yossi כתב: ↑01 ספטמבר 2024, 23:23
בעולם שלי גם אם מישהו לא מכבד את ההמנון, זה לא מתיר לך לרוץ אליו עם מוט כדי לשבור לו את ההעצמות.
ולא, לסובב גב בהמנון זה מסריח, אבל זה עדיין לא להיות מחבל מהחמאס עם דם על הידיים. יש מרחק.
שוב, לבזות המנון ביום כזה זה מכוער מאוד.
מותר לי להגיד שזה ערב עצוב שאני רואה אלימות כזו. אלימות זה דבר מכוער.
יש משטרה ובתי דין שצריכים להעניש, תדרוש מהם לעשות את העבודה שלהם ואל תתן גב לנערים שרצים באמצע אצטדיון כדורגל עם מוטות כי משהו לחץ להם על נקודה רגישה.
זה שיש תמיכה רחבה ברשת רק מראה את הנקודה שהגענו אליה כעם, אבל זה לדיון אחר.
מותר להתבאס מדברים כאלה, מלאן שהחברה שלנו הולכת, גם מבלי לזכות לאמירות של יפה נפש מתיפייף.
ביבי רוצח, קפלן נוחבות, עשרות רצים לי עם מוטות כאילו הם מסתערים על מחבלים - יום שקשה להכיל.
פשוט מבאס את התחת שהמקום שעושה לי טוב בטרנר, רק שם לי את זה מול העיניים על סטרואידים.
זה הכל. שכל אחד יחשוב מה שהוא רןצה, זכותו.
ושוב, אין פה דיבור על המעבר מ"תנו לצהל לנצח" נגד החמאס לנגד הערבים בכללותם.
אין פה התייחסות לאבו עביד מחבל.
אין פה התייחסות לשירת מוות לערבים.
המון פעמים היו אמוציות.מול סכנין, כולל המשחק האחרון שלהם פה שהם שרקו בהמנון בוז צורם.
רמה כמו היום לא היה מהצד שלנו מעולם. ויש נסיבות מקלות, זה עדיין לא לגיטימי מה שהיה היום.
אנחנו קבוצה עם לא מעט ערבים בקבוצה בעבר וגם אחד בהווה, לא יודע איך אחמד אמור לשחק שהוא שומע "תנו לצהל לחסל ערבים" בכל משחק.
יוסי אתה חי בקונספציה עמוק מאוד! תתעורר חביבי!
100% עם הארגון, אני נגד אלימות אבל מישהו היה חייב לשים לזה סטופ.
בסוף כבר כמעט שנה מאז שחזרו ההמנונים למגרשים הם מבזים בכל מגרש את ההמנון ואף אחד לא עושה עם זה כלום, לא המנהלת ולא ההתאחדות.
הגיוני מאוד שאוהדים יקחו את החוק לידיים במצב כזה, הגיעו מים עד נפש. אנשים איבדו חברים, בני משפחה, יש גבול לכמה מטומטמים שחושבים שהם יכולים להגיע לעיר יהודית ולעשות פה צחוק מהדבר הכי נוגע לנו היום.
קראתי את העמודים הראשונים פה בנושא, וואלה בושה וחרפה, הרבה פה התהפכו רק שראו את התמיכה של שאר הקהלים בנו ברשת.
יש מקרים בהם משנים סדרי עולם, היום זה היה אחד מהם, אוהדי סכנין יחשבו 200 פעם לפני שהם מבזים המנון במגרש אחר בארץ.
כל השיח חייב להיות אך ורק על סכנין, את הטיפול באוהדים שפרצו נשאיר להנהלה שתעשה את זה בשקט ובמינימום עונש רק כדי להגיד טיפלנו. מבחינתי הם גם לא צריכים לקבל עונש.
כל הכבוד לאלונה על הראיון, זה בדיוק השיח שצריך להיות, רק עליהם, לא להזכיר אותנו. הם כל פעם מתמסכנים ומנסים להפוך סיטואציות עלינו, זה מתחיל מכדורגל ומגיע עד לטרור.
אוהד שמרשה לעצמו לעמוד עם הגב למגרש במדינה שלו בזמן המנון, לעשות ז** מול 11 אלף אוהדים ולצעוק אין לכם עסקה, יכול מחר גם לקחת חומר נפץ ולהחליט להתפוצץ.
נגמרו הימים ששתקנו, אם בא לכם שנמשיך בכלל לשחק פה כדורגל או אפילו לחיות, תודה על הרגע הזה שקרה היום. אולי אולי אולי זה גם יחבר אותנו איכשהו קצת יותר למועדון, ידליק את הקהל מחדש.
הקהל מתאחד בדברים כאלה.
יוסי לגבי אבו עביד, זה ביזיון אני מסכים איתך חד משמעית. לא מכובד, אחלה בחור, לא התעסק מעולם בקטע של פוליטיקה פה, בחור מתון ושקול. צריך לבדוק אם באמת הקריאות היו אליו, נראה לי הזוי מדי.
לגבי שאר השחקנים הערבים, שיגידו תודה שהם הגיעו להפועל באר שבע, הקהל הכי מכבד בארץ בנושא דו קיום. שישאלו את ראדי וטאהא על הכבוד שקיבלו פה ויש עוד המון.
אחמד ופהרוד יתמודד עם האמירות של הקהל שהיה באמוציות, הם יודעים שלא מכוונים אליהם, שיתנהגו כרגיל ויכבדו את הקהל והכל יהיה בסדר.