוד לפרוץ את תקרת הזכוכית שלנו.
שחקנים שלרוב הרף שלהם מוגבל, לא יכולים להעיף קבוצה כמו שלנו, עם ישראלים בינונים, למעלה.
מה שזוסואה יכול, מה שאספרייה יכול, מה ששועה יכול, מה שטוומאסי יכול, פטרסון, קלימלה, פאון, ספר, אימראן, מרמנטיני, אנסה, ארתור ודומיהם, לא יכולים.

אז השאלה במה אנחנו בוחרים, ללכת "על בטוח" בכל הקשור להתמודדות עם האופי של השחקן, אבל אז מקצועית אנחנו הרבה פעמים מגבילים את עצמם מבחינת התקרה של הזרים בקבוצה שגם ככה יש בה ישראלים מוגבלים, או שאנחנו לוקחים סיכון והולכים על שחקנים עם אופי יותר "בעייתי" אבל כאלה שמקצועית יכולים לשבור את תקרת הזכוכית שלנו.
אם הייתה לנו קבוצה כמו באליפויות אז אולי הייתי פחות לוקח סיכונים עם שחקנים שהם פרויקט (למרות שיש מצב שעם זוסואה נניח באותה שושלת אנחנו כן עושים שלב בתים בליגת האלופות), אבל בקבוצות שלנו בשנים האחרונות? שלפעמים הבחירה היא בין זר שאפילו לא מצליח לעשות הרכב קבוע לשחקן שהוא אדיר מקצועית אבל חמום מוח/ילדותי/בעייתי, אם אנחנו רוצים לשבור את תקרת הזכוכית שלנו מהשנים האחרונות אני חושב שאנחנו צריכים לקחת את הסיכון...
+1

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:
24 יולי 2024, 11:07
שיחק בלגיה 3 שנים, הפך לקפטן שם, שחקן העונה שלהם, נבחרת העונה בפולין, עזב כשהחוזה נגמר.
לא יודע למה לא המשיך שם, צריך לראות אם באמת יגיע לסעודיה ואם כן מה הסכום שירוויח, כי שם הסכומים אחרים לגמרי לא רק מישראל גם מפולין.
לאור המצב שלנו גם אני הייתי מוכן לקחת סיכון על זוס, אבל זאת תגובה שמייפה את הסיטואציה איתו. האיש הוא גרורת סרטן מהלכת לכל חדר הלבשה. לא צריך להיתמם.
לתת לו חוזה גדול ומובטח ללא סעיפי יציאה לשנתיים שלוש קדימה זה סיכון שאני אבין את מי שלא ירצה לקחת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:
24 יולי 2024, 13:04
לאור המצב שלנו גם אני הייתי מוכן לקחת סיכון על זוס, אבל זאת תגובה שמייפה את הסיטואציה איתו. האיש הוא גרורת סרטן מהלכת לכל חדר הלבשה. לא צריך להיתמם.
לתת לו חוזה גדול ומובטח ללא סעיפי יציאה לשנתיים שלוש קדימה זה סיכון שאני אבין את מי שלא ירצה לקחת.

השאלה מה תביא הקיץ.
אם ילכו על זר בפרופיל גבוה, מישהו עם רף גבוה שיכול להעיף אותך, אז זה סיפור אחר.
אבל אתה רוצה להגיד לי שהעדפת באותו חלון שחקן פרווה כמו ממרמטיני על זוסואה? שאתה מעדיף קבוצה משעממת של אבוקסיס שמגרדת פלייאוף עליון ובוודאות לא עושה גביע ושלב בתים באירופה על הקבוצה עם זוסואה שצריך לכבות את השריפות שלו אבל הוא מעיף אותך קדימה?

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

Sir Alex Ferguson כתב:
24 יולי 2024, 13:15
השאלה מה תביא הקיץ.
אם ילכו על זר בפרופיל גבוה, מישהו עם רף גבוה שיכול להעיף אותך, אז זה סיפור אחר.
אבל אתה רוצה להגיד לי שהעדפת באותו חלון שחקן פרווה כמו ממרמטיני על זוסואה? שאתה מעדיף קבוצה משעממת של אבוקסיס שמגרדת פלייאוף עליון ובוודאות לא עושה גביע ושלב בתים באירופה על הקבוצה עם זוסואה שצריך לכבות את השריפות שלו אבל הוא מעיף אותך קדימה?
אני מעדיף קבוצה עם אנסה וספורי כמו ב 2022
שהביאה גביע ואחרי 3 חודשים הביאה בתים באירופה.

איזה זלזול מרגיז באבוקסיס, במיגל, בגולדברג, אקולטסה.. כל מי שהיה לו חלק בגביע ההוא, ובהעפלה האדירה לבתים של בזמן הקורונה

כאילו רק זוסוואה לבד הביא
כל השאר היו ניצבים

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שמעון א כתב:
24 יולי 2024, 13:20
אני מעדיף קבוצה עם אנסה וספורי כמו ב 2022
שהביאה גביע ואחרי 3 חודשים הביאה בתים באירופה.

איזה זלזול מרגיז באבוקסיס, במיגל, בגולדברג, אקולטסה.. כל מי שהיה לו חלק בגביע ההוא, ובהעפלה האדירה לבתים של בזמן הקורונה

כאילו רק זוסוואה לבד הביא
כל השאר היו ניצבים

לא לבד, אבל מעל כולם, בטח התקפית, בטח בליגה.

שים את זוסואה בקבוצה שהביאה גביע באותו ינואר במקום מרמטיני ומי יודע איך הייתה נגמרת השנה.

הוא דפוק בראש, אבל לא מאמין שאני באמת צריך לספק כאן הסברים לעד כמה הוא היה חשוב/איכותי מבחינת כדורגל.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

אתה לא צריך לספק הסברים
אנחנו יותר שהוא שחקן מכוכב אחר
יודעים שהגיע לב"ש בפוקס ושהוא 3 רמות מעל הכדורגל הישראלי
ויודעים שהוא גידול סרטני בקבוצת כדורגל

הגיע לקבוצה הכי גדולה בפולין ולא זכה באליפות 3 שנים
ושם לא היה לו את שבירו ודדיה

הקמפיין האדיר באירופה ב 2020 בזכות זוסוואה באותה מידה שהוא בזכות אבוקסיס ומיגל ויטור

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

ג'וס הוא חייזר, לטוב ולרע.
כן, קשה להסתדר איתו.
כן, הוא פסיכי ולא צפוי.
כן, הוא טראבל מייקר מטורף.

אבל הוא שחקן צבעוני, הוא וירטואוז, הוא גאון, הוא שחקן שאתה מתרגש כשהוא משחק. עם שחקנים כאלו לוקחים תארים ולא עם שחקנים כמו ספר ויוני.

בכל מקרה, דיון עקר ולא רלוונטי שסתם עושה עצבים בגוף וכאבים בלב.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

גיא חניה כתב:
24 יולי 2024, 14:17
עם שחקנים כאלו לוקחים תארים ולא עם שחקנים כמו ספר ויוני.
את ההישגים שזכינו איתו - זכינו גם בלעדיו.

גם מכבי פ"ת הביאה גביע לפני חודשיים בלי ז'וסוואה.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

לקבוצה המתה שלנו ולמועדון חסר הדרך שאנחנו מתאים בול הפסיכי הגאון הזה

שלח תגובה