dor69 כתב: לא מסכים לגבי כמות הקהל. הפוטנציאל אמנם לא מתקרב לשלנו אבל בהחלט מעל לרמה של הפועל חיפה. שישית בארץ לטעמי
לגמר הגביע לפני שנה וחצי הם הביאו 20,000. ככה שבפוטנציה הם לא נופלים בהרבה מאיתנו.
dor69 כתב: לא מסכים לגבי כמות הקהל. הפוטנציאל אמנם לא מתקרב לשלנו אבל בהחלט מעל לרמה של הפועל חיפה. שישית בארץ לטעמי
אני מאמין שאם היינו במקומם היינו מביאים סביב ה30,000 אישאורי אדום בנשמה כתב:
לגמר הגביע לפני שנה וחצי הם הביאו 20,000. ככה שבפוטנציה הם לא נופלים בהרבה מאיתנו.
dor69 כתב: אני מאמין שאם היינו במקומם היינו מביאים סביב ה30,000 איש
וזה כשעוד לא ציינו את העובדה שכשהם מתחרים עם קבוצות נוספות במרכז אתה חולש על חבל ארץ שמונה למעלה ממיליון איש
שלא נשלח עליו את פרוספר אזגיTotti כתב:יו"ר נתניה משוכנע שהמשחק ביום ראשון הוא נגד הקבוצה הטובה בישראל: "עם כל הכבוד למכבי ת"א, ב"ש משחקת היום את הכדורגל הכי טוב בארץ. מצד שני אף משחק לא הוכרע לפני שהחל ואני בטוח שאפשר לנצח וצריך לנצח אותם אצלנו בבית, אין סיבה שלא. המשחק הזה מאוד חשוב לאוהדים וכולם זוכרים שב"ש היתה זו שהורידה את מכבי נתניה לליגה הלאומית, ואני רואה את הטירוף של השחקנים בעיניים".
שופטים אמורים לשמור על שחקנים כמו מליקסון, מאמין שתיקולים ברוטליים יגררו הרחקותadomi כתב:הם כל כך מתים לדפוק אותנו
אני קורא בפייסבוק שהאוהדים שלהם אפילו אומרים שלא מעניין התוצאה העיקר שתשברו להם רגליים ותגמרו למליקסון את העונה. יש להם שם קליפ שמראה איך במשחקים הקודמים הם באו לשבור.
קריפי
אני מקווה שהחל מהתיקול הראשון שלהם שיתחילו לנדנד לשופט על המשחק שלהם.
האמת שדי מפחיד המשחק הזה מכל הבחינות
תסתכל על הקליפ,בקלות אפשר לעשות תאקל שגומר רגליים ושיראה הגון.Totti כתב: שופטים אמורים לשמור על שחקנים כמו מליקסון, מאמין שתיקולים ברוטליים יגררו הרחקות
אתם מדברים כאילו אנחנו עולים עם חבורת בנות עם קוקיות. יעלו לשבור רגליים, אני מצפה מהחברה שלנו שישברו בחזרה, יש לנו שחקנים כמו נוואקמה, ראדי, אוגו והובאן שתאמינו לי לא כדאי לשום לוגסיים למניהם להתחיל איתם במלחמות שבירת רגליים, אם הם ישחקו חזק והשחקנים שלנו לא ישחקו בהתאם אז שלא יתפלאו אחר כך על התוצאהzahipan כתב:אם ישחקו משחק מסוכן בשביל לפצוע שחקנים צריך לעשות הכל בכדי שיעמדו אותם לדין ויורידו להם 10 נקודות, שילכו לנגב חומוס בקטמון ורמלה בימי שישי.
יש הבדל בין שחקן שמחפש בראש להבקיע לזה שמראש בא להרוס, אתה מציע מתכון של צהובים להם ואדומים לנוblueman כתב: אתם מדברים כאילו אנחנו עולים עם חבורת בנות עם קוקיות. יעלו לשבור רגליים, אני מצפה מהחברה שלנו שישברו בחזרה, יש לנו שחקנים כמו נוואקמה, ראדי, אוגו והובאן שתאמינו לי לא כדאי לשום לוגסיים למניהם להתחיל איתם במלחמות שבירת רגליים, אם הם ישחקו חזק והשחקנים שלנו לא ישחקו בהתאם אז שלא יתפלאו אחר כך על התוצאה
אחשלי, לא ציינת את סוארס, צדק וברדה...חבר'ה חזקים לכל הדעות.blueman כתב: אתם מדברים כאילו אנחנו עולים עם חבורת בנות עם קוקיות. יעלו לשבור רגליים, אני מצפה מהחברה שלנו שישברו בחזרה, יש לנו שחקנים כמו נוואקמה, ראדי, אוגו והובאן שתאמינו לי לא כדאי לשום לוגסיים למניהם להתחיל איתם במלחמות שבירת רגליים, אם הם ישחקו חזק והשחקנים שלנו לא ישחקו בהתאם אז שלא יתפלאו אחר כך על התוצאה
לא אמרתי עכשיו ללכת מכות 11 על 11 ומי שנשאר לעמוד אחרון מנצח, אבל אם יתחילו עם כניסות חזקות על מנת לשבור רגליים, אז לתת כמה תיקולים חזקים כדי להראות שאנחנו לא פראיירים וכמו שביבי אומר שקט ייענה בשקט. אני מאמין שאחרי צהוב לפה ולשם הם יבינו שהשחקנים שלנו לא פראיירים והמשחק ירגעTotti כתב:
אחשלי, לא ציינת את סוארס, צדק וברדה...חבר'ה חזקים לכל הדעות.
בבושידו אנחנו ננצח, אבל אז כדורגל יהיה משני ואסור שזה יקרה