אלונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: אלונה

שליחה על ידי shovalb9 »

Melikson24 כתב:
26 אוגוסט 2024, 11:32
הוא פראיירית מסוג אחר. שופכת כספים לשווא.
להפוך אותה לפראיירית שרק חותמת את צ'ק לא בהכרח ישנה משהו.

לנסות לצייר אותה כאיזה אלי טביב, מחתימה שחקנים על הראש של המאמן או קובעת הרכבים - זה שקר מוחלט.
היא צריכה מנהל שיקשר בינה לבין הצוות המקצועי וינהל את העניינים, כך שגם אם יתחלף המאמן האינטרס של המועדון והקו בו בחרו ללכת - ישמר.
הרכבים היא לא תקבע בחיים, אבל הרכש? אתה באמת בטוח ב100% שהיא נקייה מהתערבות? לא חושב ולא לי ולא לך יש את הידע הזה כדי לקבוע. רק ליודעי הדבר שמתחבאים מאחורי הגילוי הנאות הנדרש מהם.

לדעתי אם עברו ב10 שנה האחרונות כל כך הרבה דיווחים כאלה, משהו אחד לפחות נכון. ההתנהלות המקצועית ביום יום, אופן האימונים, מערך הסושיאל ומערך ההשאלות שלא קיים, הרבה יותר מפריע לי אישית מאשר תכנון מקצועי לשנים קדימה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Melikson24 כתב:
26 אוגוסט 2024, 11:19
הלכת עד תקופת עזורי. מצחיק.

ברור שהיא מעורבת ברמה מסוימת. בדיוק כמו שחר. פלורנטינו פרז גם מעורב בבחירת שחקנים בריאל.
לא כולם גולדהאר. הוא גר בצד השני של כדור הארץ.

וואלה יופי. רוצים איזה פראיירית שרק תחתום על הצ'ק.

נתתי לך פשוט מקרה מידיעה אישית.
יש המון מקרים מאנשים מתוך המועדון מהשנים האחרונות/חברים שלי שהיו במשחק חוץ שלנו בחו"ל למשל ושמעו אותה בחדר אוכל (היו במלון של הקבוצה) מקבלת החלטות מקצועיות אבל אני לא כותב אותם כאן בגלל שזה לא מידיעה אישית שלי.

פראיירית? אני רוצה שהיא תחליט על המדיניות שהיא רוצה, ותמנה את אנשי המקצוע (מנכ"ל, מנהל מקצועי, מאמן) שידאגו לממש את אותה מדיניות מבחינה מקצועית.
היא לא מאמינה בהם? שתחליף אותם באנשי מקצוע אחרים.
ברגע שהיא מקבלת את ההחלטות במקום אנשי המקצוע זה לא תקין (כבר סיפרתי על הבדיחה בתקופת אסי רחמים והסיבה שעזב, שאפילו את צבע העט במשרד אי אפשר לקבוע בלי אישור שלה, זה עד כמה כל החלטה במועדון עוברת דרכה).

עזוב אותי, קח מאמני עבר שלנו מהתקופה הרחוקה והקרובה:

מאמן הפועל ב"ש בעונה החולפת, גיא לוי עלה הערב לשידור ב-103 והתייחס למצבה העגום של הפועל ב"ש שהשיגה 4 ניצחונות מתוך 18 מחזורים.

"לאלונה יש השפעה מקצועית, והיא מתערבת מקצועית. למרות התדמית השונה. אני לא הסכמתי שהתערבו לי."

""היו ניסיונות ששחקן אחד ישחק ושני לא, אני התעקשתי שלא. הייתה התערבות והיו ניסיונית."

"היו שחקנים שעברו דרך אלונה. בשנה שעברה רציתי לקחת את טסבסקי, יש שם חוסר סדר מי יבוא ומי ילך."

יוסי אבוקסיס בראיון ל YNET:

למה באמת לא הגיעו שחקני חיזוק?

"כי יכולים להגיע רק שחקנים שאלונה ברקת רוצה. היו שחקנים שרציתי ולא הגיעו. בסופו של דבר היא לבד מחליטה על שחקני הרכש. אף אחד אחר לא יכול להביא שחקנים. למועדון יש צוות סקאוטינג ועושים ישיבות, אבל בסופו של דבר רק היא קובעת מי יבוא ומי לא".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

אוי נו אתה מביא לי את גיא לוי ויוסי אבוקסיס. אל תהיה מביך משה.

אין טעם לדון איתך. פרשתי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Melikson24 כתב:
26 אוגוסט 2024, 11:16
אתה חייב להפסיק להזנות כל דיון.

אלונה לא נמצאת יום-יום במועדון. היא לא עוקבת אחרי שחקנים. היא לא נמצאת באימונים וגם לא עושה שיחות עם שחקנים ובכלל מנהלת את הסגל והצוות המקצועי.
היא בעלת הבית. כמו שחר(גם הוא מנהל מקצועי?).
אתה קצת באטרף גבר.
רואים לך.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

ForeverRed כתב:
26 אוגוסט 2024, 12:03
אתה קצת באטרף גבר.
רואים לך.
חחח אוקיי, אם אתה אומר את יודע.

רק אל תשכח לצעוק "יש" אם קריית שמונה תבקיע היום.

:מעודדת:

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אתחיל בזה שבאמת אין לנו אלטרנטיבה לבעלים שנתנה יותר ממה שאי פעם מישהו חשב שישקיעו בהפועל באר שבע.

מאידך, תהליכי עבודה לכאורה לא מקצועיים ובסוף קבלת החלטות שעוברת דרך הבעלים לא תוביל למקום טוב.

אנשי מקצוע צריכים להשפיע מקצועית על הישגיהם-לא מצליחים ? תעיפי. אבל אם את מתערבת בתהליך זה כמו לזהם זירת פשע, אין אפשרות לדעת מי אשם ומי אחראי במקרים כאלה, ואני עדין מאוד בדברי.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

sumsum כתב:
26 אוגוסט 2024, 15:57
אתחיל בזה שבאמת אין לנו אלטרנטיבה לבעלים שנתנה יותר ממה שאי פעם מישהו חשב שישקיעו בהפועל באר שבע.

מאידך, תהליכי עבודה לכאורה לא מקצועיים ובסוף קבלת החלטות שעוברת דרך הבעלים לא תוביל למקום טוב.

אנשי מקצוע צריכים להשפיע מקצועית על הישגיהם-לא מצליחים ? תעיפי. אבל אם את מתערבת בתהליך זה כמו לזהם זירת פשע, אין אפשרות לדעת מי אשם ומי אחראי במקרים כאלה, ואני עדין מאוד בדברי.
אני מנסה להבין אותך - אתה בעצם אומר שהכישלון של הצוות המקצועי שהיה פה גם בחלקו של אלונה, כי התערבה מקצועית, לא אפשרה חתימות כמו שרצו הצוות?

מסכים איתך - לא קיבלו סביבה סטרילית. אפשר וצריך וראוי שננתב את הכעס כלפי ההנהלה, וגם כלפי הצוות המקצועי כשהוא נכשל באירופה, ולוקח החלטות הזויות בעיניי כל אוהד שצריך לחוות את ההשתפשפות שלהם בסגל, ושאין חפיפה מקצועית מגורם שנשאר פה. יש פה עשור של עבודה בהקשר הזה.

זה קורה בעוד הרבה מקומות, ביובנטוס למשל קונטה עזב כי טען בהקשר של כשלונות בליגת אלופות "אי אפשר להיכנס למסעדה של מאה דולר עם שטר של 10".

אני לא מנרמל את הכישלון הניהולי במועדון הזה, שאישית כאחד שחשוב לו ואוהב שחקני נוער ובית, המועדון שלנו לוקה מאוד בלשלב צעירים.

ברדה בכישלון שלו עונה שעברה, בגלל שהוא ברדה נשאר למרות פתיחת עונה איומה, הדחה מאירופה, חזרה מהפגרת מלחמה בצורה לוזרית שנשארה עד היום, השפלות בפלייאוף והפסד בגמר גביע לקבוצה שאנחנו צריכים בכל יום למעוך. אם היה לוקח גביע, שהיה נותן לנו להתחיל בליגה אירופית - זה היה עוזר לנו לא מעט, אבל הוא נכשל ולכן הועזב.

אני גם בעד לבקר ולהגיד התנהלות שהיא לא בסדר בכל הזדמנות.
אני מצד שני אוהד בלי שום גילוי נאות שנדרש. אני כבר לא יודע מי פה אוהד, ומי פה מקורב של השחקנים,של ההנהלה כמו הזוי אחד שקפץ פה, אוהדים שהושתלו פה מהשנה האחרונה, של אנשי צוות שהיו, מי היה במועדון ומי חבר של. זה מוריד ממש מהיוקרה של הביקורת שמעבירים על קיניונס למשל אם מתברר שאותו אחד חבר של חבר של מכר של קרוב של מי שהביא אותו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

חבל שהיא לא מתערבת יותר. לא צריכה לתת לכל מאמן זמני לפרק לנו את הסגל וחדר ההלבשה. היא המנהל המקצועי בפועל.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

פורסמו הדוחות הכספיים של עונה שעברה-
אלונה הוציאה מכיסה 17 מיליון ש״ח בכדי לכסות את ההפסדים.

5 המרוויחים הגדולים-
שחקן- 4.3 מיליון שח (ויטור מן הסתם)
מאמן- 3.3 מיליון שח (ברדה)
שחקן- 2 מיליון שח
שחקן- 1.64 מיליון שח
שחקן 1.25 מיליון שח

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
24 ספטמבר 2024, 14:04
פורסמו הדוחות הכספיים של עונה שעברה-
אלונה הוציאה מכיסה 17 מיליון ש״ח בכדי לכסות את ההפסדים.

5 המרוויחים הגדולים-
שחקן- 4.3 מיליון שח (ויטור מן הסתם)
מאמן- 3.3 מיליון שח (ברדה)
שחקן- 2 מיליון שח
שחקן- 1.64 מיליון שח
שחקן 1.25 מיליון שח
רק תיקון - זה דוח של שנה קלנדרית ולא של עונת משחקים

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

זה לא ויטור.
שני המרוויחים הגדולים הם בוזגלו וברדה, בעקבות תיקוני מס למס הכנסה (חד פעמי).

המרוויח המוביל בפועל זה ויטור עם 2 מיליון ש״ח.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
24 ספטמבר 2024, 14:46
זה לא ויטור.
שני המרוויחים הגדולים הם בוזגלו וברדה, בעקבות תיקוני מס למס הכנסה (חד פעמי).

המרוויח המוביל בפועל זה ויטור עם 2 מיליון ש״ח.
ומאמן?
ברדה היה על הקווים ב-2023

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Itay כתב:
24 ספטמבר 2024, 15:16
ומאמן?
ברדה היה על הקווים ב-2023
לפי כלפי:

״על פי הנתונים, שחקן אחד (שמו לא נכתב בדו”ח) הרוויח סכום חסר תקדים של 4,300,290 שקלים. כעת ONE חושף את הנתונים ומדובר במאור בוזגלו שהפועל ב"ש נאלצה לשלם עבורו השלמת מס למס הכנסה.

כידוע, הקבוצה ערכה בעבר פיצולי מס עבור שחקניה. מס הכנסה לא קיבל את עמדת באר שבע וחייב את השחקנים למסות את מכירת זכויותיהם הספורטיביות להפועל ב"ש כהכנסת עבודה. השחקנים ערערו לעליון, אך בית המשפט לא קיבל את עמדת השחקנים והקבוצה, וכעת ב"ש נאלצה לשלם עבורם את ההפרשים הכספיים.

עפ"י הדוח, עלות השכר של אליניב ברדה בשנת 2023 הסתכמה לסך של 3.288,979 מיליון שקל. ברדה היה יכול לחלום על שכר כזה. בתוך השכר שלו מגולם הפרש המס שב"ש שילמה למס הכנסה עבורו״.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

בכל מקרה זה לא הסיפור מי הרוויח כמה ולמה.

הסיפור הוא שזוהי שנה נוספת בה היא הכניסה את היד עמוק לכיס והביאה מהבית כמעט 20 מיליון, ועם זאת היא חטפה וחוטפת בלי הפסקה ביקורות על חוסר השקעה, על איבוד רעב ועל כך שהיא טביב עם קארה... (מדגיש שהיא חטפה גם ביקורת על רמת ההשקעה, לא רק על איך העוגה מתחלקת כי יש לי תחושה שהטיעון הזה יגיע)

ראוי להעריך אותה ואת ההשקעה הבלתי נתפסת שלה הרבה יותר, מי ש״לא חושש מהיום שאחרי״ כדאי שיתעורר, אף אחד לא יביא את הסכומים האלה מהבית.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Itay כתב:
24 ספטמבר 2024, 17:38
בכל מקרה זה לא הסיפור מי הרוויח כמה ולמה.

הסיפור הוא שזוהי שנה נוספת בה היא הכניסה את היד עמוק לכיס והביאה מהבית כמעט 20 מיליון, ועם זאת היא חטפה וחוטפת בלי הפסקה ביקורות על חוסר השקעה, על איבוד רעב ועל כך שהיא טביב עם קארה... (מדגיש שהיא חטפה גם ביקורת על רמת ההשקעה, לא רק על איך העוגה מתחלקת כי יש לי תחושה שהטיעון הזה יגיע)

ראוי להעריך אותה ואת ההשקעה הבלתי נתפסת שלה הרבה יותר, מי ש״לא חושש מהיום שאחרי״ כדאי שיתעורר, אף אחד לא יביא את הסכומים האלה מהבית.
+1

שלח תגובה