מכבי נתניה-הפועל ב״ש, ראשון 20:30, נתניה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: מכבי נתניה-הפועל ב״ש, ראשון 20:30, נתניה.

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dor69 כתב: לא מסכים לגבי כמות הקהל. הפוטנציאל אמנם לא מתקרב לשלנו אבל בהחלט מעל לרמה של הפועל חיפה. שישית בארץ לטעמי

לגמר הגביע לפני שנה וחצי הם הביאו 20,000. ככה שבפוטנציה הם לא נופלים בהרבה מאיתנו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אורי אדום בנשמה כתב:

לגמר הגביע לפני שנה וחצי הם הביאו 20,000. ככה שבפוטנציה הם לא נופלים בהרבה מאיתנו.
אני מאמין שאם היינו במקומם היינו מביאים סביב ה30,000 איש
וזה כשעוד לא ציינו את העובדה שכשהם מתחרים עם קבוצות נוספות במרכז אתה חולש על חבל ארץ שמונה למעלה ממיליון איש

סמל אישי של משתמש
barakoren

שליחה על ידי barakoren »

כדי להכנס קצת לאווירה- באותו משחק מפורסם שהורדנו אותם ליגה, היו אוהדים שהגיעו לילה לפני וישנו באוהלים חץ למגרש בנתניה.
יהיה נחמד לשמוע מהם חוויות מאותו משחק...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dor69 כתב: אני מאמין שאם היינו במקומם היינו מביאים סביב ה30,000 איש
וזה כשעוד לא ציינו את העובדה שכשהם מתחרים עם קבוצות נוספות במרכז אתה חולש על חבל ארץ שמונה למעלה ממיליון איש

לא היית מביא 30

ובכל מה שקשור לפוטנציאל הגאוגרפי - הסוסים כבר ברחו מזמן.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

יו"ר נתניה משוכנע שהמשחק ביום ראשון הוא נגד הקבוצה הטובה בישראל: "עם כל הכבוד למכבי ת"א, ב"ש משחקת היום את הכדורגל הכי טוב בארץ. מצד שני אף משחק לא הוכרע לפני שהחל ואני בטוח שאפשר לנצח וצריך לנצח אותם אצלנו בבית, אין סיבה שלא. המשחק הזה מאוד חשוב לאוהדים וכולם זוכרים שב"ש היתה זו שהורידה את מכבי נתניה לליגה הלאומית, ואני רואה את הטירוף של השחקנים בעיניים".
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב:יו"ר נתניה משוכנע שהמשחק ביום ראשון הוא נגד הקבוצה הטובה בישראל: "עם כל הכבוד למכבי ת"א, ב"ש משחקת היום את הכדורגל הכי טוב בארץ. מצד שני אף משחק לא הוכרע לפני שהחל ואני בטוח שאפשר לנצח וצריך לנצח אותם אצלנו בבית, אין סיבה שלא. המשחק הזה מאוד חשוב לאוהדים וכולם זוכרים שב"ש היתה זו שהורידה את מכבי נתניה לליגה הלאומית, ואני רואה את הטירוף של השחקנים בעיניים".
שלא נשלח עליו את פרוספר אזגי

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

הם כל כך מתים לדפוק אותנו

אני קורא בפייסבוק שהאוהדים שלהם אפילו אומרים שלא מעניין התוצאה העיקר שתשברו להם רגליים ותגמרו למליקסון את העונה. יש להם שם קליפ שמראה איך במשחקים הקודמים הם באו לשבור.

קריפי

אני מקווה שהחל מהתיקול הראשון שלהם שיתחילו לנדנד לשופט על המשחק שלהם.

האמת שדי מפחיד המשחק הזה מכל הבחינות

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

adomi כתב:הם כל כך מתים לדפוק אותנו

אני קורא בפייסבוק שהאוהדים שלהם אפילו אומרים שלא מעניין התוצאה העיקר שתשברו להם רגליים ותגמרו למליקסון את העונה. יש להם שם קליפ שמראה איך במשחקים הקודמים הם באו לשבור.

קריפי

אני מקווה שהחל מהתיקול הראשון שלהם שיתחילו לנדנד לשופט על המשחק שלהם.

האמת שדי מפחיד המשחק הזה מכל הבחינות
שופטים אמורים לשמור על שחקנים כמו מליקסון, מאמין שתיקולים ברוטליים יגררו הרחקות

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

Totti כתב: שופטים אמורים לשמור על שחקנים כמו מליקסון, מאמין שתיקולים ברוטליים יגררו הרחקות
תסתכל על הקליפ,בקלות אפשר לעשות תאקל שגומר רגליים ושיראה הגון.
מאמין שדורה ייתן דגש על מליקסון. אגב אני גם חושש מאוגו והאיבודי כדור שלו במרכז המגרש

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אם ישחקו משחק מסוכן בשביל לפצוע שחקנים צריך לעשות הכל בכדי שיעמדו אותם לדין ויורידו להם 10 נקודות, שילכו לנגב חומוס בקטמון ורמלה בימי שישי.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לוגסי חתיכת כסחן מסריח ואני בטוח שאם נביא להם 3 גם שמעון הרוש יקבל אדום מגעיל בדקה 80-90 כמו במשחק הקודם. בכל מקרה לא חושב שהם יבואו לכסח, יבואו להילחם כמו מטורפים כמו בטוטו. אנחנו צריכים לדאוג להשחיל להם אחד בדקות הראשונות כדי להרגיע אותם.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

zahipan כתב:אם ישחקו משחק מסוכן בשביל לפצוע שחקנים צריך לעשות הכל בכדי שיעמדו אותם לדין ויורידו להם 10 נקודות, שילכו לנגב חומוס בקטמון ורמלה בימי שישי.
אתם מדברים כאילו אנחנו עולים עם חבורת בנות עם קוקיות. יעלו לשבור רגליים, אני מצפה מהחברה שלנו שישברו בחזרה, יש לנו שחקנים כמו נוואקמה, ראדי, אוגו והובאן שתאמינו לי לא כדאי לשום לוגסיים למניהם להתחיל איתם במלחמות שבירת רגליים, אם הם ישחקו חזק והשחקנים שלנו לא ישחקו בהתאם אז שלא יתפלאו אחר כך על התוצאה

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

blueman כתב: אתם מדברים כאילו אנחנו עולים עם חבורת בנות עם קוקיות. יעלו לשבור רגליים, אני מצפה מהחברה שלנו שישברו בחזרה, יש לנו שחקנים כמו נוואקמה, ראדי, אוגו והובאן שתאמינו לי לא כדאי לשום לוגסיים למניהם להתחיל איתם במלחמות שבירת רגליים, אם הם ישחקו חזק והשחקנים שלנו לא ישחקו בהתאם אז שלא יתפלאו אחר כך על התוצאה
יש הבדל בין שחקן שמחפש בראש להבקיע לזה שמראש בא להרוס, אתה מציע מתכון של צהובים להם ואדומים לנו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

blueman כתב: אתם מדברים כאילו אנחנו עולים עם חבורת בנות עם קוקיות. יעלו לשבור רגליים, אני מצפה מהחברה שלנו שישברו בחזרה, יש לנו שחקנים כמו נוואקמה, ראדי, אוגו והובאן שתאמינו לי לא כדאי לשום לוגסיים למניהם להתחיל איתם במלחמות שבירת רגליים, אם הם ישחקו חזק והשחקנים שלנו לא ישחקו בהתאם אז שלא יתפלאו אחר כך על התוצאה
אחשלי, לא ציינת את סוארס, צדק וברדה...חבר'ה חזקים לכל הדעות.

בבושידו אנחנו ננצח, אבל אז כדורגל יהיה משני ואסור שזה יקרה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב:
אחשלי, לא ציינת את סוארס, צדק וברדה...חבר'ה חזקים לכל הדעות.

בבושידו אנחנו ננצח, אבל אז כדורגל יהיה משני ואסור שזה יקרה
לא אמרתי עכשיו ללכת מכות 11 על 11 ומי שנשאר לעמוד אחרון מנצח, אבל אם יתחילו עם כניסות חזקות על מנת לשבור רגליים, אז לתת כמה תיקולים חזקים כדי להראות שאנחנו לא פראיירים וכמו שביבי אומר שקט ייענה בשקט. אני מאמין שאחרי צהוב לפה ולשם הם יבינו שהשחקנים שלנו לא פראיירים והמשחק ירגע

שלח תגובה