מה כותבים ומה אתה עונה, כרגיל שני דברים שונים.Itay כתב: ↑17 יוני 2026, 21:51פחות מסכים עם הזלזול בסט הדברים שאבו רומי הביא איתו, הוא הביא הרבה יותר מ״להיות שונה מהקיים״.
להביא זר כדי לסמן וי לפני אירופה ולספר שזה בוודאות יקדם אותנו זו שטות של חרמנות רכש, מה שיקדם אותך זה להביא שחקנים טובים ובזה המערכת מתעסקת.
אגב לחשוב שרן יחתים זר וייתן לו ישר את חולצת ההרכב זה עוד משהו שאני די בטוח שלא יקרה, אין זר אחד כולל איגור אהוב ליבו שרן זרק למים כל כך מהר, כאמור הסגל הקיים בתוספת השיפוצים שהגיעו זה מה שיצטרך לסחוב אותך לפחות בסיבוב הקרוב ואם היה לנו את טרנר גם הייתי אומר שזה צריך להספיק.
אירופה 2026/27
- ForeverRed
Re: אירופה 2026/27
- dor69
המטרה היא להביא לפני אירופה שחקן מספיק טוב ומתאים ולא לסמן וי. אני לא מבין למה זה סותר אצלכםItay כתב: ↑17 יוני 2026, 21:51פחות מסכים עם הזלזול בסט הדברים שאבו רומי הביא איתו, הוא הביא הרבה יותר מ״להיות שונה מהקיים״.
להביא זר כדי לסמן וי לפני אירופה ולספר שזה בוודאות יקדם אותנו זו שטות של חרמנות רכש, מה שיקדם אותך זה להביא שחקנים טובים ובזה המערכת מתעסקת.
אגב לחשוב שרן יחתים זר וייתן לו ישר את חולצת ההרכב זה עוד משהו שאני די בטוח שלא יקרה, אין זר אחד כולל איגור אהוב ליבו שרן זרק למים כל כך מהר, כאמור הסגל הקיים בתוספת השיפוצים שהגיעו זה מה שיצטרך לסחוב אותך לפחות בסיבוב הקרוב ואם היה לנו את טרנר גם הייתי אומר שזה צריך להספיק.
- Itay
- Title: CrazyRed
כי זו פשוט התעלמות מהעובדה שכמעט ולא קורה (באף קבוצה בליגה) שמגיע זר איכותי בחודש יוני לישראל, וגם אם קרו מקרים בודדים כאלו בשנים האחרונות אז זה לרוב שחקנים שההחתמה שלהם כרוכה בעלויות שלא באיזור חיוג שלנו.
ונשים בצד את זה שמדובר בעונה של מונדיאל ובעת ביטחונית-פוליטית מורכבת.
מוזמן לבדוק את הזרים הבאמת משפיעים שהגיעו בשנים האחרונות לארץ, 95% מהם הגיעו באוגוסט-ספטמבר. אז אף אחד לא אומר שצריך לשבת על זרי הדפנה ולשרוף את אירופה אבל צריך גם מנגד להכיר במציאות.