+1
אלונה
Re: אלונה
כמו עם הרפורמה......אחד הצית משהו והשני שרף עד הסוףForeverRed כתב: ↑03 יוני 2024, 09:08כן כי משה אשם.
לא הגברת שהציתה את השריפה עם ההתנהלות ההזויה שלה.
תעצרו שניה ותחשבו על המועדון
סבבה היא הציתה שריפה מסכים איתך. שריפה ענקית.ForeverRed כתב: ↑03 יוני 2024, 09:08כן כי משה אשם.
לא הגברת שהציתה את השריפה עם ההתנהלות ההזויה שלה.
ותפקידינו כאוהדים, שחשובה לנו הקבוצה מעל הכל, לא ללבות את האש.
אין לי שום בעיה עם ביקורת. אליך אף אחד בא בטענות.
גם לי יש המון ביקורת והמינוי של קוזוך בכלל לא מחליק לי בגרון.
יש לי בעיה עם התססה ורעל.
יאללה הבנו שברדה נפגע ויצאו איתו לא סבבה אחרי כל מה שהוא נתן למועדון , היא גם הודתה בטעות והתנצלה. כמה אפשר לחפור בזה ולכתוב על זה מגילות?
עם כל הכבוד לאליניב ויש המון המון כבוד, הקבוצה מעליו.
אני לא מוכן שהכל פה יישרף בגלל שדברים נגמרו מלוכלך בין אלונה לאליניב.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שיש כתב: ↑03 יוני 2024, 09:14נו בחייאת מה אנחנו מפגרים? לא הבנו כבר שזה הכיוון?
די כבר
מה אתה רוצה?
שאלונה תגיד במילים שלה אני מכוונת למקום שלישי ואולי לגנוב בתים באירופה? זה יניח את דעתך?
או שתחזיר את אליניב בחזרה ?
בהתחלה הבנתי אותך אבל אני רואה שאתה הולך רחוק מידי רק כי אליניב נפגע ולפי מה שהבאת פה גם אליניב שבר את הכלים אם אכן הדליף ופה כבר אין המועדון מעל הכל ואני לא חשוב.
וזה מה שירסק את באר שבע סופית
מלחמת אגו בין ברדה לאלונה. בהצלחה לאוהדים
אחי, נמאס לי מהשקרים, נמאס לי מהמניפולציות, נמאס לי מספינים על חשבון האוהדים.
אתה לא יכול להגיד לנו נכון היא משקרת, נכון היא מטעה, נכון העתיד שלנו הולך למקום אחר לגמרי ממה שהיא מנסה לצייר תקשורתית/מנסה לצייר כדי למכור מנויים, אבל אסור לכם להגיד את זה ואם אתם אומרים את זה אתם אשמים.
העובדה שהיא הבעלים ומשקיעה כסף לא אומרת שאני צריך לטמון את הראש בחול או שאם אני אומר את האמת אני האשם, תקרא שנייה את הדברים שאתה כותב ותבין כמה הם אבסורדים!
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אתה לא אשם במה שאתה אומר או חושב , אתה צודקSir Alex Ferguson כתב: ↑03 יוני 2024, 09:30אחי, נמאס לי מהשקרים, נמאס לי מהמניפולציות, נמאס לי מספינים על חשבון האוהדים.
אתה לא יכול להגיד לנו נכון היא משקרת, נכון היא מטעה, נכון העתיד שלנו הולך למקום אחר לגמרי ממה שהיא מנסה לצייר תקשורתית/מנסה לצייר כדי למכור מנויים, אבל אסור לכם להגיד את זה ואם אתם אומרים את זה אתם אשמים.
העובדה שהיא הבעלים ומשקיעה כסף לא אומרת שאני צריך לטמון את הראש בחול או שאם אני אומר את האמת אני האשם, תקרא שנייה את הדברים שאתה כותב ותבין כמה הם אבסורדים!
אני מנסה להגיד שאתה הולך רחוק מידי זה הכל . תעצור שניה
אני חושב שקפצתם למסקנות מהר מדי
כולנו יודעים מה חושבים עלינו בספורט 5 ושהם ממציאים לחלוטין דברים מתוך המועדון ונתפסו בשקר לא פעם ולא פעמיים שלא נדבר על כמה שהם מזלזלים בנו בלי להסתיר את זה בכלל.
לא הייתי ממהר להאמין לכל מה שהם רשמו.
כולנו יודעים מה חושבים עלינו בספורט 5 ושהם ממציאים לחלוטין דברים מתוך המועדון ונתפסו בשקר לא פעם ולא פעמיים שלא נדבר על כמה שהם מזלזלים בנו בלי להסתיר את זה בכלל.
לא הייתי ממהר להאמין לכל מה שהם רשמו.
גם אני לא מאמין לזה , כל מה שקשור שממציפר לא אמין בעליל.
כנראה כמה עובדי ערוץ הספורט נכנס לתגובות פה או בפייסבוק וראו תגובות של אוהדים והתחילו לייצר פייק שיחה .
הם רגילים שהמועדון לא מגיב לכלום אז מה אכפת להם לתאר סיטואציה.
כנראה כמה עובדי ערוץ הספורט נכנס לתגובות פה או בפייסבוק וראו תגובות של אוהדים והתחילו לייצר פייק שיחה .
הם רגילים שהמועדון לא מגיב לכלום אז מה אכפת להם לתאר סיטואציה.
גם עניין התקשורת הוא שטיפת מוח שאני מודה שנפלתי בה הרבה פעמים. ברגע שחינכו אותך להאמין שתקשורת זה איכסה ופויה וכולם ממציאים עליך לא נשאר לך אף מקור חוץ מהמילה שלה. חסר לנו רק ערוץ 14 עכשיו
- ForeverRed
אני לא חושב שהציטוטים מומצאים.
אולי לא מדויקים אבל לא מונפצים מהשורש.
לגבי הירידה שציינו שם בתקציב, לא צריך בשביל זה מדליפים, עיתונאים וקרבות אגו. מספיק לפתוח טבלת אקסל פשוטה, לבדוק מה הלך ומי הגיע במקום, כדי להבין שהתקציב קוצץ בצורה משמעותית העונה.
אולי לא מדויקים אבל לא מונפצים מהשורש.
לגבי הירידה שציינו שם בתקציב, לא צריך בשביל זה מדליפים, עיתונאים וקרבות אגו. מספיק לפתוח טבלת אקסל פשוטה, לבדוק מה הלך ומי הגיע במקום, כדי להבין שהתקציב קוצץ בצורה משמעותית העונה.
ב-י-ד-י-ו-ק !!!
ברדה לא שיקר .
יציע העיתונות משקרים .
ברדה בחיים לא היה אומר משפט כמו : "אני לא יכול להצהיר שהולכים על כל התארים בפערי תקציב" , אם לא היה מאמין שאפשר .
ברדה ווינר .
ברדה בחיים לא היה מציב לאלונה תנאי שתשב איתו במסיבת עיתונאים כהוכחה שאלה המטרות . זה מתאים אולי לחדרה שממנה בא רז זהבי .
מנסים לפרק את הקבוצה אתם לא רואים ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Melikson24
- Title: CrazyRed
צנציפר המציא ראיונות שלמים
מה זה בשבילו ציטוטים
מה זה בשבילו ציטוטים
ממש דיפ סטייט4 לב אדום כתב: ↑03 יוני 2024, 11:42ב-י-ד-י-ו-ק !!!
ברדה לא שיקר .
יציע העיתונות משקרים .
ברדה בחיים לא היה אומר משפט כמו : "אני לא יכול להצהיר שהולכים על כל התארים בפערי תקציב" , אם לא היה מאמין שאפשר .
ברדה ווינר .
ברדה בחיים לא היה מציב לאלונה תנאי שתשב איתו במסיבת עיתונאים כהוכחה שאלה המטרות . זה מתאים אולי לחדרה שממנה בא רז זהבי .
אמר גם אמר, בצדק מוחלט.4 לב אדום כתב: ↑03 יוני 2024, 11:42ב-י-ד-י-ו-ק !!!
ברדה לא שיקר .
יציע העיתונות משקרים .
ברדה ווינר .
אם לא היה אומר היה אידיוט לאכול עוד עונה כזאת
- ForeverRed
הבוטים האיראנים מנסים לפרק את הקבוצה.
נו באמת. כאילו שצריך את העזרה שלהם.
הבעלים עושה זאת בעצמה.
נו באמת. כאילו שצריך את העזרה שלהם.
הבעלים עושה זאת בעצמה.