טוני נוואקמה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: טוני נוואקמה

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:מעניין מה היה קורה פה אם טוני היה נמכר שנה שעברה לסינים ב3 מיליון יורו?
מה היו אומרים על אלונה?
וואלה הצליחו להשאיר אותו עוד עונה ואנשים פה עיוורים לזה. בעיקר ארס ועוד ארס כלפי מערכת שהביאה לכאן רק טוב.

קיץ נוראי, טעויות אחרי טעויות. הכל משתבש וזה הזמן לתת גב למערכת. לתת גב לאלונה שעוברת תקופה קשה כי אני יודע שלחלק מהאנשים כאן זה לא מובן אבל היא אנושית ומשלמת מחיר כבוד על הטעויות שלה ושל אנשים שעובדים אתה. היא רואה בדיוק את מה שכולנו רואים.
היא מנסה להביא שחקנים שוברי שיוויון במחיר גבוה במיוחד. סולומון, סבע, נייגל וגם רצתה להשאיר את טוני אם או בלי מס.

כל זאת לא פותר את אלונה וברק מביקורת. להיפך. אבל הסגנון לא פחות מכפיות טובה.

להיות לויאלים זו לא תכונה רעה. לתת לאנשים את המרחב לטעות זה הדבר הכי נכון וזו לא הדעה שלי אלא זו העמדה של המדע.
לא מכליל אבל יש פה אנשים שזה מרגיש שהשלוש שנים האחרונות הם ממש סבלו ועכשיו זה תור הזהב שלהם לזלזל ולפגוע. "מכרה אותנו..", "לא מבינה...", "חוסכת...", "מתקמצנת...", "עושקת את הקהל...", "חובבנים..."

אני חווה את התקופה הכי מאושרת שלי כאוהד. אבל אחרי שאני קורא חלק מהודעות פה בא לי לחזור לתקופות אפלות. שם היה מקום לסגנון כזה ועל תגידו לי שזה לא מגיע למגרש כי שם כולנו אגרוף אחד. אני נמצא במגרש ושומע הכל. את הקללות שנשמעות לברק ואת הקללות לשיר צדק שאנשים בגוש המעודד הרשו לעצמם בקרית שמונה.
הפסד היום וטרנר יראה בדיוק כמו נתניה שנה שעברה כאשר האוהדים של מכבי יצאו על השחקנים שלהם. פה צחקו עליהם.
עד שהקבוצה לא תתחיל להביא תוצאות רוחו תרחף מעליה ומעלינו.
רק אזכיר ששנה שעברה ידענו גם להסתדר בלעדיו בלא מעט משחקים.
עכשיו זה זמן השחקנים.
רק הם יכולים לגרום לנו להפסיק לחשוב עליו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Sir Alex Ferguson כתב: גדי, אתה מכיר אותי, הייתי מאלה שהגנו על ההתנהלות גם כאשר היא הרגישה לא נכונה בתקווה שהזמן יוכיח שההנהלה והצוות המקצועי יודעים מה הם עושים.
בשורה התחתונה ההתנהלות הקיץ הייתה איומה, הצליחו בקיץ אחד להרוס מה שלקח לנו שנים לבנות.
על הכל היה אפשר להתגבר, על המחדל שבו טוני מגיע לשנת חוזה (אותו הדבר אוגו) ונמכר במחיר של דור אלו קשה להתגבר כי מדובר באחד המחדלים היותר גדולים שהיו בישראל בלא יודע כמה שנים האחרונות.
לפעמים צריך להעביר ביקורת כי לפעמים רק ככה לומדים מטעויות. אני גם מקווה שטוני ייתן חצי עונה גדולה ויימכר בסכום גדול לקבוצה גדולה יותר כדי שיבינו אפילו יותר את הטעות שנעשתה בעניין טוני והיא מערכתית והיא חורגת מהקיץ הנוכחי ונפרסה על פני שנים שבהם טוני קיבל שכר נמוך מידי למעמדו מה שהוביל להצעה נחמדה מקבוצת ביניים בטורקיה להראות הרבה יותר אטרקטיבית ממה שהיא אמורה להיות.
כמובן שהביקורת צריכה להיות עניינת, ואסור לשכוח שבלי אלונה טוני בכלל לא היה מגיע לכאן לעולם, וכמובן שבמגרש צריכים לשים הכל בצד ולבוא ורק לדחוף את הקבוצה, אבל אני חושב שבנושא של טוני (ואוגו, שבגלל שלא עזב אף אחד לא מדבר על המחדל איתו שממשיך בעוד אנחנו מתכתבים כאן) חייב להישמע הביקורת על כך שאיבדנו את אחד הזרים הכי טובים ששיחקו בישראל מאז ומעולם במחיר מצחיק ולקבוצת ביניים ולא מעבר לכך...

אתה ממשיך להתעלם מזה שטוני לא הגיע לשנת חוזה אלא העזיבה שלו סוכמה כבר בקיץ שעבר. זה שומט תחת רגלייך את חלק מהטיעונים שלך.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Redbull
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Redbull »

גדי כתב:מעניין מה היה קורה פה אם טוני היה נמכר שנה שעברה לסינים ב3 מיליון יורו?
מה היו אומרים על אלונה?
וואלה הצליחו להשאיר אותו עוד עונה ואנשים פה עיוורים לזה. בעיקר ארס ועוד ארס כלפי מערכת שהביאה לכאן רק טוב.

קיץ נוראי, טעויות אחרי טעויות. הכל משתבש וזה הזמן לתת גב למערכת. לתת גב לאלונה שעוברת תקופה קשה כי אני יודע שלחלק מהאנשים כאן זה לא מובן אבל היא אנושית ומשלמת מחיר כבוד על הטעויות שלה ושל אנשים שעובדים אתה. היא רואה בדיוק את מה שכולנו רואים.
היא מנסה להביא שחקנים שוברי שיוויון במחיר גבוה במיוחד. סולומון, סבע, נייגל וגם רצתה להשאיר את טוני אם או בלי מס.

כל זאת לא פותר את אלונה וברק מביקורת. להיפך. אבל הסגנון לא פחות מכפיות טובה.

להיות לויאלים זו לא תכונה רעה. לתת לאנשים את המרחב לטעות זה הדבר הכי נכון וזו לא הדעה שלי אלא זו העמדה של המדע.
לא מכליל אבל יש פה אנשים שזה מרגיש שהשלוש שנים האחרונות הם ממש סבלו ועכשיו זה תור הזהב שלהם לזלזל ולפגוע. "מכרה אותנו..", "לא מבינה...", "חוסכת...", "מתקמצנת...", "עושקת את הקהל...", "חובבנים..."

אני חווה את התקופה הכי מאושרת שלי כאוהד. אבל אחרי שאני קורא חלק מהודעות פה בא לי לחזור לתקופות אפלות. שם היה מקום לסגנון כזה ועל תגידו לי שזה לא מגיע למגרש כי שם כולנו אגרוף אחד. אני נמצא במגרש ושומע הכל. את הקללות שנשמעות לברק ואת הקללות לשיר צדק שאנשים בגוש המעודד הרשו לעצמם בקרית שמונה.
הפסד היום וטרנר יראה בדיוק כמו נתניה שנה שעברה כאשר האוהדים של מכבי יצאו על השחקנים שלהם. פה צחקו עליהם.
כל מילה!!!!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

Totti כתב: נו אז איפה אתה אחשלי?

צלצל לאלי ואלונה, תציג את עצמך ואחרי 20 שניות של פתיח, תגש ישר לעניין;

"אומנם עשיתם מיליונים בעשר אצבעות וכל יומיים אנחנו קוראים בדה מרקר שעוד חברה שאתם שותפים בה נמכרה לסינים, אבל וואלה, שחקנים אין לכם מושג איך מוכרים, תנו למאסטר ללמד אתכם דבר או שניים, לא בושה".

אל תהיה פראייר, תבקש אחוזים אחי. כמו הסוכנים של נייגל.
אז בוא נחייה בשלום עם כל טעות. אין ספק שזו הדרך שתחזיר אותנו למסלול.
ד"א, כלכך הרבה אנשים כאן כבר כתבו על הטעויות שלנו בתחום מכירת השחקנים ( גם אתה). אז על מה המהומה?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:
אז בוא נחייה בשלום עם כל טעות. אין ספק שזו הדרך שתחזיר אותנו למסלול.
ד"א, כלכך הרבה אנשים כאן כבר כתבו על הטעויות שלנו בתחום מכירת השחקנים ( גם אתה). אז על מה המהומה?
יש הבדל בין להעביר ביקורת על כמה מהלכים, שאני בהחלט שותף לה ובין האמרות הגורפות הללו "לא יודעים למכור שחקנים".

בעיניים שלי ואני יודע שאני בדעת מיעוט, אחרי שנתיים אדירות של הניגרים, הם היו צריכים לעמוד על המדף ב-5 מיליון אירו, ככה כדורגל מתנהל, כמו התאוריה הכלכלית של וולרשטיין. הגדולים קונים מהבינונים, שקונים מהקטנים. מועדונים בדרגים כמו שלנו, מתנהלים ככה שנים.

בעיניים של מקבלי ההחלטות, העדיפו להשתשמש "במוצר" עד הסוף ולכלות את ערך המכירה שלו.

אני, אדם פרטי שחושב שזו טעות. אבל אין לי ספק שמה שאני יודע, הברקתים שכחו.

אז קצת צניעות ומתינות בתגובות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

Totti כתב: יש הבדל בין להעביר ביקורת על כמה מהלכים, שאני בהחלט שותף לה ובין האמרות הגורפות הללו "לא יודעים למכור שחקנים".

בעיניים שלי ואני יודע שאני בדעת מיעוט, אחרי שנתיים אדירות של הניגרים, הם היו צריכים לעמוד על המדף ב-5 מיליון אירו, ככה כדורגל מתנהל, כמו התאוריה הכלכלית של וולרשטיין. הגדולים קונים מהבינונים, שקונים מהקטנים.

בעיניים של מקבלי ההחלטות, העדיפו להשתשמש "במוצר" עד הסוף ולכלות את ערך המכירה שלו.

אני, אדם פרטיב חושב שזה טעות. אבל אין לי ספק שמה שאני יודע, הברקתים שכחו.

אז קצת צניעות ומתינות בתגובות.
לא משנה ולא יודע מה אלי ברקת עושה בעסקיו הפרטיים. כרגע, מבחן התוצאה בהפועל ב"ש מאוד בעייתי. והמצב ישאר ככישלון עד שהם יוכיחו אחרת.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:
לא משנה ולא יודע מה אלי ברקת עושה בעסקיו הפרטיים. כרגע, מבחן התוצאה בהפועל ב"ש מאוד בעייתי. והמצב ישאר ככישלון עד שהם יוכיחו אחרת.
על איזו תוצאה אתה מדבר תגיד?
אי אפשר לחשוד בי שאני נמנה עם המסנגרים למוות, אתה יודע נהדר שלא.

אבל בחייאת דינאק, הברקתים לקחו עסק כושל, פלאפל שכונתי והפכו אותו למסעדת 5 כוכבי מישלן.

אז הקיץ, הם הוציאו כמה מנות רעות, מבחן התוצאה בעייתי פתאום?

הלו, קצת פרופורציות. אנסטיס, סטו ועוד כמה, הם בושה וכלימה למועדון בסדר גודל שלנו שהתרסק בענק עם הרכש. גם ההדחה מאירופה מאכזבת.

אבל מפה ועד הציון שאתה מחלק לברקתים, המרחק אדיר.

ואם אתה בכל זאת מתעקש, אז באוגוסט הם מקבלים 3. אבל בוא נדבר במאי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני כבר מדבר עם אלי ואומר לו לזמן אותך לישיבת צוות על מנת "להוכיח לך".
ירידה מהפסים.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

zivmay כתב:

שלוש שנים אליפות ברציפות. אתה מוכיח שהמציאות שלך עולה על הפתגם "הפוסל במומו במומו פוסל".
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

יש בעיה ביכולת לשווק שחקנים ולקבל עליהם תמורה ראויה.
לא צריך להתכחש לזה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

נניח וההצעה מסין (לפי מה ששמעתי) עמדה על 4 מיליון יורו.
היא שכנעה אותו להישאר וקיבלה בתמורה שלב בתים אירופי ששווה לא פחות. קשה לי להאמין שאנחנו עוברים את לודוגורץ בלעדיו

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ForeverRed כתב:יש בעיה ביכולת לשווק שחקנים ולקבל עליהם תמורה ראויה.
לא צריך להתכחש לזה.
תביא נתונים.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

zivmay כתב:
עפת רחוק אחי,
אני חושב שאני בין הכותבים הצעירים בפורום אבל בכל שאת כבר 21 שנים עם הקבוצה במגרשים, נראה לי שבערך 17 מתוכם הגישה הייתה של ״רק תנו לראות אליפות אחת, לא צריכים מיתר מזה כלום״ אז וואלה הביא פה 3 אליפויות, פעמיים שלב בתים, ואתה הקבוצה היחידה בהיסטוריה של הכדורגל האירופי שניצחה את אינטר פעמיים בשלב בתים. הייתי מצפה לקצת יותר קרדיט בטח ממי שהיה שם בתקופות הכי קשות של ״שידורי המהפכה״ וכו׳
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

שילמנו השנה את מה שכל מועדון עובר כשהוא נהיה גדול. הוא נהיה גדול גם בזכות השחקנים שלו וכשהם גדלים, הם רוצים לפרוש כנפיים ולהשתדרג בשרשרת המזון.
בהחלט היה חוסר נסיון בתהליך הזה, אבל אני בטוח שהלקחים נלמדו. אלי ברקת הוא מאנשי העסקים הטובים במדינה...
מדובר "בתעשייה" (הכדורגל) בהחלט שונה ובלתי צפויה. הסיכוי שלו להפנים ולתקן גדול בהרבה מהסיכוי של גולדהר, שדי מנותק, להפנים ולתקן.
אני עדיין מצפה לשתי החתמות השבוע, אוגו וקשר/ חלוץ...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גדי כתב:
תביא נתונים.
אתה מוזמן לתת דוגמא נגדית שתפריך את הטענה.

שלח תגובה