רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי שיש »

yossi כתב:
15 אוגוסט 2024, 21:55
אני אוהב כדורגל אוטופי ואתה אוהב לגרד 1-0 על אשדוד בכדורגל שהוא סרטן בעיניים, מבריח אוהדים ולא גורם לך להגיע לשום מקום.
כל אחד והשריטה שלו.

מבקש ממך לא לצטט אותי ולא להזכיר את השם שלי.
תודה.
הכדורגל של המחצית השניה היה סרטן לא פחות
בקיצור בשן הויכוח אתם מנרמלים כדורגל מגעיל

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

שיש כתב:
15 אוגוסט 2024, 22:01
הכדורגל של המחצית השניה היה סרטן לא פחות
בקיצור בשן הויכוח אתם מנרמלים כדורגל מגעיל
מי לעזאזל מנרמל את מה שקרה במחצית השנייה?
ברור שהוא היה סרטן.
זה היה הפועל בש של העונה שעברה.

קבוצה שלא מצליחה להחזיק כדור, לא מצליחה לצאת מהחצי שלה, לא מצליחה לדחוק את היריב לאחור.
בנוסף לזה קריסה מנטאלית טוטאלית.

לצערנו עכשיו אין ויטור ואין טרנר שיחזיקו את הדבר הזה מלהתפרק כשמשחקים ככה.
והיריב הוא לא איזה נתניה או אשדוד.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yossi כתב:
15 אוגוסט 2024, 22:02
מי לעזאזל מנרמל את מה שקרה במחצית השנייה?
ברור שהוא היה סרטן.
זה היה הפועל בש של העונה שעברה.

קבוצה שלא מצליחה להחזיק כדור, לא מצליחה לצאת מהחצי שלה, לא מצליחה לדחוק את היריב לאחור.
בנוסף לזה קריסה מנטאלית טוטאלית.

לצערנו עכשיו אין ויטור ואין טרנר שיחזיקו את הדבר הזה מלהתפרק כשמשחקים ככה.
והיריב הוא לא איזה נתניה או אשדוד.
זה באר שבע של עונה שעברה כי זה החומר ולא משנה מי המאמן על הקוים
אולי רן יעשה התאמות כאלה ואחרות ונצא מהבור הזה אבל בסוף נחזור לאותה נקודה כמו שקרה לברדה יקרה לו

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yossi כתב:
15 אוגוסט 2024, 21:55
אני אוהב כדורגל אוטופי ואתה אוהב לגרד 1-0 על אשדוד בכדורגל שהוא סרטן בעיניים, מבריח אוהדים ולא גורם לך להגיע לשום מקום.
כל אחד והשריטה שלו.

מבקש ממך לא לצטט אותי ולא להזכיר את השם שלי.
תודה.

ברדה נתן כאן גם שתי עונות טובות עם הישגים וכדורגל.
הבעיה שלך היא שיש לך זיכרון קצר ושאתה לא מבין כמה מים הוא הוציא מהסלע.
לצערי השנה כולם יבינו כמה מים הוא הוציא מהסלע ואיך העזיבה שלו היא סמל להליכה של המועדון שלנו כמה צעדים אחורה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
15 אוגוסט 2024, 22:08
ברדה נתן כאן גם שתי עונות טובות עם הישגים וכדורגל.
הבעיה שלך היא שיש לך זיכרון קצר ושאתה לא מבין כמה מים הוא הוציא מהסלע.
לצערי השנה כולם יבינו כמה מים הוא הוציא מהסלע ואיך העזיבה שלו היא סמל להליכה של המועדון שלנו כמה צעדים אחורה.
כבר אמרתי 100 פעם שאני לא הייתי מפטר אותו, למרות שבמשך עונה ומשהו הכדורגל שלו חווה רגרסיה קשה וזה רק הלך ונהיה יותר גרוע.
רציתי שימשיך בגלל ההתחלה שהיה שם משהו טוב ומעניין.
זה שבהתחלה היה טוב לא אומר שלא אבקר עונה כמו העונה שעברה שהייתה נוראית בכל קנה מידה.
הפליאוף, איבוד הגביע, היו רק תשלום לחודשים של ניצחונות שקריים שהגיעו בלי בסיס לכלום.
המחצית השנייה היום הייתה פלאשבק ישיר לאותו כלום ושום דבר.
חבורה מבוהלת שלא מצליחה להחזיק כדור 5 שניות.
כמו שכתבתי למישהו אחר, לצערנו פה אין ויטור ואין טרנר שיחזיקו גם רגעים כאלה. אז זה מתפרק באלימות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yossi כתב:
15 אוגוסט 2024, 22:17
כבר אמרתי 100 פעם שאני לא הייתי מפטר אותו, למרות שבמשך עונה ומשהו הכדורגל שלו חווה רגרסיה קשה וזה רק הלך ונהיה יותר גרוע.
זה שבהתחלה היה טוב לא אומר שלא אבקר עונה כמו העונה שעברה שהייתה נוראית בכל קנה מידה.
הפליאוף, איבוד הגביע, היו רק תשלום לחודשים של ניצחונות שקריים שהגיעו בלי בסיס לכלום.
כמו שכתבתי למישהו אחר, לצערנו פה אין ויטור ואין טרנר שיחזיקו גם רגעים כאלה. אז זה מתפרק באלימות.
ברדה נכשל בשנה שעברה, אבל אם אתה לא מבין למה פוטר ומה הצעד שלו מסמל בטח לאור זהות המחליף אז אנחנו בבעיה כי אתה אדם חכם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yossi כתב:
15 אוגוסט 2024, 22:17
ויטור לא יהיה לנצח אז הדרך להתפרקויות האלה קרובה מתמיד

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב:
15 אוגוסט 2024, 22:18
ברדה נכשל בשנה שעברה, אבל אם אתה לא מבין למה פוטר ומה הצעד שלו מסמל בטח לאור זהות המחליף אז אנחנו בבעיה כי אתה אדם חכם.
אז נשב כולנו ונגיד שאלונה היא הבעיה.
מה אתה רוצה בדיוק שיקרה?
שיארגנו קבוצת רכישה שתהיה בבעלות משותפת ביחד איתה.
יותר טוב מכל ברברת מיותרת פה בפורום.

לא יודע מה זה זהות המחליף, אני לא מממהר לקבור אותו כמוך.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

1) מאמן טירון, עשה טעויות של מאמן טירון וגרם לנזק של 20 מיליון.
2) צחוק הגורל שזה שנתן הוראה לנהוג ב"קשיחות" (שלא לומר באלימות ובכאסח) עם ויטור בגמר הגביע, יצא זה שבסוף זה חזר אליו ואחד הניזוקים העיקריים מהעניין, קארמה איז א ביץ'.
3) לא נראה לי שאי פעם אבין את החילופים שלו, בעיקר ההוצאה של יוספי וחטואל. כאילו מי אמור היה ליזום התקפות? להבקיע? קיווה לסגור את המשחק ולהגיע לפנדלים?

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

delta7 כתב:
15 אוגוסט 2024, 22:29
1) מאמן טירון, עשה טעויות של מאמן טירון וגרם לנזק של 20 מיליון.
2) צחוק הגורל שזה שנתן הוראה לנהוג ב"קשיחות" (שלא לומר באלימות ובכאסח) עם ויטור בגמר הגביע, יצא זה שבסוף זה חזר אליו ואחד הניזוקים העיקריים מהעניין, קארמה איז א ביץ'.
3) לא נראה לי שאי פעם אבין את החילופים שלו, בעיקר ההוצאה של יוספי וחטואל. כאילו מי אמור היה ליזום התקפות? להבקיע? קיווה לסגור את המשחק ולהגיע לפנדלים?
החילוף של חטואל - ג'נאח היה סתמי. לא שינה כלום.
אליאס היה צריך להיכנס במקום גורדנה. האמצע שלנו לא היה קיים במחצית השניה ואחרי שיוספי יצא כבר לו היה לנו מה למכור בהתקפה ואפילו במצבים הנייחים. התרומה של ספר במצבים נייחים יכלה מאוד לעזור במשחק כזה.
ככ חבל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אפרופו אמצע, שוב מתברר שאין בכלל עומק בקישור.
יש גורדה וקינגס. וזהו.

לך תשרוד ככה עונה שלמה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ForeverRed כתב:
15 אוגוסט 2024, 22:50
אפרופו אמצע, שוב מתברר שאין בכלל עומק בקישור.
יש גורדה וקינגס. וזהו.

לך תשרוד ככה עונה שלמה.
העיקר שיש 4 שחקנים לעמדה מספר 10

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

מאוד רציתי שיחתום אחרי שאלינוב פוטר. בסופו של יום הטעויות שלו הן קודם כל בבחירת ההרכבים. אין לי בעיה שמאמן רוצה להנחיל את הפילוסופיה שלו, זה בסדר ואני לא מצפה ממנו לזנוח את זה בשלב ככ מוקדם אבל אתה לא יכול לעלות מתחילת העונה עם הרכב שהוא אפילו לא שני הכי חזק שלך ולצפות שזה יעבוד. כדורגל משחק פשוט, כולנו ראינו במשך עונה שלמה שתורג׳מן לא קיים על הדשא, והוא ממשיך לתת לו את הקרדיט מתחילת העונה. קניונס לא עושה הגנה? וחטואל? ובדש? כן עושים? תרוויח את השחקנים הטובים שלך דרך הדשא! אגו מעולם לא הייתה הדרך המוצלחת לפתור בעיות. שחק קודם כל עם הכלים הכי טובים שלך, אחר כך יהיה אפשר לדבר על מידת ההשקעה של אלונה. גם אם מחר היא שמה כסף ומביאה לפה את ירדן שועה, המאמן היה מייבש אותו בספסל. זה לא עובד ככה. אתה מעריץ של פפ? של קלופ? אין דבר כזה שהם היו עולים עם האסופה הכי נגרית שהם יכולים לבחור מהסגל שלהם. קודם לוקחים את הטובים ביותר, ורק אז מאמנים ורותמים אותם לשיטה שאתה רוצה ולא להפך.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

red ultras כתב:
15 אוגוסט 2024, 22:55
מאוד רציתי שיחתום אחרי שאלינוב פוטר. בסופו של יום הטעויות שלו הן קודם כל בבחירת ההרכבים. אין לי בעיה שמאמן רוצה להנחיל את הפילוסופיה שלו, זה בסדר ואני לא מצפה ממנו לזנוח את זה בשלב ככ מוקדם אבל אתה לא יכול לעלות מתחילת העונה עם הרכב שהוא אפילו לא שני הכי חזק שלך ולצפות שזה יעבוד. כדורגל משחק פשוט, כולנו ראינו במשך עונה שלמה שתורג׳מן לא קיים על הדשא, והוא ממשיך לתת לו את הקרדיט מתחילת העונה. קניונס לא עושה הגנה? וחטואל? ובדש? כן עושים? תרוויח את השחקנים הטובים שלך דרך הדשא! אגו מעולם לא הייתה הדרך המוצלחת לפתור בעיות. שחק קודם כל עם הכלים הכי טובים שלך, אחר כך יהיה אפשר לדבר על מידת ההשקעה של אלונה. גם אם מחר היא שמה כסף ומביאה לפה את ירדן שועה, המאמן היה מייבש אותו בספסל. זה לא עובד ככה. אתה מעריץ של פפ? של קלופ? אין דבר כזה שהם היו עולים עם האסופה הכי נגרית שהם יכולים לבחור מהסגל שלהם. קודם לוקחים את הטובים ביותר, ורק אז מאמנים ורותמים אותם לשיטה שאתה רוצה ולא להפך.
ההתקפה עבדה טוב. הביטחון שנתן לשחקני הרכב שלו כן הוכיח בשערים. הלחץ הגבוה וההפקרות כל התקפה ל3 על 3 של היריבה הוכיח את עצמו במצבים קלים. נרפות של מזרחי וגורדנה בצד ימין ובמרכז המגרש הייתה חייבת לקבל מענה עוד במשחק הקודם. אני כבר התרעתי. קיניונס וספר לא מקבלים דקה זה חרפה. גם להכניס את פול הייתה אפשרות שלא תשכחו.

מסכן בלוריאן שהיה צריך כל כך הרבה פעמים לעמוד באחד על אחד.

המאמן הזה הרוויח את האנטי בוואחד v על כישלון על העונה הזו בדיוק כמו בעונה שעברה, הוא יצטרך לצאת לחתיכת ריצת רוני לוי כדי לשרוד עד ינואר.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
simply--red
Title: CrazyRed

שליחה על ידי simply--red »

השכר לימוד על הגב שלנו
20 מיליון שקל לשנה
יוצא 10 מיליון לסימסטר

i i i אלונה

שלח תגובה