קינגס קאנגווה
Re: קינגס קאנגווה
קאנגוואה לא יכול להיות 6
ברור שצריכים 6 שיתן לגורדנה אויר וקצת תחרות אבל היינו צריכים גם 8 ועדיין צריכים 10.......( פרץ וסטויאנוב זה לא לרמה אבל לםחות מסמנים וי)
לא נצליח בקצב הזה להעמיד קישור ראוי ושלם
מבחינת התאמות נצטרך לרסן את קאנגוואה שפחות ילחץ כמו קמיקזה או שנשחק עם גורדנה ואליאס שיחפו עליו
ברור שצריכים 6 שיתן לגורדנה אויר וקצת תחרות אבל היינו צריכים גם 8 ועדיין צריכים 10.......( פרץ וסטויאנוב זה לא לרמה אבל לםחות מסמנים וי)
לא נצליח בקצב הזה להעמיד קישור ראוי ושלם
מבחינת התאמות נצטרך לרסן את קאנגוואה שפחות ילחץ כמו קמיקזה או שנשחק עם גורדנה ואליאס שיחפו עליו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
yossi כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 14:43כשבריירו ישחק בהרכב אל תתפלא שגם הקישור של טבריה יביך אותך.
אין לנו עומק ואין לנו איכות, שנים שזלזלו בקישור והנה התוצאה.
תחזור לנושא של שמיר כשחתם בקדנציה שנייה, אני אוסיף את Forevered שחשב ככה גם כן ואתן לו קרדיט, כבר אז חששנו שהחחתמה הזו תדפוק אותנו שנים קדימה.
החתימו שחקן שעושה עומק בכאילו בלי שום איכות. לצערי צדקנו. היה אירופה, היה מקום לזר, אבל הולכים על שמיר הבינוני ולא מקדמים את הקבוצה מטר קדימה.
קינגס הוא ההחתמה הראשונה מזה שנים שאשכרה יכול לקחת פה את הקישור צעד קדימה. אני לא רואה מקום, כסף ואופציה ראויה לעוד מחליף שיגרום לי להסיט משאבים מעמדות הבלם, המגנים, והכנף השמאלי.
שמיר שוחרר הקיץ, איזה קשר אמצע ישראלי החתמת במקום?
קינגס הוא רכש מעניין לקישור, אבל מדובר בשחקן אחד כשבפועל שחררת שני שחקני קישור (פוקו ושמיר) ואתה פועל בשביל לשחרר עוד אחד שיכול לשחק שם (באריירו).
הקישור זה הלב של הקבוצה, גורדנה בגילו ואחרי הפציעות שלו, אליאס אחרי הפציעה שלו וקינגס זה לא קרוב ללהיות מספיק לעונה שלמה.
גם בלי הנחיתות המספרית מבחינת כמות השחקנים שיש לנו היום בקישור, כמו עם בדש ובלוריאן, ככה גם עם אליאס, זה מרגיש שקוזוך העלים את השנה שעברה והיכולת שהציג, והוא מתנהל כאילו זה אותו אליאס מלפני הפציעה.
לבנות על אליאס כבורג מרכזי אצלנו השנה זאת טעות קשה מאוד, שנה שעברה הוא לא היה לרמת ליגת העל אפילו, זה עד כמה הוא היה גרוע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
היינו צריכים להתאבד על דן גלזר .הראל כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 14:50אין לנו שום 6 בקבוצה וחבל שאף מאמן עד עכשיו לא ראה את זה .
גם אליאס שתשים אותו 6 , חוץ מלרוץ בפאניקה ולשחק קשוח הוא לא עושה שום דבר אחר , הוא לא שחקן שיודע לתת פס נורמלי אחד כזה של בין הקווים שיוציא את הקבוצה קדימה.
גם גורדנה לא 6 למרות שהוא מנסה להיות כזה.
בתחילת הקיץ שזומן לנבחרת גורדנה שיחק יותר כ8 כזה שנטע לביא שיחק מאחוריו כ6 וג׳ורדי היה מצויין בתפקיד הזה חבל שהוא לא מבין שהוא כזה.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
לדעתי מדמון יכול להיות 6 סבבה, שרפנו אותו מוקדם מאוד. הוא מזכיר לי את גורדנה מאוד.
כבר שכחתי את שמיר.....אשכרה שיחררנו שניים והבאנו 1Sir Alex Ferguson כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 15:01שמיר שוחרר הקיץ, איזה קשר אמצע ישראלי החתמת במקום?
קינגס הוא רכש מעניין לקישור, אבל מדובר בשחקן אחד כשבפועל שחררת שני שחקני קישור (פוקו ושמיר) ואתה פועל בשביל לשחרר עוד אחד שיכול לשחק שם (באריירו).
הקישור זה הלב של הקבוצה, גורדנה בגילו ואחרי הפציעות שלו, אליאס אחרי הפציעה שלו וקינגס זה לא קרוב ללהיות מספיק לעונה שלמה.
גם בלי הנחיתות המספרית מבחינת כמות השחקנים שיש לנו היום בקישור, כמו עם בדש ובלוריאן, ככה גם עם אליאס, זה מרגיש שקוזוך העלים את השנה שעברה והיכולת שהציג, והוא מתנהל כאילו זה אותו אליאס מלפני הפציעה.
לבנות על אליאס כבורג מרכזי אצלנו השנה זאת טעות קשה מאוד, שנה שעברה הוא לא היה לרמת ליגת העל אפילו, זה עד כמה הוא היה גרוע.
היתר 10.....גאוני
הוא חלוץ ומכבי תא לא ישחררו אותו, הרגע הגיע אליהם
כי אין סיכוי שהתכוונת לאיליי מדמון.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
פוקו היה יותר מגן וגם ככה היינו רווים בבינואידה שצריך לשחרר
תעדכנו אותי כש6 שחקנים עזבו את המועדון
מספרית אתה צודק אבל זו לא חזות הכל .Sir Alex Ferguson כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 15:01שמיר שוחרר הקיץ, איזה קשר אמצע ישראלי החתמת במקום?
שמיר כבר שנים לא בעניינים ומוזר שהפרידה ממנו לא קרתה קודם .
פוקו מכורח הנסיבות לא ראוי ללבוש את החולצה שלנו .
בריירו כבר שנתיים מזייף גם בפירורי הדקות שמקבל ואני מאלה ששרופים עליו .
3 בינוניים שאם לא היית משחרר עוד היו תקועים לך כאן בגרון .
כדי להביא משהו חדש - צריך קודם לשחרר .
הלוואי והיה אפשר לתזמן את זה ראש בראש אבל המציאות היא אחרת ולא תמיד זה מסתדר .
אני מקווה שאנחנו לפני סט של פעולות עוד בחלון הנוכחי , ואני מעריך שהכל ירוץ מהר יותר החל מה-1.9 כשהחלון בליגות הבכירות נסגר וייפתחו יותר אפשרויות :
1. שושנאצ׳ב שיפנה מקום לזר ( בלם )
2. ספר/קיניונס - שיפנו מקום לזר ( קשר 10 אם יוספי יעזוב אחרת קשר 6 )
3. יוספי - אם נשאר , בהארכת חוזה בלבד
4. חתואל - כמו יוספי
5. בלוריאן/סטויאנוב/מדמון/תורג׳מן/בדש - לשווק להפועל חיפה בטרייד על בן הרוש או הפועל ת"א בטרייד על ישראלוב או אשדוד בטרייד על כנאען . יש לנו נכסים ששוים הרבה אצל קבוצות אחרות .
6. מגן שמאל מחליף - ירדן כהן , דני גרופר
7. מרציאנו - איך נתקענו עם החוזה שלו ? טרייד קל
מלא עבודה וחודש נטו לעשות את זה .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
פוקו מגן בגלל חילטור
אין סיכוי שהוא לא משתלב במשחק קמיקזה של רן טוב יותר ממה שיש לך
ועכשיו אחרי שחרור של שמיר ושלו וייבוש של בריירו מה נשאר?
לגבי מי שיעזוב
מדמון, גורדין, פרהוד, יוספי, ריגן
והבינוניאדה עדיין חוגגת.....בדש, חטואל, סטויאנוב, אליאס, תורג'מן, דדיה
זה סגל שיתחלף בעוד 3 חלונות בקצב שלנו......
אני אגדיל את מה שאתה אומר כי אתה כותב יפה מאוד כאי של שפיות מבחינתי בתקופה האחרונה.שיש כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 16:22פוקו מגן בגלל חילטור
אין סיכוי שהוא לא משתלב במשחק קמיקזה של רן טוב יותר ממה שיש לך
ועכשיו אחרי שחרור של שמיר ושלו וייבוש של בריירו מה נשאר?
לגבי מי שיעזוב
מדמון, גורדין, פרהוד, יוספי, ריגן
והבינוניאדה עדיין חוגגת.....בדש, חטואל, סטויאנוב, אליאס, תורג'מן, דדיה
זה סגל שיתחלף בעוד 3 חלונות בקצב שלנו......
אם פוקו פותח במקום מזרחי אנחנו בבתים אירופי.
לגבי הגרזן באמצע, הוא משתמש בגורדנה בתפקיד שלא מחמיא לו, באליאס בתפקיד שלא מחמיא לו ומייבש את באריירו. אמרת את זה יפה מאוד בעצמך.
בדש ותורגמן בעזרת השם בסוף העונה לא פה.
חטואל ויוספי מבחינתי צריך להאריך להם, הם יכולים להוביל אותנו אבל נבכה על זה בהמשך שלא נתנו להם חוזה לפחות כמו של אליאל פרץ.
סטויאנוב מבחינתי זקוק להשאלה כדוגמת יוספי כשהיה מאוד שנוא. לדדיה אני מאחל בריאות איתנה.
קודם כל תודהshovalb9 כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 16:28אני אגדיל את מה שאתה אומר כי אתה כותב יפה מאוד כאי של שפיות מבחינתי בתקופה האחרונה.
אם פוקו פותח במקום מזרחי אנחנו בבתים אירופי.
לגבי הגרזן באמצע, הוא משתמש בגורדנה בתפקיד שלא מחמיא לו, באליאס בתפקיד שלא מחמיא לו ומייבש את באריירו. אמרת את זה יפה מאוד בעצמך.
בדש ותורגמן בעזרת השם בסוף העונה לא פה.
חטואל ויוספי מבחינתי צריך להאריך להם, הם יכולים להוביל אותנו אבל נבכה על זה בהמשך שלא נתנו להם חוזה לפחות כמו של אליאל פרץ.
סטויאנוב מבחינתי זקוק להשאלה כדוגמת יוספי כשהיה מאוד שנוא. לדדיה אני מאחל בריאות איתנה.
גורדנה ואליאס מתופקדים כמו אצל ברדה לדעתי ופוקו היה אמור להיות הסטופראבל חילטר מגן
בטרום עונה עשה קונצים וקוז'וך החליט שלא מתאים לו כנראה( אולי גם מקצועית למרות שזה מוזר)
הביאו את קינגס שיודע להניע וגם להצטרף להתקפה כמו שמיר רק טוב יותר ולא הביאו עוד שחקן במקום פוקו וזה קריטי לשיטה שהמאמן מנסה להנחיל
בדש ותורג'מן ילכו שנה הבאה וא יש את שאלת המחליפים, בגלל זה רשמתי שכמו שאנחנו פועלים יקח הרבה זמן להגיע למשהו שלם וטוב( כמו שכתבתי על קינגס למעלה)
אגה אם נבכה על יוספי וחטואל זה רק כי לא נביא טוב יותר
מזכיר שברדה שנה שעברה פתח ב3-4-3 דומה, רק שגורדנה ואליאס היו בקו אחד, ועל הנייר יותר שמרני כשאבועביד היה במקום מזרחי. זה לא עבד הגנתית והתקפית. אצל קוזוק אפשר לומר שהתקפית זה עובד, אבל הגנתית זה גרוע מהכי גרוע של ברדה. צריך את האיזון גם בשינוי ברביעיית הגנה, וגם בקישור כדי שזה ייראה ראוי הגנתית.שיש כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 16:51קודם כל תודה
גורדנה ואליאס מתופקדים כמו אצל ברדה לדעתי ופוקו היה אמור להיות הסטופראבל חילטר מגן
בטרום עונה עשה קונצים וקוז'וך החליט שלא מתאים לו כנראה( אולי גם מקצועית למרות שזה מוזר)
הביאו את קינגס שיודע להניע וגם להצטרף להתקפה כמו שמיר רק טוב יותר ולא הביאו עוד שחקן במקום פוקו וזה קריטי לשיטה שהמאמן מנסה להנחיל
בדש ותורג'מן ילכו שנה הבאה וא יש את שאלת המחליפים, בגלל זה רשמתי שכמו שאנחנו פועלים יקח הרבה זמן להגיע למשהו שלם וטוב( כמו שכתבתי על קינגס למעלה)
אגה אם נבכה על יוספי וחטואל זה רק כי לא נביא טוב יותר
גורדנה היה אצל ברדה בתפקוד מושלם, כחלק מ2 באמצע ומאוד החמיא לו בסגירה ההגנתית כשהיה מאחוריו 3 והיה על חצי מהשטח שהוא אחראי עכשיו.
אליאס לעומת זאת הלך לאיבוד כי נדרש לנהל משחק מהעמדה הזו. היום הוא גם הולך לאיבוד כי מגיע לעמדות יותר מדי התקפיות שלא יודע להוציא מהם מספיק לטעמי.
במקרה הקהל, לנסות לשנות לגורדנה לצד קנגוואה באותו קו יוציא יותר מגורדנה שהיה שחקן מפתח. אם קוזוק מתעקש על השיטה עם אחד לפני 2, הייתי מנסה את אליאס אחורי, וגורדנה 8 או בספסל. הוא לא ימלא את הקווים, אבל יתרום התקפית יותר.
על חטואל ויוספי נבכה כי אין ישראלים כאלה בשוק היום שרלוונטים לנו להביא בתקציב שלנו (אם נעפיל מתישהו לבתים אז כן)
היה מצוין אצלנו בהתחלה, היה מצוין בשתי קדנציות בנבחרת. אין סיכוי שאין לו יכולת. לא שיחק מלא זמן וכנראה אין לנו סבלנות וזמן לחנוך אותו אצלנו, אבל חבל.
אם אופיר חיים היה חותם, בטוח הוא היה נכנס לרוטציה