אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי שמעון א »

Red Tiger כתב:
15 מאי 2023, 22:40
ברור שכנראה לא נראה יותר 3 אליפויות ברצף אבל אם נראה מועדון שכל שנה נלחם בצמרת,מצליח באירופה ומדי פעם גם לוקח תארים זה מצויין.
עם זה אני מסכים.
פשוט חושב שהבסיס שלנו העונה לא כל כך טוב כמו שחשבנו כדי להאבק בעונה הבאה על הצלחת.

היום מכבי שיחקה מולנו עם הרכב טלאים.
80% מההרכב הזה אני מביא אלינו בשמחה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

שמעון א כתב:
15 מאי 2023, 22:46
עם זה אני מסכים.
פשוט חושב שהבסיס שלנו העונה לא כל כך טוב כמו שחשבנו כדי להאבק בעונה הבאה על הצלחת.

בעניין הזה אני חולק עליך.
יש לנו בסיס טוב מאוד,עם חיזוקים נכונים אנחנו שם.
המשחק היום איננו מדד לכלום.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שמעון א כתב:
15 מאי 2023, 22:46
עם זה אני מסכים.

הרכב טלאים? אתה מגזים, אנחנו שיחקנו בהרכב טלאים, מכבי תל אביב שיחקה בלי זהבי בלי גויאגון ובלי לוקאסן אנחנו שיחקנו בלי 10 שחקני הרכב זה משמעותי מאוד
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
15 מאי 2023, 22:36
אתה צודק ולכן הדגשתי את עניין הבחירה בשחקנים.
זה נכון שלעניין התקציב יש משמעות גדולה אבל גם צריך להבין שאנחנו לא בליגה של חיפה ומכבי ולכן הבחירה הקיץ הזה צריכה להיות בול.
יצליחו? לא יודע
אבל אנחנו לא צריכים הרבה וזה היתרון היחסי שלנו.
תשמע, אני מסתכל על הסגל של מכבי שאף אחד לא סופר אותה. יש שם שמות כמו סבוריט, פרץ, קניקובסקי, זהבי, יובנוביץ. את השחקנים שהם חושבים לזרוק בקיץ אני מביא אלינו. הם באמת צריכים כמה חיזוקים נכונים והם לגמרי שם. ויש להם הרבה יותר כסף ואמצעים. קבוצה שנפלה נטו על ניהול קלוקל וחוסר איזון של סגל.

לא יהיה פשוט. לא רואה יתרון מסוים בצד שלנו.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
15 מאי 2023, 22:55
תשמע, אני מסתכל על הסגל של מכבי שאף אחד לא סופר אותה. יש שם שמות כמו סבוריט, פרץ, קניקובסקי, זהבי, יובנוביץ. את השחקנים שהם חושבים לזרוק בקיץ אני מביא אלינו. הם באמת צריכים כמה חיזוקים נכונים והם לגמרי שם. ויש להם הרבה יותר כסף ואמצעים. קבוצה שנפלה נטו על ניהול קלוקל וחוסר איזון של סגל.

יכול להיות.
ועדיין עמדת המאמן מוכיחה לנו שנה אחרי שנה שהיא המכריעה.
בכר עשה את זה בב״ש וחיפה שלא ראתה אליפות 10 שנים שזה נצח במושגים שלה.
איביץ לקח חבורת ילדים במכבי ועשה שתי אליפויות ולכן בעיניי ההישארות של אליניב זה היתרון הגדול ביותר שלנו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
15 מאי 2023, 23:06
יכול להיות.
ועדיין עמדת המאמן מוכיחה לנו שנה אחרי שנה שהיא המכריעה.
בכר עשה את זה בב״ש וחיפה שלא ראתה אליפות 10 שנים שזה נצח במושגים שלה.
איביץ לקח חבורת ילדים במכבי ועשה שתי אליפויות ולכן בעיניי ההישארות של אליניב זה היתרון הגדול ביותר שלנו.
חד משמעית.
הוא גם מכיר את הבעיות. רק שיתנו לו לעבוד.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
15 מאי 2023, 22:55

כל עוד זהבי שם כל מאמן שיחתימו יסבול מחוסר גמישות טקטית, (כמובן שנחזיק אצבעות שכל ההזיות שקראנקה מזמר לגבי הישארותו יתבררו כנכונות). הניהול הקלוקל של מכבי והחוסר איזון לא התחיל העונה, הוא הרבה יותר עמוק. גם להם יש לא מעט עבודה בקיץ, לא במקרה הם אמורים לסיים עונה שנייה ברצף במקום השלישי ובלי תואר.

על הנייר שמות נוצצים יש בשפע, בפועל? רובם נתנו עונה של גופות, העונה לא היו להם בכלל אגפים, גם שחקני כנף וגם מגנים.
וכל זה כשיש להם תקציב פי 7 ממך... אם להמר, הקבוצה שתעשה קיץ יותר מדוייק אנחנו או מכבי זו הקבוצה שתיקח עונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Red Tiger כתב:
15 מאי 2023, 22:48
בעניין הזה אני חולק עליך.
יש לנו בסיס טוב מאוד,עם חיזוקים נכונים אנחנו שם.
המשחק היום איננו מדד לכלום.
הבסיס שלנו מתבסס בעיקר על ויטור שהוא 80% קבוצה ולא נהיה ילד ככל שעובר הזמן.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

בוקר לא נעים

אני חושש שעוד עונה כזאת ברדה יעזוב וזה יגמר לא יפה.
הוא מאוד רוצה ללכת הכי גבוה שאפשר, אבל הוא לא טיפש. אין לו את כל הכלים.
אני חלילה לא מאשים את אלונה, לגמרי מבין אותה שהיא לא רוצה שוב להיכנס למלחמות האלה עם חיפה ומכבי.
אני מעדיף יציבות עם אלונה מאשר הרפתקה עם מישהו אחר שאנחנו לא יודעים איך זה יגמר.

אולי עדיף בשבילו וגם בשבילנו שהוא יחזור לתפקיד המנהל המקצועי.
אם נאבד אותו כי אנחנו "נכשלים" בניסיון להביא צלחת אליפות עם סגל כזה... זו תהיה בכייה לדורות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שמעון א כתב:
16 מאי 2023, 08:17
בוקר לא נעים

אני חלילה לא מאשים את אלונה, לגמרי מבין אותה שהיא לא רוצה שוב להיכנס למלחמות האלה עם חיפה ומכבי.
אני מעדיף יציבות עם אלונה מאשר הרפתקה עם מישהו אחר שאנחנו לא יודעים איך זה יגמר.

אם נאבד אותו כי אנחנו "נכשלים" בניסיון להביא צלחת אליפות עם סגל כזה... זו תהיה בכייה לדורות.
אתה פסימי ברמה מוגזמת, נתנו עונה אדירה והיה חסר לנו הגרוש של הלירה לאליפות, בוא נגיד שאפילו ברק בכר בסגל יותר נוצץ נכשל בעונה הרביעית וברדה הוציא מים מהסלע ואלמלא ההפסדים לחיפה ולמכבי תל אביב אנחנו זוכים העונה באליפות
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אתם אוכלים סרטים קשים ועוד הופכים את זה לעובדה בשטח.

תנשמו ושחררו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

שמעון א כתב:
בוקר לא נעים

איפה הלכת אחי?
בראיון אחרי משחק הוא בעצם אישר באופן לא רשמי שהוא נשאר מאמן.
הוא לא יקבל את התקציב הכי גבוה בליגה וגם יודע את זה, אבל כמו שכבר חווינו, זה לא מאסט בשביל אליפות ואפילו הופך אותה למתוקה יותר.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

שמעון א כתב:
בוקר לא נעים

מבלי לשים לב וללא שום כוונה אישית אליך מיקדת את הבעיה.
והבעיה זה לא אלונה או ברדה או תקציב, הבעיה היא בקהל שהדרישות שלו כל עונה הם מהמוגזמות והמופרכות.
הדיכאון הקליני בקרב הקהל שלנו הוא גורם משמעותי לאי היכולת שלנו מנטלית להתמודד עד הסוף.
לא בכדי הפועל בש איבדה המון נק בבית העונה,הדרישות הם פסיכיות.
ואם מסתכלים על חצי הכוס המלאה ויש המון על מה להסתכל אז הפועל בש נמצאת במקום הריאלי שלה אפילו אחד יותר.
הפחד הזה כל הזמן מלאבד את ברדה ולאבד את אלונה גורם לקהל לאבד עשתונות ולהיות בלחץ הישגים כל הזמן.
ברדה מכיר את המגבלות מצויין וידע גם לאן הוא נכנס,הקהל צריך להאמין ואין שום סיבה שלא נצליח.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

אין לי ספק שאנחנו במקום הריאלי שלנו
פשוט לא יודע כמה זמן ברדה ימשיך לשדר אליפות כשהוא בעצמו יודע שזה כמעט בלתי אפשרי

וכן, אני חושש שנאבד אותו בגלל זה
נכס כזה אי אפשר למצוא גם ב 100 מיליון

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אני רואה בתזת המקום הריאלי יתרון ולא חיסרון, היא דווקא מורידה את הציפיות למרות שהיא לא ממש מוכיחה את עצמה.
ביום שנמצה תקציב של 70-80 מיליון שקל כמו שצריך תבכו שהיריבות יותר עשירות, כרגע מכבי עם כל הרכש והרעש והליגיונרים והכוכבים היו צריכים שבאר שבע תסבול מהורדת נקודות, לא מעט הרחקות וממכת פציעות בשביל *אולי* לסיים במקום השני וחיפה פשוט ניצלה את הטעות של באר שבע ולקחה את בכר לכמה שנים מאושרות.
ההבדלים פה באיכויות הם ממש לא עשרות מיליוני שקלים, אף פעם לא היו. אגב, יתקנו אותי אם אני טועה אבל עד כמה שאני יודע ההבדלים בשכר שחקנים בקבוצות הבוגרות נמוכים בהרבה ממה שנהוג לחשוב. אצל היריבות שאר המחלקות מנפחות מאוד את התקציב השנתי, מחלקות שבבאר שבע מתקיימות בצורה סופר רזה אם בכלל

שלח תגובה