מה יש לראות השבוע?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: מה יש לראות השבוע?

שליחה על ידי The red one »

שמעון א כתב:הם העיפו אותנו מהגביע, לא?
כן. ניצחו ברייסר 2-3 ברבע הגמר.

אגב גם המשק היום ברייסר לא בוסרמיל.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

בספורט 5 רשום שיש לנו 50 נק
ובוואן רשום 49 נק

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שמעון א כתב:בספורט 5 רשום שיש לנו 50 נק
ובוואן רשום 49 נק
49 נקודות פשוט ספורט 5 שכחו לעדכן את הנקודה שירדה לנו בתחילת העונה עקב שיתופו של הדר ברד שלא היה רשום בטופס...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

כמה נגמר?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ניצחחנו 2-1, כרגע עד לתוצאת הסיום של ק"ש מול מכבי חיפה אנחנו במקום השלישי, הפועל תל אביב סיימו בתיקו ויש לנו 52 נקודות, להפועל תל אביב 51, ולק"ש 51 אלא אם חיפה ינצחו אותם או שק"ש ינצחו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שמעון א כתב:כמה נגמר?
2-1 לנו.. מישהו יכול לעדכן כובשים?

סמל אישי של משתמש
ynwa_80

שליחה על ידי ynwa_80 »

כבשו ליאל ספורטס ועמרן אלקרנאווי

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

2-2 לנוער עם ראשל"צ.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

https://eyoya.co.il/Articles/53580.html" onclick="window.open(this.href);return false;

קבוצת הנוער של הפועל באר-שבע פיספסה אתמול אחר-הצהריים (חמישי) הזדמנות לסיים את העונה במקום ה-4 אחרי שלא ניצלה הפסד של הפועל תל-אביב במחזור הנעילה של ליגת העל, והפסידה 3:2 בבית למכבי פתח-תקוה.

כעת מדורגת באר-שבע במקום החמישי עם יתרון 3 נקודות מבית"ר טוברוק, שצריכה עדיין לשחק בשבת בחוץ מול מכבי תל-אביב. ניצחון מפתיע של הנתנייתים ישלח את באר-שבע למקום ה-6.

דווקא במה שנראה כהופעת הפרידה שלהם מאיצטדיון וסרמיל שיחקו הבחורים של שמעון ביטון בהילוך נמוך מול יריבה שרק שבוע קודם לכן הבטיחה את הישארותה בליגה. כבר בדקה ה-26 הוליכו האורחים 0:2 והתוצאה היתה יכולה להיות אפילו כפולה.

במחצית השניה ניסתה באר-שבע לתקן נזקים ובתוך זמן קצר התוצאה התאזנה. בדקה ה-54 הכניע החלוץ מוסא תראבין את השוער האורח בבעיטה חזקה ומדויקת. כעבור 3 דקות הוכשל ליאל ספורטס ברחבה, והשופט רפעת אל-חמולה הורה על פננדל ושלף כרטיס אדום לשוער פתח-תקוה. רז רחמים, שנכנס כמחליף בהפסקה, בעט היטב פנימה. שער שלישי לרחמים העונה.

כשנדמה היה שבאר-שבע בדרך לדרוס את הגנת האורחים הורידו המקומיים הילוך, ואיפשרו ל-10 פתח-תקואים לחזור למשחק. בדקה ה-70 הכשיל הבלם עמית ביטון חלוץ אורח והכדור שוב הונח על הנקודה הלבנה. פנדל, פנימה, 2:3 בסיום.

מהמשחק נעדר החלוץ עמראן אל-קרינאווי, שהמריא ביום רביעי לשבוע מבחנים בקבוצת הבוגרים של ליבורנו מהליגה האיטלקית ה-2 שנאבקת על כרטיס עליה לסריה A.

טרם צאתו סיפר אל-קרינאווי: "הופתעתי מההזמנה כי לא היה לי מושג שמעוניינים בי. הסוכן שלי התקשר אלי וסיפר לי על פקס שהפועל באר-שבע קיבלה. הבנתי שהם ראו קלטת של הניצחון שלנו על מכבי תל-אביב והתרשמו ממני. זו קפיצת מדרגה בשבילי. אני מאמין שאני יכול להתקבל ולהשתלב שם".

שלח תגובה